Gazdagmamik és Hősnők találkoznak

December 19.-én szombaton ismét lesz Gazdagmami találkozó, amit ezúttal is Vidi Ritával és a Hősnők.hu szakértői csapatával közösen szervezünk meg.

Miért érdemes résztvenned a talin?

Mert egyedül, támogatás nélkül vállalkozásba fogni nehéz. A környezeted néha talán úgy néz rád, mint egy UFO-ra :), a kérdéseidet a környezetedben nem tudod senkinek sem feltenni, a kételyeidet nem mered a családoddal, a barátaiddal megosztani (pláne, ha mind alkalmazottak). Ezért jó néha olyanokkal találkozni, akik már belefogtak a vállalkozásba, vagy még előtte állnak, akik már átestek a tűzkeresztségen, vagy még előtte állnak és talán éppen ugyanazokat a kérdéseket fogalmazzák meg magukban, mint amiket te is.

A Gazdagmami találkozókat ezért hoztuk létre, hogy ebben segítsünk neked. Itt lehet kérdezni tőlem, és beszélgethetsz más vállalkozókkal is. Lesz kerekasztal, ahol Vidi Rita és jómagam is tudunk felelni, de ott lesznek a Hősnők szerzői és a Gazdagmami Motivátor szakértői is.

Mikor? Hol?

A találkozó időpontja: 2009. december 19. szombat 13-17:30

A találkozó helyszíne: Budapest, IX. kerület, Lurdy ház (a pontos helyszínt e-mailben küldjük el, ha jelentkezel)

A talin ezúttal az eddigiektől eltérően nem egy kávéházban leszünk, hanem „batyusbuli” jelleggel (tudod: „Jöttök, lesztek, hoztok, esztek” :)) Mi mindenféle finomsággal készülünk, de te is emelheted a találkozó fényét sütivel, rágcsálnivalóval, üdítővel és egyéb finomságokkal.

De én pont nem érek rá…

Ha nagyon messze vagy tőlünk vagy családi és egyéb kötelezettségeid miatt nem tudsz elszakadni erre a pár órára, a tali első órájában (13-14 óráig) online is velünk tarthatsz élő közvetítésen és a chaten kérdezhetsz tőlünk.

Ha az online verzióra szeretnél jelentkezni, akkor nem kell kitöltened a jelentkezési lapot.

A találkozón való részvétel ingyenes.

evzaro

Név: *
E-mail: *


8 Comments

 • Zoli

  2009. december 18. péntek

  Sziasztok, Kellemes időtöltést, Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánok az összes Kismamának /illetve aki még nem kismama, annak is ))) /

  Nagyon jó lenne veletek lenni, de remélem egyszer jó lesz az időpont nekem is a találkozóra.

  Minden jót, jó szórakozást, sikeres együttműködéseket kívánok mindenkinek!

  Üdvözlettel:

  László Zoli

 • admin

  2009. december 18. péntek

  Niki, kiküldök ma egy linket, hol tudjátok majd követni az online közvetítést.

 • Niki

  2009. december 18. péntek

  Jó lenne! De sajnos nem megy. Online jelenlét hogyan lehetséges?

 • Szilágyi Krisztina

  2009. december 16. szerda

  Szuper, hogy szerveztek ilyen találkozókat! Feltétlenül ott leszek!

 • Vida Ági

  2009. december 14. hétfő

  mia, a Gazdagmami indulása óta rendezünk ilyen talikat, jó lehetőség személyesen is megismerkedni, beszélgetni, kapcsolatokat építeni, hasonló gondolkodású emberekkel találkozni.

 • mia

  2009. december 14. hétfő

  Olyan gagyi ez a tali. Miért csökkented az eddigi nívós színvonaladat?

 • Mészáros Zsuzsanna

  2009. december 14. hétfő

  Kedves Gazdag Mamik !

  Szuper ! Ott leszek, már várom. Nekem már van online munkám a 4 kislányom mellett csak ezt tudtam elképzelni, de szeretnék tőletek tanulni, mert én nem tanultam semmit a számítástechnika lehetőségeinek felhasználásából, csak úgy belekényszerültem. Szeretnék többet tudni, hogy máshoz is értsek. Addig is kellemes készülődést nektek: Zsuzsa

 • HCsilla

  2009. december 13. vasárnap

  Kedves Ági!

  Számomra reménytelen vállalkozás, hogy eljussak erre a beszélgetésre, pedig szívesen tenném. Az online közvetítést viszont megpróbálom majd követni, csak addig légyszi adjátok meg, hogy ezt hol, melyik oldalon keresztül, ill. milyen technikai környezettel tehetem meg!

  Előre is köszi, és helyettem is érezzétek jól Magatokat! (Fúj, most én olyan irigy vagyok!!!)

  Üdv:

  🙂 Csilla 🙂