Hogyan marketingezz 2024-ben?

Ilyenkor év végén sorra jelennek meg mindenhol a marketing trend listák, de ennél sokkal fontosabb: Hogyan változtak meg a vásárlói szokások? Mit szeretnének most? Mit keresnek? Mire reagálnak? Mire vágynak? Mivel tudod megfogni a figyelmüket? Erről volt szó ebben a ☀ Gazdagmami Show ☀ élő adásban.

Tovább →

Mit tehetsz, hogy stabilabb legyen a bevételed és több lábon álljon a vállalkozásod?

Hogyan tervezz stabil vállalkozást? Milyen termékek és marketing kell ehhez? Mit tehetsz ezért szolgáltatóként? – erről volt szó ebben a Gazdagmami Hétindító adásban.

Tovább →

Marketing rendszeres közösségi média posztolgatás nélkül: Hogyan?

A közösségi médiával szuper eredményeket lehet elérni. De nem csak ezzel lehet vevőket szerezni. Ráadásul annak, aki gyakorlatlan különösen nagy erőfeszítésébe és rengeteg idejébe kerülhet a rendszeres tartalomkészítés. Lehet ezt másként is? – Hogyan lehet megtalálhatónak is lenni a népszerű felületeken, de mégse beleszakadni a napi posztolásba? – Hol érhetsz el vevőket a Facebook/Instagram/TikTok hármason…

Tovább →

Hogyan tervezd meg a marketingedet 2023-ban?

Hű, már itt is az év vége és ki kéne találni, mi legyen jövőre. De hogyan tervezzünk előre egy olyan évre, amiről egyelőre sok jót és sok biztosat sem hallhatunk? – Honnan tudhatjuk, mire számítsunk? (mit mutatnak a trendek?) – Hogyan lehet tervezni, ha semmi se biztos? – Ha most kicsit káoszosnak és próbálkozósnak érzed…

Tovább →

Jövőbelátás: Hogyan tűzz ki célokat és valósítsd meg őket, ha minden bizonytalan?

– Mi az, ami változás idején is biztos és honnan tudd meg? – Hogyan lehet előre tervezni változások idején? Miben más ez a terv, mint az eddigiek? – Milyen célokat tűzhetsz ki most? – Mit mérj a marketingedben, mire figyelj oda? – Hogyan reagálj az ügyfeleid életét érintő változásokra? – Hogyan maradj talpon változó körülmények…

Tovább →

Hahó, 2022! Mire készülj vállalkozóként?

🚀 Milyen újdonságokra számíthatsz a Facebook, Instagramon, Youtube-on, Google-ben? 🌞 Mi lesz 2022 kulcsszava, ami segít több vevőt szerezni? 📱Mivel fogd meg a figyelmet 2022-ben? Mire fognak odafigyelni az emberek? Mik lesznek a 2022-es marketing trendek. Erről volt szó ebben a GazdagmamiShow adásban.

Tovább →

Elfoglalt és túlterhelt vagy? Hogyan változtass rajta?

Vállalkozóként a fejedre nő a sok tennivaló? Soha nincs elég időd? Mindig túlvállalod magad Sokat halogatsz? Mindent megtervezel, de végül mégis tűzoltás és kapkodás a vége? Hogyan legyél hatékony vállalkozó? Ebben az élő adásban végignéztük a lehetőségeket.

Tovább →

„A digitalizáció már egy ideje elérte a szolgáltatóipart” – interjú Drobcsák Mironnal, a YCLIENTS marketing és értékesítési vezetőjével

Milyen előnyökkel jár manapság az, ha egy szolgáltatóhoz online is lehet időpontot foglalni és miért jó ez az ügyfélnek? Hogyan csökkenthetjük költségeinket és tehetünk szert több profitra a YCLIENTS-szel? A következő interjúnk során Drobcsák Miron szalontulajdonossal, a YCLIENTS marketing és értékesítési vezetőjével beszélgettem.

Tovább →

Mitől nő a vállalkozásod jövőre?

Hogyan legyen nagyobb árbevételed, több vevőd, nagyobb követőtáborod, erősebb márkád, több alkalmazottad 2020-ban? Erről volt szó ebben az élő adásban!

Tovább →

TESZT: Milyen vállalkozás való neked?

Vajon mik a valódi jó vállalkozói célok? Milyen vállalkozás való neked? Milyen időbeosztás illik a te személyiségedhez, a te körülményeidhez és a te céljaidhoz? Erről volt szó ebben az élő adásban!

Tovább →

Page 1 of 6