A videó, ami elad: Hogyan írd meg?

A videó, ami elad: Hogyan írd meg?

A csapból is az folyik, hogy videózz, de talán még félsz tőle. Vagy már csinálod, de nem tudod, hogyan használd vevőszerzésre. Semmi vész, ebben az élő adásban helyretettem ezt a dolgot! 🙂 Megnéztük: – Rövid videóval, hosszúval vagy élő adással érdemes eladni? – Milyen videót csinálj, ha annyira nem szeretnél „szerepelni” a videóban? – És:…

Tovább →

Videó a marketingben: de hogyan? Útmutató kezdő videósoknak

Videóznál, de nem tudod, hogyan fogj bele? Miért érdemes videómarketinget használni, hol és hogyan használhatod? – Élő videó vagy premier videó: Melyik a jobb? – Álló vagy fekvő legyen? – Miről csinálj videót, ha még soha nem videóztál? Erről beszéltem ebben a videóban.

Tovább →

Videót készítenél, de nem akarod, hogy amatőr legyen? Ezekre figyelj oda:

Induló vállalkozóként, amikor meg kell fontolnod mire mennyit költesz, nyugodtan elkezdheted a videókészítést házilag is. De hogyan legyen jó minőségű az otthon elkészített amatőr videód? Ehhez szedtem össze néhány bevált módszert ebben a bejegyzésben.

Tovább →

Youtube marketing: Hogyan és miért fogj bele?

Kinek és hogyan érdemes marketingeznie a vállalkozását a Youtube-on? Miért érdemes egyáltalán még ezzel is foglalkozni? Hogyan támogathatja a vállalkozásodat a Youtube megjelenés? Élő? Rövid videók? Vlogolás? Milyen megjelenési lehetőségeid lehetnek? Milyen tartalmat készíts Youtube-ra? Hogyan támogasd a kampányaidat, értékesítésedet Youtube videókkal? Erről volt szó ebben az élő adásban.

Tovább →

Hogyan tegyél feliratot a videóidra?

Szoktál videókat feltenni a Facebookra? Akkor kötelező legalább az elejét feliratoznod. Vagy inkább a Youtube-ra teszel fel videókat? Ott sem árt, ha van felirat. De hogyan feliratozd a videókat gyorsan? Íme néhány megoldás:

Tovább →