Nagy terveid, nagy céljaid vannak 2024-re? Hogyan érd el őket?

Egyszerűen: legyen terved! De hogyan is készíts olyan tervet, ami – segít előrébb jutni a vállalkozásodban, – összeegyeztethető azzal, amit most csinálsz, nem vállalod vele túl magad, – milyen évtervezési módszereket használj vállalkozóként, ha még kezdő vagy és milyet akkor, ha már régóta vállalkozol? – mit és hogyan tervezz meg, ha több vevőt szeretnél elérni…

Tovább →

Mit tehetsz, hogy stabilabb legyen a bevételed és több lábon álljon a vállalkozásod?

Hogyan tervezz stabil vállalkozást? Milyen termékek és marketing kell ehhez? Mit tehetsz ezért szolgáltatóként? – erről volt szó ebben a Gazdagmami Hétindító adásban.

Tovább →

Hogyan lépj tovább, ha úgy érzed megállt a vállalkozásod fejlődése?

– Hogyan találhatod meg merre érdemes tovább menni? – Hol keresd az új lehetőségeket? – Milyen fejlődési fázisai lehetnek egy vállalkozásnak és melyik fázisban, mik a legjobb növekedési lehetőségek? Erről volt szó ebben az élő adásban!

Tovább →

Vállalkozás változó körülmények között

Az elmúlt egy hét sok vállalkozó számára hozott gyökeres változást és sokan estek kétségbe: mi jön most? Mi lesz még? Mit tegyek? Sokan érzik veszélyben a megélhetésüket, az eddigi életüket. Múlt héten rengeteg kérdés érkezett tőletek: – Mi lesz, ha az emberek nem fognak tőlem vásárolni? – Mi lesz, ha eltűnik a fizetőképes kereslet? –…

Tovább →

Zseniális kifogáskezelés

Mit válaszolj a vevőid kifogásaira? És hogyan kezeld a kifogásokat már akkor, amikor még ki sem mondta őket? Ebben az élő adásban megmutattam, hogyan adj választ a kifogásokra a hirdetéseidben, tartalmaidban, értékesítési oldaladon – hogy a vevőid minden kétségükre és félelmükre választ kapjanak és végül téged válasszanak.

Tovább →

Mit tegyél, hogy a vevők észrevegyék a vállalkozásodat?

A vállalkozásod jó, mégis csak kevesen találnak rá? Úgy érzed, nem kapja meg azt a figyelmet, amit megérdemel? Mindenhol ötletes, kreatív, figyelemfelkeltő reklámokat, posztokat látsz és úgy érzed, a tieid vértelenek és nem elég izgalmasak? Mit tehetsz? Ezen segítettem ebben az élő adásban!

Tovább →

Hogyan vezesd a vállalkozásodat, ha nem lehet úgy, ahogy eddig?

Az elmúlt napokban sok minden változott és sok minden bizonytalan. Mit lehet tenni? Mire figyelj most? Tényleg leállnak a futárcégek? Mit tegyél, ha eddig főként személyesen szolgáltattál? Van-e megoldás akkor, ha vásárokban értékesítettél és most ezek nincsenek? Nem érdemes most vállalkozást indítani? Érdemes kivárni? Halaszd el a termékbevezetésedet vagy a kampányodat? Hogyan vészeld át anyagilag,…

Tovább →

Mi egy vállalkozás igazi hajtóereje?

Mi különbözteti meg egymástól a sikeres, fejlődő vállalkozásokat, az elégedett vállalkozókat és azokat, akik csak küszködnek, folyton elégedetlenek az eredményeikkel és aztán fel is adják? Sokan azt hiszik, a siker a pénzzel egyenlő és az elégedett vállalkozók csak pénzt akarnak, pedig valójában nem. De akkor mi az, ami számít?

Tovább →

Merre tovább? Hogyan tudd meg, hova érdemes fejlődnöd 2020-ban?

Milyen volt az idei éved? És mik a jövő évi terveid? Akármire is készülsz, mindenképpen jó, ha átnézed az idei számaidat, statisztikáidat és abból vonsz le következtetéseket a jövő évi terveidhez. Ebben az élő adásban végignéztük, milyen statisztikákat érdemes megnézned, melyiket hogyan és hol tudod megnézni, hogyan elemezd ki őket és melyik mire utalhat a…

Tovább →

Hogyan álljon több lábon a vállalkozásod anyagilag?

Az év első élő adásában végignéztük, mit tehetsz azért, hogy a vállalkozásodnak több forrásból legyen bevétele és stabilabb legyen.

Tovább →

Page 1 of 7