10 ötlet, hogyan adj el videóval

Azt látod, hogy mindenki videózik, de nem mersz belefogni? Videózol, de nem tudod hogyan lesz belőle vevő? Ebben az élő adásban 10 ötletet mutattam, hogyan adhatod el a termékedet vagy szerezhetsz ügyfeleket videóval.

Tovább →

Videó a marketingben: de hogyan? Útmutató kezdő videósoknak

Videóznál, de nem tudod, hogyan fogj bele? Miért érdemes videómarketinget használni, hol és hogyan használhatod? – Élő videó vagy premier videó: Melyik a jobb? – Álló vagy fekvő legyen? – Miről csinálj videót, ha még soha nem videóztál? Erről beszéltem ebben a videóban.

Tovább →

Ez új fog jönni a marketingedhez: újdonságok a közösségi médiában

Hova tart a Facebook? Milyen új funkciók vannak a felületen, az algoritmusban és a hirdetésekben, amikről vállalkozóként mindenképpen tudnod kell? Mi újság az Instagrammal? Mik azok az újdonságok, amik segíthetnek a hatékonyabb marketingben? És vajon mit érdemes tudnod a Pinterest és a Messenger újításairól? Erről volt szó ebben az élő adásban!

Tovább →

Hogyan szerezz több Instagram követőt?

Most kezdtél Instagramozni és valahogy nem akar nőni a követőid száma? Már egy ideje Instázol, de nem nő a követőszám? Ebben az élő adásban megnézzük, milyen lehetőségek és módszerek vannak, mit lehet tenni: – Lesz szó tartalommarketingről. – Megosztásokról és olyan posztokról, amiket sokan osztanak meg. – Bevált hirdetési megoldásokról (érdemes-e, mit és hogyan érdemes).…

Tovább →

Hogyan kampányolj és szerezd meg a vásárlók figyelmét év végén?

Az év utolsó időszakában az emberek sokkal többet költenek (és nem csak a karácsonyra), ugyanakkor nehezebb elérni őket, mert mindenki hirdet. Hogyan érd el őket? Milyen ajánlatra reagálnak? Mit tehetsz, ha a hirdetési költségek a magasba szöktek és a versenytársaid ezerrel reklámoznak? Mivel tudsz kitűnni ilyenkor? Mit kampányolhatsz év végén, ha a a te terméked/szolgáltatásod…

Tovább →