10 vállalkozás ötlet anyukáknak

Anyaként vállalkozni nagy szabadságot tesz lehetővé: te osztod be az idődet, azt csinálhatod, amit szeretsz és akkor, amikor szeretnéd. Ha szeretnéd, kiegészítheted vele a GYED/GYES összegét, így nem kell visszamenned a munkahelyedre, ha még nem szeretnél, de akár teljes egészében is áttérhetsz a vállalkozói létre. De mit vállalkozz? Mi az, ami baba mellett is elkezdhető?…

Tovább →

Szakmaváltás: kockázat, kaland vagy fejlődés és nyereség?

Valami újba fogni mindig nehéz. Új szakmát tanulni, pláne váltani egy régi szakmáról az újra, vagy éppen az alkalmazotti létről a vállalkozóira. Miért félünk, és hogyan lépjünk túl a kételyeinken?

Tovább →

Tudásból vállalkozás: Így kezdj bele! 2. rész

Skype oktatás, online tréningek, infótermékek, oktató CD-k: sokféle formában oktathatsz a könyvön túl is. A sorozat előző részében a tudásátadás alapjairól és a könyvekről, ebookokról volt szó, ebben a részben pedig azt tudhatod meg, hogyan adhatod át a tudásodat másoknak online. Formák, megoldások, lehetőségek: hogyan csináld?

Tovább →

Miért nem valósulnak meg a legjobb ötleteid?

Némelyik azért, mert nem tudod, mit kéne tenned. Mások azért, mert nem látod, hogyan tudnád megvalósítani őket. De van egy ok, ami ott bújik meg a háttérben és amit leküzdve az első két probléma is könnyedés leküzdhető lenne. A halogatás. Lássuk, hogyan szabadulj meg tőle!

Tovább →

Ági, milyen a jó vállalkozási ötlet? (ÖNTERJÚ)

Honnan lehet tudni, hogy jó az ötletem? Mit tegyek, ha szerintem jó az ötlet, de elakadtam? A vállalkozási ötletekkel kapcsolatos gyakran ismételt kérdésekre adok most választ.

Tovább →

Sikeres cégek növekedési technikái – és amire használhatod őket

Kreatív ötletek, amiket a marketingedbe illesztve ismertebbé teheted a vállalkozásodat.

Tovább →

Végig is csinálod? 20. Honnan szerezz új üzleti ötleteket?

Ha kifogytál az ötletekből: honnan inspirálódj? Kiket érdemes követni és honnan lehet új ötleteket szerezni?

Tovább →

Segítség induló vállalkozóknak: 7 tanács, ami segíthet átvészelni az első hónapokat

Kezdő vállalkozónak lenni egyáltalán nem egyszerű, tudom. Éppen ezért összefoglaltam néhány olyan saját tapasztalatot, ami segíthet neked az első időkben.

Tovább →

Te mit tennél, ha egy nagy multi belépne a piacodra?

A webáruházak piacán most éppen ez történik: az Amazon.com már a magyar piac kapujában van, mostantól ingyen szállít Magyarországra és bár a magyar felület még várat magára, arra lehet számítani, hogy amint belépnek ide, felbolygatják a bevett piaci erősorrendet. Mit tehet egy kis cég, ha a nagyok megjelennek a piacán?

Tovább →

Ezt gondold végig, mielőtt vállalkozást indítasz

Sokan azt hiszik a szerencsén múlik, hogy egy ötlet „bejön-e”, sikeres lesz-e vagy sem. Ez azonban egyáltalán nem így van. Honnan tudhatod, hogy életképes-e az üzleti ötleted? Min múlik, hogy működik-e majd a vállalkozásod? Összeszedtem a legfontosabb szempontokat.

Tovább →

Page 1 of 3