Hétvégén átestem a tűzkeresztségen

Két szempontból is: egyrészt a hétvégén elkészült az első magazinom első száma, másrészt résztvehettem egy félórás riporton a „királyi” rádióban Csapó Ida és Vidi Rita részvételével. Lássuk hát!

A Gazdagmami Motivátor 1. számának tartalma

(az előfizetőknek ma postázzuk)

Pénzügyeink
Csapó Ida Mire jó a pénzügyi önismeret?
Szigeti Ami Kismamák, vállalkozás, adózás – hogyan is van ez?

Karrier
Szombati Orsolya Karriertervezés kismamáknak

Piackutatás
Hantos Gyöngyi Hogyan és hol készítsünk kérdőíveket?

Vállalkozás indítás
Panyi Zsuzsi Mi legyen a termékem? Gyors termékválasztó checklista
Vida Ági Egy termék-nem termék, avagy hogyan építs termékstruktúrát?

Értékesítés
D.Bikfalvi Moni MLM tabuk nélkül: miért kapunk frászt az MLM-től és mit tegyünk, hogy ne így legyen?

Internet
Vida Ági Mitől lesz sikeres a blogom? 1. rész
Hogyan lesz nekem honlapom? 1. rész

Sikersztori
Riport dr. Farkas Anikóval, aki még villalakó is volt az ügy érdekében

Esti beszélgetés az mr1-Kossuth rádióban

A „Mitől dől a lé?” konferencia kapcsán jó hangulatú fél órás beszélgetésen vettünk részt az mr1-Kossuth rádió stúdiójában, amelyet tegnap este 22:30-kor sugárzott a rádió. Csapó Ida, Vidi Rita és jómagam arról beszélgettünk a riporterrel, Pálfi Balázzsal, vajon a mai (v)álságos időkben milyen lehetőségeink vannak a gazdagságra. Hallgassátok szeretettel!

Online felvétel meghallgatása Media Playerrel (.m3u formátum – a riport a 30. perc környékén kezdődik)

Online felvétel meghallgatása Real Media Playerrel (.ram formátum, csak a riportot tartalmazza)

(Ha nem indul el első klikkre: töltsd le a fájlt a gépedre (jobb klikk – Mentés másként), majd a lejátszóprogramod segítségével (Windows Media Player vagy Real Player) nyisd meg)

9 Comments

 • Szepesi Via

  2009. március 25. szerda

  Kedves Ági!

  Gratulálok a riporthoz! Jó volt benneteket hallani – remélem sokan hallgatták és találnak rá még ez után is…

  A beszélgetésben folyton ott lebegett, a gondolat teremtő erejének fontossága.

  Nos, erről van egy friss, és igen tanulságos sztorim:
  Néhány hete kibéreltem rendkívül kedvező áron egy üzlethelyiséget városunk szívében. Terveim és álmaim szerint nyitott műhelyt szeretnék alakítani benne. Nagy lelkesedéssel áltam neki egymagam (pici gyerekemmel) a felújításnak: falat vakartunk, dolgoztunk, hogy gyönyörű külsővel várjuk a műhelylátogatókat. A nagy munkálatok közepette pedig egyre csak azt mondogattam magamnak: Nem tudom elhinni, hogy azt élet ezt megadja nekem!
  Naná, hogy majdnem meg is hiúsult! A főbérlőtől kaptam a mailt, hogy talált vevőt a helyiségre, s ha gondolom, elővétellel élhetek… (első bőgés) Persze, hogy nem tehetném még meg. Visszaírtam, hogy köszönöm, akkor az áprilisi bérleti díjat inkább fuvarosra költöm. Aztán kikapcsoltam a gépet.
  Dühömben elmosogattam és hangosan beszélgettem a képzeletbeli főbérlőmmel: hogy így, meg úgy a nagy álom, és közben bizony magam is végre elhittem, hogy ez jár nekem.
  El kell hinni, hogy a lehetőség, jár nekümk!!!!
  A dühöm elszállt, s újra gép mellé ültem. Egy mail várt: az üzlet nem eladó, (második bőgés) de ha szeretném számomra nyitott a lehetőség. :-))

  Tudom, ez nem az én blogom, (bár hamarosan lesz olyan is) és bocsi hogy ilyen hosszúra nyúltam, de úgy gondolom, ez tanulságos lehet mindenkinek. Nyissuk meg magunkat a jó dolgok felé. Meg kell tanulni ezt is!

  Sok sikert mindannyiotoknak, és kitartó munkát :-)).
  Via

 • Tolmácsi Ági

  2009. március 24. kedd

  Először kicsit megijedtem, hogy aktualitását veszítette a link, és ezért én lemaradtam a riportról, mert hírekkel kezdődött az „adás”.

  Aztán a 30. perc körül tényleg elkezdődött! (Utólag megnéztem újra: így jár, aki csak pásztázza a netet, ugye…, én meg csak klikkeltem…)

  Egyszóval: Nagyon jó a riport, nagyon lelkesítő, és nagyon jól kérdezett a riporter is, látszik, hogy tényleg felkészült!

  Gratulálok, nagyon tartalmas riport, jó nyilatkozatok, ügyesek vagytok!

 • Kisbogár

  2009. március 24. kedd

  Pálffy Balázs a riporter (ha jól értem). Tényleg nagyon jól tudott kérdezni. Látszik, hogy készült a riportra. Ti is jók voltatok, Ági.

 • Csilla

  2009. március 23. hétfő

  Ági, nagyon jók voltatok!
  Tetszett a pénz elvándorlásáról szóló gondolatsorod… nagyon IGAZ! 😉
  S ez az árnyékszemélyiség kérdés is nagyon érdekes, amit Rita és Ida emlegetett. A Te blogjaidon baráti és egymást segítő a légkör. Ijesztő olyan fórumokra keveredni, ahol „vér folyik a küszöb alatt”.
  Gratulálok, jól sikerült a tűzkeresztség… lehet, hogy mostantól szárnyára vesz a média?! 😉

 • Kovács Tiborné

  2009. március 23. hétfő

  Szenzációsak voltatok. Külön dicséret illeti a műsor szervezőjét, aki által elkészülhetett ez a riport. Ha nem titok írjátok meg. Üdv. Gabi

 • Pázmándi-Fodor Judit

  2009. március 23. hétfő

  Gratulálok! Nagyon ügyesen válaszoltatok. Nagyon szépen kiegészítettétek egymást. Én ugyan nem kis, hanem nagymama vagyok, de ugyanazokat élem át, amiről Ági beszélt.. Szükség van-e rám, hol a helyem, anyagilag padlón vagyok, mert munkanélküli járadékom lejárt és nincs munkám.. 🙁 Szinte várom, hogy mikor szól lányom, hogy vigyázzak az unokámra. :))) Keresgélek a neten, de eddig még nem találtam olyan munkát, amire azt mondtam volna: igen! Ez az! Ezt akarom! Biztos bennem van a hiba, de túl közel vagyok magamhoz és nem látom a fától az erdőt.. Köszönöm, hogy lelket öntöttetek belém. :)))

 • Szombati Orsolya

  2009. március 23. hétfő

  Szia Ági!

  Olyanok voltatok, mint akik világ életükben mást sem csináltak, csak ingterjúkat adtak! 🙂

  Még az egyensúly is megvolt – legalább is az én érzéseim szerint egyikőtök sem beszélt a másiknál kevesebbet vagy többet. (Pedig ezt elég nehéz megcsinálni akkor, ha egyszerre 3 embert interjúvolnak…)

  Ügyesek voltatok! Gratulálok!

  Orsi

 • Kisbogár

  2009. március 23. hétfő

  Kíváncsian várom a Motivátort. Kíváncsi vagyok Moni véleményére is az MLM-ről.

  Heni