Mindenki posztol, tartalmat gyárt, videózik, az elérések csökkennek: Milyen posztokkal hívhatod fel magadra a figyelmet MOST?

Mindenki posztol, tartalmat gyárt, videózik, az elérések csökkennek: Milyen posztokkal hívhatod fel magadra a figyelmet MOST?

🥸 Milyen tĂ©mák, milyen kommunikáciĂł működik? Honnan tudhatod meg, mi lesz eredmĂ©nyes? – Mennyi tartalmat kĂ©szĂ­ts? Mi az, aminek már van hatása Ă©s mi az, ami növekedĂ©shez vezet? – Mehet ugyanaz az Instagramra Ă©s a Facebookra? Mik a hasonlĂłságok? Mik a kĂĽlönbsĂ©gek? – Kell foglalkozni a mindenkit Ă©rintĹ‘ problĂ©mákkal, nehĂ©zsĂ©gekkel (infláciĂł, tĂĽntetĂ©sek stb.)? És, ha…

Tovább →

Milyen a jó tartalom? Tartalommarketing alapok és ötletek (70 bejegyzés ötlettel!)

👉 Mire jĂł a tartalommarketing? MiĂ©rt Ă©rdemes foglalkoznod vele? MiĂ©rt nem elĂ©g “csak” eladni? 👉 Mit tegyĂ©l, hogy megtudd, milyen tartalmakat olvasnának, nĂ©znĂ©nek szĂ­vesen a követĹ‘id? 👉 Hogyan tervezd meg a tartalommarketingedet? 👉 Hogyan jusson minderre idĹ‘d? 👉 A legfontosabb tartalomtĂ­pus, ami garantálja, hogy mindig legyen elĂ©g vevĹ‘d. ErrĹ‘l volt szĂł ebben a Gazdagmami Show…

Tovább →

Hurrá, vállalkozó lettem! De mi a búbánatról posztoljak?

👉 Van mĂ©g Ă©rtelme rendszeresen posztolni a közössĂ©gi mĂ©diába? 👉 Milyen gyakran posztolj a jĂł elĂ©rĂ©sĂ©rt? 👉 Több felĂĽletet használj egyszerre vagy elĂ©g csak egyet? 👉 Honnan legyenek állandĂłan Ăşj ötleteid? 👉 MirĹ‘ posztolj? 👉 Hogyan legyen változatos a tartalom? 👉 Milyen tartalmak hoznak Ăşj követĹ‘ket Ă©s milyenek vásárlĂłkat? – ezekre a kĂ©rdĂ©sekre adtam választ…

Tovább →

A figyelemfelkeltő és meggyőző szövegek titkai

MiĂ©rt nem figyelnek fel a posztodra? A videĂłdra? A termĂ©kedre? MiĂ©rt nem veszik Ă©szre a hirdetĂ©sedet? MiĂ©rt nem kattintanak? MiĂ©rt nem szĂłlnak hozzá? Nem azĂ©rt, mert ne lenne jĂł a tartalom vagy a szándĂ©k, hanem azĂ©rt, mert nem elĂ©g figyelemfelkeltĹ‘ a szöveged. Mire figyelj, hogy vĂ©gre a te posztjaidat, hirdetĂ©seidet is elolvassák? Ebben segĂ­tettem ebben…

Tovább →

Hogyan Ă©s mit posztolj 2022-ben?

Hogyan keltsd fel a figyelmet? Mire figyelj oda a Facebook Ă©s Instagram posztoknál? MirĹ‘l Ă­rj, hogy elkötelezett legyen a követĹ‘táborod? Milyen poszokkal Ă©pĂ­theted a márkádat? Mi az, ami hatásos lesz Ă©s mi az, amit felejts el, ha Ăşj követĹ‘ket Ă©s aktĂ­v közössĂ©get szeretnĂ©l 2022-ben? – errĹ‘l szĂłlt a Gazdagmami Show ezen a hĂ©ten.

Tovább →

30 követőszerző ötlet

Nincs elég követőd a Facebookon és az Instagramon? Fogalmad sincs, mit tehetnél érte még, hogy többen legyenek? Ebben az élő adásban 30 követőszerző ötletet mutattam most induló oldalaknak/profiloknak, kevés követővel rendelkező profiloknak és azoknak is, akiknek már régi oldaluk van, de csak kevés új követőjük jön.

Tovább →

🤩 Hogyan rázd fel a fásult közönséget? 🤩

Igyekszel, de rád sem hederítenek? Kérdezel tőlük és nem válaszolnak? Posztolsz, de alig van reakció? Ezen segítettem ebben az élő adásban.

Tovább →

Tartalommarketing VS: Vevőszerzés: Hogyan jusson mindegyikre idő?

Facebook, Instagram, blog, videó: Rengeteg tartalmat kellene készíteni? De hogyan jusson rá idő? És mi legyen a vevőszerzéssel közben? 📺 Erre adtam megoldásokat az eheti GazdagmamiShow-ban!

Tovább →

Miért nincs még elég követőd?

Miért nincs még elég követőd? (és még 2 szuperhasznos téma)

🦆MiĂ©rt nincs mĂ©g elĂ©g követĹ‘d? 🦄 5 Ăşj trend, amire figyelj oda most Ĺ‘sszel đź•ą Szoktál játĂ©kokkal játszani a telefonodon? Ezt a trĂĽkköt tanuld el tĹ‘lĂĽk… – ezekrĹ‘l a tĂ©mákrĂłl beszĂ©ltem ebben az Ă©lĹ‘ adásban.

Tovább →

Vevőszerzés a Facebookon túl

Vevőszerzés a Facebookon túl

Ha a Facebook eredményeid estek, ha nem szeretnéd kizárólagosan ezt használni a marketingre: Milyen lehetőségeid vannak még? Mit lehet tenni? Hova lehet menni helyette? Milyen eszközt válassz? Hogyan szerezz vevőket Facebook nélkül online? Erről volt szó ebben az élő adásban.

Tovább →

Page 1 of 9