Otthonról, a gyerekek mellől feldolgozható tudásanyagok a vállalkozás indításától a profi online marketing technikákig.

Mit tanulhatsz nálam?

Kezdőknek, induló vállalkozóknak:

Üzletanyu Születik könyv: Ha vállalkozásindítást tervezel, vagy mostanában indultál és szeretnéd átlátni az alapokat, vállalkozói szemléletmódot tanulnál, ami segít hatékonyabban építeni a vállalkozásodat.

Gazdagmami Tanfolyam 9.0: A legátfogóbb képzésünk kezdő online vállalkozóknak, ami a vállalkozói ötlet megtalálásától kezdve, a piac megismerésén, a vállalkozásod megtervezésén át egészen a honlapkészítésig, a közösségi média marketingen át a keresőoptimalizáláson keresztül egészen az ügyfélszolgálatod megszervezéséig vezet. Ha szeretnél rálátni az online vállalkozás minden területére és a gyakorlatban is használható technikai tudást szerezni, ez a képzés való neked.

Online Marketing Alapozó: Azoknak szól, akik belefogtak a vállalkozásuk online marketingjébe, de kicsit elakadtak és szeretnék átlátni a lépéseket. Online marketing alaptudást ad

Szolgáltatásmarketing Tréning: Ha szolgáltatóként indítasz vállalkozást és szeretnél kifejezetten szolgáltatókra szabott tanácsokat, marketing megoldásokat kapni, ez a tréning való neked!

Miben más a három alapozó tréning? Az Online Marketing Alapozó csak az online marketing alapjaira és a marketing rendszerek építésére helyezi a hangsúlyt. A Gazdagmami Tanfolyamból a vállalkozás minden fontos alapterületéről tanulhatsz (piackutatás, marketing, honlapkészítés, látogató- és érdeklődőszerzés, üzemeltetés) és ebben részletes technikai tudást is kapsz minden területen (megtanulhatsz honlapot, webáruházat készíteni, képet szerkeszteni, Facebook funkciókat használni stb.) A Szolgáltatásmarketing Tréning elsősorban a szolgáltatók számára szükséges tudást gyűjti össze, ebben is vannak gyakorlati leckék, de nem olyan részletesen, mint a Gazdagmami Tanfolyam anyagában.

Közösségi média tréningek:

Sikerrel a Facebookon: Minden, amit a Facebook marketingről tudnod érdemes benne van ebben a tréningben. Csoportok és oldalak, katalógusok és vállalkozáskezelő, tartalomtervezés, követőszerzés és vevőszerzés: ebben a tréningben mindent megtalálsz, ami a sikeres Facebook marketinghez szükséges.

Sikerrel az Instagramon: Az alapoktól a haladó szintig mutatom meg, hogyan kezdd el használni az Instagramot üzleti célokra. Tréning a legjobb Instagram marketing stratégiákról, követő- és vevőszerző módszerekről, kampányokról sok-sok poszt ötlettel és részletes (mit hogyan csinálj) technikai útmutatóval.

Sikerrel a Pinteresten! Tanuld meg, hogyan hozhatod ki a Pinterestből a legtöbbet!

Profi Facebook és Instagram hirdetés tréning: Ebből a tréningből tudhatod meg, hogyan használd hatékonyan és gazdaságosan a Facebook és az Instagram hirdetéseket. Megmutatok néhány kezdőknek való (kis büdzsével is elkezdhető) és néhány haladó hirdetési stratégiát, hogy a maximumot hozhasd ki a hirdetésekből. Ha részletes technikai útmutatót szeretnél a hirdetéskezelőről és mellé még a hazai piacon is valóban működő hirdetési stratégiákat, erre a tréningemre jelentkezz!

1 hónapos Facebook Elérés Növelő Kihívás Nem vagy elégedett a Facebook bejegyzéseid elérésével?  A tartalmaid alig érnek el valakit? Ezen az 1 hónapos kihíváson segítek felturbózni az eredményeidet!

1 hónapos Instagram Növekedés Kihívás Ha már egy ideje Instagramozol, de szeretnél jobb eredményeket elérni, itt a helyed!

Mit szeretnél legközelebb megvalósítani?

Tréningek 1-1 témára

Zseniális Látogatószerzés Tréning Mit tegyél, hogy rengetegen találjanak rá a vállalkozásodra, olvassák a honlapodat, látogassák meg a webáruházadat?

Zseniális Email Marketing Tréning Tanuld meg profin használni az egyik leghatékonyabb online marketing eszközt!

Készíts Online Tanfolyamot! Most vágsz bele az online oktatásba és szeretnéd megtudni:
– Hogyan készítsd el az oktatóanyagodat, mi legyen a formátuma?
– Hogyan állítsd össze az anyagát, hogy a vevőid elégedettek legyenek?
– Hova töltsd fel és hogyan védd meg?
– Hogyan legyen profi automatizált online értékesítési rendszered, ami kezeli a jelentkezéseket?
– És, ha már elkészült, hogyan add el? – ebben tud neked segíteni a Készíts Online Tanfolyamot! tananyag.

Profi Landing Page Tréning: Ez a tréning a profi vevőszerző weboldalak elkészítéséről szól. Ha van egy weboldalad és szeretnél azon belül hatékonyan értékesíteni, ha egy nagyobb új projektre készülsz (új rendezvény, új termék, új akció stb.), amit szeretnél egy profi weboldalon igazán hatásosan értékesíteni, akkor neked landing page-re van szükséged! Ezen a tréningen megtanítom, hogyan készítsd el (akkor is, ha van és akkor is, ha még nincs saját honlapod) és hogyan írd meg a szövegét!

Nagy Kampány Tréning: Sokkal több bevételed lesz és sokkal több ügyfeled, ha nem csak néha akciózgatsz, hanem elkezdesz kampányokban gondolkodni. Egy kampány sok részből áll: landing page, hírlevelek, közösségi média kommunikáció, ajánlat kidolgozása, üzenetnaptár elkészítése, hirdetések. Hogyan legyen igazán hatékony? Hogyan találd ki mindezt és mire figyelj oda? Hogyan írj olyan hatásos szöveget, ami felkelti a vevőid figyelmét, odaszegezi őket a monitor elé és alig várják, hogy lecsaphassanak az ajánlatodra? Ilyen kampányokat tanulhatsz meg készíteni a Nagy Kampány Tréning segítségével.

Érdeklődőszerzés Tréning: Mindegy milyen jó a terméked, milyen remek a szolgáltatásod és milyen jók az áraid: soha nem lesz elég vevőd, ha nincs elég érdeklődőd. Hogyan tegyél szert rengeteg érdeklődőre? Hogyan érd el azokat, akiket kifejezetten a te terméked/szolgáltatásod érdekelhet? Milyen eszközöket használj (közösségi média, email marketing, Messenger bot stb.) és hogyan vezesd el az érdeklődőket a vásárlóvá válásig? Ezt mutatom meg ebben a tréningben.

Profi Tartalommarketing Online: Hogyan futtasd fel a vállalkozásodat érdekfeszítő és kiváló minőségű tartalmakkal? Blogolás, közösségi média, hírlevelek, videók, live videók: sok-sok ötlet változatos és mindig érdekes tartalmakhoz és útmutató a tartalomstratégiád megtervezéséhez.

Rendezvénymarketing Tréning: Ha rendezvényeket szervezel (kiállítás, vásár, konferencia, tréning, könyvbemutató stb.) és szeretnéd őket sok-sok érdeklődővel megtölteni, ebből a tréningből megtudhatod, milyen kampányokkal és kommunikációs tervvel juthatsz el a nulláról a sikeres teltházas rendezvényig.

Könyvmarketing Tréning: Van egy könyved? Vagy szeretnél írni egyet? Kiadót keress vagy a magánkiadást válaszd? Hogyan juttasd be a boltokba? Hogyan adhatod ki fillérekből? Hogyan építs nagy olvasótábort, akik már alig várják, hogy kézbe foghassák az új könyvedet? Ezeket a technikákat tanulhatod meg ebből a tréningből.

Készülj fel a karácsonyi kampányodra! A te vállalkozásodban a karácsonyi időszak a legerősebb? Hogyan hozd ki a legtöbbet belőle? Profi hirdetések, jól megtervezett karácsonyi kampányok, ötletes karácsonyi akciók elkészítése – ezt tanulhatod meg ebből a tananyagból.

Konzultációt szeretnél?

Ha személyes konzultációt szeretnél kérni az árakról és időpontokról érdeklődj Haklik Bettinél a beatrix@gazdagmami.hu címen!

Üzletanyu Születik könyv

Online Marketing Alapozó

Szolgáltatásmarketing Tréning

Sikerrel az Instagramon!

Profi Landing Page Tréning

Profi Facebook Hirdetés Tréning

Rendezvénymarketing Tréning

Könyvmarketing Tréning

Nagy Kampány 2.0 Tréning

Érdeklődőszerzés Tréning

Karácsonyi Marketing Tréning

Jobb organikus (hirdetés nélküli) eléréseket szeretnél a Facebookon? Erre a tréningre jelentkezz!