Ha minden kötél szakad…

Vannak emberek, akik a jég hátán is megélnek. Biztosan te is ismersz ilyeneket. Ők azok, akiknek mindegy a világválság, a csőd, a nehézségek: mindent megoldanak. És pont ők azok, akikre érdemes gondolnunk, amikor éppen úgy érezzük, a mi szekerünk nem akar haladni. Először azt hittem áprilisi tréfa csak az a kezdeményezés, amiről tegnap hallottam, de nem 🙂

Egy amerikai férfit néhány hónapja elbocsátottak a válság miatt és ő ahelyett, hogy magába roskadt volna, feltalálta magát: megszervezte a munkanélküliek olimpiáját (Unemploymentolympics.com), amelyen a főnökdobálástól kezdve a munkaügyi hivatalba való síkfutásig mindenféle izgalmas műsorszám szerepel. És ahogy a szponzorok listáját és a sajtómegjelenéseket nézem, neki már nem kell versenyt futnia a segélyért.

Persze most mondhatjuk azt, hogy „szerencséje volt”, meg „jókor volt jó helyen”, de igazság szerint mindenkinek vannak ilyen jó ötletei (igen, neked is :)), csak lebeszélik magukat róla.

Tegnap lebeszélted magad róla?

Ha tegnap még szégyenlősködtél és nem adtad be elemzésre a honlapodat, most szólok, hogy nem érdemes tovább vacillálni: ma délben lejár a határidő! Küldd el ma (azaz csütörtökön) délig a honlapod címét és a kérdéseidet az info@gazdagmami.hu-ra és pénteken választ kapsz a kérdéseidre!

5 Comments

 • Korcsolán Zsuzsanna

  2009. április 02. csütörtök

  Szia Ági, sajnos ma nem volt internetem de mindenképpen szeretnék a tegnapi felhívásodra jelentkezni.
  Ha még belefér az idődbe, bár a határidő már lejárt:szeretném növelni a blogom látogatotságát, hogy tehetném?köszönettel, zsuzsi

 • ANi

  2009. április 02. csütörtök

  :))) Tényleg így van!!
  Na most szabadultam meg tőle örökre, azt hiszem!

  KÖSZ, ÁGI!! 🙂

  Üdv.: ANi.

 • J.J. Kriszti

  2009. április 02. csütörtök

  Szia Ági!
  Egyenlőre ingyenes szolgáltatónál vannak oldalaim. Az első szolgáltató nagyon szimpatikus volt, regisztráltam is náluk. Később kb. fél év múlva egy másik ingyenes szolgáltató rohamosan terjedt a neten, nála a Goggle AdSense szolgáltatást is igénybe lehet venni, ezért ott is készítettem egy oldalt. A bevezetőjében azt tanácsolta, hogy a régi lapom ne szüntessenm meg, csak itt bővebben dolgozzam ki a menűpontokat, és új pontokkal is bővitsek. Így is tettem, de a Page Rank értékem 0 lett. Gondolom a másik oldal miatt.
  Ha egy oldalt át szeretnél helyezni, akkor a régi oldalra tegyek linket, ami átmutat erre?
  Ezt nem szeretik a látogatók nemde?
  Mi az arany középút, hogy ne veszítsem el a látogatóimat?
  Mi alapján válasszak szolgáltatót, ahol vehetek domain nevet?
  „Röviden” ennyi. Köszönöm a lehetőséget!
  Üdvözlettel:
  Kriszti

 • Németh Szilvia

  2009. április 02. csütörtök

  Nagyon tetszik! Az ilyen világszemléletű emberektől szebbé teszik a többiek életét is. Biztos vagyok benne, hogy az ő esetében a munkanélküliség csak egy állomás, abszolút győztes a hozzáállása.
  Köszönöm a cikket és a videót, Ági, megerősítette bennem azt az érzést, hogy mennyire a nézőpontunktól függ, mit hogyan élünk meg.

 • Kisbogár

  2009. április 02. csütörtök

  Ezt én is láttam a híradóban. De a szponzorok pénze nem az ő saját pénztárcáját gyarapítják. Viszont lehet, hogy így felfigyelt rá a jövőbeni munkáltatója.