Tőlük tanulhatsz

Több heti szervezés után végre összeállt, milyen témákkal foglalkozik majd a Gazdagmami Motivátor Magazin, illetve kik lesznek azok a szerzők, akik végigvezetnek majd titeket az önállósodás nem mindig egyenes (najó: néha igencsak rögös :)) útján. Lássuk, mit tanulhatsz majd meg a Gazdagmami Motivátorból és kiktől!

Olyan szerzőket és szakértőket kerestem a Gazdagmami Motivátorba, akik maguk is anyák, tehát pontosan tudják milyen kihívásokkal kell szembenézned, ha anyaként (pláne kisgyermekes anyaként) szeretnél otthonról dolgozni, bevételekhez jutni.

Gazdagság -lelkiekben anyagiakban Hogyan szabadulhatsz meg azoktól a gátaktól, rossz szokásoktól amelyek most még távoltartanak az anyagi bőségtől? Milyen célokat tűzz ki magad elé és hogyan érheted el őket?
Csapó Ida, a Gazdagnők.hu szerzője spirituális szempontból közelít a pénzhez, megtanítja neked, hogyan találd meg azt az utat, amelyen járnod kell és hogy hol találod meg útközben a gazdagságodat – lelkiekben és anyagiakban.

Hogy, amit megszereztél, abból több maradjon neked… Szigeti Ami, az onlineadozas.hu szerzője azokat a jogi, adózási tudnivalókat tanítja meg számodra, amelyekre szükséged lesz, ha főállásban vagy mellékállásban, munka vagy GYES mellett szeretnél vállalkozó lenni. Megmutatja, milyen csapdákba nem szabad beleszaladnod és segít elkerülni az APEH-ban eltöltött kellemetlen órákat és a bírságokat.

Ha a gépet sem mered bekapcsolni Hantos Gyöngyi, a nők és a számítógépek téma szakértője a technika világában sikerül majd eligazodni kezdőknek és haladóknak egyaránt. Praktikus szoftvereket és számítógépes megoldásokat mutat majd be és segít eligazodni az internetes megoldások világában.

Kreatív anyukáknak Panyi Zsuzsi a Mákgubó oldal szerzője és csodás üvegékszerek készítője azoknak az anyukáknak ad majd tanácsokat, akik kreatív tevékenységekből szeretnének bevételekhez jutni. Technikai tanácsokat és konkrét ötleteket oszt meg majd a Gazdagmami Motivátor olvasóival.

Egyedül nem megy? A babázás évei alatt sok anyuka vág bele a hálózatos értékesítésbe. D. Bikfalvi Moni (www.okoskismama.hu) azoknak nyújt majd használható tanácsokat, akik szeretnének sikeresek lenni az értékesítésben és a hálózatépítésben.

Csak eladni ne kelljen Szombati Orsolya, a Profonte Management Akadémia tulajdonosa értékesítési és marketing praktikákról ír majd nektek és az internetes tanulási lehetőségekről is mesél.

Miről lesz még szó?

Hogyan blogoljunk? A blogírásról és tartalomfejlesztésről szóló cikksorozatom abban segít majd, hogyan tudsz egyre élvezetesebb és keresőoptimalizálási szempontból is jó tartalmakat készíteni, minél nagyobb olvasótáborra szert tenni és egyre több kommentet szerezni. Megmutatom azt is, hogyan kezeld a különféle blogszolgálatók rendszerét, milyen technikai és grafikai megoldásokkal teheted hatékonyabbá és sikeresebbé a blogodat.

Látogatottságnövelési mesterfogások Ha weboldalt indítasz és nincsenek rajta látogatók az olyan, mintha egy sötét pincében nyitottál volna boltot: senki sem fog rátalálni. Ez a rovat hónapról hónapra abban segít majd, hogy egyre többen ismerjék meg az oldaladat.

Alternatív pénzforrások Milyen nem szokványos módszerekkel juthatsz bevételekhez az interneten?

Riport Minden hónapban riportot készítek valakivel, akinek a története érdekes lehet a számotokra, és akitől sokat tanulhattok.

Könyvajánló és linkajánló, valamint meglepetés témák, amik éppen aktuálisak 🙂

A további részleteket holnap árulom el és holnap már lehet rendelni is a Gazdagmami Motivátorból.

10 Comments

 • $Norbii$

  2009. március 11. szerda

  Sziasztok,

  No, érdekes kezdeményezés. Én is kíváncsian várom! A nevek nekem is ismerősök, igazából a színvonalra vagyok kíváncsi és a tippek, trükkök szintjére.

 • Szilvia

  2009. március 10. kedd

  Páran már ismerősek számomra a szakértők közül, a még ismeretleneket pedig „meglátogattam”. Nagyon jó csapat lesz ez!!! Kíváncsian várom a holnapot!

 • Forgács Moni

  2009. március 10. kedd

  Le a kalappal, ez aztán a segítség bomba! Köszönöm Ági, már nagyon várom!

 • Szénási Györgyné ANi

  2009. március 10. kedd

  Sokat ígérő témák és szakértők!

 • Németh Szilvia

  2009. március 10. kedd

  Hűha, ez az előzetes felülmúlta a várakozásaimat! Holnap jövök rendelni! :o)

  Szép napot mindenkinek!

 • anikó

  2009. március 10. kedd

  Nagyon jó temak vanak , Mar varom a holnapot hogy mijen tema lesz

 • Marika

  2009. március 10. kedd

  Nagyon várom!
  Ugye nem baj, hogy már nem kismama vagyok? Sajnos még nem nagymama.
  Szép napot Nektek!

 • Gabella

  2009. március 10. kedd

  Hú, mennyi ismerős név! 🙂 Biztos jó lesz!

 • Sapimano

  2009. március 10. kedd

  Már alig várom! NAgyon tetszik!

 • Katica

  2009. március 10. kedd

  Szia Ági!

  Nagyon várom a holnapot, szükségem van a Gazdagmami Motivátorra! Nagyon jó ötlet, hogy átfogóan, több oldalról is foglalkoztok benne a kisgyerekes anyák anyagi gondjaival. Előre is köszönöm! 🙂

  Katica