Keresőoptimalizálás és közösségi média

Hamarosan 1 éves lesz a Gazdagmami Motivátor magazin, ebből az alkalomból elkészült a magazin különszáma, a mini Motivátor benne a 2010-es év trendjeivel és ötletadókkal, kész megoldásokkal, ahogyan azokat a saját online vállalkozásod javára fordíthatod. A mini Motivátor első számában a látogatottságnövelésről van szó, arról, hogyan használhatod ki a Twitter és a Facebook kommunikációdat arra, hogy keresőforgalmat érj el belőle.

A mini Motivátor első számát elolvashatod itt: http://www.scribd.com/doc/25185980/Keres%C5%91optimalizalas-es-kozossegi-media

Vagy letöltheted ide kattintva!
(a fájl pdf formátumban van, megtekintéséhez Adobe Reader ajánlott)

13 Comments

 • Mia

  2014. május 21. szerda

  Kedves Ági!

  Tehát érdemes ott lenni ezeken a közösségi oldalakon. Van még más hely is ahol érdemes fent lenni? Profil oldalakat kell ezekre csinálni?

 • Péter

  2014. április 30. szerda

  Sziasztok!

  Hogyha ez a kereső optimalizálás már nem úgy működik,ahogy régen, akkor, a mostani időkre milyen tanácsokat tudsz adni, azokon kívül amit Anitának írtál?

  Köszönettel Péter

  • Vida Agi

   2014. május 06. kedd

   Jó és releváns tartalmat kell írni az oldaladra és aktívan használni a közösségi médiát: Facebook, Google+, Pinterest, Twitter.

 • Anita

  2014. április 24. csütörtök

  Kedves Ági!

  Érdekes tanácsokat adsz ebben a cikkben!
  De ahogy minden, mára ez is megváltozott. Már sajnos nem ezek a szabályok érvényesek erre az ágazatra.

  • Vida Agi

   2014. április 26. szombat

   Igen, mert ez egy 2010-es cikk 🙂 Ami mára megváltozott: a Facebookot nagyjából indexeli a Google, viszont a lájkot nem tartja semmire SEO szempontból. Viszont a Twitterről érkező linkeket komolyan veszi a Google, és persze a saját közösségi oldalát (G+) nagyon nagyra értékeli 🙂

 • TaMÁS

  2011. január 17. hétfő

  nem rossz! nekem nagyon teccik! hajrá na meg ez a domain 😀 fain 😀

 • Mester Éva

  2010. január 16. szombat

  Köszi Ági!

  Már alig várom a Motivátor különszámát!

 • Kutyástitkok

  2010. január 15. péntek

  Sziasztok!

  Nagyon jó lett Ági és pont a legjobbkor! Már egy ideje nem jártam az oldalon, de most úgy döntöttem, hogy el kezdek facebookozni és keresek valami anyagot a blogon és tessék itt van!

  Ui:. Újra indultunk, és úgy gondoltam, hogy azt a sok tudást amit nektek köszönhetek meghálálom egy kifejezetten szülőknek készült cikkel! Az említett cikk a jövőhét folyamán fog megjelenni a blogunkon!

 • Zoli

  2010. január 14. csütörtök

  Niki, nem baj, viszont ez azt is jelenti, hogy mivel gyorsan változik az egész, a mai módszerek 2 vagy 3 év múlva már elavultak lesznek.

  Szóval akár még te is leelőzhetsz bármilyen nagy Internet-marketinges gurut, ha meg tudsz jelenni egy jó újítással, amellyel nem 5-10 éves lemaradásod, hanem több éves előnyöd lesz a többiekkel szemben.

 • Niki

  2010. január 14. csütörtök

  Én eddig azt gondoltam, hogy nagyjából lépést tartok az internettel… A tanulmányból azonban kiderült, hogy valahol ezelőtt 10 és 5 év között tartok.. 🙁

 • HCsilla

  2010. január 14. csütörtök

  Ja, bocs, szóval azt akartam írni, hogy „ez nagyon jó”…

  Hogy maradt ez le???

 • HCsilla

  2010. január 14. csütörtök

  Köszi, Ági ez nagyon!

  A hashtag lesz a következő dobásod, amit ki fogok próbálni!

  Szép napot, minden kedves itt „okulónak”, meg persze Áginak is!

  🙂 Csilla 🙂