A Motivátor júliusi számának tartalmából

A Gazdagmam Motivátorban minden hónapban újabb és újabb hasznos tartalmak segítségével mutatjuk meg, hogyan milyen utakon tudsz elindulni a munkaerőpiactól való függetlenedés felé. A júliusi szám a szokásosnál erősebbre sikerült, szeretném bemutatni nektek, mit találhattok majd benne.

A Blogshowban folytatódik a tartalom fejlesztése és tökéletesítem az affiliate ajánlatot is (ha még nem ismernéd: ez egy olyan sorozat, amiben élőben mutatom be egy blog elindítását, hogyan fejlesztem a tartalmat, hogyan szerzek bevételeket, hogyan építem a látogatottságot stb.)

Folytatódik az online értékesítésről szóló sorozat, amiben megmutatom, hogyan lehet értékesíteni az interneten. Ez a sorozat teljesen kezdőknek szól, akik elképzelni sem tudják, miből lesz pénz az interneten.
A haladóbbaknak a különféle online fizetési rendszerekről és lehetőségekről készítettem egy összefoglalást.
És megmutatok 50 módszert is, amivel látogatókat csalhatsz az oldaladra.
Végül pedig beszélek arról is, miért mondjuk azt, hogy az interneten passzív jövedelemhez juthatsz, azaz megmutatom, hogyan tudod automatizálni a rendszeredet, a honlapodat úgy, hogy tényleg passzív legyen a jövedelem. Egyáltalán, mi az a „passzív jövedelem”?

Szombati Orsi (www.profonte.hu) a szülés után visszatér egy egészen új, személyes értékesítésről szóló témával (ezuton is gratulálunk neki a 2. babához, aki májusban született meg)

D. Bikfalvi Moni (www.okoskismama.hu) a tőle megszokott élvezetes stílusban és összeszedett módon 4 jótanácsot ad a kezdő MLM-ezőknek.

Pozsgai Nikoletta (www.noionmegvalositas.hu) arról készített számotokra anyagot, hogyan határozzátok meg a céljaitokat egy adott életszakaszban.

Hantos Gyöngyi (www.ladyuser.eu) összeállítása abban segít, hogy a képeiteket, fotóitokat milyen módokon tudjátok közzétenni és másokkal megosztani az interneten.

Panyi Zsuzsi (www.makgubo.hu) pedig abban segít, hogyan, milyen szempontok alapján vásároljatok a munkátokhoz szükséges gépeket, eszközöket.

A riportban bemutatok egy anyukát, aki egy hobbioldallal kezdte első gyermeke születése után, aztán rájött, hogy akár pénzt is kereshetne ezzel a honlappal és mára csak ebből él.

Micsodaaa? Még nem vagy Gazdagmami Motivátor előfizető?! Akkor klikk ide a részletekért >>

5 Comments

 • Vida Ági

  2009. július 21. kedd

  Igen, mutatja, de az a tapasztalatom, hogy nem túl pontos.

 • Kutyástitkok

  2009. július 20. hétfő

  Sziasztok!

  Az lenne a kérdésem, hogy mi a véleményetek a http://www.nextarhely.hu/ -ról?

 • Pisti

  2009. július 18. szombat

  Köszi!

  Azt szeretném kérdezni, hogy a blog.hu a statisztikában, van az, hogy feed, az is mutatja, hogy hányan íratkoztak fel????

 • Vida Ági

  2009. július 17. péntek

  1. Regisztrálj be a feedburner.com-on
  2. Kövesd a lépéseket és hozd létre a feedet
  3. Keresd meg azt a menüpontot a jobb oldalon, hogy Chicklet és hozd létre a számodra megfelelő méretű és színű kis számlálót
  4. Mentés után visszakapsz egy HTML kódot, ezt kell beillesztened a honlapod oldalsávjába

 • Pisti

  2009. július 16. csütörtök

  Sziasztok!

  Elnézést de lenne egy kérdésem ami nem ide tartozik de örülnék, ha kapnék rá választ!

  A blogomba szeretnék elhelyezni RSS-t, Feedburnert vagy problogdesignt valaki segítene nekem, hogy blogba, hogy lehet külső feedet tenni? És a kettő közül melyiket, hogy lehet használni?