Kérdések?

Hahó! Régen beszéltünk már, biztosan tele vagy kérdésekkel:

– Hogyan is van ez az online vállalkozás-dolog?
– Hogyan indíthatok weboldalt?
– Honnan lehet tudni, hogy életképes egy ötlet?

– Mit lehet eladni az interneten?
– Van egy ötletem, hogyan csináljak belőle vállalkozást?
– Milyen hírlevél-szoftvert használjak?

és hasonlók.

Vannak?

Akkor most felteheted őket itt és most.

A szabályok:

1) Kérdezni október 12.-n éjfélig lehet
2) Válaszolni felmenő rendszerben fogok mindenkinek legkésőbb október 16.-ig.

Várom a kérdéseket!

295 Comments

 • Gábor

  2014. augusztus 05. kedd

  Szia Ági!
  Olvastam egy commentes beszélgetéseteket, amiben az hangzott el, hogy van egy jó könyvkiadó oldal, amit mind ketten dicsértetek. Azt írtad, hogy a Te könyved is általuk lett bestseller. De ezt a commentes beszélgetés azóta se találom. Nem tudom melyik ez a könyvkiadó oldal.Leírnád nekem? De ha tudsz másikat is ajánlani mellé, azt is megköszönöm.
  Köszi előre is.

 • Józsa Éva

  2014. január 17. péntek

  Kedves Ági! Évtizedek óta foglalkozom emberek elakadásával az életük különböző területein, legyen szó akár munkáról, párkapcsolatról, súlyproblémákról, különböző függőségekről. Szeretném, ha a neten keresztül is meg lehetne találni, de nem tudom hogyan, mert az üzlethez, a saját szolgáltatásom reklámozásához nem értek, emellett szeretem az egyszerűséget, vagyis, hogy ne kelljen egy teljesen új szakmát megtanulnom hozzá. Szerinted mi lenne a megoldás? Köszönöm a segítségedet, üdvözlettel, Józsa Éva

 • Blogi

  2013. június 25. kedd

  Kedves Ági!

  A tegnapi 7fői inspirációban a változó piacokra utalva említetted többet közt a Pinterestet is. Magát az oldalt ismerem nagyjából, aziránt szeretnék most nálad érdeklődni, hogy lehet használni ezt az oldalt marketingeszközként a honlapomhoz kapcsolódóan?

 • Erika

  2013. június 11. kedd

  Szia Ági!

  Tudom, hogy ez a kérdezős buli már elmúlt, de ne tudom kérdésemmel hova forduljak.
  Azt szeretném kérdezni, hogy a YouTube-ot használhatom-e infótermékben? Eddig ingyenes anyagok között vagy reklámanyagként találkoztam vele.
  Mivel problémám volt az infótermékem videóinak zenei aláfestésével,(nem tudom honnan és hogyan vásárolhatnék zenéket, amit felhasználhatok – érdeklődtem e-mailen az Artisjusnál is, de nem válaszoltak, és nagyon sokba is kerülne, kellene kb. 75 mai popzenei sláger – és el szeretném kerülni azt, ami a Schobertékkal történt) a YouTube viszont biztosít zenéket, ezért erre a megoldásra gondoltam.
  Van egy megvásárolható csomagom (előkészületben) amely tartalmaz néhány e-könyvet és 3 hónapig hozzáférést egy zárt oldalhoz. A zárt oldalon a saját videóimat beágyazott youtube videókon lehet megtekinteni. Ezek a videók nem listázottak, csak az tudja megnézni, aki megkapja a linket. Szerinted jó ez így? Jogilag nem ütközik akadályba? Nem szeretnék később ebből kellemetlenséget.
  Válaszodat előre is köszönöm!
  Erika

 • Bernadett

  2013. február 24. vasárnap

  Segítségeteket kérem: hol lehet megtalálni az itt feltett kérdéseket, válaszokat..? Esetleg egy linket megadni, amin elérhetők a tanácsok.., vagy pdf file-t..

 • Eszter

  2013. február 15. péntek

  Szándékosan töröltétek innen a kérdéseket és válaszokat? Vissza akartam valamit keresni…

  • Vida Agi

   2013. február 25. hétfő

   Nem, valami műszaki probléma lépett fel és egyszerűen nem tudjuk őket megjeleníteni, de dolgozunk rajta.