Nyílt hétvége van: Most lehet kérdezni!

Rengeteg levél jött tegnap óta, amióta megint lehet rendelni a Gazdagmami Tanfolyamot (bocs, akinek még nem tudtam válaszolni), ezért úgy döntöttem, praktikusabb lenne, ha itt nyilvánosban tennétek fel őket, mert akkor mások is látják és hátha kevesebb levelet kapok majd 🙂 Egyúttal pedig szavazást is tartunk egy nagyon fontos kérdésben.

Ami a szavazást illeti: sokan érdeklődtek nem lehetne-e más ütemezésben másként csinálni a tanfolyamot, ezért most szavazásra bocsátom a kérdést: Szavazz most, döntsd el neked milyen ütemezés lenne jobb?

[poll id=”2„]

És, ha bármilyen kérdésed van a tanfolyammal kapcsolatban, tedd fel a hozzászólások között vasárnap éjfélig!

43 Comments

 • Nagy Péter

  2014. május 21. szerda

  A hozászolásom a gép valamiért, külön elküldte,

 • Nagy Péter

  2014. május 21. szerda

  Kedves Ági,én már bejelentkeztem a hét végén a „Gazdag mami”tanfolyamra de a pénz átutalásának a módját, lehetőségét
  nem találom az utolsó leveleidben.Ezt pro számlát,vagy az átutalási
  adataidat,küld el a részemre.

  Gratulálok a kitüntetésedhez és a magas szintű elismerésedhez,
  amit a jól felépített, összehangolt, magasszinvonalú munkádért
  kaptál,ezért döntöttem melletted, hogy ezt a tanfolyamot
  elvégezzem

  Tisztelettel:Nagy Péter Építési Egyéni Vállalkozó;
  MLM Forgalmazó.

 • S.Kata

  2011. június 27. hétfő

  Azt szeretném kérdezni, hogy a Nagy Honlapelemzős Nap 1.(2011.07.13.) ingyenes formájára hogyan lehet jelentkezni?

 • Maya

  2011. június 23. csütörtök

  Szia Ági!

  Szeretném megtudni, hogyan valósítható meg, hogy egy link ne az oldal kezdetére hanem az oldalon lévő bizonyos szövegrészre mutasson!

  Köszönöm válaszod!

  Üdvözlettel:

  Maya

  • Vida Agi

   2011. június 26. vasárnap

   Azelé a szövegrész elé, ahova azt szeretnéd, hogy mutasson a link ezt kell beírnod:
   <_a name="LINKNEVE"_><_/a_>

   Amit pedig szeretnél linkelni (amire kattintani lehet), oda ezt kell beírnod:
   <_a href="#LINKNEVE"_>SZÖVEG<_/a_>

   A LINKNEVE rész tetszőlegesen kicserélhető bármilyen szóköz és ékezetes karakterek nélküli szövegre.

   A SZÖVEG az a szöveg, amire kattintani lehet

   Az alávonásokat töröld ki a kódból, csak azért tettem bele, hogy megjelenjen a kód az oldalon.

 • Vida Ági

  2008. december 31. szerda

  Nem tudom, hogy jönnek ide a hirdetések, piackutatásról volt szó.

  Elmélet vs. gyakorlat: a linkek elavulnak, az elmélet megmarad. Amit elméletből tudok, abból 20 év múlva is meg fogok tudni élni, amikorra már más eszközök lesznek a kezemben, más lesz a gyakorlat. Persze kell mutatni konkrét linkeket, helyeket, tippeket is és meg is teszem, de nem lehet csak erre építeni egy képzést. Ha fejben az alapok nincsenek rendben, akkor az összes apróhirdetési oldalon is fent lehetsz (megjegyzem, napi 4000 látogatóm van, de sosem hirdettem ilyen helyeken, talán nem véletlenül…)

 • Vida Ági

  2008. december 26. péntek

  A Piackutatás anyagom nemzetközi szemléletre épül, nemcsak a magyar piac kutatásáról van benne szó, és ajánlok olyan megoldásokat is, amik a környező országokban is használhatóak.
  Az első Gazdagmami Tanfolyamon több külföldi hallgató is volt (Szerbia, Norvégia, Franciaország, Románia) és tudták hasznosítani a hallottakat, pont azért mert nem piacspecifikus az anyag.

 • Vida Ági

  2008. december 15. hétfő

  Eszti, GYES mellett is lehet a tanfolyamot végezni, sőt: ajánlott. A honlapos kérdésed jó. Itt nem a honlap a lényeg, hanem az, hogy hogyan és mire szeretnéd használni. Egy honlapot megcsinálni nem nagy dolog, de arra látogatókat kell szerezni, ki kell találni mögé az üzleti modellt, hogy miből lesz a pénz (hirdetések? mások termékeinek értékesítése? saját termék? stb.) és meg kell oldani az értékesítést is. Tehát ez egy komplex rendszer, aminek a honlap csak egy eleme.

 • Vida Ági

  2008. december 15. hétfő

  Kriszti, miből lehet pénz a weben? Ugyanabból, amiből az offline világban, neked kell eldöntened, honnan lesz majd a pénzed, miből lesz a termék.

  A terméked lehet egy online tanfolyam, egy tagsági rendszer (pl. társkereső, zárt klub), hirdetési bevételek, saját (pl. kézműves) termékek értékesítése, saját szolgáltatások (pl. tanácsadás) értékesítése, mások termékeinek értékesítése (akár egy MLM rendszeren belül vagy keresni kell egy adott témában partnereket).
  Neked kell eldöntened, mi lesz a termék, erre (is) való többek között a piackutatás.

  Mire jó a hírlevél, mit írjak bele? A hírlevél az értékesítésedet támogató eszköz. Ha egy látogató bejön az oldaladra és éppen nem akar semmit vásárolni (a 99% ilyen), de a témád érdekli és feliratkozik a hírleveledre, akkor újra és újra be tudod hozni az oldalra, fel tudod hívni a figyelmét az akcióidra, valamint hasznos tartalmakkal láthatod el, aminek alapján kialakul benne az a kép, hogy te szakértője vagy a témának, ezért amikor vásárolni szeretne, akkor jó eséllyel tőled fog vásárolni.

  Minden oldalamnak másról kell szólnia? Mi van ha több oldalt készítek, de ugyanazzal a tartalommal? Nem kell több oldalt csinálni. Csinálhatsz egy oldalt, abból is meg lehet élni. Nem érdemes ugyanazzal a tartalommal több oldalt csinálni, mert a Google tartalomduplikálás miatt büntet, hátrébb sorolja az újabb oldaladat, tehát olyan eredményt érsz el vele, mintha nem is csináltál volna másik oldalt.

  Szeretnék egy webáruházat is, de a multkori cikkedből, mint kiderült, képzés kell hozzá. Webáruházhoz önmagában nem kell kereskedelmi végzettség. Vannak azonban olyan termékek, amiknek a kereskedelméhez nem adják ki a vállalkozói engedélyt, ha nincs végzettséged pl. a ruhakereskedelem (a rövidáru kivételével) ilyen.
  Hobby tanfolyamok erre a célra nem jók, csak az államilag elismertek (pl. OKJ boltvezetői már jó)

 • Vida Ági

  2008. december 15. hétfő

  Renáta, ez úgy működik, hogy a leckék egymásra épülnek, tehát érdemes egymás után hallgatni és csinálni. Ha kérdésed van, felteheted e-mailben. Emellett van két konzultációs lehetőség is. Az elsőt a piackutatás és marketing anyag végignézése után javaslom, a másikat a honlapkészítéses rész elvégzése után, de választhatsz más időpontot is.

 • Vida Ági

  2008. december 15. hétfő

  Vica, igen, külön is megvásárolható ezen az oldalon: http://www.gazdagmami.hu/kismama-tanfolyam/gazdagmami-lemezek

 • Vica

  2008. december 15. hétfő

  Szia Ági!

  Külön is megvásárolható a weboldalkészítő videó?
  Ha igen, akkor a vásárlás után feltehetem a weboldalamra, persze melléírnám, hogy Tőled vettem vagy írnál mellé valamilyen reklám szöveget.

  Gratulálok a munkádhoz, igazán kis ügyi vagy! 🙂

  Údv. Vica

 • Renáta

  2008. december 15. hétfő

  Szia Ági!
  Tényleg nagyon jó a kör-emailben feltett kérdésed! Én is egyből úgy éreztem, hogy kérdeznem kell!
  Én már jelentkeztem, az első részletet be is fizettem, meg is kaptam az első részhez a hozzáférést, és szembetaláltam magam egy csomó leckével.

  Hogy működik ez a tanfolyam?
  Megnézem az egyes leckékhez tartozó videót, elolvasom az anyagot, megcsinálom a házi feladatot, és ha kérdésem van felteszem, ha nincs megyek a következő leckére, vagy valamilyen szinten tartjuk a kapcsolatot (pl. email-ben), és mint egy „osztályfőnök” összefogod a csoportot? Vagy valamilyen más rendszer szerint működtök?

  Köszi Renáta

 • J.Kriszti

  2008. december 15. hétfő

  Szia Ági!
  Bár a hétvégének vége, de itt ez a panel, ezért én is itt vagyok 🙂
  Azt értem, hogy kell több weboldal, mindegyik nekem dolgozik. Látom neked is több van. Ami nem fér a fejembe, hogy attól mert elkészítek egy oldalt, jelen esetben már van egy, (persze fejlesztés alatt) hogy fog az nekem pénzt keresni. Tudom van egy hírdetések utáni kattintásos fizetés (ezt jól megfogalmaztam), de egyébként?! Indítsak tanfolyamot, ahol takarítani fogok?!
  Mire jó a hírlevél, mit írjak bele?
  Júniusban indítottam az oldalam, novemberben 1149-en nézték meg, decemberben 668-nál tartok. Úgy érzem ez jó, de tényleg az?
  Minden oldalamnak másról kell szólnia? Mi van ha több oldalt készítek, de ugyanazzal a tartalommal?
  Butaság?
  Jó lenne ha tudnál válaszolni, hiszen ezek a fejemben röpködő kérdések egy része csak. Szeretnék egy webáruházat is, de a multkori cikkedből, mint kiderült, képzés kell hozzá. Akinek a papírja jó lenne hozzá, az a rokon az anyukám unokatestvére és a felesége, de ők már nem közvetlen családtagok, ha jól tudom, így nem indíthatom el. Az ELO által inditott tanfolyamok (jelen esetben hobby tanfolyam kategóriában van nekik) megfelel?
  Bocs a sok kérdésért, de szinte rá kell csapnom a kezemre, hogy ne írjak tovább.
  Ha itt nem is tudsz válaszolni, leköteleznél, ha a megadott email címemre elküldenéd a válaszaidat!
  Sok sikert kívánok a további munkádhoz!
  És nem utolsó sorban kellemes karácsonyi ünnepeket, és egészségben, boldogságban gazdag, sikeres új évet kívánok neked és szeretteidnek!
  Üdvözlettel: J. Kriszti

 • eszti

  2008. december 15. hétfő

  szia! nekem sok kérdésem van azonban mivel gyesen vagyok nem nem tudom a tanfolyamot elvégezni. Én egy felnőtteknek szóló honlapot szeretnék létrehozni mivel szerintem erre biztos van kereslet ugyanis a férfiak mindig is férfiak maradnak. Ezt hogy lehet létre hozni azon kivül hogy honlapot kell létrehozni.

 • Gácsi Jánosné

  2008. december 15. hétfő

  Rengeteg kérdésem, amiket legalább egy tanfolyam foglalhat magába.
  Piacképes a vállalkozásom, csak sok mindent nem jól csinálok.A hibáimat ismerem, javítgatom folyamatosan, sok mindenre rájöttem a hírleveleiden keresztül is. Négy éve vállalkozom. Mindenkinek tudok életképes tanácsot, ötletet adni, csak saját magamat nem szedtem még ráncba.
  Sokan írják, egy év , másfél év alatt indítanak be egy weblapot. Fél éve tervezem, mit hogyan, úgy gondolom még nem maradtam le semmiről.
  Már nem is vagyok olyan fiatal, hogy üssem, vágjam a dolgokat.
  Ahhoz kellene segítség: meg van a d.név, technikailag hogyan tovább?
  Szerintem az induló tanfolyamodon biztosan választ kapok.
  Üdv. M.

 • Vida Ági

  2008. december 15. hétfő

  Laci, igen. A tanfolyamosoknak fenntartott klubban éppen ezt teszem. Mastermind csoportokat alakítunk, olyan 5-6 fős csapatokat, akik egymás munkáját segítik, és csoportos konzultációkat meg talikat tartunk, ahol egyszerre többen is résztvehetnek.

 • Vida Ági

  2008. december 15. hétfő

  Éva, úgy, hogy egy tanfolyamra lehet jelentkezni rajta.

 • oltai éva

  2008. december 15. hétfő

  Egy ilyen weblap hogy tud pénzt hozni???

 • Laci

  2008. december 15. hétfő

  Szia Ági
  Gondolkoztál azon hogyan lehetne a Mamisokat „egységben az erővé” kovácsolni?

 • szikla

  2008. december 15. hétfő

  Agi, csak szeretném elmondani, hogy fantasztikusak a tárgyaid, annyira kommunikatívak, hogy az utolsónál „Fodor Szilárd neked egy kérdésed sincs” egyszerűen képtelen voltam nem ráklikkelni és leírni ide, hogy profi vagy! Kedvenc szavammal élve KOMPETENS !

  üdv,
  Szikla
  🙂

 • Vida Ági

  2008. december 14. vasárnap

  Marcsi, ez teljes egészében rád van bízva. Mivel már megvan teljes egészében az anyag, és meg is kapod előre, akkor tanulod meg, amikor az időd engedi.

 • Tiszai Marcsi

  2008. december 14. vasárnap

  Nekem a hétvégém szabadabb. Akkor több órát is tudnék a tanulásra rászánni. Ha nagyrészt a hétvégén sajátítanám el a heti anyagot, akkor nem elég hatékony a dolog, vagy így is megoldható?

 • Vida Ági

  2008. december 14. vasárnap

  A 3 hónapos tanfolyamnál igen.

 • Tiszai Marcsi

  2008. december 14. vasárnap

  Ági!
  Akkor ez azt jelenti, hogy naponta el kell sajátítani a 20-30 perces video anyagát, majd az ott kapott feladatokat kell a gyakorlatban alkalmazni?

 • Vida Ági

  2008. december 14. vasárnap

  Andi, két Skype konzultáció lesz (tetszőlegesen választható időpontban), illetve januárban egyszer fogok tartani egy ingyenes tréninget, ami szombati napra fog esni (erről majd bővebben karácsony után)

  A 3 hónapos tanfolyam elég húzós időben. Akik végigcsinálták, bizonyíthatják 🙂 Az anyag úgy készült., hogy 3 hónapon át minden hétköznap legalább 20-30 perc videót elkészítettem (de voltak 1 órás videók is). Ha emellett még a megvalósítással is szeretnél haladni, akkor az nagyon nehéz. Szerintem a fél éves elosztás reálisabb.

 • Andi

  2008. december 14. vasárnap

  Kedves Ági!

  Tiszai Marcsihoz hasonlóan én is egy olyan anyuka vagyok, aki a közigazgatásban „gályázik”, igaz legalább túlórázás nélkül, így az idővel én sem bővelkedem. A legfőbb kérdésem az, hogy a tanfolyam közben vannak-e személyes találkozók, klubbnapok, és ha igen akkor azok milyen napokon szoktak lenni? Vagy csak az interneten keresztül történik a kapcsolattartás? Ha három hónap alatt szeretném elvégezni a tanfolyamot, akkor az szerinted kb. napi hány órás elfoglaltságot jelent. Informatikai ismereteim a word, excel, power point, és az interneten való eligazodásig terjednek, a programozáshoz egyáltalán nem értek. Nagyon tetszik az amit csinálsz és már sok jót hallottam rólad, remélem tudunk a jövőben együttműködni. Sok sikert kívánok, Andi

 • Vida Ági

  2008. december 14. vasárnap

  Emőke, értem. Igen, nehéz úgy indulni, hogy tudod, hogy csinálni szeretnél valamit, de még nem tudod, mi az… Nem mondom, hogy én mindig tudtam, mit akarok, vagy hogy már az elején gondoltam volna, mi lesz belőle. Egyáltalán nem tudtam! Végigcsináltam a piackutatást, lett néhány jó ötletem és az egyikbe belevágtam. A többi menet közben kialakult. A tapasztalat nagyon sokat számít. Amikor már bennevagy, elkezdtél valamit, akkor már sokkal jobban látod merre vezet az út.

  Azt hiszem, lassan az üzleti tanácsadás mellé itt is megkezdhetem a lelki tanácsadást 🙂 (persze sok múlik a lelki dolgokon, elszántságon, kitartáson, motiváción is, hogy mennyire vagy bizonytalan, és mennyire bízol magadban, tehát ez egy igen fontos kérdés)

 • Emőke

  2008. december 14. vasárnap

  Azt tudom biztosan, hogy interneten szeretném realizálni magamat. Az üzlet a szó klasszikus értelmében, /ahova be kell fizikálisan menni/ „kihaló félben” van. Tudom ez egy kicsit talán még túlzás. Tudat alatt érzem, hogy itt még nagy lehetőségek vannak, mert nálunk ez csak most kezd beindulni. Csak még pontosan nem tudom, nem látom a pontos célt ami felé kell mennem. Nem tudom érted-e amit mondok.

 • Vida Ági

  2008. december 14. vasárnap

  Marcsi, így tényleg nem lesz egyszerű megoldanod. Munka és család mellett minden tanulás nehéz. Igazából azon múlik meg tudod-e oldani, hogy az idődet át tudod-e szervezni valahogy vagy sem. Persze, ha nagyon szeretnél megszabadulni a mindennapi robottól, akkor így is tudsz majd haladni, csak nehezebben, lassabban.
  (de azért volt az előző tanfolyamon is olyan, aki megoldotta munka és gyerekek mellett – ők volta az éjszakai műszakosok a tanfolyamon :))

 • Vida Ági

  2008. december 14. vasárnap

  Emőke, az első tanfolyamon is voltak külföldi hallgatóim (Szerbia, Románia, Franciaország, Norvégia, Szingapúr – bocs, ha valakit kihagytam) és tudták hasznosítani a tanultakat. Az internet nemzetközi, Szlovákiából dolgozhatsz csak a magyar piacra vagy a szlovákra is, de akár más országban is értékesíthetsz.
  (nekem pl. most készül a német piacra oldalam)

 • Tiszai Marcsi

  2008. december 14. vasárnap

  Kedves Ági!

  Valóban nem kérdeztem még, mert előbb magamban kell az általad kínált ajánlatot megfontolnom.
  Nem kismama vagyok, de régóta foglalkozom az online vállalkozás lehetőségeivel, mert valahogy érzem, hogy menni fog a dolog.
  Most biztosan mosolyogsz naivitásomon, de azért annyit rólam, hogy felsőfokú informatikai végzettségem van és évekig tanítottam számítástechnikát felnőtteknek is és középiskolásoknak is.
  Jelenleg a munkahelyemen egész nap a számítógép előtt dolgozom, köztisztviselőként egy hivatalban vagyok szakreferens és szociális ügyekkel foglalkozom.
  A problémám is ebből adódik. Ugyanis – a közhiedelemmel ellentétben – a munkahelyemen semmi időm sincsen a munkán kívüli tevékenységre, sőt egy nap sem tudok eljönni a munkaidő végeztével, legfeljebb fél, 1 óra múlva. Ez azt jelenti, hogy 7 óra van általában, mire hazaérek, és akkor még főzni szoktam, mert a család igényli, és másnap a munkahelyen is ezt eszik.
  Tehát 9 óránál előbb nem kerülök gép közelbe, és akkor már hulla fáradt vagyok.
  Bocsi, hogy ilyen személyes dolgokkal untatlak, de meg kellett magyaráznom ódzkodásom okát.
  Szóval nem látom még, hogy képes leszek-e hatékonyan elvégezni az általad felajánlott tanfolyamot, ami szerintem szuper lenne, mert ehhez a területhez nem nagyon konyítok.
  Ötleteim persze vannak, de ezen a szinten meg is rekedtek.
  Mindezek mellett még a páromat is meg kell győznöm, hogy nem az ablakon dobom ki azt a nem túl nagy, ám nekünk jelentős összeget, amibe a tanfolyam kerül.
  Ezek után a kérdésem csupán annyi, hogy ezekkel a paraméterekkel elvégezhetőnek tartod-e a tanfolyamot?
  Üdvözlettel: Tiszai Marcsi

 • Emőke

  2008. december 14. vasárnap

  Hát igazság szerint nekem most az első gondom az, hogy Szlovákiában élek, és ezek a tapasztalatok amiket majd átadsz nekem, fogom-e tudni hasznositani itt nálunk? Mert ahogy értelmezem, Te a saját országodban vagy jártas a weben, de én fel fogom-e tudni keresni azokat az oldalakat. Vagy magam sem tudom hogy mit hogyan ha külföldi vagyok.

 • Vida Ági

  2008. december 14. vasárnap

  Kata, hogyne emlékeznék, nagyon tetszenek a termékeitek! Igazából több dolgot is lehetne csinálnotok a meglevő vállalkozással. Pozicionálni kellene, megtalálni egy olyan célcsoportot, akinek kommunikáltok és úgy átírni a weboldal szövegét (illetve minden megjelenéseteket, szórólapokat stb.), hogy hozzájuk szóljanak. Mivel itt magasabb áru dolgokról van szó, szerintem érdemes lenne az igényesebb kertbarátok táborát megcélozni. És hogy hol éritek el ezt a tábort? Pl. felvehetitek a kapcsolatot medencés cégekkel (mert őnáluk is ugyanez a kör vásárol) vagy kertépítő cégekkel és felajánlhatjátok, hogy minden eladott termékük mellé ajándékba adhatnak valami apró ajándékot tőletek, persze a szórólapotokat is mellékelve hozzá. Vagy egy kupont, amivel nálatok olcsóbban vásárolhatnak.
  Ők jól járnak, mert elégedettebb lesz az ügyfél, nektek meg több ügyfeletek lesz így.

  Emellett még sok mindent lehet csinálni, a neten is, de azt most hosszú lenne, mind leírni 🙂

 • kristóf kata

  2008. december 14. vasárnap

  szia!
  Ha megengeded, hogy tegezzelek. A napokban érdeklődtem a tanfolyammal kapcsolatban és leírtam, hogy családi vállalkozásom van ahol kerti bútorokat gyártunk és forgalmazunk, ha még emlékszel. Az én kérdésem csupán csak annyi lenne, hogy tudsz-e segíteni abban, hogy vállalkozásom sikeresebb legyen (pl.: weboldal fejlesztés, reklám ötletek stb…) valamint esetleges ötletek mellékkereseti lehetőségekről, hogy több lábon is tudjak állni és kismamaként anyagi biztonságot tudjak teremteni családomnak. Válaszod tárom
  Üdv: Kata

 • Zsuzsa

  2008. december 14. vasárnap

  Én már csináltam ehhez hasonló dolgot, jártunk szemináriumra
  is de semmi jó nem sült ki belőle. Interneten keresztül pedig még nem dolgoztam, és nemtudom hogy egyáltalán megtudnám-e csinálni.

 • Brigi

  2008. december 14. vasárnap

  Szia,
  csak most indulnak el a gondolataim,
  egyelőre sok új van és meg kell valljam,
  tetszik ez az egész.
  Azt remélem a mások kérdései lesznek a gondoltébresztők
  és egyszer csak „elindul az agyam”,
  amolyan ötletbörrze -szerűen.
  Ha felébredtem és van értelmes kérdésem, szólok, ígérem!
  Addig is letöltöm a könyvet és jó alaposan átrágom magam rajta.
  Köszi: Brigi

 • Vida Ági

  2008. december 14. vasárnap

  Piri, igen, lesz szó a látogatottságnövelés módszereiről is, meg arról, hogyan lehet termék nélkül felfuttatni egy vertikális portált.

 • Vida Ági

  2008. december 14. vasárnap

  Kati, a tanfolyamon alapvetően a WordPress nevű tartalomkezelő rendszer működését mutatom be, de annak van egy webshop kiegészítője, amit szintén megmutatok és be tudod majd üzemelni.

 • Vida Ági

  2008. december 14. vasárnap

  Igen. Eleve azzal indítunk, hogy első körben piackutatást végzünk, mert piacképtelen ötletekkel már el sem érdemes indulni.
  Aztán jön a marketing, amiről azt kell tudni, hogy a hazai kisvállalkozások többsége nem vagy rosszul alkalmazza, itt is elmondtam egy csomó buktatót.
  Ugyanezt a honlaptervezés, honlapépítés kapcsán is megtettem és így tovább egészen az ügyfélkezelésig, ügyfélszolgálat megszervezéséig és egyéb a vállalkozás üzemeltetéséhez szükséges gyakorlati problémákig.

 • Kati

  2008. december 14. vasárnap

  Bármilyen weboldalt meg tudok majd csinálni? Én egy webshopra gondoltam. Azt meg tudom majd csinálni, ha elvégzem a tanfolyamot?

 • Németh Adél

  2008. december 14. vasárnap

  Kérdés, hogy a tanfolyam kirét-e egy vállalkozás buktatóinak részleteire? Köszönöm

 • Varga Piri

  2008. december 13. szombat

  Én egy kis portált szeretnék létrehozni, már vannak ötleteim, meg egyszer már bele is kezdtem, de kevés volt a látogató. Ebben tudsz segíteni?