Gazdagmami tanfolyam 2.0 – Kérdések és válaszok

A hét folyamán sok kérdést kaptam levélben, a hozzászólásokban és a szerdai élő közvetítésen is a Gazdagmami Tanfolyam 2.0-val kapcsolatban. Bár a tanfolyamra való jelentkezés csak holnap (hétfőn) délben kezdődik, gondoltam, a kérdéseiteket előre összefoglalom és megválaszolom egy bejegyzésben, íme:

Mi az a Gazdagmami Tanfolyam? Mit lehet itt tanulni?

A Gazdagmami Tanfolyam egy olyan tanfolyam, amely lépésről lépésre mutatja meg, hogyan indíts el egy online vállalkozást. 4 területtel fogunk foglalkozni:

Piackutatás: hogyan találd ki az üzleti ötletet, mi legyen a terméked, milyen üzleti modellre építs?
Marketing: hogyan találd meg a célcsoportodat, hogyan pozicionáld magad, hogyan szerezz vevőket és adj el nekik hatékony internetes eszközökkel?
Honlapkészítés: megtanítalak hogyan készítsd el a saját profi honlapodat, ami minden üzleti funkcióra képes,
Üzemeltetés: hogyan szerezz egyre több látogatót az oldaladra, hogyan tedd keresőoptimalizálttá az oldalad, hogyan készíts profi bannereket és videókat?

Mikor kezdődik és meddig tart?

A tanfolyam május 10.-től szeptember 4-ig tart, 4 hónapon át. Minden munkanap 1 leckét kaptok.

Mi lesz, ha közben elutazok nyaralni?

Semmi sem történik, ez egy online tanfolyam, amit egy zárt blogon nézhetsz végig, ha lemaradsz néhány leckéről, utólag is megnézheted, a zárt oldal és a leckék a tanfolyam végeztével még további 1 évig elérhetőek lesznek és a teljes anyagot a tanfolyam végén DVD-n is megkaphatod, hogy ne tűnjön el. Az elmaradt konzultációkat is be lehet utólag pótolni.

Hogyan fog kinézni ez az egész?

A tanfolyam felülete egy zárt blog, amit csak a résztvevők érhetnek el. Ide töltök fel minden hétköznap délelőtt egy leckét, amit meg lehet nézni még aznap (illetve minden lecke a teljes tanfolyam ideje alatt elérhető lesz). Minden leckéhez lehet kommentelni és kérdezni is. Minden hónapban tartok egy konzultációs alkalmat, amikor Skype-on vagy e-mailben lehet a saját üzleteddel, oldaladdal kapcsolatban kérdezni tőlem.

Jelentkezzek-e, ha már van honlapom?

Ha van honlapod, de még egy fillért sem keresel vele, akkor érdemes jelentkezned, mert az első 5-6 hét piackutatási és marketing anyagai segítenek újragondolni és tökéletesíteni (esetleg lecserélni) az üzleti modelledet, a látogatottságnövelésről, tartalomfejlesztésről szóló részek pedig szintén hasznosak lehetnek számodra. Ha van honlapod és üzleti modelled, és inkább fejleszteni szeretnéd a meglevő rendszeredet, akkor neked nem javaslom a tanfolyamot, inkább a június 1.-én induló Gazdagmami Akadémia programban érdemes majd résztvenned.

Jelentkezzek-e, ha még nincs üzleti ötletem?

Igen: az első hetek leckéi abban segítenek, hogy megtaláld azokat a piacokat, ahol van kereslet és amihez van kedved. Ezek a leckék szisztematikusan, lépésről lépésre segítenek áttekinteni a piacokat és megkeresni a leginkább neked való üzleti ötletet. Mielőtt nekivágnál meg is valósítani azt, egy személyes konzultáción nézzük át, mit találtál és segítek eldönteni, merre induljál el a továbbiakban.

Hány leckéből áll, mekkora anyagokat kell végignézni?

A teljes tanfolyam összesen 79 db egyenként átlagosan 35 perces oktatóvideóból áll.

Tudok-e kérdezni? Mi van, ha elakadok?

Minden leckénél lehet a hozzászólások között kérdezni, valamint havonta egyszer lesz konzultáció is.
Bizonyos technikai részeknél, amiről tudom, hogy sok gondot szokott okozni, tartok majd előre meghirdetett webináriumokat is, ahol élőben segítek megoldani a gondokat, valamint a tanfolyam oldaláról elérhető lesz egy részletes FAQ is, amiben az elmúlt 2 évben hozzám beérkezett összes (több száz)technikai, honlapkészítéssel kapcsolatos kérdés és válasz kereshető és fellelhető lesz.

Más-e ez, mint a „dobozos” tanfolyam?

Maga az anyag, a leckék szinte ugyanazok (1-2 helyen felújítottam őket), ami különbség: itt napról napra, lépésről lépésre haladunk, ezért ez a tanulási forma azoknak jó, akik nehezen tudják rávenni magukat, hogy az egyben megkapott anyagon önállóan végigrágják magukat vagy félnek tőle, hogy ha valahol megakadnak, nem tudnak kérdezni és továbblépni. Ha korábban megvásároltad a dobozos tanfolyamot és úgy érzed, szükséged lenne ismétlésre, akkor jelképes áron lehetőséget adunk majd az online képzésen való résztvételre, amire a tanfolyam jelentkezési lapján jelentkezhetsz majd.

Kinek ajánlod?

Mindazoknak, akik hajlandóak keményen tanulni annak érdekében, hogy őszre már egy sikeres online vállalkozás tulajdonsai lehessenek.

START Program résztvevőknek érdemes-e jelentkezni?

Igen, ez a tanfolyam teljesen más, mint a START program. A START egy elméleti anyag, amely segít megtenni az első lépéseket az önálló vállalkozás irányába, a Tanfolyam egy olyan program, ami segít meg is valósítani az online vállalkozást. Sokkal nagyobb, alaposabb és sokkal több technikai tudást (pl. honlapkészítés, videókészítés, grafikus szoftver használata) tartalmazó anyag. És még a kuponjaidat is be tudjuk majd számítani a jelentkezéskor (részletek holnap)

Mikortól lehet jelentkezni?

A Gazdagmami tanfolyamra holnap déli 12 órától lehet jelentkezni a www.gazdagmami.hu/kismama-tanfolyam oldalon. A képzés jellegéből adódóan maximum 100 fő jelentkezhet.

Legyen saját, működő online vállalkozásod a nyár végére! Tudtad, hogy ez az egyetlen tanfolyam, ami anyáknak tanítja meg az online vállalkozás indítást a nulláról haladó szintig? (ennél szájbarágósabban ezt nem meséli el majd neked senki) >>

101 Comments

Comment navigation

 • kovacsnezsuzsi

  2015. február 06. péntek

  kedves ági.elnézést kérek ,de közbejött valami amiért most tárgytalan.

 • Andrea

  2014. május 31. szombat

  Kedves Ági!
  Mikor lesz a következő gazdagmami online tanfolyam? Gondolom ősszel?
  Köszönöm!

  • 333Orsolya

   2014. augusztus 07. csütörtök

   Kedves Ági!

   Megszületett AZ ötlet, kész a project bemutatóanyaga, a kivitelezési lehetőségeket figyelembe véve rájöttem, hogy mertem egy óriásit álmodni :)! (nem online szolgáltatás) Ezért a kivitelezéshez mindenképpen szükségem lesz befektetőre. Ezzel sincs gond, kinéztem magamnak a megfelelő „nagy halat” :); azonban, hogy őt kifogjam, jelentkezni kell hozzájuk, szükségem lesz az üzleti modell bemutatására, valamint pénzügyi tervre is, itt elakadtam. Ebben tudnál segíteni? Hogyan kell jó üzleti modellt/tervet és a következő 3évre előre pénzügyi tervet készíteni? Mit kell tartalmazniuk mindenképpen?(Ebben a témakörben sajnos semmilyen tapasztalatom nincs 🙁 )

   Válaszodat előre is köszönöm!

   Üdvözlettel,
   Orsi

 • GSzMárti

  2014. április 09. szerda

  Kedves Ági!

  Nekem a Gazdagmami Tanfolyam 3.0-val kapcsolatban lenne kérdésem, remélem itt fel lehet tenni. Elsősorban a honlapkészítés része lenne most nagyon aktuális, persze a többi is érdekel, de ezzel kapcsolatban lenne kérdésem, mégpedig hogy a honlapkészítést milyen formában tanítja ez az online tanfolyam? Valamilyen weblapszerkesztő program segítségével, ahol sablonokból lehet válogatni, vagy teljesen az alapokról, mint ahogy egy programozó készítené? Én nem értek hozzá, csak szeretném tudni, mert amilyen honlapot én szeretnék készíteni, nem vagyok biztos benne, hogy sablonos megoldásban is létezik, ezért kérdezem. Előre is nagyon köszönöm a válaszodat!
  Üdvözlettel,
  Márti

 • Orsi

  2014. január 17. péntek

  Szia Ági!

  Azt szeretném kérdezni, hogy személyes konzultáció Veled lehetséges csak úgy önmagában, vagy az csak valamely terméked megvásárlása esetén lehetséges opció?
  Köszönöm!

 • Judit

  2013. május 23. csütörtök

  Kedves Ági,
  Ha a tanfolyam 3.0-ra jelentkezem, akkor is van értelme a start-ot megrendelni, vagy a tanfolyam lefedi a start anyagát is?

  Továbbá kérdésem, hogy mi a különbség az ingyenes 88 napos e-mail tanfolyam, és a 3.0 között?

  Köszönöm elôre is.

 • Tőcsér Gyöngyi

  2013. március 31. vasárnap

  Kedves Ági .Engem az érdekelne,hogy ez a tanfolyam ingyenes ,mert sehol nem látok áraka ,és még azt szeretném megtudni,hogy ez végig online történik vagy személyesen is meg kell jeleni.És még annyi,hogy én Szerbiábol irok,szerinted hasznos lenne a tanfolyam nekem ha ithol akarok dolgozni ,tudok innen érvényesülni.ELÖRE IS Köszönöm.

  • Vida Agi

   2013. április 02. kedd

   Nem, ez egy 3 hónapos fizetős tanfolyam, amit 100%-ban otthonról végezhetsz. Külföldről is el lehet végezni és lehet hasznosítani, többen el is végezték már környező országokból és máshonnan is. A http://www.gazdagmami.hu/tanfolyam oldalon találsz róla részleteket.

 • Gergely Eszter

  2012. június 17. vasárnap

  Ági, létezik még nálad Skype konzultáció tanfolyamoktól függetlenül? Hol találok róla infót?

 • M. Cs.Andrea

  2011. december 12. hétfő

  Sziasztok!
  Mindenkitől kérdezném, hogy ha webáruházat akarok üzemeltetni vállalkozóként, az mennyire tud sikeres lenni? Kérdezősködtem, egy-két webáruház tulajdonost megkérdeztem és bizony leginkább az volta a válasz, hogy interneten nincs sok értelme működtetni webáruházat, mert nem éri meg, nincs akkora kereslet.
  A Ti véleményetek mi? Most kissé elbizonytalanodtam. Szerintetek?

  • Vida Ági

   2011. december 12. hétfő

   Azt nem mondanám, hogy nincs értelme webáruházat nyitni. Ha jó a pozicionálás, jó a marketing, jók a termékek, akkor van értelme.

 • M. Cs.Andrea

  2011. december 01. csütörtök

  Sziasztok! Köszönöm Ági előre is, akkor várom a leveled izgatottan. Aranyos vagy Sz. Renáta, hogy segítenél. Szóval 2 féle dologgal is foglalkoztam régebben, vagyis mikor még dolgoztam, nem igazán volt időm ezekre a dolgokra, viszont most van időm bőven, tehát valamit muszáj lesz csinálni. Blog íráson is gondolkodom és valamilyen mlm oktatással kapcsolatos online tanfolyamban. Szerintetek? Szóval küldeném a két oldalam, ami ugyan kicsit távol esik egymástól, de azt gondolom, hogy a mai világban sok mindenkit foglalkoztat. A honlapot nem én készítette, hanem egy ismerősöm ( fel kellene vennem talán vele megint a kapcsolatot mutassa be a szerkesztését)
  http://www.vallalkozzotthon.hu és miklosandi.acnshop.eu
  Mit gondoltok, lehet ezzel valamit kezdeni vállalkozásban? Ha igen, akkor hogyan?
  Köszönöm
  Andrea

 • Szabó Lídia

  2011. december 01. csütörtök

  Kedves Ági!
  Elolvastam a legújabb hírlevélben lévő „Kersőoptimalizált szövegírás” anyagot. Nagyon tetszett és szerettem volna letölteni. Bejelentkeztem, de azt írta ki, hogy már valaki feltöltötte ezt a dokumentumot. Tehát nem tudtam letölteni. Sajnos nekem az oldal egyébként is nagyon lassan működött, nem tudom másnak milyen volt. Ha tudnál segíteni egy letölthető linkkel, megköszönném. Remélem jó helyre írtam a hozzászólást. Ha nem bocsi. Ezenkívül szeretném megkérdezni, hogy ha elkészült a weboldalam, felrakhatom-e az oldalad linkjét.
  Köszönettel:
  Lídia

 • Szabó Renáta

  2011. november 30. szerda

  Andrea! Nem írnád be a honlapod és a webshopod url címét? Úgy könnyebb lenne segíteni! 🙂

 • M. Cs.Andrea

  2011. november 29. kedd

  Szervusztok! V.Jánostól (fent)és Tőled is kérnék segítséget Ági, hogy sikerült a vállalkozóvá válása Jánosnak? Én is ebben a cipőben járok ugyanis a munkaügyi központ segítsége által szeretnék vállalkozó lenni. Most ebben a hónapban lettem sajnos munkanélküli és nem akarok többet már alkalmazott lenni! Amin keresztül mentem, nem kívánom senkinek! Szóval február-márciusban tudok csak pályázni, mindenképpen valamilyen itthoni internetes munkát végezni. Van ugyan számítástechnikai szoftverüzemeltető tanfolyamom, ( azt mondták kell valamilyen szakirányú végzettség ) profi üzemeltető azonban mégsem vagyok. Ágihoz még kérdéseim: Részt vettem az első tanfolyamodon Ági, bár újra kezdhetném talán hisz sok minden új azóta. Ha van egy kész honlapom azzal elindulhatok? Blogot kezdjek írni, autorespandert beüzemelni? Kész webshopom is van. Hogyan indítsak be egy vállalkozást ezekkel a meglévő dolgokkal? Kissé tanácstalan vagyok, segítetek? Köszönöm előre is!

  • Vida Agi

   2011. november 30. szerda

   Andrea, megkaptam a leveledet privátban, válaszolok úgy.

 • V. János

  2011. június 26. vasárnap

  Kedves Ági!
  Álláskeresőként most készülök az egyéni vállalkozás indítása előtt vállalkozóvá válasi támogatásra pályázni a Munkaügy Központnál. Ennek részeként vállalkozói tevékenység folytatásához és megkezdéséhez szükséges szaktanácsadás költségének támogatása is igényelhető számla ellenében. A Gazdagmami tanfolyam költságét elfogadják-e ilyennek? Tudsz-e ebben segíteni, találkoztál-e már ilyen kérdéssel?

  Üdv: János

  • Vida Agi

   2011. június 26. vasárnap

   Ilyen kérdéssel még nem találkoztam, de természetesen tudunk számlát adni tanácsadásról (a tanfolyamhoz egyébként is tartozik tanácsadás), kérdezd meg, pontosan mire van szükség ehhez a központ részéről és jelezd az ügyfélszolgálatunknak a szilvi@gazdagmami.hu címen.

 • Tóth Erika

  2011. június 01. szerda

  Úgy tűnik, lassan érő típus vagyok 🙂
  Még a nyáron megvásároltam a Start programot, de csak mostanra határoztam el, hogy ideje végre elkezdeni a dolgokat (ezért a kuponkedvezményem is odalett 🙁 )… sajnos elakadtam már a piackutatásnál 🙁 , ezért most nagy érdeklődéssel várom a tananyagot, mert véletlenül akadtam rá, hogy a Gazdagmami tanfolyam 2.0 dvd-i egyesével is megrendelhetők, ez óriási segítség – legalábbis számomra.. köszönöm a lehetőséget 🙂

 • Mazsi

  2011. január 27. csütörtök

  Kedves Ági!
  Egy ideje már én is lelkes olvasód vagyok, most jött el az ideje, hogy kérdezzek is:)
  Szóval, múlthéten megrendeltem a Start csomagot, mint nagy újévi fogadalom, hogy most aztán tényleg belevágok. Ha tudom, hogy lesz ez az akció, várok még egy hetet…:)
  Azért elkezdtem gondolkodni a dolgon, de aztán elszomorodtam, hogy a kuponjaimat nem lehet beszámítani.
  Aztán a tegnapi leveled után ismét nagyon lelkes lettem, mikor ezt olvastam:
  „START Program résztvevőknek érdemes-e jelentkezni?…..És még a kuponjaidat is be tudjuk majd számítani a jelentkezéskor (részletek holnap)”
  De ez ma még csak szóba se került. Most néztem, talán ebből a bejegyzésből származik? 🙂
  Nagyon szeretném elhasználni a hétfőn lejáró kuponjaimat, és hát mire másra, ha nem most erre a tanfolyamra?
  Remélem találunk valami megoldást:)
  Előre is köszönöm:
  M

  • Vida Agi

   2011. január 28. péntek

   Írj az ügyfélszolgálatnak a szilvi@gazdagmami.hu-ra, szóltam nekik, hogy mi a kérésed, segíteni fognak 😉

   • Mazsi

    2011. január 28. péntek

    Köszi, köszi, köszi 🙂

 • Katka

  2011. január 26. szerda

  Mennyiben más a gazdagmami tanfolyam, mint a rizsanélkül első tanfolyama? Ad-e többet, ha igen, akkor miben?

  • Vida Agi

   2011. január 27. csütörtök

   Van átfedés a két tanfolyam között, mert a Rizsanélkül tanfolyamában részben benne voltak a Gazdagmami 1. tanfolyam anyagai. Ami különbözik: bekerültek új pluginek, közösséi médiás részek, illetve, ami technikai újdonság vagy változás volt azóta, azokat a részeket újraforgattam, hiszen azok az anyagok közel 3 éve készültek.

 • Kriszta

  2010. november 09. kedd

  Szia Ági,
  tudom, hogy valahol olvastam tőled, hogy az infoterméket védhetjük jelszóval (nekem a megrendelőnevével kombinált változat tetszik), de nem tudom, hogyan kivitelezhető. Írtál erről is már valahol csak én nem vettem észre? Ha nem, akkor lécci adjál instrukciókat az eféle kódolások megvalósításához.

  Előre is köszönöm!

  • Vida Agi

   2010. november 09. kedd

   Az Open Office-ban pdf formátumba mentéskor tudod megadni a jelszót.

   • Kriszta

    2010. november 10. szerda

    Köszi Ági a választ!
    Egyébként milyen módokon lehet jelszavazni, védeni az infotermékeket? Pl. a Tiédhez hasonló CD-re, DVD-re írt anyagoka?Mennyire véd a „kalóz” terjesztés ellen, ha e-mailben küldöm ki az elérési linket és felhasználónevet valamint jelszót adok hozzá? Ilyet csak láttam, de nem tudom, hogy kell beállítani. Ezt is elárulnád?

    Köszönöm a választ előre is!

    • Vida Agi

     2010. november 10. szerda

     Kriszta, a Cd/DVD védelemhez megfelelő szoftver és hardver kell (itt találhatod meg azokat a szoftvereket, amik képesek erre: http://www.cd-writer.com/cd_dvd_copy_protection.html). A jelszavazott oldalt az Oldal létrehozásánál kell megadni, a jobb oldali dobozban látsz egy olyat, hogy Nyilvános, ezt kell jelszóval védetté átalakítani.
     100%-os védelem nincs ellene.

    • Kriszta

     2010. november 10. szerda

     Köszi Ági!
     akkor ezek szerint ez csak ennyi? Erre nem is gondoltam, pedig ezt a nem nyilvános dolgot tanítottad a tanfolyamon. Látom, hogy ismételnem kell egy kicsit, mert még nem rögzült minden! Még1x köszi!!!!!!:-)

 • Szilvi

  2010. november 08. hétfő

  Szia Ági!

  Szeretném megtudni, hogy a tanfolyamok közül melyik is a nekem való. Közgazdász vagyok, marketing és piackutatást sokat tanultam, én igazából a honlapkészítés, keresőoptimalizálás témakör az, amivel gondjaim vannak. A te módszereddel a semmiből tudok honlapot készíteni? (Van ehhez szoftver, mivel készül ez el?)Merre induljak?
  Köszönöm válaszod!
  Üdv,
  Szilvi

  • Vida Agi

   2010. november 09. kedd

   Igen, ezzel a semmiből tudsz honlapot készíteni, én a WordPress rendszerre építve tanítom ezt, mert ez a legrugalmasabb és könnyen elsajátítható rendszer.

   Én is tanultam az egyetemen marketinget, de az egyetemi marketing egészen más, mint az, ami gyakorlatban működik egy kisvállalkozásnál és pláne, ami az interneten.

   • Heni

    2010. november 10. szerda

    Én is közgazdász vagyok, pénzügy és marketing is fő szakirányom volt. Nagy hasznát veszem mindannak, amit tanultam, meg a látásmódnak is, amit adott, de azért Ági anyaga felülmúlhatatlan.

 • Anna

  2010. szeptember 28. kedd

  Köszi!

 • Vida Agi

  2010. szeptember 28. kedd

  Anna, az az Akadémia anyaga, ami a jövő héttől kapható lesz dobozos formában is. Valamint 1-2 napon belül lesz egy új tréningünk is, ami szintén a haladóknak szól. Mindkettőről küldök majd hírlevelet.

 • Anna

  2010. szeptember 26. vasárnap

  Szia Ági, nem teljesen idevág, de nem találom azt az oldalt…
  Volt egy másik tanfolyamod, haladóknak, arra emlékszem, hogy a csordogáló patakkal és az Amazonas-szal példáloztál benne. 🙂 Ezt hol találom?
  Vagy szerinted melyik terméked lenne a legjobb nekem? Van honlapom, levlistám, csalim, látogatóim, hírlevelem, termékem, vásárlóim, csak jó lenne mindenből mondjuk 5x ennyi. 🙂
  Köszi, üdv. és további jó munkát: Anna

 • Vida Agi

  2010. augusztus 31. kedd

  Klára, tanfolyam 2 évente van, de a teljes anyagát meg lehet vásárolni dobozos változatban. Ugyanazokat az oktatóvideókat találod meg a dobozos verzióban is és ehhez is jár konzultáció: http://www.gazdagmami.hu/kismama-tanfolyam/

 • Földi Klára

  2010. augusztus 29. vasárnap

  Kedves Vida Ági!
  Sajnos a májusi tanfolyamról lemaradtam, hét közben nem vagyok gép közelben, és péntekre már késő volt… Lényeg, hogy tervezed-e újabb tanfolyam indítását?

 • Vida Agi

  2010. május 10. hétfő

  gitta, nyugodtan foglalj .com-ot, hamarabb megvan és gyorsabban kezdheted el az érdemi munkát 🙂

 • gitta

  2010. május 10. hétfő

  kösz a gyors választ!
  Hát igen, tudom hogy lehet kereskedni vele. Csak a saját altruizmusomból kiindulva meglepett, hogy begyűjtenek és üresen tárolnak jó neveket, hogy ennyi pénzt elkérjenek érte…
  Mindegy, rájöttem hogy .com-mal ugyanolyan jól hangzik az ötletem. 🙂
  Jaaj még nagyon bele kell jönnöm ebbe a netes életmódba.
  Üdv. G.

 • Vida Agi

  2010. május 10. hétfő

  gitta, a domainnév vagyoni értékű jog, lehet adni-venni, ha neked nincs rá valamilyen extra jogod, mondjuk a céged neve, településnév, saját neved, akkor bárki adhatja-veheti. Tehát ha nem akarod megvenni, ki kell találnod egy másik nevet (de erről az első konzultáción szívesen beszélgetek majd veled)

 • gitta

  2010. május 10. hétfő

  Kedves Ági!
  Ma elutaltam a pénzt és izgatottan várom a folytatást. Valami viszont elszontyolított.
  A domainnév amit kitaláltam le van stip-stopolva, és 750 ezer plusz áfáért adnák el. Ez elég hiénaság azért…
  Pedig úgy találtam ki, mint a gyerekeim nevét, egészen belülről jött 🙂 Csak az a megoldás van, ha kitalálok más nevet, vagy lehet ilyenkor tenni valamit? Egyáltalán törvényes ez?

  Üdv: Gitta

 • Vida Agi

  2010. május 10. hétfő

  Kriszta, pont ma. Kint is van az első bemelegítő anyag. Ha nem tudtál beregisztálni a zárt oldalra, írj a szilvi@gazdagmami.hu címre.

 • Kriszta

  2010. május 10. hétfő

  Szia Ági!

  Mikor kezdjük a Tanfolyamot?

 • Vida Agi

  2010. május 09. vasárnap

  Katalin, a DVD-ken van kép, csak valószínűleg a géped szorul további beállításra, írj az ügyfélszolgálatnak a szilvi@gazdagmami.hu címre és segítenek, pontosan mit is kell feltelepítened, beállítanod. (egy gyorstipp, mielőtt írnál nekik: nyisd meg Internet Explorerrel a menüt és onnan próbáld elindítani, ha ez nem segít, akkor írj Szilvinek)

 • S.Nagy Katalin

  2010. május 09. vasárnap

  Sziasztok!

  Most szembesültem a ténnyel, hogy lemaradtam a tanfolyamról. És persze azzal, miután megkaptam a rendelt DVD-ét, hogy nincs rajta kép, márpedig nekem – laikusnak – mégis csak az lett volna a célravezetőbb, ha nem csak hallom, hanem látom is az említett oldalakat.

  Na de figyelem a leveleket, hátha lesz még ilyen „kézen foglak és vezetlek” tanfolyam.

 • Vida Agi

  2010. május 08. szombat

  Bernadett, a tanfolyam anyaga elsősorban kezdőknek való, haladóknak nem javasoljuk, ők csak csalódnának benne.

  annka, tartalmilag nincs különbség. A különbség a tanulás módjában van, aki nem tudja rávenni magát, hogy az egyben megkapott anyagot önállóan lépésről lépésre feldolgozza, neki nagy segítség, hogy itt a többiekkel együtt csoportosan tanulhat és kis adagokban kapja az anyagot. Nagyjából az a különbség, mint a nappali és a levelező oktatás között.

 • annka

  2010. május 08. szombat

  Kedves Ági!
  Az lenne a kérdésem, hogy a Gazdagmami online tanfolyam mennyiben más és jelent-e plusszt a DVD változathoz képest? Igaz, hogy valamivel olcsóbb, ugyanakkor úgy tudom nem tartalmaz bónuszokat, szemben a DVD-vel. Melyik éri meg jobban és miért, tartalmilag van-e különbség? Várom a válaszod, függetlenül attól, hogy az online jelentkezés már lezárult. Köszönöm.

 • Bernadett

  2010. május 07. péntek

  Ági,
  a részedről milyen kizáró oka van/lehet a gazdagmami-tanfolyamon való részvételnek?

 • Andrea

  2010. május 06. csütörtök

  Ez hipergyors volt, koszonom! :-))

Comment navigation