Nyílt nap van!

Két nap alatt legalább 50 levelet kaptam a tanfolyammal kapcsolatban, ezért most összegyűjtöttem a leggyakrabban felmerülő kérdéseket és a rájuk adott válaszokat. Ha nem találod meg a saját kérdéseidet az alábbiak között, akkor a hozzászólásoknál tedd fel, és válaszolok.

Kérdéseket feltenni csak ma lehet, mert vészesen fogynak a helyek. Már csak 5 szabad helyünk van a tanfolyamra! Szóval, ha csak két nap múlva kérdezel, addigra betelnek a helyek…

„Igazából nekem nincs ötletem, hogy mire is vállalkoznék szívesen, csak tényleg jó lenne valami itthoni munka – így is jelentkezhetek?”

A tanfolyam piackutatással indul, ahol hosszasan fogunk ötleteket keresni, elemezni, így azok is rátalálhatnak a saját vállalkozásuk témájára, akiknek még nincs semmi ötletük.

”Mi van, ha közben elmegyek nyaralni?”

Az oktatóanyagok fent lesznek az oldalon, ha tehát elutazol, hazatérve utólag végignézheted majd és bepótolhatod, amiről lemaradtál.
A tanfolyam vége után is még 3 hónapig elérhető lesz a teljes anyag az oldalon, ha lemaradsz, be tudod hozni amiről lemaradtál, ugyanúgy tudsz kérdezni stb.

”Külföldről is tudom majd követni a tanfolyamot?”

Igen, kintről is tudod majd csinálni. Minden anyagot online kaptok meg, interneten olvasható, letölthető dokumentumok, online megnézhető oktatóvideók alkotják majd a tananyagot.

”Hogyan lehet fizetni? Nekem nincs bankkártyám.”
Fizetni átutalással, postai rózsaszín csekken vagy PayPal-al lehet. Ha külföldön vagy, átutalással vagy PayPal-al fizethetsz, és van lehetőség Eurós fizetésre is.

”Kapok-e számlát?”

Igen. A jövő héten mindenkinek kiküldjük a számlát. Ha cégnévre kéred, a jövő héten egyeztethetsz az ügyfélszolgálattal ez ügyben.

”Szükséges-e az angol nyelvtudás?”

Nem, nem szükséges az angoltudás, viszont a tanfolyamon lesz egy kis gyorstalpaló angol tanfolyam kezdőknek (kifejezetten az internethasználatra, weboldalak szövegének megértésére koncentrálva).

”Bármilyen vállalkozást létrehozhatok, vagy a tanfolyam valamilyen honlap működtetésére tanít meg?”

Bármilyen vállalkozást létrehozhatsz. A tanfolyamon azt tanuljuk meg, hogyan kell vállalkozást létrehozni, és internetes eszközökkel segíteni a működését. Alapíthatsz teljesen on-line vállalkozást is, de akár kisboltot is nyithatsz a sarkon, vagy a már meglévő termékeidet, szolgáltatásaidat is árulhatod.

”Mennyi idő lesz ez nekem? Gondolom, te se napi 30 percet dolgozol…”

Az oktatóvideók általában 10 percesek lesznek, szándékosan nem hosszabbak, hogy tudd követni az eseményeket. Emellett szükség lesz majd némi gyakorlásra is, különösen a technikai részeknél, ott valószínűleg 1-1 órát eltöltesz majd a monitor előtt, mire mindent begyakorolsz.

19 Comments

 • Vida Agi

  2008. június 23. hétfő

  Barbara, az, hogy mivel érdemes foglalkozni, a tanfolyam alatt derül majd ki. 2 hetet szánunk a piackutatásra, de még utána is fogjuk alakítani, csiszolgatni az ötleteket. A cél, hogy a végére működő vállalkozásod legyen. Nem csak internetes vállalkozással foglalkozunk, csinálhatsz mást is, de arról fogunk tanulni, hogyan használd az internetet az „offline” vállalkozásod marketingjének elősegítésére.

  Ha most fogsz szülni, akkor ez tényleg nem a legideálisabb időpont a jelentkezésre, de ígérem valamilyen formában később elérhetővé teszem azok számára a tanfolyam anyagait, akik most nem tudtak jelentkezni.

 • Bándoli Barbara

  2008. június 23. hétfő

  Szia!

  Én kismama vagyok és még csak pár hét múlva fogok szülni.Hogy fogom teljesíteni a tanfolyamot,a gyakorlatot,mikor kórházban leszek?
  Ráadásul ötletem sincs mit kezdjek magammal,ha befejeztük a tanfolyamot?Mivel kereskedjek?Egyáltalán az a cél,hogy interneten eladjunk valamilyen termékeket vagy más irányú dologgal is lehet foglalkozni?
  És ha inkább később,pl. néhány hónap múlva szeretnék erre a tanfolyamra járni,lesz rá mód?
  Köszi!

  Üdv: Barbara

 • K.Ági

  2008. június 23. hétfő

  Nagyon jó ötletnek tartom ezt a tanfolyamot, de már megint a piszkos anyagiak abszolút közbeszólnak. Láttam, hogy ugyan lehetne résztletfizetést is kérni, de havi 12 ezer is (számomra) elég megerőltető (23 ezres fizetés mellett (ápolási díj), így is a tartalékainkat éljük fel a férjemmel, akinek meg abszolút semmi jövedelme nincs), esetleg pár év múlva, 1-2 év, nem tervezel hasonló tanfolyamot, hátha sikerül összespórolni rá. Főleg, hogy most babát várok és nem látom túl nagy esélyét arra, hogy baba mellett a közeljövőben el tudok majd helyezkedni. Sajnos elég igazságtalan a munkaügyirendszer a kisgyermekes anyukákkal, meg a babát várókkal is, saját bőrömön tapasztaltam.
  Ha lesz pár éven belül hasonló tanfolyam, értesítsetek! Köszönöm szépen!

 • Miklósné Andi

  2008. június 22. vasárnap

  Szia Ági!

  Holnap, azaz hétfőn fizetném be piros csekken az első részletet!
  A baj csak az, hogy nem tudom milyen címre és kinek a nevére kell küldeni a pénzt?
  Hol találok egy telefoszámot, vagy valami segítséget ezzel kapcsolatosan?
  Ugyanis ha holnap nem fizetek, már nem ér oda a pénz a 8 napon belül.
  Szóval?
  Az utalásról ugyanis írtatok infót, a csekkes fizetésről azonban nem találtam semmit.
  Üdv: Andrea

 • Iduka

  2008. június 22. vasárnap

  Szia Ági! Sziasztok mindenkinek!

  Belekezdtem!

  Sok ötletem van, sok kérdésem, és sok káosz a fejemben ))

  Nagyon szeretnék ezzel legálisan pénzt keresni, minél hamarabb.

  Üdv Iduka

 • Szabó Csilla

  2008. június 21. szombat

  Szia Ági!
  Én is jelentkeztem a tanfolyamra, valszeg 19-én este. Kaptam visszajelzést, hogy sikeres volt a jelentkezés, és majd Csabától kapok levelet a továbbiakkal kapcsolatban. Ez még nem érkezett meg, de ugye minden ok? Mert ahogy olvasom itt a kérdéseket és válaszaidat, egyre kíváncsibb vagyok.

 • Vida Agi

  2008. június 21. szombat

  Anikó, Itt egy leírás részletesen a regisztrációról: http://logout.hu/iras/paypal_regisztracio.html

 • Anikó

  2008. június 21. szombat

  Hűha! Azt is megírnád, hogy hogyan kell beregizni a Paypal-re?

 • Anikó

  2008. június 20. péntek

  Közvetlenül dombornyomott bankkártyával hogyan lehet fizetni?
  (Ha egyáltalán lehet. 🙁 )

  Válasz: Bannkártyás fizetés nincs (majd a tanfolyamon beszélünk róla, itthon még csak 1 banknál lehet ilyen rendszert igényelni és az se működik túl jól), de ha van dombornyomott kártyát, akkor beregisztrálsz a Paypalra és fizethetsz azon keresztül.

 • Miklósné Andi

  2008. június 20. péntek

  Szia!

  Én a tanfolyamra 16-án jelentkeztem, akkor azt írtam, hogy egyben fizetem ki az árát!
  Azonban változott a helyzet, mégis 3 részletben szeretnék fizetni!
  Ez gondot jelent?
  Rózsaszín csekken adnám fel mégis, nem átutalással.
  Hogyha 23-án tehát hétfőn adom fel a póstán az első csekket, mit írjak a megjegyzés rovatba?
  Van itt még valami, ami zavar. A helyzet az, hogy az én cégem, vagyis amiben benne vagyok és ezt eddig offline csináltam, nem engedi meg a neten való eladást. (Tiltja az üzletszabályzat)
  Pedig nincs más ötletem, ezekben a termékekben hiszek, nagyon jók és ezt akarom a neten működtetni.
  Szerintetek milyen megoldás lehet arra, hogy mégse legyen ebből problémám?
  Mivel ugyanis van állandó munkahelyem és ez mellett gondoltam, hogy ezt is csinálom a szabadidőmben itthon, nincs más ötletem tehát.
  Ebben hiszek, csak egyszerűen nem teszi lehetővé ez a cég, hogy a neten is ajánljam ezeket a nagyszerű termékeket!
  Szóval mit tegyek?

  Köszönöm: Andrea

  Válasz: Nem gond, mindjárt átjavítom az adataidat a rendszerben.
  Vannak azért ilyen esetekben is kerülőutak, egy ismerősömnek csináltunk olyan oldalt, ahol nincs fent, milyen termékről van szó, csak arról szól az oldal, hogy a személyes bemutatót, a tanácsadást eladja, amin aztán már személyesen beszélnek a termékről.

 • Schwerlihovszki Annamária

  2008. június 20. péntek

  Köszönöm a választ, de arra a kérdésemre, hogy végigkíséred-e az 5let megvalósulását nem válaszoltál és arra sem, hogy milyen garanciát vállalsz?

  Válasz: A képzés során mindenkinek fogok személyesen is segíteni a megvalósításban, illetve abban, hogy jó irányba indult-e el, és a megvalósításban is fogok személyre szóló tanácsokkal is segíteni. A korábbi kérdésedre visszatérve: igen, a tanfolyam végén olyan oldalakat fogtok létrehozni, ami képes az e-commerce-re, azt tudom biztosítani.

 • Zemlényi-Kovács Zoltán

  2008. június 20. péntek

  Már megkaptam a regisztrációról a visszajelzést, viszont azóta nem érkezett újabb e-mail, hogy hova kell befizetni a rózsaszín csekken a 30.000 Ft-ot?
  Én is akartam kérdezni, nem baj-e, hogy nem kismama vagyok (és mégcsak nő sem, de ezzel Gyula már megelőzött. )

  Válasz: Nem baj, hogy nem kismama vagy. Egy pár órát nem voltam gép előtt, de most visszaértem és mindjárt küldöm a választ a leveledre.

 • Jurnkovics Zsuzsana

  2008. június 20. péntek

  Olyan dolgokat is taulunk, amit nemcsak az interneten tudunk hasznosítani?
  Például Én olyan terméket szeretnék népszerűsíteni, amelyet még nem láttam az interneten, ha nem ad a cég anyagot, akkor mi tudok csinálni?Meg tudjk ezt is oldani?

  Üdvözlettel
  Jurinkovics Zsuzsanna

  Válasz: Igen. Szó lesz arról is, hogy ha kinézel egy terméket és szeretnéd forgalmazni, akkor hogyan lehet megoldani (jogi kérdések, más céggel való megállapodás stb.)

 • Schwerlihovszki Annamária

  2008. június 20. péntek

  Szia!

  Van egy 5letem, de ahhoz tudnom kéne egy honlapot létrehozni, nem csak egy egszerűt, kicsit bonyolultak, ahol van kosár, meg regisztráció, meg hírlevél. Namost ezzel a tanfolyammal ezt is el lehet sajátítani?
  Az alapfokú számítástechnikai ismereteim megvannak, ha a kisfiam alszik neten vagyok, de saját oldalt programozni??

  Engem ez érdekelne.
  Válalsz garanciát arra, hogyha rendesen tanulok létrehozhatom a saját oldalamat, ami képes az e-commerce-re?! A segítségnyújtásod meddig tart, az anyag leadásáig, vagy a megvalósulásig???

  Meddig kell befizetni a tanfolyam árát, első részlet esedékessége?

  Köszi:

  Annamari

  Válasz: Ha rendesen tanulsz, képes leszel létrehozni egy olyan weboldalt, amin keresztül bármit tudsz árulni (külön fogunk foglalkozni webshop készítésével is), megmutatom majd hogyan kell fórumot, paypalos fizetést, hírlevélrendszert beilleszteni az oldaladba, hogyan kell megrendelőlapot összeállítani. Szó lesz a megrendelések teljesítéséről is: csomagolás, szállítással kapcsolatos dolgok, ügyfélszolgálat megszervezése stb.
  A jelentkezéstől számítva 8 napod van az első részlet befizetésére.

 • Csorba Tímea

  2008. június 20. péntek

  Érdekel a téma, mennyit is kell fizetni?

  Válasz: A 3 hónapos tanfolyam, ha havonta fizeted havi 12.000 Ft, ha egyben az egészet 30.000 Ft. A tanfolyam részleteit a http://www.gazdagmami.hu/kismama-tanfolyam oldalon nézheted meg.

 • Antal Orsolya

  2008. június 20. péntek

  Sziasztok! Én „beiratkoztam”. Nagyon kíváncsi vagyok hogy hogyan fog működni az oktatás. Ezzel kapcsolatban milyen alap programok legyenek a gépen, hogy az oktató anyagokat meg tudjuk nyitni, tekinteni?

  Válasz: A tanfolyam zárt oldalán július 1-ig éppen az ilyen technikai kérdéseket beszéljük át, milyen programok kellenek, milyen gép, mit kell beállítani stb.

 • Sipos Gyula

  2008. június 20. péntek

  Tiszteletem!

  Gyula vagyok. Én nem kismama, hanem nagypapa vagyok.
  Jövőre talán sikerül nyugdíjba mennem, ha a törvény nem változik.
  Érdekesnek találtam ezt a tanfolyamot, gondoltam belevágok, hátha tudok segíteni a családomnak és őket is rá tudom vezetni erre a lehetőségre.
  Remélem nem akadály, hogy a más nemhez tartozom és nem vagyok fiatal?
  Még nem tudom mit fogok csinálni, de remélem ez a tanfolyam biztosan segít.
  Nem szégyen a fiataloktól tanulni, főleg ha ilyen profikkal van dolga az embernek.Nagyon örülnék a lehetőségnek!

  Tisztelettel:
  Sipos Gyula

  Válasz: Gyula, örülök,hogy beiratkoztál 🙂

 • Varga Tímea

  2008. június 20. péntek

  Jó kérdések voltak, Ezekre voltam én is kivánci. Mikor kell fizetni jelentkeznék a tanfolyamra.További szép napot kivánok.

  Válasz: Addig lehet jelentkezni, ameddig van hely.

 • Kriszta

  2008. június 20. péntek

  Udv ! Krisztina vagyok Erdelybol . Lenne egy nagyon fontos kerdesem ,a tnfolyammal kapcsolatosan .En Erdelyben elek ,Roman allampolgar vagyok {sajnos},resztvehetek ?Ja ,es nemvagyok fiatal de viszont munkanelkuli vagyok ? Koszonom

  Válasz: Erdélyből többen beiratkoztak már a tanfolyamra, és más országokból is, szóval a válasz igen, lehet jönni. Az életkor nem számít (az a fiatal, aki „belül” fiatal :))