START csomagok és árak

Tádáááám 🙂 Kialakultak végre a Gazdagmami START csomagok árai. Nem volt egyszerű meccs, mert szerettem volna mindkettőt hasznossá és értékessé tenni úgy, hogy mindenkinek legyen lehetősége megszerezni valamelyik csomagot, aki szeretne tanulni. Éppen ezért kétféle csomagot találtunk ki, így mindenki igényei szerint válogathat. A jövő héten már kaphatóak lesznek a csomagok 1 héten át (vagy a készlet erejéig), hogy pontosan mikor nyitunk, arról a hét elején küldök értesítőt.

Csak tessék, csak tessék, keresse ki mindenki a neki megfelelő csomagot:

„Hangsebesség” csomag

hangsebesség csomagKinek való? Azoknak való, akik szeretnének tájékozódni a lehetőségekről, választ kapni a kérdéseikre és megszerezni az induláshoz szükséges információkat.

Mit tartalmaz?

 • START CD piackutatás, marketing, adózási-jogi információk
 • Időbeosztás és távtanulás segítő anyag
 • Online vállalkozás lépésről lépésre checklista

AJÁNDÉK #1 2 db 5000 Forintos Gazdagmami kupon, amit beválthatsz Gazdagmami Tanfolyam, Profi Tartalomfejlesztés Online, Gazdagmami VIP, vagy InfotermékMOST csomag vásárlásakor (a kupon részletfizetésnél beváltható, havidíj esetén nem)
AJÁNDÉK #2 Ingyenes résztvételi lehetőség a november 21.-i Infotermék MOST webináriumon 4900 Ft értékben

A Hangsebesség csomag ára: 6900 Ft

„Fénysebesség” csomag

fénysebesség csomagKinek való? Azoknak való, akik nem akarnak várni senkire és semmire, hanem azonnal a dolgok közepébe vágnának és ehhez személyes konzultációs lehetőséget is szeretnének igénybevenni.

Mit tartalmaz?

 • START CD piackutatás, marketing, adózás-jog információk
 • Időbeosztás és távtanulás segítő anyag
 • Online vállalkozás lépésről lépésre checklista
 • Online marketing különszám: Blogindítás, Partnerprogramok, Mit nézz meg, mielőtt blogot indítasz?
  Termékstruktúra kiépítése, Az online értékesítés módszertana
 • 1 db 30 perces Skype konzultációs lehetőség Ágival, ahol áttekintjük a piackutatásod eredményeit és megnézzük, milyen úton érdemes elindulnod, illetve segítséget kapsz a marketinggel kapcsolatban is.

AJÁNDÉK #1 4 db 5000 Forintos Gazdagmami kupon, amit beválthatsz Gazdagmami Tanfolyam, Profi Tartalomfejlesztés Online, Gazdagmami VIP, vagy InfotermékMOST csomag vásárlásakor (a kupon részletfizetésnél beváltható, havidíj esetén nem)
AJÁNDÉK #2 Ingyenes részvételi lehetőség a november 21.-i Infotermék MOST webináriumon 4900 Ft értékben

A Fénysebesség csomag ára: 14900 Ft

Különbségek eloszlatva

Többen kérdeztétek mi a különbség a Gazdagmami Motivátor, a Gazdagmami Tanfolyam és a START Program között.

A Gazdagmami START Program a belépő a vállalkozások világába, ami eligazít az adózási-jogi kérdésekben, segít megismerned azokat az alapvető piackutatási és marketing ismereteket, amikre a vállalkozás indításhoz szükséged lehet.

A Gazdagmami Tanfolyam egy lépésről lépésre felépített tanfolyam, ami azt mutatja meg, hogyan tudsz egy online vállalkozást létrehozni, alapvetően a hogyanokat, a technikai ismereteket tanítja meg.

A Gazdagmami Motivátor havi magazin, ami a vállalkozások, az online marketing és a pénzügyek világában nyújt változatos és sokoldalú ismereteket, amit induló és leendő vállalkozóként egyaránt alkalmazhatsz.

24 Comments

 • Kriszta

  2009. november 04. szerda

  Kedves K.-R. Katalin!

  Azt hiszem sokan gondolkoznak azon, hogy erre vagy arra honnan varázsoljanak elő bizonyos összeget. Nem akarok senki pénztárcájában kotorászni, a Tiedben sem, de ha az ember szeretne valamit megvalósítani, akkor bizony áldozatot kell hoznia. Mindennek meg van az ára,így a vállalkozás elindításának, az álmok megvalósításának 🙂 is! Ha nem akarsz mindig filléreskedni, akkor valamit tenni kell.:-)
  Kívánom, hogy találd meg a módját a gyarapodásnak.
  Szép napot!

  Kriszta

 • Vida Ági

  2009. november 04. szerda

  Igen, már többen rendeltek külföldre ilyen anyagot és tudták hasznosítani (ráadásul több helyen szó van benne arról, hogyan alkalmazd ezeket az ismereteket nemzetközik piacon)

 • Dzsuzsa

  2009. november 04. szerda

  Jànos, kòszònòm!!

 • Hamar János

  2009. november 03. kedd

  Dzsuzsa!

  Bár én csak a Gazdagmami Tanfolyamot vettem meg, de azt gondolom, hogy az kell Neked!

  János

 • Dzsuzsa

  2009. november 03. kedd

  Kòszònòm vàlaszodat: Egyetèrtesz abban, h nekem itt kulfoldon talàn jobban hasznosìthatò a Gazdagmami tanfolyam anyaga?

 • Vida Ági

  2009. november 03. kedd

  Dzsuzsa, a tanfolyam anyagát bármikor meg lehet rendelni.

 • Dzsuzsa

  2009. november 03. kedd

  Megint èn vagyok….persze az elòzò ùzenetben nem a Motivàtorra gondoltam, hanem a Gazdagmami tanfolyamra. Kòszi.

 • Dzsuzsa

  2009. november 03. kedd

  Kedves Agi,
  èn kùlfòldòn èlek ès foglalkozom a gondolattal, h ònàllò vàllakozàsba kezdjek. Ahogy olvasom a Startprogramròl szòlò bemutatòt, jelentòs rèsze a jogi, adòzàsi hàttèrròl szòl, ami nekem itt nem aktuàlis. Ezèrt gondoltam, h szàmomra esetleg hasznosabb lenne a Motivàtor csomag beszerzèse. Mi a vèlemènyed? Ezt a csomagot àllandòan meg lehet rendelni vagy ez is korlàtozott szàmban àll a rendelkezèsre?
  Kòszònòm,
  zsuzsa

 • K.-R. Katalin

  2009. november 03. kedd

  Szia Ági!

  Gratulálok, hogy kész az anyag…
  De mint laikus szemlélődő, akinek se ötlete, se pénze, sőt valljuk be, sokszor energiája sincs, bevallom azon, hogy kiadjak akár csak 6900 Ft-ot igen csak gondolkozom…
  Most akár szép, akár nem, de ha lenne ennyi pénzem, akkor lemennék a városba, és … ennivalóra költeném.
  Mert sajnos hóvége van, téli hideg, és hidd el, nem panaszképp, de ma inkább nem gyújtottunk be, hogy tovább tartson a drága tűzelő!
  Megkérdezheti bárki, hogy : „akkor miből internetezel?” Nem szégyen bevallani, hogy volt jobb időszak, amikor futotta számítógépre, amit sajnál az ember mai áron elkótyavetyélni, és biza igaz az is, hogy a netszolgáltatást sem én fizetem („ajándék lónak ne nézd a fogát!”).
  Ami időt interneten töltök, az két témában jelentkezik: 1. plusz jövedelem lehetőségének felkutatása, esetleg a jelenleginél magasabb jövedelemmel kecsegtettő álláshírdetések átnézése; 2. fejlesztő ismeretek megszerzésének lehetősége, ami az első pontban leírtakban segítségemre lehet.
  Ami az egész lényege, hogy most szépen hangzik a csak 6900 Ft, de ha most nincs rá, mihez megyünk azzal, hogy volt egyszer egy hét (fent írtad, hogy 1 hétig lesz kapható!), amikor meg lehetett volna szerezni?

  köszönettel: kati

 • kacskarina

  2009. november 02. hétfő

  Ági!

  Esetleg nem gondolkozol olyan konstrukción, hogy nem előre fizetést kérsz, hanem utólag jutalékot az eredményből?

  …mert sajnos, hiába nem tűnik soknak ez az összeg és lehet, hogy busásan meg is térülne, de ha nincs, akkor sajnos nincs még ennyi sem (a konyhapénzt nem szívesen költeném el a bizonytalanra)…

  Ági

 • Hamar János

  2009. november 02. hétfő

  Sziasztok!

  Hamar János vagyok, szekszárdi webfejlesztő. Tavaly év végén vásároltam meg a Gazdagmami Tanfolyamot. Teljesen biztosan állíthatom, hogy megérte.

  Köszönöm Ági, idén gyakorlatilag ebből éltem, bár nem pont úgy, ahogy azt eredetileg kitaláltam. Nem az én weboldalam megy olyan nagyon, hanem az ügyfeleimé. Tudjátok, a suszter cipője… De majd most újra elkezdem, vagy folytatom 🙂

  Konlúzió: Tanuljatok Ágitól, mert megéri. De gondolkozzatok azon, hogy az ötezres kupont minél előbb váltsátok be a tanfolyamra.

  János

 • Sándor

  2009. november 01. vasárnap

  Ági pontosan tudom miért ennyi a díja!
  Ám a hátrány vidéken az, amiről beszélek: az a részvételi szám!
  Gyakran tartok én is tréningeket, és tudom milyen nehéz itt vidéken megfelelő számú közönséget találni!
  Persze vannak vállalkozások, amelyeknek szinte mindegy hol a székhelye!
  Azonban bizonyos vállalkozások függnek a település infrastruktúrájától, a megmozdulni kész emberektől.
  Budapest népsűrűségéből adódóan egyszerűbb több embert megmozdítani!
  A vasút, és közút centrális szerkezet miatt Budapestre könnyebben eljutnak a résztvevők, mint vidékre!
  Az állami gépezet főváros központosítása miatt több cég telepedik le Budapesten, mint vidéken.
  És hát, ugye ami igen fontos, a munkabérek színvonala 1-2,5szer magasabb, mint vidéken!
  A vásárló erő mértéke ebből fakadóan magasabb, mint vidéken!
  Az óradíjak mértéke magasabb, mint vidéken.
  Ám nem célom tovább ragozni miért is marad el a vidék.
  Hangsúlyozom, vannak vállalkozások, amelyek ezt nem érzik, és vannak vállalkozások, melyek bizony nagyon érzékenyem reagálnak a vidéki létre!
  Én elégedett sikeres vállalkozást viszek, hiszen még Budapestről is eljönnek egy egy tréningemért, ám szembe merek nézni ezzel a nehézséggel.

 • Mester Éva

  2009. november 01. vasárnap

  Én is vidéki vagyok, és szerintem az ilyen fajta otthonról irányítható internetes vállalkozásban nagyon sokan. Mert az az előnye, hogy bárhonnan irányíthatod, és nem kell Pesten élned ahhoz, hogy elérd az embereket. Csak néha a Pestiek azt hiszik, hogy a világ, az üzlet, az élet csak Pesten működik, és vidéken nincs semmi.

 • Vida Ági

  2009. november 01. vasárnap

  Gyömbi, PJA motivációs előadó, az oldala: http://www.valositsd-meg-uzleti-almaidat.hu

  Sándor, tudod miért ilyen olcsó ez az előadás-sorozat? Mert ennek az a célja, hogy sokan jöjjenek el rá olyanok, akik még nem ismerik PJA-t. Ha ismered a termékpiramis-modellt, hát ez az alja, tulajdonképpen egyfajta reklám, olyasmi, mint az MLM-eseknél a termékbemutató, aminek a fő célja, hogy a résztvevők később majd a drágább termékekből is vásároljanak. Ennek az előadássorozatnak a lényege a piacépítés, a kapcsolatépítés- Azért van vidéken, mert a legtöbb hasonló előadó Budapesten ad elő, itt nagy a kínálat, vidéken pedig nem, velük nehezebb kapcsolatot létesíteni interneten (legalábbis azon a piacon és abban a témában ahol PJA van), viszont egy személyes találka egészen más. Ezek az emberek később sokkal jobb arányban vesznek majd részt a drágább tréningeken is.
  A 200 ezres tréning -ha jól emlékszem- Budapest mellett Balatonlellén is volt 🙂

 • Sándor

  2009. október 31. szombat

  Nem szántam PJA reklámot, mert nem is ismerem csak hallgattam a hanganyagát, Csupán olvasom a honlapján, hogy november 03-november 12-ig vidéki előadásai vannak. Ezeknek ára vidéken 5000Ft ezért vidéken két ember vehet rajta részt! Vagyis a 2500Ft / fő a háromórás előadása!
  Veszprém84/100,
  Miskolc 92/100 ,
  Debrecen 90/100
  Szeged 86/100 ,
  Budapest 73/100
  Az első szám azt jelenti, mennyi jegy van még eladás előtt a százból!
  No, aki volt már nála Budapesten, az fizetett 180000-240000 Ft két napért!
  Nos, ez a vidék hátránya!!

 • Gyömbi

  2009. október 31. szombat

  Bocsánat, ki az a PJA? Illene tudni?
  (Nem mintha szorosan a bejegyzéshez tartozna, de most már kíváncsi lettem…)

 • Csillag

  2009. október 31. szombat

  Sándor és B.-né Nóra!

  Tudtommal PJA.-nak csak november 9.-n lesz Bp.en – előadása, az előtt csak vidék volt(persze más jellegű előadása volt már Bp.-n)
  Úgyhogy nem tudom honnan szedted az infót??

  CsSz

 • admin

  2009. október 31. szombat

  Tibcse, nem a Közgázon, az ELTE-n.

 • Vida Ági

  2009. október 31. szombat

  Sándor, miért ne működne vidéken? Az ügyfeleim többsége vidéki, sőt külföldiek is többen vannak és náluk is működik. Honnan veszel ilyeneket?

  A Kolyokvar.hu tulajdonosai pl. egy kis békési faluból üzemeltetik a webáruházat, az Okosbaba.hu Nyíregyházáról megy és még sorolhatnám a példákat.

 • Borbényiné Nóra

  2009. október 31. szombat

  Sándor!

  Semmilyen hátrányban nincs a vidék. Ugyanúgy megkap mindent! Én is vidéki vagyok! A gond az, a vidéki emberek fejében van. Írtam is erről egy kis mesét, ha érdekel elküldöm.
  Ja és PJA-nak azért volt Budapesten 300 ember, mert nagy része vidékről utazott fel szerintem 🙂

 • Sándor

  2009. október 30. péntek

  Napok óta gondolkozok azon kinek is ad több bevételt az online vállalkozás!
  Vajon miért hisszük el hogy az internet mindenkinek valóban sokkal több bevétel jelent?
  Vajon az internet adta marketing, miért nem hoz a Vidéki embereknek elég látogatót?
  Miért van az hogy pl. PJA-nak az üzleti motivációs előadónak országos előadássorozatának a vidéki városiban csak 10-30 ember jelentkezik miközben a Fővárosban 300 embernek tart előadást?
  Miért nem működik Ági mindaz vidéken, amit te tanítasz?
  Nos, miért van a vidék hátrányban a fővároshoz lépést?
  Szép estét. Sándor

 • Tibcse

  2009. október 30. péntek

  Szia Ági!

  Véletlenül nem a Közgázon diplomáztál?

  Szia!

  Tibcse

 • admin

  2009. október 30. péntek

  Az egész csomag ára.

 • Emmy

  2009. október 30. péntek

  Szia Ági!
  Nagyon izgalmasan hangzik a csomagok tartalma. Biztosan én voltam figyelmetlen,de már csak az nem egyértelmű számomra, hogy a 6900Ft, ill. a 14900 Ft egy havidíj, vagy részlet, esetleg az egész csomag ára?