Gazdagmami tanfolyam 2.0 – Kérdések és válaszok

A hét folyamán sok kérdést kaptam levélben, a hozzászólásokban és a szerdai élő közvetítésen is a Gazdagmami Tanfolyam 2.0-val kapcsolatban. Bár a tanfolyamra való jelentkezés csak holnap (hétfőn) délben kezdődik, gondoltam, a kérdéseiteket előre összefoglalom és megválaszolom egy bejegyzésben, íme:

Mi az a Gazdagmami Tanfolyam? Mit lehet itt tanulni?

A Gazdagmami Tanfolyam egy olyan tanfolyam, amely lépésről lépésre mutatja meg, hogyan indíts el egy online vállalkozást. 4 területtel fogunk foglalkozni:

Piackutatás: hogyan találd ki az üzleti ötletet, mi legyen a terméked, milyen üzleti modellre építs?
Marketing: hogyan találd meg a célcsoportodat, hogyan pozicionáld magad, hogyan szerezz vevőket és adj el nekik hatékony internetes eszközökkel?
Honlapkészítés: megtanítalak hogyan készítsd el a saját profi honlapodat, ami minden üzleti funkcióra képes,
Üzemeltetés: hogyan szerezz egyre több látogatót az oldaladra, hogyan tedd keresőoptimalizálttá az oldalad, hogyan készíts profi bannereket és videókat?

Mikor kezdődik és meddig tart?

A tanfolyam május 10.-től szeptember 4-ig tart, 4 hónapon át. Minden munkanap 1 leckét kaptok.

Mi lesz, ha közben elutazok nyaralni?

Semmi sem történik, ez egy online tanfolyam, amit egy zárt blogon nézhetsz végig, ha lemaradsz néhány leckéről, utólag is megnézheted, a zárt oldal és a leckék a tanfolyam végeztével még további 1 évig elérhetőek lesznek és a teljes anyagot a tanfolyam végén DVD-n is megkaphatod, hogy ne tűnjön el. Az elmaradt konzultációkat is be lehet utólag pótolni.

Hogyan fog kinézni ez az egész?

A tanfolyam felülete egy zárt blog, amit csak a résztvevők érhetnek el. Ide töltök fel minden hétköznap délelőtt egy leckét, amit meg lehet nézni még aznap (illetve minden lecke a teljes tanfolyam ideje alatt elérhető lesz). Minden leckéhez lehet kommentelni és kérdezni is. Minden hónapban tartok egy konzultációs alkalmat, amikor Skype-on vagy e-mailben lehet a saját üzleteddel, oldaladdal kapcsolatban kérdezni tőlem.

Jelentkezzek-e, ha már van honlapom?

Ha van honlapod, de még egy fillért sem keresel vele, akkor érdemes jelentkezned, mert az első 5-6 hét piackutatási és marketing anyagai segítenek újragondolni és tökéletesíteni (esetleg lecserélni) az üzleti modelledet, a látogatottságnövelésről, tartalomfejlesztésről szóló részek pedig szintén hasznosak lehetnek számodra. Ha van honlapod és üzleti modelled, és inkább fejleszteni szeretnéd a meglevő rendszeredet, akkor neked nem javaslom a tanfolyamot, inkább a június 1.-én induló Gazdagmami Akadémia programban érdemes majd résztvenned.

Jelentkezzek-e, ha még nincs üzleti ötletem?

Igen: az első hetek leckéi abban segítenek, hogy megtaláld azokat a piacokat, ahol van kereslet és amihez van kedved. Ezek a leckék szisztematikusan, lépésről lépésre segítenek áttekinteni a piacokat és megkeresni a leginkább neked való üzleti ötletet. Mielőtt nekivágnál meg is valósítani azt, egy személyes konzultáción nézzük át, mit találtál és segítek eldönteni, merre induljál el a továbbiakban.

Hány leckéből áll, mekkora anyagokat kell végignézni?

A teljes tanfolyam összesen 79 db egyenként átlagosan 35 perces oktatóvideóból áll.

Tudok-e kérdezni? Mi van, ha elakadok?

Minden leckénél lehet a hozzászólások között kérdezni, valamint havonta egyszer lesz konzultáció is.
Bizonyos technikai részeknél, amiről tudom, hogy sok gondot szokott okozni, tartok majd előre meghirdetett webináriumokat is, ahol élőben segítek megoldani a gondokat, valamint a tanfolyam oldaláról elérhető lesz egy részletes FAQ is, amiben az elmúlt 2 évben hozzám beérkezett összes (több száz)technikai, honlapkészítéssel kapcsolatos kérdés és válasz kereshető és fellelhető lesz.

Más-e ez, mint a „dobozos” tanfolyam?

Maga az anyag, a leckék szinte ugyanazok (1-2 helyen felújítottam őket), ami különbség: itt napról napra, lépésről lépésre haladunk, ezért ez a tanulási forma azoknak jó, akik nehezen tudják rávenni magukat, hogy az egyben megkapott anyagon önállóan végigrágják magukat vagy félnek tőle, hogy ha valahol megakadnak, nem tudnak kérdezni és továbblépni. Ha korábban megvásároltad a dobozos tanfolyamot és úgy érzed, szükséged lenne ismétlésre, akkor jelképes áron lehetőséget adunk majd az online képzésen való résztvételre, amire a tanfolyam jelentkezési lapján jelentkezhetsz majd.

Kinek ajánlod?

Mindazoknak, akik hajlandóak keményen tanulni annak érdekében, hogy őszre már egy sikeres online vállalkozás tulajdonsai lehessenek.

START Program résztvevőknek érdemes-e jelentkezni?

Igen, ez a tanfolyam teljesen más, mint a START program. A START egy elméleti anyag, amely segít megtenni az első lépéseket az önálló vállalkozás irányába, a Tanfolyam egy olyan program, ami segít meg is valósítani az online vállalkozást. Sokkal nagyobb, alaposabb és sokkal több technikai tudást (pl. honlapkészítés, videókészítés, grafikus szoftver használata) tartalmazó anyag. És még a kuponjaidat is be tudjuk majd számítani a jelentkezéskor (részletek holnap)

Mikortól lehet jelentkezni?

A Gazdagmami tanfolyamra holnap déli 12 órától lehet jelentkezni a www.gazdagmami.hu/kismama-tanfolyam oldalon. A képzés jellegéből adódóan maximum 100 fő jelentkezhet.

Legyen saját, működő online vállalkozásod a nyár végére! Tudtad, hogy ez az egyetlen tanfolyam, ami anyáknak tanítja meg az online vállalkozás indítást a nulláról haladó szintig? (ennél szájbarágósabban ezt nem meséli el majd neked senki) >>

101 Comments

Comment navigation

 • Vida Agi

  2010. május 06. csütörtök

  Andrea, írj ezügyben az ügyfélszolgálatnak a szilvi@gazdagmami.hu címre és fognak tudni segíteni 😉

 • Andrea

  2010. május 06. csütörtök

  Kedves Ági!
  Épp leültem utalni és pont lemaradtam a tanfolyamról.Nagyon elkeseredtem, hiszen külföldön (Sp.o) élek és ez nekem nagyszerü lehetöség lett volna megtanulni mindazt, ami érdekel.Persze magamra vethetek…. Látom viszont, hogy meg lehet rendelni a dvd-ket is!Én meg is venném öket – ugyan nem egyszerre -, de a postázás része annak biztonsága és ára miatt elbizonytalanít. Nem tudnál véletlenül ilyen esetre valamilyen letöltési módot biztosítani? Ha valamilyen megoldást tudnál nekem javasolni, nagyon megköszönném! Olyan kíváncsi lennék arra is, hogy mit szólnál az ötleteimhez…..DVD rendelésekor nem is konzultálhatnánk??
  jajjjjjj, de elúszott ez a hajó…:-(((((
  Köszönöm, ha írsz néhany sort!
  Andrea

 • Vámos Katalin

  2010. május 04. kedd

  Kedves Ági!
  Köszönöm a gyors választ!
  VK

 • Vida Agi

  2010. május 04. kedd

  Katalin, igen, ebben biztosan tudunk segíteni. Az alapvető marketing és piackutatási ismereteket is biztosan tudod majd hasznosítani, a látogatottságnövelés is része a tananyagnak és a honlapkészítést is megtanulod majd.

  Hetente 3-4 lecke lesz majd, átlagosan 35-40 percesek. Ha egyik nap megnézed a leckét, másnap megcsinálod a bennefoglaltakat, akkor munkanapokon átlagosan napi 1 órát vesz igénybe a dolog, a technikai részeknél lehetséges, hogy ennél kicsit több idő kell majd, de a korábbi tapasztalatokon okulva a nehezebb részeknél most ott több segítséget nyújtok majd.

  Móni, annakidején pont ilyen korúak voltak a fiaim, amikor elkezdtem az első saját honlapomat és az online vállalkozás tanulást. Naponta nagyjából 1 órára lesz szükséged a hétköznapokon a tanfolyamhoz. Én ezt az alvásidőből csíptem le, amikor ők aludtak, én honlapot építettem, tanultam a marketinget stb. Lehet lassabban is haladni, ezt te döntöd el, utána még fél évig elérhető lesz a teljes anyag a weben.

 • Móni

  2010. május 04. kedd

  Kedves Ági!

  Azt szeretném kérdezni, hogy ahhoz, hogy legyen értelme és haszna a tanfolyamnak, s végén beinduljon egy sikeres vállalkozás, ahhoz szerinted napi mennyi időt kell rászánni? Én egy 2,5 évessel és egy 4 hónapos babával vagyok itthon, s mellette még spanyolt tanulok.
  Nem tudom bele férne-e.

  Köszönöm

  Móni

 • Vámos Katalin

  2010. május 04. kedd

  Kedves Ági!
  Mióta elolvastam a hetekben a cikkedet, és megnéztem a honlapot, azóta nagyon izgatottan pörögnek a gondolataim a leendő új vállalkozásom körül, annál is inkább, hogy úgy néz ki, a tervezőirodának, ahol dolgozom, „befellegzett”.
  1.Van egy ötletem, ami régóta érlelődik bennem.
  2. A férjem 2 vállalkozást csinál, aminek a fizikai részét csinálja nappal, fülével a telefonra ragadva, miközben a kezével dolgozik, éjjel pedig 1-ig a neten válaszol a levelekre és adja fel a hirdetéseit. Ebben néha én is besegítek. Van egy honlapja is, amit kb. 2 éve csináltattunk, de félben maradt, és nem olyan, amilyennek szeretnénk, és ami jól működne. Még így is havi 4-500 látogatója van.
  Vajon a gazdagmami tanfolyam segítene abban, hogy részben a férjem vállalkozását menedzselve, részben a sajátomat kiépítve én is ki tudjak szakadni az alkalmazotti létből? Vajon a 3 kamaszodó lányunk mellett a szünidőben el lehet-e hatékonyan végezni ezt a tanfolyamot? Szívesen tanulok meg új dolgokat, de vajon itt azt tanulom-e meg, amire szükségünk van?
  Érdemes belevágnom?

 • Vida Agi

  2010. május 03. hétfő

  Edit, az MLM is gyakorlatilag a termékeladásról szól. Ha szeretnél profi módon terméket eladni online, akkor marketingezned kell, ebben és a honlap elkészítésében tud neked segíteni a tanfolyam.

 • Radogna Edit

  2010. május 03. hétfő

  Kedves Ági!

  Nagyon tetszik a Gazdagmami tanfolyam leírása, de tanácstalan vagyok, hogy nekem való-e? Pár hónapja kezdtem el MLM-ezni, de meggyőződésemmé vált, hogy ezt már a régi módszerekkel képtelenség csinálni. Jelen kell lenni az interneten profi módon. Más ötletem nincs, ezt szeretném munka mellett kiépíteni.
  Ebben segít nekem a tanfolyam?

  Válaszodat előre is köszönöm.

  Edit

 • Móni

  2010. május 03. hétfő

  Ági!

  Köszönöm a választ. http://onlineadozas.hu/webaruhaz/webaruhaz-kereskedelmi-szakkepesites-nelkul-is itt láttam, hogy visszavonták. De a jogszabályban tényleg nem találtam rá utaló jelet. De pont erről a jogszabályról beszélnek azon az oldalon is, amit most linkeltél be.
  Köszönöm itt is megnyugtattak arról, h nem kell rá engedély.
  Mégegyszer köszönöm.

  Móni

 • Vida Agi

  2010. május 03. hétfő

  Móni, Janka, a webáruház nyitáshoz jelenleg nem kell engedély, viszont regisztrációs űrlapot kell kitölteni: http://szek.org/tudasbazis/40-erdekldknek/204-az-e-kereskedelmi-tevekenyseg-bejelentese

  Kereskedelmi végzettség: sokáig kellett webáruház nyitáshoz, majd ezt tavaly eltörölték. Nem tudok róla, hogy jelenleg kell-e, ezt az okmányirodában kell megkérdezni. Visszamenőleg azonban nem vehetik el az engedélyt, ha már korábban kereskedelmi végzettség nélkül megkaptad.

 • Vida Agi

  2010. május 03. hétfő

  Janka, a tanfolyam során van 3 konzultációs alkalom, amit erre lehet elhasználni, ilyenkor csak te és én vagyunk és segítek átnézni a terveidet, megnézni, milyen ötleteid vannak, mire jutottál velük stb.
  A tanfolyam alapvetően az online vállalkozásról szól, de a piackutatási és marketing ismereteket bármilyen vállalkozásnál felhasználhatod.
  A webshop nem az egyetlen és nem is a legjobb lehetőség. Ez egy speciális terület marketing és ügyfélszolgálati szempontból, és ha lehet választani, akkor nem feltétlenül a legjobb modell (nehezebb marketingezni, mert sok termék van, kisebb az árrés, több az árérzékeny, „nehéz” vevő – de ezek mindegyike ki is küszöbölhető, csak ez egy külön szakma)

  Adózás: igen, van sok csúnya szabály meg nehezítés – de az, hogy így nem lehet megélni, és képtelenség vállalkozni, az inkább sztereotípia, ami a fejekben él. Persze, mindenkinek voltak már kellemetlen élményei a témában és ez ráerősít. De ha valamit nem ismerek, akkor azt megtanulom, megismerem és akkor már nem félek tőle annyira. Keresni kell egy jó könyvelőt, aki nem csak a papírokat intézi el, hanem el is magyarázza érthetően a dolgokat, akivel szót tudsz érteni, aki rugalmasan áll a dolgokhoz és a ti ötleteiteket is elfogadja, utánanéz a dolgoknak stb. És időnként fel kell keresni egy adótanácsadót is, mert több szem többet lát.

  El kell fogadni, hogy az adó sok (ugyanezt ám befizeted alkalmazottként is, csak nem annyira szembeötlő) és olyan profittal kell dolgozni, hogy még úgy is megérje. Itthon az a gond, hogy alapvető árazási problémák vannak a legtöbb vállalkozásban: simán rátesznek X %-ot a beszerzési árra és nem kalkulálják be sem a költségeiket, sem az adót, így persze nem marad profit. Igenis tervezni kell az adóra, félre kell tenni azt a pénzt, amit adóra szánsz, de emellett tervezni is kell az adót – míg alkalmazottként nincs beleszólásod mekkora lesz az adóteher, addig vállalkozóként van módod legálisan csökkenteni az adót, növelni a bevételeidet stb. Ezt ugyanúgy meg kell tanulni, mint a marketinget (vagy meg kell rá keresni a megfelelő embereket, akik foglalkoznak vele)

 • Nóni

  2010. május 03. hétfő

  Sziasztok!

  Engem meglepett ez a webáruházas dolog, mivel a férjem márc. végén váltotta ki, s átnézték az okmányirodában a papírokat, s nem képzettséghezkötött és nem engedélyköteles, mondták neki. Ezután ma ismét megkérdeztem az okmányirodát, s ismét megnézte a csaj a nagykönyvben, s azt mondta, hogy nem kell hozzá képzettség.
  Átfutottam az arra vonaktozó rendeletet, s abban sem találtam meg a vonatkozó részt.
  Ha valaki megtalálja kérem, hogy küldje át, mert minket is érint.
  Köszi

  Móni

 • jankababa

  2010. május 03. hétfő

  Kedves Ági!

  Én mindenféleképpen befizetek a 2.0-ás tanfolyamra, de lenne egy pár kérdésem:
  mennyire „személyes” a tanfolyam? Arra gondolok, hogy pl. ha nekem van egy csomó ötletem, akkor a tanfolyam segítségével én magam dönthetem el, hogy melyikkel akarok foglalkozni, vagy esetleg lehet személyesen Tőled tanácsot kérni (én úgy gondolom, hogy Te elég tapasztalt személy vagy, akinek azért jó rálátása van arra, hogy mibe érdemes belefogni és mibe nem.)
  A másik kérdésem az, hogy a tanfolyammal csak online vállalkozásra készítesz fel, vagy másfélére is? Nekem vannak olyan ötleteim, amelyek egyáltalán nem online vállalkozások, ráadásul nagyon idő-és tőkeigényesek is lennének (pl. bizonyos nyomdászati termékek gyártása – konkrétan ehhez értek a legjobban). Ezen a téren is hasznos lehet a megszerzett tudás?
  A harmadik: a legtöbben a legkézenfekvőbb online vállalkozásnak a webshopot tartják – illetve én úgy gondolom, hogy a webshop az. De most olvastam az általad belinkelt adózásról szóló oldalon, hogy webshopot csak az a személy nyithat, akinek van kereskedelmi végzettsége. Ha mégis úgy gondolnám, hogy webshopot nyitok, honnan akasszak le kereskedelmi végzettséget?
  (Én úgy látom, hogy a jelenlegi helyzetben egyre nehezebb bármibe is belekezdeni, mindent megtesznek annak érdekében, hogy a kisembereket ellehetetlenítsék. Ha valamit tennék annak érdekében, hogy jussak egyről a kettőre, hogy legyen egy kis pénzem, amit félreteszek, hogy legalább majd a gyerekemnek ne kelljen pl. 20 évre szóló hitelt felvennie, ha lakást akar venni, vagy csak ha emberi körülményeket akarok neki biztosítani, hogy ne egyik napról a másikra éljünk – mindig betesznek. Elég pesszimista vagyok a vállalkozással kapcsolatban… ráadásul olyan szinten adóztatják meg az embert, hogy inge-gatyája rámegy.)
  Nagyon jó amúgy, hogy a végén meg lehet kapni az anyagot DVD-n, mert én teljes állásban dolgozom itthonról a baba mellett, nem biztos hogy tudnék haladni a tanulással a megfelelő tempóban.
  A válaszaidat előre is köszönöm:
  jankababa

 • Vida Agi

  2010. május 03. hétfő

  Z., a tanfolyam anyagait le fogod tudni tölteni a gépedre, mivel gondoltunk azokra is, akiknek lassú a net és könnyebb, gyorsabb nekik a saját gépről nézni. A tanfolyam vége után is még fél évig elérhető lesz a teljes anyag a résztvevők számára, meg lehet nézni, le lehet tölteni. Tehát tudsz majd a saját tempódban haladni. De, ha valaki kéri, annak a tanfolyam végén kiírjuk és kipostázzuk a lemezeket és csak a lemez árát plusz a postaköltséget kell érte kifizetni (kb. 1000 Ft). De mivel te is letöltheted, ezért magadnak is kiírhatod az anyagot bármikor, ez csak egy opció.

  A DVD-ken a videók avi és flash formátumban vannak. Ha a böngésződ képes lejátszani a netes videókat és a videólejátszódhoz fel vannak telepítve kodekek (mondjuk, ha szoktál divx filmeket nézni a gépeden és ahhoz telepítettél már codek packet), akkor nem lesz gond vele (egyébként az avikhoz Ace Mega codek pack, a flashekhez mp4 lejátszó vagy Flash10 szükséges)

 • Z.

  2010. május 02. vasárnap

  Még valami:
  Mivel jön a nyár, és a tanfolyam is belenyúlik, lehet lesz olyan 2-3 hét is ( többször) amikor nem leszek csak 2-3 naponta 10 percre net közelben….Lehet jobb lenne a DVD anyagot megvenni, és ott saját ütemben haladhatok. A másik gondom, hogy a netes videókat csak szaggatottan, lassan játssza le a gépünk, viszont DVD-t le tud játszani.
  Azt látom, hogy a DVD-ket számítógépen lehet csak lejátszani. Ez esetben bármilyen videó program lejátssza? Elnézést a sok kérdés miatt!

  Mégegyszer köszönöm!

  Z.

 • Z.

  2010. május 02. vasárnap

  Kedves Ági!

  Ez konkrétan „mit jelent”?:

  „A tanfolyam végét követően a teljes anyagot DVD-re írva anyagáron kaphatják majd meg a résztvevők.”

  A tanfolyam ára, tudjuk mennyi:
  http://www.gazdagmami.hu/kismama-tanfolyam/

  Gazdagmami Tanfolyam anyagának DVD lemezeinek ára:
  http://www.gazdagmami.hu/kismama-tanfolyam/gazdagmami-lemezek

  ………….
  Nos szeretném a tanfolyamot is , de jó lenne , ha utána meg is lenne nekem, hogy ha kell bármikor belenézhessek.

  Köszi!

  Z.

 • Vida Ági

  2010. május 02. vasárnap

  Gitta, szuper 🙂

 • gitta

  2010. május 02. vasárnap

  Kedves Ági!
  A Hetek c. lapban olvastam Rólad tegnap előtt, ma jelentkeztem a 2.o tanfolyamra 🙂

  Először csak a magam profiljára gondoltam, hogy mit is fogok a honlapomon majd közzétenni, meg miket lehet majd hirdetni, de ahogy ma beleolvastam itt a lehetőségekbe, rájöttem, hogy ezzel a megszerezhető tudással a férjemnek is segíthetek. Lehetősége lenne rá, hogy kizárólagos magyarországi forgalmazója legyen egy bizonyos terméknek, de a munkája mellett nincs ideje ezzel is foglalkozni. Hónapok óta semmi nem történt, mert nem jut hozzá, pedig a gyár őt akarja. Teljesen be vagyok indulva, pedig nem mondhatnám, hogy amúgy érdekel az építőipar :)))
  Találkozunk a tanfolyamon 🙂
  gitta

 • Bernadett

  2010. április 30. péntek

  Vera-Ági-Ági-Viki: köszönöm véleményeteket!! Már jobb a kedvem :), de még nem döntöttem..
  Szép hétvégét mindenkinek!
  Bernadett

 • Viki

  2010. április 30. péntek

  Kedves Bernadett!

  Szerintem Te is és a barátnőd is félreértette a GazdagMami Tanfolyamot: Ági – ha jól olvasom – egyáltalán nem azt akarja elérni, hogy minden jelentkező kismama online marketinget TANÍTSON (itt tényleg telített a piac és ő az egyik leghitelesebb és legjobb képviselője akitől tanulni lehet) hanem azt, hogy online marketinget TANULVA, ALKALMAZZA ezeket az elveket a saját piacán, legyen az gyöngyfűzés, cipőbolt, stb (nézd meg a referenciáit), és ezen elvek segítségével keressen pénzt online.

  Az elvek tanítása – igen, ez telített piac – az elvek alkalmazása: ez bizony még mindig vadiúj terület Magyarországon, és rengeteg helyen sikeresen bevethető, alkalmazható!!!

  Üdvözlettel,
  Viki

 • Kern Ági

  2010. április 30. péntek

  Igazából nem az a baj, hogy telített a piac, bár aki előbb lép be az előbb arathatja le a babérokat. Az a baj, hogy borzasztó nehéz felépíteni egy ilyen üzletet, iszonyat sok munka kell hozzá, miközben nincsenek előtted azok a minták, amelyek egy sarki közért megnyitásánál már évek óta a fejedben vannak. Itt mindent neked kell kitalálni, felépíteni. Ági tanfolyama, amit én már megvettem, végighallgattam, a hátteret adja mindehhez, neked kell az ötletedet, a munkádat és kitartásodat belevinni.
  És hát persze kell egy pici szerencse is. Nekem például úgy 5 évvel ez előtt kellett volna ez a tanfolyam, rengeteg mindent másként csináltam volna.

 • Vida Ági

  2010. április 30. péntek

  Bernadett, itt nem egy marketing technikáról van szó, hanem egy gondolkodásmódról. Ha megtanulod, utána képes leszel tartani a lépést a piaccal, bárhogyan is változzon. Javaslom, hogy olvasd el a Hosszú farok vagy a Kék óceán stratégia című könyvet ezzel kapcsolatban.

  Egyáltalán nem telített a piac, kevés a jó oldal és rengeteg a kihasználatlan réspiac, ahol még senki nincsen. Mellesleg nem csak a magyar piac létezik, és a magyar piac sem csak a Magyarországon élőkből áll. Az interneten nincsenek határok, nekem sem csak magyar üzletem van.

 • Vera

  2010. április 30. péntek

  Online marketing „észosztókból” tényleg több van, mint kellene. (Ági, ezt nem rád értem, hanem azokra, akik voltak egy előadáson vagy végigcsináltak egy ingyenes tanfolyamot, és megpróbálnak ebből megélni)

  Rendesen felépített honlappal rendelkező, terméket vagy szolgáltatást értékesítő weboldalból nagyon kevés van. És szolgáltatás alatt nem a 2 óra alatt összepakolt e-bookot értem, amiből megtudhatod, hogy miért jó neked Stempli Miskánál készíttetni a bélyegződet…
  Az igaz, hogy az elmúlt 2-3 évben sok vállalkozás elkezdte fejleszteni a weboldalát, vagy legalább készíttetni egyet, de a statisztikák még mindig azt mutatják, hogy siralmas a helyzet.

  Szerintem neked még maradt hely a piacon 😉

 • Bernadett

  2010. április 29. csütörtök

  És mit mondanak erre (lásd fentebb) a többiek? Kíváncsi vagyok a véleményetekre!

 • Bernadett

  2010. április 29. csütörtök

  Kedves Ági!

  Lelkesen kérdeztem egyik közeli ismerősömet, hogy mit szól(na) ehhez a tanfolyamhoz.. Végezzük el ketten!

  Erre ezt a választ kaptam Tőle:
  ,,Ez az online-marketing üzlet már nagyon telített lett hirtelen, már nagyon nem hiszek benne.
  Ez valamikor 10-20 éve kezdődött az USÁ-ban, és bizony sok profi marketinges szakember meggazdagodott belőle. Vagy úgy, hogy árulta a tudását, mint Ági, és eladta tanfolyamait, CD-it, könyveit, ami volt; vagy úgy, hogy létrehozott egy érdekes témában egy rajongói oldalt, és amikor elég nagy volt a „cserkész-kör”, akkor eladta magát egy-egy termék közvetlen értékesítésére a rajongók között. Ez lehetett fittneszcucc, lehetett vitamin, könyv, stb.

  De ma már, sőt évek óta nagyon-nagyon telített lett a piac, mindenki így akar értékesíteni, már több millió ilyen oldal van, egymást nyírják ki.
  Mo. kicsi piac, sok a profi, munkáját vesztett marketinges, nehéz piac.

  Azért megtanulni érdemes ezt is, mint minden mást, de pénzt ne várj belőle, csak hasznos elfoglaltságot. Lehet, hogy 2 év múlva, már teljesen új marketinges technikák lesznek divatosak…,,

  Ennyi a véleménye.

  Ez ,,ütött meg,, nagyon:
  ,,…. pénzt ne várj belőle, csak hasznos elfoglaltságot.,, Hiszen éppen ez lenne az egyik, amiért elkezdeném, másik fontos ok pedig az, hogy gyermekem mellett otthonról tudjak dolgozni..

  Mit mondasz erre Ági?

 • Vida Agi

  2010. április 27. kedd

  Andrea, igen, a tanfolyamon erről is lesz szó, sokan vannak hasonló helyzetben, mint te (én is így kezdtem és csak pár hete a GYES lejártával lettem „hivatalosan” is vállalkozó). Itt találsz hozzá néhány információt: http://onlineadozas.hu/adozas/kismamak-is-vallalkozhatnak

 • Andrea

  2010. április 27. kedd

  Szia Ági!
  GYED-en vagyok még egy évig, ezt nem adnám fel, GYES mellett már dolgozni kényszerülnék, de napi 8 órában, ami utazással együtt inkább 9.5 óra, így legalább még ezt az ajándék egy évet (GYES) szeretném itthonról végzett munkával és természetesen keresettel úgymond átvészelni anyagilag. A probléma: nincs családi vállalkozásunk, nincs vállakozó a családomban – javaslod-e hogy most elkezdjem a tanfolyamot, van-e jól bevált módszer, taktika az enyémhez hasonló helyzetre? Esetleg érinti-e a tanfolyam anyaga ezt a kérdéskört is?
  Válaszod előre is köszönöm!
  Andrea

 • Hajni

  2010. április 26. hétfő

  köszönöm szépen!

 • Vida Agi

  2010. április 26. hétfő

  Hajni, az arról szól, hogy van egy üres tárhelyed és megtanítalak a nulláról olyan weblapot készíteni, amilyet szeretnél (tehát nem egy adott szolgáltató ingyen weblapkészítőjét mutatom be, mint pl. a gportal, ha erre gondolsz)
  Lesz szó róla, hogyan válassz saját domaint és tárhelyet, és szolgáltatót is tudok ajánlani. Egy saját domain + tárhely, amivel el lehet indulni évi 3600 Ft bruttó (én is ezzel kezdtem és a mai napig ezt használom)

 • Konczné Éva

  2010. április 26. hétfő

  Sziasztok!
  Én nemrég vettem meg az 1.Tanfolyam anyagát, és csak annyit szeretnék hozzászólni, hogy bőven van tananyag, abszolút megérte nekem az árát is, és amíg gondolkodtam azon, hogy megvegyem-e, feleannyi idő alatt csináltam meg a tanfolyam alapján az első honlapom. És több is lesz, bár azok már a tanfolyam alapján kialakult ötletekre épülnek, és nem a meglévő vállalkozás online bemutatója.
  Szóval köszi, Ági!

 • Hajni

  2010. április 26. hétfő

  Szia Ági!
  Ítad, h holnapszerkeztést is megtanulhatunk Tőled. Ezt hogy kell elképzelni? Egy ingyenes helyen lesz a honlap, és Te arra tanitasz, mit hogyan, hova érdemes elhelyezni? Vagy részben vagy egészben meg kell/érdemes vásárolni a holnap helyét stb..Vagy teljesen független önnálló saját honlapot tudok majd készíteni az éterben? Milyen összegekre kell gondolni, ha saját honlapban gondolkodom?
  ksözönöm szépen előre is,
  szia:
  Hajni

 • Kriszti

  2010. április 26. hétfő

  Bernadettnek

  Nem a Startot, hanem a „dobozos” tanfolyamot vettem,és az segített az ötletben. A nem-támogatás szuper, nagyon szeretem mert amit addig sikerül felépítenem azt sikeresen lerombolja. Nem baj küzdjünk!!!

 • Orsi

  2010. április 26. hétfő

  Köszönöm a választ Ági, egy nagy dilemmámat már megoldottad 🙂

  Még egy kérdés: emellett a tartalomfejlesztős tananyag mellett is van lehetőség tőled személyes tanácsadást is kérni? Pl.ilyen ügyekben, hogy az öteletem működőképes lehet-e, és hogyan tudom ezt lemérni.
  És persze érdeklne, hogy egy ilyen tanácsadás mennyibe kerül. 🙂

  Köszönöm!

 • Bernadett

  2010. április 26. hétfő

  Tóthné Kriszti: megvetted a Start tanfolyamot, s az alapján találtál ötletet?
  Ismerős a helyzet a lebeszélés dolog, bár nálunk inkább a nem-támogatás van jelen. 🙁
  Köszi a biztatást!!!

 • Vida Agi

  2010. április 26. hétfő

  Orsi, neked nem ajánlom a tanfolyamot. A tartalomfejlesztéshez ajánlom figyelmedbe a tartalomfejlesztésről szóló anyagomat: http://www.gazdagmami.hu/tartalom
  Az anyagaim nemzetközi piacon is alkalmazhatóak, számos külföldi résztvevőnk volt már, Norvégiából, Franciaországból, Chiléből, Kanadából, Egyesült Királyságból és a környező országokból is.

 • Kriszti

  2010. április 26. hétfő

  S. Nagy Katinak és Bernadettnek

  Nekem se volt semmi ötletem,jobban mondva sok olyan volt amiről nem gondoltam volna, hogy jó. Aztán Ági segített. Most ott járok, hogy meg van az ötlet, csak a megvalósítás várat magára. Erre lesz jó nekem a tanfolyam. Egy jó tanács lányok: ha meg van az ötlet és szerintetek jó, működőképes, és Ági szerint is van benne lehetőség, ne hagyjátok magatokat lebeszélni róla /család, ismerősök stb./. Velem majdnem így történt. De Ági lelket öntöt belém.Köszönöm neki!!!

  Tóthné Kriszti

 • Bernadett

  2010. április 26. hétfő

  S.Nagy Katalin-nak: Kati, én is azon a szinten vagyok, ahol Te..

 • S.Nagy Katalin

  2010. április 26. hétfő

  Áginak és Bernadettnek!

  Megrendeltem az első lemezt, ami a piackutatásról szól. Remélem ebben olyan segítségre lelek, ami piacképes üzleti ötletem megtalálásában segítségemre lesz. Őszintén szólva én már nagyon sokat gondolkodtam azon, hogy milyen szolgáltatásra vagy milyen termékre van fizetőképes kereslet, de eddig nem jöttem rá.
  Na majd Ági segítségével megtalálom.

 • Kriszti

  2010. április 26. hétfő

  Szia Ági!

  Most sikerül majd kifizetnem a „dobozos” tanfolyam második részét de /ahogy már beszéltük/ szeretnék ezen részt venni. Az lenne a kérdésem, hogy nekem is be kell még fizetnem az 5000 Ft.-ot, és kell-e külön jelentkeznem rá?

  Tóthné Kriszti

 • Orsi

  2010. április 26. hétfő

  Szia Ági!

  Ajánlod-e ezt a tanfolyamot akkor, ha már van üzleti ötletem, weboldalam is (ami nem üzemel, mert nem tudtam tartalommal megtölteni), ha nemzetközi vizeken szeretnék evezni, és ha nem konkrét terméket, hanem tudást szeretnék „eladni” – és még nem indultam el, de szeptembertől mindenképpen szeretnék?

  Ja, és nem vagyok kismama?

  Köszönöm a választ!

 • Vida Agi

  2010. április 26. hétfő

  Bernadett, nem. Eddig több, mint 300-an csinálták végig és mindenkinek lett üzleti ötlete, erről szól az első 2-3 hét anyaga.

  Ildikó, ha egyben fizeted 2 kupont használhatsz fel, ha részletben, akkor részletenként egyet.

 • Debreceni Ildikó

  2010. április 26. hétfő

  Hány kupont lehet felhasználni, ha egy összegben fizetem, illetve részletfizetésnél?

 • Bernadett

  2010. április 26. hétfő

  Ági, ha nem lesz üzleti ötlet, akkor ,,ugrott,, az egész tanfolyam?

 • Vida Agi

  2010. április 26. hétfő

  Katalin, nem, erre külön nem lehet most jelentkezni, de lemezen bármikor megveheted ezt az anyagot itt: http://www.gazdagmami.hu/kismama-tanfolyam/gazdagmami-lemezek

  Andrea, az anyag szinte ugyanaz lesz, de 1-2 helyen felújítottam, illetve néhány dolgot lecseréltem benne. Lehet ismételni régi hallgatóknak, ez 5000 Ft a 4 hónapra.

  • Enikő

   2012. január 27. péntek

   Kedves Ági!

   Ha a Gazdagmami Tanfolyam 2.0 lemezeit külön-külön veszem meg, van lehetőség veled email vagy skype konzultacióra? Előre is köszönöm!

 • Tisza Andrea

  2010. április 26. hétfő

  Kedves Ági!

  Az első tanfolyamon részt vettem, használom a cd-t. Mennyivel lesz más a mostani tanfolyam? Ismételni lehet-e, vagy csak az újdonságokat megkapni illetve a fórumhoz csatlakozni? mennyibe kerül mindez?

  Andrea

 • S.Nagy Katalin

  2010. április 25. vasárnap

  Kedves Ági!

  Engem csak a piackutatás és marketing rész érdekel. Lehet csak erre jelentkezni, ha igen ez mennyibe kerül?

 • Vida Agi

  2010. április 25. vasárnap

  5000Ft

 • Sallak Kinga

  2010. április 25. vasárnap

  A jelképes összeg mennyi lesz, azoknak, akik már megvették a dobozost, de ismételnének?

 • Vida Agi

  2010. április 25. vasárnap

  egyben fizetve 34900, 3 részletben: 3×14900

 • Tóth Lívia

  2010. április 25. vasárnap

  Mennyibe kerül a tanfolyam?

Comment navigation