Dolgozom rajta

Ezerrel dolgozom a Gazdagmami START Program beindításán. Néhányan már érdeklődtetek az ügyfélszolgálatnál is ezügyben, ezért itt az ideje lerántani a leplet, miről is szól majd a program, kinek való és miben tud segíteni neked.

Ez egy előfizetéses termék lesz?
Nem. A feltételezésekkel ellentétben a Gazdagmami START Program nem előfizetéses termék lesz, hanem dobozos termék, azaz egy csomagban tartalmazza az információkat. Ennek az az oka, hogy mindenki más tempóban tanul, más témák érdeklik, másba szeretné azonnal belevetni magát, ezért egyben megkapjátok majd a teljes anyagot és a demokrácia jegyében, mindenki ott kezdi a tanulást, ahol szeretné 🙂

Miről szól majd?
A Gazdagmami START Program az induláshoz szükséges információkat adja meg: piackutatási alapok, marketing alapok, adózási és jogi kérdések állnak a fókuszában. Lépésről lépésre bemutatom majd, hogyan indíthatod el a vállalkozásodat a nulláról, azaz minimális, legfeljeb néhány tízezer Forintos befektetéssel hogyan juthatsz el álmaid vállalkozásához.

Ez ugyanaz, mint a Motivátor?
Nem, ez egy teljesen új anyag. A Motivátor havi magazin, ezért ott bővebben és gyakran lazábban beszélünk egy-egy területről elsősorban a használhatóságot és a gyakorlatot előtérbe helyezve. A Gazdagmami START Program ezzel szemben több elméletet és kezdők számára is érthető gyakorlati tippet fog tartalmazni.

Ha én már Motivátor előfizető vagyok, érdemes előfizetnem rá?
Nem, mert ezeket a dolgokat a Motivátorban és a Gazdagmami Tanfolyam anyagában már mind tanultad.

Milyen formában jelenik meg?
A Gazdagmami START Program anyaga CD-ROM-on jelenik meg, oktatóvideók, mp3 formátumú hanganyagok és pdf formátumú olvasnivalók találhatóak majd rajta.

Mennyibe fog kerülni?
Ha minden igaz, két csomag lesz majd, ezért az árak még nem véglegesek. Az egyik csomag a bizonytalan kezdőknek szól majd, a másik a határozott haladókat célozza meg 🙂 Ami már biztos, hogy mindkét csomag mellé ajándékot is adunk majd. Egyelőre meglepetés, mi lesz az 😉

Mikor lehet megvásárolni?
A Gazdagmami START Program csomagok két héten belül megvásárolhatóak lesznek. Ha szeretnél mindenki előtt 1 nappal értesülni az indulásról és megrendeléskor ajándékot kapni, klikk ide!

2 Comments

 • simonevi

  2009. október 27. kedd

  Sziasztok!

  Én még csak olvasgataó stádiumban vagyok, – egy nagyon ragaszkodó 10 hónapossal – de már van némi tervem… 🙂
  Csak azt szeretném kérdezni, hogy a honlapkészítésnél – azontúl, hogy szövegtagolás és egyéb is lehet benne 🙂 – window-os technikákat írsz le, vagy ez általános, és/vagy használható-é linuxra is?
  Köszi
  Évi

 • Sándor

  2009. október 21. szerda

  A Siker.
  Vajon ki az aki még nem vágyott a sikerre?
  Vajon van-e itt köztetek, aki ne akarna sikeres lenni? Ugye, hogy nincs! Valamennyien sikeresek boldogok akarunk lenni! Ezért készek vagyunk sok mindent megtenni! Az elmúlt részekben olvashattál arról, hogy miként lehet az idődet jobban beosztanod ahhoz, hogy megtudd valósítani a vágyaidat! Megtanultad azt, mikét ismerd fel mi is az az égő vágy, amiért érdemes tenned!
  Sok-sok mindent tudsz, elolvastál számtalan hozzászólást, számtalan topickot, könyvet. Készen állsz arra, hogy sikeres, boldog légy!
  Neked vajon mit jelent az, sikeres vagyok?
  Ha száz embert megkérdeznénk, hogy “mi a siker”, gyanítom, hogy legalább százféle választ kapnánk. Lenne, aki azt mondaná, hogy “az, ha sok pénzem van”, ”ha jelentős a vagyonom”, lenne, aki azt tartaná sikernek, “ha közismert lenne”, ”ha címlapon szerepelne”. Más úgy definiálná, hogy “a célunk felé haladva, az elénk kerülő akadályok leküzdése fölött érzett öröm”………
  Gazdagodjunk lépésről lépésre harmadik rész!

  Sándor