JÁTÉK! Oszd meg a pozitív gondolataidat és nyerj!

Ha jó dolgokra gondolsz, akkor jó dolgok fognak veled történni – ezt most a gyakorlatban is bebizonyítom: írj a pozitív 2010-es terveidről a hozzászólások között és megnyerheted a Gazdagmami Motivátor 2010 Különszámot!

Mielőtt a játékra térnénk…

Elkészült a miniMotivátor Különszáma, amiben ezúttal arról olvashatsz hogyan szerezhetsz látogatókat a honlapodra/blogodra videók segítségével. Elolvashatod itt! vagy Letöltheted ide kattintva!

A játék

Írd le a hozzászólások között, milyen pozitív tervekkel, gondolatokkal kezdted el a 2010-es évet, milyen terveid vannak, min szeretnél változtatni és milyen módon!

Ossz meg minden jó és szép gondolatot, tervet és reményt a többiekkel, amitől jobb lesz ez az éved, mint az előző. Írhatsz a szabadidőd eltöltéséről, életmódod megváltoztatásáról és a munkád, vállalkozásod fejlesztéséről, javításáról egyaránt.

Mindenképp írj legalább egy olyan gondolatot a hozzászólásodba, ami mások számára is hasznos, értékes, segítő pozitív gondolat lehet (ez lehet egy idézet, egy saját tapasztalat, vagy egy buzdító mondat is)

A játékban való részvétel feltételei Hozzászóláskor mindenképpen add meg a valódi neved és azt az e-mail címet, ahol értesíthetünk a nyereményed postázásáról.

A határidő: 2010. január 20. szerda 15:00

A nyeremény: A hozzászólók között holnap délután kisorsolok 1 db Gazdagmami Motivátor 2010 Különszámot, amit postán küldök ki a részére.

81 Comments

Comment navigation

 • Vida Ági

  2010. január 20. szerda

  A játéknak vége, a hozzászólásokat lezárom, a nyertes nevét ma este küldöm ki.

 • Brigi

  2010. január 20. szerda

  „Jövődet nem láthatod, de ha türelmesen figyelsz, a következő lépés mindig félreérthetetlenül megmutatja önmagát.”

 • Várbogyainé Anett

  2010. január 20. szerda

  Az én idei pozitív gondolataim alapja a VÁLTOZÁS.
  Fel kell hagyni a halogatással, ‘majd holnaptól foglalkozom az angol tanulással, majd holnap kitalálom milyen online vállalkozás ötlettel indulok,…stb.’ Ebből nagyon nehéz kitörni, ha hasonló gondolkodású emberekkel vagy körülvéve.
  De most erőt veszek magamon és változtatok, akárki akármit mond.
  Idézeteim:
  „Ha jobban megtöltjük élettel az időt, akkor az életnek is több időt adunk.” (Stefan Klein – német fizikus)
  A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra. A lehetetlen nem tény. Hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás. Hanem kihívás. A lehetetlen lehetőség. A lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen nem létezik. Muhammad Ali

  Mindenkinek sok erőt és kitartást kívánok, aki változtatni akar!

  Anett

 • Évi

  2010. január 20. szerda

  Sziasztok!
  Erre az évre én dimenzióugrást tervezek magamnak.
  Ennek keretében a munkám, az egészségi állapotom, a társasági kapcsolataim, a szabadidős tevékenységeim és minden egyéb életemben előforduló aspektussal kapcsolatban felmértem az eddig elérteket, új célokat határoztam meg, és ezekhez határidőket rendeltem.

  Pozitív gondolatok:
  Az életemet én irányítom.
  Az élet számtalan lehetőséget biztosít számomra, észreveszem ezeket és merem kihasználni őket. Minden tekintetben megélem a bőséget.
  Bízhatok a szerencsémben. Sikerrel boldogulok az életben.
  Sokat mosolygok és élvezem az életet. Az élet ajándék.
  Az élet mindig megadja azt, amire szükségem van. Tehetséges vagyok.
  Hiszek önmagamban, van önbizalmam és van pozitív kisugárzásom.
  Egész nap hatékony vagyok, tele energiával és kreativitással.

  Egyszeri, megismételhetetlen és különleges minden ember egy különleges feladattal; egy olyan különleges küldetéssel, amelyet szolgálva megtalálhatjuk boldogságunkat.

  Minden szépet és jót kívánok mindenkinek!

  Évi

 • Czirok Zsuzsi

  2010. január 20. szerda

  Hello!

  Akkor ide kell írni, ha játszani, akarom mondani nyerni szeretnék?
  No hátha megteláltam az Isten lábát.
  Akkor 2010-es vágyam: megnyerni a választást (nyilván, ahol indulok), megtalálni a szerelmet (megértést, megbecsülést, meg minden pozitívot ideírnatnék, ami ehhez tartozik)
  Egészégesnek maradni gyemekeimnek szeretteimnek, és nekem is: Áment.

  Uganis a pozitív gondolaton alapul az Ima, a meditáció, a mantra, meg az ezoterikusok „rendeld meg az univerzumtól, gondolkodj pozitívan stb. tanítása is:-)

  Pusszancs: Zsuzsi

 • Németh Jenőné Saci

  2010. január 20. szerda

  Szevasztok! csatlakozom a játékhoz és örömmel osztom meg gondolataimat:

  Mostantól fogva használni fogom a képzelőerőmet, megújítom gondolkodásomat, de nemcsak egy napra és nemcsak egy évre, egy életre.

  A következő idézet: Merlin R. Carothers: Mi jár az eszedben? c. könyvéből való

  „FANTÁZIA
  Mit jelent ez a szó?

  Elárulhatok neked valamit, amibe lehet, hogy bele sem gondoltál még? Nem rosszról, hanem valami jóról van szó – ami veled kapcsolatos….
  Ez a valami olyan jó, hogy ha netán eddig rosszul használtad is, néhány dolgot minden bizonnyal meg akarsz majd változtatni életedben. A te KÉPZELETVILÁGOD hatalmáról van szó.
  Elgondolkodtál már azon, milyen hihetetlen ereje van annak, amit elképzelsz?

  Hagyd, hogy szabadon kalandozzanak a gondolataid néhány percig, aztán vedd szemügyre, mi mindent alkottál….lásd milyen végtelen erő birtokában vagy! Tudatodnak döbbenetes ez a képessége. Lehet, hogy életednek ez az első pillanata, amikor felismered, milyen hihetetlen hatalma van a képzeletvilágunknak.

  De miért fontosabbak mindennél a gondolatok?
  ISTEN HATALMAT ADOTT NEKED ARRA, HOGY URALKODNI TUDJ A GONDOLATAID FELTT. ELDÖNTHETED HÁT, MIRE AKARSZ GONDOLNI ÉS MIRE NEM!”
  Próbáld ki! Működik!

 • Horváthné P. Erzsébet

  2010. január 20. szerda

  Sziasztok!

  2009-ben egy süllyedő hajót elhagyva kerestem az utat merre és hogyan tovább. Felbukkant egy rakéta Ágival a fedélzetén -turbó fokozatra kapcsolva- megszámlálhatatlan követő rakétával és rámutatott, hogy az utat önmagamban keressem.

  Terv 2010: beülök egy rakétába és lendületbe hozom.

  Hajtóerő: anyagi szükségletek kielégítése; gyermekeimnek gondtalan élet biztosítása; a függetlenség gondolata; jogrendszerünk kényszerítő hatása.

  Célcsoport: kismamák; anyák; családok.

  Téma: társadalombiztosítás, családtámogatás, foglalkoztatás; vállalkozás.

  Jelen állapot: „anyabarat.hu” módon megnyomtam a START gombot (domain regisztráció folyamatban; tárhelyszolgáltatás megrendelése).

  Segítség: Ági és a többiek lendülete.

  „A cselekvés – mozgásba lendült akarat.” (William Mc Dougall) – „Megfigyelő” Neked is jut egy rakéta!

  Köszönöm Ági!

  Erzsébet (Zsóka)

 • Kalló Melinda

  2010. január 20. szerda

  Sziasztok!

  Ágival még nem találkoztam személyesen de már így is nagy hatással volt rám. Gyeden levő anyuka vagyok és úgy döntöttem hogy nem megyek vissza a multihoz dolgozni, mert gyerekek mellett nem akarok 10 órát dolgozni (ami kvázi alapkövetelmény). Nos, Ági adta meg az utolsó lökést.

  2010 nekem az újrakezdésről szól. Jelenleg tanfolyamra járok. Célom 2010-re a tanfolyam befejezése, a munka elkezdése, a honlapom kialakítása, fejlesztése.

  „A világ kiterjesztett emberi képzelet” (Neville Goddard)
  „Valamely dolog megvalósításához elengedhetetlen hogy az elme beleszeressen” (William Walter Atkinson) Én is beleszerettem valamibe és jövő ilyenkor már ebben az új valóságban fogunk élni a családommal.
  köszönöm Ági!

  Melinda

 • Tibor Éva

  2010. január 20. szerda

  Fél évvel ezelőtt a munkahelyemnek és nekem sikerült megszabadulnunk egymástól. Nem lettem tőle depressziós, sőt!
  Bár ez meglehetősen intenzív spórolást is jelent, én ennek számos előnyét is tapasztalom.Például többet lehetek a családommal, jobban fejlődhetek a szakmámban és talán végre beindíthatom a saját online vállalkozásomat is. A nekem számtalanszor bevált pozitív gondolat itt is bejött: „Keresd meg minden dolognak a jó oldalát (majdnem mindennek van) és koncentrálj arra!”.
  Egy hétig kerestem állást, aztán barátaim és munkanélkülivé lett sorstársaim legnagyobb megrökönyédésére feladtam az álláskeresést és elkezdtem a saját vállalkozásomat építeni. Ehhez is egy általam gyakran használt pozitív gondolat segített: „Merj különbözni!” . Egy hónapja indítottam a blogomat, ahová egy kezdő internetezőknek szóló ingyenes e-learning tanfolyamot is feltettem, és ezt szeretném 2010-ben – Ági segítségével is – marketingelni, és a blogon keresztül e-learninges munkákra megrendeléseket szerezni. Emellett szeretném végre letenni a középfokú nyelvvizsgát angolból és fogyni 5 kilót. És segíteni a lányomnak és a vejemnek az első unokám gondozásában, aki márciusban fog megszületni.

 • Adrienn

  2010. január 20. szerda

  Kicsit gondban vagyok a tervezgetéssel 2010-re, mert terveim ugyan vannak, de márciusban fog megszületni a második kisbabám és ahogy az első szülésem utáni pár hónapra visszaemlékszem inkább a kislányom osztotta be az időmet, mint én. Szóval az a tervem, hogy a szülés után is legalább egy icipicit tudjak a gép elé ülni, hogy ne veszítsem el a fonalat az online témákban.(Nem nagy terv, de legalább terv.)

 • Idessa

  2010. január 20. szerda

  Szia kedves Ági!
  Ha már játékra invitáltál, elküldöm egy levelem részletét, amit 12/31-én fogalmaztam meg a barátnőmnek, és ahogy jöttek a gondolatok, gyorsan le is írtam neki.
  Íme:Az új év a jövő, és a holnap titka!!!
  Hogy mit akarok a jövő évtől ( ma még leírhatom! ) és ha leírom, annak súlya van, talán teljesül is ,sokkal jobban, mintha nem írnám le , olyan, mint akár a kimondott szó:
  Akarok, – egy saját lakást ami ki van fizetve 100% -an, és nincs rá hitel, törlesztés sem, tehát kp venni.
  Egy autót 1-3-5 éveset, középkategóriás, biztonságos, alacsony fogyasztású, és kényelmes, egy kis luxussal,
  akarok, egészséget, boldogságot, békességet, hitet, türelmet, munkát, munkahelyet,kellemes közérzetet, és hangulatot, jó kollégákat és csapatot, 2x ennyi fizetést, hogy több dolgot megvehessek magamnak, hogy utazni is tudjak, és hogy legyen miből tartalékot képeznem. !!!!!!!
  És ezt kívánom mindenkinek, hogy mindenkinek jobb legyen, több legyen, tehát BŐSÉGET, BÖLCSESSÉGET ÉS SZERETETET MINDENKINEK,:)Üdvözlettel Idessa

 • kemese

  2010. január 20. szerda

  Sziasztok.
  Bízom benne,hogy az idei év jobban sikerül mint a tavalyi. Nagy lelkesedéssel láttam hozzá egy új munkához amiből remélem kitudom egészíteni a kis nyugdíjamat.Az a célom,hogy otthon a számítógép mellett ülve minél nagyobb profitot termeljek!!
  Mindössze pozitív hozzáállás és kitartás szükséges hozzá!

 • T. K. Marcsi

  2010. január 20. szerda

  Sziasztok Mindannyian!

  Nagyon jó olvasni a sok lelkes elhatározást. Azt hiszem Ági küldetést teljesít azzal, hogy ennyi embert felráz abból a hitböl, hogy ki vagyunk szolgáltatva a körülményeknek és külsö feltételektöl függünk. A buzdító levélözöne hatására bennem is megerösödött a gondolat, hogy a hosszúra nyúlt babázás korszaka után nem keresek alkalmazotti munkakört, hanem álmaim és ötleteim megvalósítására koncentrálok. Ehhez nekem vállakozótársra is szükségem van, de egy ideig ezt nem találtam. Aztán amikor egy régi évfolyamtársnömet hívtam fel (mint évente egyszer rendesen, hogy érdeklödjek a hogylétéröl) derült ki, hogy egy cipöben járunk, ö is GYES végéhez közeleg és váltani szeretne. Elmondtam neki az ötletemet, tettszett neki, most együtt dolgozunk a megvalósításon. Szóval az én javaslatom mindenkinek: ha társ kell a vállakozáshoz, gondold végig, hogy kivel dolgoznál szívesen együtt a barátaid közül. Lehet, hogy egy rég nem látott barát az aki a telefonodra vár, csak még nem tud róla.. 😉

  Sok sikert mindenkinek,

  Marcsi

 • Baranyai Erika

  2010. január 20. szerda

  Én a 2010-es évben az életem minden területén a TUDATOSABB életvitelt fogom megvalósítani. Év végén készítettem magamnak egy célkitűzést, különböző témakörökben, ami lépésről lépésre közelebb visz ahhoz, hogy a hétköznapjaimat kiegyensúlyozottan és vidáman élhessem.

  Azt gondolom minden csak hozzáállás kérdése.

  Kívánom, hogy mindannyiótokkal legyen ott mindig az erő, az akarat és a kitartás.

  B. Erika

 • Tóth Zsuzsanna

  2010. január 20. szerda

  „Sűrű árnyak mezején
  merre nem fordul felém a fény,
  a homályból kiérvén, a világvégén
  meghalnék de kitartok Én.”

  „Ha az ember átlagon felül akar élni, akkor átlagon felül kell teljesítenie.”

  „Arra törekedj, hogy egyedül is jó társaságban légy!”

  „Előtted a küzdés, előtted a pálya, Az erőtlen csügged, az erős megállja. És tudod: az erő micsoda? – Akarat, Mely előbb vagy utóbb, de borostyánt arat.”
  Arany János

 • Hegedűs Andrea

  2010. január 20. szerda

  Nekem 2 fontos tervem van erre az évre:
  1. Nyáron sikeres államvizsgát tenni
  2. Majd utána megfelelő állást találni!
  Olyat ami jól fizet, és tudok takarékoskodni egy saját házra, ahol majd megkezdhetem önálló életemet a párommal! Jelenleg még a családi fészekben élünk együtt! De minél hamarabb szeretnénk saját kertes házat! És ezt legjobb lenne megtakarításból, hitelmentesen megvásárolni, de erre még akkor sok évet kell várnunk (kb. 6-8 év)!
  Ez sajnos még sok! 🙁

  De nem baj, egyszer majd ez is megvalósul! 😀

 • Borzsi

  2010. január 20. szerda

  Sziasztok!
  Nekem idén saját magamat kell legyőznöm. Hajlamos vagyok fellelkesülni, bele vágni dolgokba, aztán abbahagyni az első hullámvölgynél. Most 2 honlapon dolgozok, amiket szeretnék jól megírni, magas látogatottságot elérni velük, és persze pénzt is keresni.
  Az én idézetem ez: A te mai napod, amikor fel szeretnéd adni, másvalakinek a holnapot jelenti, s vele együtt a kitartást.(Hamaszaki Ajumi)

 • Miklósiné Kiss Katalin

  2010. január 20. szerda

  Sziasztok,

  Az én pozitív „folyamom” még 2009-ben kezdődött el, amikor február végével megszünt az állásom. Először én is rosszul éltem meg, de végre sikerült a gyakorlatban is alkalmaznom azt a gondolatot, melyet már régen próbáltam tudatosítani magamban, hogy a negatív dolgokat hogyan alakíthatom át pozitívvá. Így tavaly év végén ahelyett hogy azon szomorkodtam volna, hogy nincs munkám, annak örültem hogy megszereztem a diplomám. Mivel így lehetővé vált, hogy a régen elkezdett főiskolámat befejezhessem, amiről már le is mondtam kisfiam megszületése után. Még szintén a tavalyi évhez tartozik, hogy már régi álmom egy vállalkozás (webáruház) elindítása, de fogalmam sem volt róla hogyan működnek ezek a dolgok, milyen az online marketing. És láss csodát, az Ági teljesen véletlenül került a látókörömben a Gazdagmami oldalával a neten, anélkül hogy kerestem volna. Az ő hírlevelei és anyagai lelkesítettek, megerősítettek abban, hogy ezt bárki megtanulhatja és jól csinálhatja, és most már a kezembe adott jónéhány tudást is az online vállalkozásokkal kapcsolatosan.
  És íme a 2010-es + terveim:
  – Az Ágitól kapott tudással, egy jó nagy adag pozitív gondolattal és kitartással felvértezve az idén beindítani az online vállalkozásomat.
  – Sok pénzt keresni a vállalkozásommal. :-))

  Hiszem ha valaki nagyon akar valamit, az előbb-utóbb az útjába kerül, csak tudni kell észrevenni, és merni kell a lehetőséggel élni.
  És nem ússzátok meg :-)), tőlem is kaptok pár idézetet a kedvenceim közül, amik nekem is segítettek/segítenek:
  „A biztonság iránti vágy tönkre tesz minden nagy és nemes elhatározást.” Tacitus
  „A cél nem más, mint egy álom határidővel.” Napoleon Hill
  „Ahová érdemes eljutni, oda nem vezet könnyű út.” Beverly Sills
  „Nem az a kérdés, hogy hogyan ültess új, innovatív gondolatokat a fejedbe, hanem hogy a régieket hogyan tüntesd el onnan.” Dee Hook, a VISA alapítója

  Mindenkinek kívánom hogy a tervei valóra váljanak 2010-ben!
  És Áginak köszönet!
  Kati

 • Gáspár Szilvia

  2010. január 20. szerda

  Sziasztok!

  Nem szoktam ígéreteket, fogadalmakat tenni. Nem teszem ezt most sem.
  Tervezni is úgy szeretnék, hogy benne maradjak az egészséges áramlásban.
  Szeretnék spontán, hittel teli lenni.
  Kérek erőt, hogy felismerjem, mikor minek van ideje.
  Gyakorlati síkon, ötletgyárosból szeretnék a Nagy Megvalósítóként továbblépni.
  Szép napot Mindenkinek!
  szilvi

  Akkor az idézet: Az Igazak Népe ( ausztrál őslakosok) törzsfőnökétől:
  „Csak az állja ki a próbát, aki rááll, hogy kipróbálja.”
  Királyi Fekete Hattyú, törzsfőnök

 • Shatsie

  2010. január 20. szerda

  „Minden problémámra megtalálom a megoldást.”
  Ámen…

 • Jutka

  2010. január 20. szerda

  Sziasztok!

  Örülök hogy ebben az évben megtaláltam Ágit, akinek köszönhetően más szemmel tudom nézni a világot. Ebben az évben szeretnék a saját lábamra állni, én is hozzá tudjak tenni a családi kasszához.

 • Sándor Emese

  2010. január 20. szerda

  Sziasztok!
  Egy két éves gyerkőc anyukájaként és állásnélküli óvónőként, tavaly körbejártam minden témát és elvégeztem egy családi napközi vezetői tanfolyamot. A pozitív gondolatom az az , hogy nem véletlenül történnek a dolgok és kellő önbizalommal minden megvalósítható.
  Most lelkiekben táplálom magam pozitív gondolatokkal és kaptam is egy ajánlatot, így ebben az évben saját Családi napközit és játszóházat fogok nyitni!
  Ezzel valósítom meg önmagam és minden tanult dolgot ehhez fogok hasznosítani.
  Köszönöm a folyamatos tanulási lehetőséget amit általatok kaptam!

 • Mészáros Anikó

  2010. január 20. szerda

  2010-től én vagyok Ms. Hordozókendő, vagyis aki mindent tud a babahordozásról, hordozókendőkről. Ha bárkinek kérdése van ezzel a témával kapcsolatban, azonnal az én nevem jut eszébe, hogy hozzám forduljon, tőlem kérdezzen, tőlem kérjen tanácsot.
  Magánélet: saját gyönyörű, kényelmes, kertes családi házunkban lakunk és megszületik második gyermekünk.

 • Kati70

  2010. január 20. szerda

  Most először írok ide hozzászólást,bár folyamatosan olvasom a bejegyzéseket.Tudom, hogy semmi sincs az életben véletlenül,minden történésnek célja van,ezt még édesanyámtól tanultam,aki sajnos már elhunyt.Ő egy igazi pozitív gondolkodó volt.Nagyon sok nehézségen keresztül kellett már mennem az életben úgy a magánéletemet, mint a munkámat tekintve is,de azt gondolom az életre így kell tekintenünk : “Az utolsó hópehely utat enged a tavasz első bimbóinak. Hadd emlékeztessen a természet bennünket arra, hogy még a legnehezebb idők is véget érnek egyszer, és új élet kezdődik.”
  És mivel a családom egy örök túlélőnek tart(mindig felállok,mint a keljfeljancsi!!) a másik mottóm:
  “Vagy találunk ott utat, vagy építünk egyet.” (Hannibal)
  Ezzel kívánok mindenkinek Boldog Új Évet!

 • Zsuzsa

  2010. január 20. szerda

  Ebben az évben is a legtöbbet szeretném adni a gyermekeimnek:Szeretni és tisztelni fogom a férjemet,tudatosan figyelek arra,hogy a családommal továbbra is nyugodtan,harmónikusan tudjunk élni a rohanó világban.

 • Seres György

  2010. január 20. szerda

  Ugyan kinőttem már a kispapa korból – ha az unokáim egy kicsit igyekeznek, akkor már dédpapa is lehetnék -, és nem ma kezdtem ismerkedni az Internettel, de Ágitól nagyon sok jó ötletet kaptam.
  Már tizenharmadik éve építgetem a honlapomat ( http://drseres.com ), és harmadik éve próbálkozom hinteni az igét az e-tanulásról.
  Most, 2010-ben, megújítottam a potált, áttértem a blog formára, és elindítottam a Rendszergazdátlanok klubját ( http://drseres.com/elearning/ ), amelyet a közösségi fórumok felhasználásával is népszerüsítek.
  Mindenkit szívesen látok, és várom a hozzászólásaitokat, amelyek alapján a legkeresettebb témákból tanfolyamokat indítok, okatócsomagot készítek.

  Szép napot mindenkinek
  Seres Gyuri

 • Ami

  2010. január 20. szerda

  Sziasztok
  Az élettel mit is lehetne kezdeni, mint élni.
  Ha a múltban vagy, már nem élsz, ha a jövőben vagy, még nem élsz.
  Az egyetlen valóság a jelen.

  A boldogság titka, csak ezt a pillanatot éld meg jól

  Boldog jelent mindenkinek

 • Hegyi Terézia

  2010. január 20. szerda

  „Miért?
  Amiért Magellán.
  Mindenen keresztül.
  Mert hitt egy nem létező földszorosban, és megtalálta.”

  Így kell hinni a céljainkban.

 • Németh Ferencné

  2010. január 20. szerda

  Újévkor semmi fogadalmat nem tettem, nem is szoktam soha. Nagyon nagy tervekkel indulok neki a 2010- es évnek. Most januárban elvégeztem egy média kurzust, és szeretnék ezen a területen elhelyezkedni. A másik tervem ha az anyagi dolgaim össze jönnek akkor a házat szeretném rendbe tenni, kicsit átalakítani. Szeretném még a 18 éves lányomat segíteni a terve megvalósításában, műkörmösnek szeretne tanulni. Köszönöm,hogy mindezt megoszthattam veletek.

  Szép napot kívánok mindenkinek. Erika

 • Nagy Eszter

  2010. január 20. szerda

  Nagy kitérőt tettem az életben, amíg visszajutottam oda, hogy beiratkozzak egy általam választott egyetemi szakra. Most csak annyit tudok, hogy sikeresen fogok vizsgázni és ez hatalmas erőket ad majd a vállalkozásomhoz is. Köszönöm, hogy megírhattam!

 • Emszi

  2010. január 20. szerda

  A többiek hozzászólásait olvasva, máris szárnyall a lelkesedésem.
  Az én idei évre tervezett álmom egy kis vállalkozás indítása, ami a hobbim is és szívből tudok csinálni. Azt gondolom, hogy ez az egyik fontos és elengedhetetlen feltétele a hosszú távú és sikeres működéshez. Mivel a hírlevélre még csak néhány napja iratkoztam fel még csak hatalmas körvonalaim vannak, de tudom, hogy itt folyamatos segítséget kapok, motiválva leszek, ami remélem ahhoz vezet, hogy jövő ilyenkor már egy eredményes induló üzletről tudok beszámolni.
  Sok sikert Nektek is a 2010-es álmaitok valóra váltásához.

Comment navigation