Miért lesz vastagabb a pénztárcám, ha ismerem magam?

Ma sikerült Skype-on keresztül meginterjúvolnom Csapó Idát, a Gazdagnok.hu szerzőjét és megkérdeztem tőle, hogy vajon milyen gyakorlati haszna van a pénzügyi önismeretnek. Mert ugye – valljuk be- attól, hogy jobban ismerjük magunkat még nem biztos, hogy a hó végére vastagabb marad a pénztárcánk. Vagy mégis?

Rákérdeztem arra is, vajon miért ijedünk meg, amikor egy internetes oldalra kattintva gazdagságról meg sok pénz ígéretéről olvasunk, miért vannak ezzel szemben előítéleteink.

Hallgasd meg a riportot most!

Katt ide a letöltéshez! (jobb klikk Mentés másként 39Mb)

(néhol UFÓk kiabálnak a háttérben a felvételen, bocs, ez a Skype-s felvétel átka :))

Szeretnél te is vastagabb pénztárcát? Ha eljössz a 3. Női Pénzügyi Önismereti Konferenciára, akkor jó esélyekkel indulsz a pénztárca hízókúrán 🙂 Sőt, ha holnap, azaz február 23.-én éjfélig jelentkezel, biztos, hogy jót teszel a pénztárcáddal, ugyanis féláron vehetsz részt a konferencián! Katt ide a részletekért! >>

Hanganyag: a lejátszáshoz Adobe Flash Player (9-es vagy újabb verzió) szükséges, amelynek a legfrissebb változata letölthető innen, valamint a böngészőben engedélyezni kell a JavaScriptet is.

6 Comments

 • Manita

  2009. február 25. szerda

  Szia Berghauer Mari!

  Van egy „divatrajzoló-és tervező” szakmám igaz hogy csak a magam és barátaim örömére tervezek és készítek ezt azt a varrást a gyakorlott barátnőmre bízom.Tudok géppel hímezni és varrni is de csak tervezést vállalnék amennyiben szükséged van rám…sok mintám van saját tervek is a csipkés ,maderas ,fehér v színes felsőktől a menyasszonyi ruhákig…
  Manita

  kedves Ági!
  én se tudtam meghallgatni viszont regisztráltam Idaánál is ezért biztosan mondhatom hogy jó erős párost alkottok!
  sok sikert!

  Manita

 • Choma-Varga Titanilla

  2009. február 24. kedd

  Szia Ági!

  Sajnos a riport a második harmadban szinte érthetelen, élvezhetetlen, olyan rossz a hangminőség.

  Bocs, hogy ilyet kell írnom,
  Choma-Varga Titanilla

 • Bodnár Anita

  2009. február 23. hétfő

  Helló Berghauer Mari!

  Én tudok szépen hímezni csak lassan.Kissebb kézimunkákat szívesen elválalok.

  Szia
  Anita

 • admin

  2009. február 22. vasárnap

  Nemtom mi a baja, de egyelőre leszedtem a csúszkás verziót, marad a Media Player 🙂 (a technika ördöge üldöz engem mostanában :))

 • OkosKismama

  2009. február 22. vasárnap

  Ebbiza nem indul el… Csak töltődik, de áll a csúszka. Mit csinálok rosszul?…

 • Berghauer Mari

  2009. február 22. vasárnap

  Szia Agi, Nem tudtam megnyitni az interjut sajnos,. Ami engem illet nem tartozom ebbe a kismama kategoriaba mar 30 eves a fiam, es Amerikaban elek, de szeretem olvasni a blogjaidat mert erot adnak nekem.Ide diplomaskent kerultem de nem mentem neki a licence megszerzesenek. Igy vallakozasba kezdtem es azt probalom eletben tartani, mert itt is vannak bajok, nemcsak otthon. Viszont azzal foglalkozom, amit szeretek. Himzek(geppel) es magam tervezem a mintaimat. Az igazi kedvenceimet pedig nem teszem fel a netre mert azonnal lekoppintjak. A craft-showkon is sok az otlet-horgasz. Az Etsy-ben ami egy Kezmuves webaruhaz(mint az eBay csak minden Handmade lehet) felfedeztem egy magyar lanyt es rajta keresztul jutottam el Hozzad. Hat Etsy-ben is csak otletgyujtok jonnek az oldalamra. Rengeteg a latogatom de nem vesznek.Sajnos nem tudok resztvenni a kulonbozo konferenciaitokon, meetingeiteken, valamikor marcius vegen repulok haza. Keresek egyenlore bervarrashoz szepen varro embert otthon.Csak kis szeriaban gondolkodom egyenlore. Igaz, hogy tervezni kell mindent de a divat annyira gyorsan valtozik, hogy valtani is gyorsan kell.Amugy egyetertek mindenben veled.
  Szep napot es tovabbi erot kivanok a munkadhoz:
  Mari