Első Gazdagmami Webinárium

Köszönöm szépen a sok visszajelzést és a szavazást a Gazdagmami Webináriummal kapcsolatban! Sokan ajánlottak technikai segítséget és megoldásokat, kicsit el is vesztem a sok jó ötlet között 🙂 De mielőtt még túllelkesednénk magunkat, elmondom a webináriummal kapcsolatos tudnivalókat.

Kinek szól? Az 1. Gazdagmami Webinárium elsősorban a kezdőkhöz szól, azokhoz, akik már ráébredtek, hogy szeretnék kezükbe venni a sorsukat, de nem tudják hogyan:

 • milyen terméket válasszanak
 • hogyan találják meg azt, amire van igény és kereslet
 • milyen buktatókkal találkozhatnak és hogyan lehet elkerülni azokat
 • mik legyenek az első lépések, amiket meg kell tenniük

Mikor lesz? A Gazdagmami Webináriumra (szavazataitoknak megfelelően) február 28.-án, szombaton 14-16 óra között kerül sor. (bocs azoknak, akiknek nem jó az időpont, az előadásról felvétel készül majd, aki nem tud résztvenni, a jövő héten letöltheti a felvételt, ha pedig szeretnél majd ilyenen résztvenni Gazdagmami Motivátor előfizetőként alkalmad nyílik majd rá minden második hónapban)

Hogyan jelentkezhetek? Mostantól egészen péntek délig lehet jelentkezni a webináriumra, ehhez csupán az e-mail címedet és a nevedet kell megadnod, a további részletekről e-mailben értesítünk.

Jelentkezz most!

Sajnos már lecsúsztál a jelentkezésről… Majd legközelebb 😉

4 Comments

 • Erika

  2009. március 04. szerda

  Sajnos az I. webináriumrol lemaradtam. Ha lesz folytatás, légyszives értesíts ( nekem legmegfelelöbb volna Miskolc vagy környéke, ugyanis Szlovákiábol jelentkezem)
  Elöre is köszönöm..

 • Fazakas Mónika

  2009. február 28. szombat

  jelentkezni szeretnék a webináriumra.