Befektetőt keresel? Egy jó lehetőség

A Blind Investment versenyében ezúttal a vállalkozni vágyó anyukák jelentkezését várják. Ha elég szavazatot gyűjtesz, prezentálhatod a vállalkozási ötletedet a zsűri előtt és ha a te prezentációd bizonyul a legjobbnak, megkaphatod a 3 millió Forintos befektetést az ötletedbe. Az októberi versenyt a Gazdagmami Tanfolyam egyik régi hallgatója, a Szállás Másként honlap nyerte.

A projekt regisztráció október 31-én indul, november 8-tól pedig elkezdődik a verseny a támogató szavazatok megszerzéséért.

Ha sikerül a legtöbb szavazatot gyűjtők közé kerülnöd, 2012. december 5-én 2 perc erejéig lehetőséget kapsz rá, hogy a Budapesti Értéktőzsde pódiumán megragadd a befektetők és a média figyelmét.

A verseny menetéről itt tájékozódhatsz: http://blindinvestment.hu/venture/fooldal.php?page=5

2 Comments

 • Ágnes

  2013. március 24. vasárnap

  Kedves Ági!

  Segítségedet szeretném kérni. Most olvasom a lehetőséget. Szeretnék pályázni, nem tudom lehetőség megvan-e még rá. Van egy vállalkozásunk,ahol egyedi készítésű ajándéktárgyakat készítek, kisebb nagyobb sikerrel, mostanában kisebb sajnos. Gondolkodtam, már azon, h lehet,h a munkámmal van vmi baj, nem tudom mi az oka annak,h nem mennek a termékeim. Várom mielőbbi válaszod: Ági

  • Vida Agi

   2013. április 02. kedd

   Ez a pályázat már végetért, de nézz körül a blindinvestment.hu oldalon, ők minden hónapban kiírnak egy ilyen pályázatot.