Szerencsekovács tanfolyam

Lassan másfél éves lesz az oldal. Azóta több száz anyukával léptem kapcsolatba a Gazdagmami Tanfolyamon vagy a Motivátoron keresztül, sokféle történetet, tapasztalatot hallottam arról, hogyan is lehet a GYES időszakát felhasználni arra, hogy lehetőséget teremts magadnak egy olyan életre, amit élni szeretnél. Hűűű, nagy szavak 🙂 De vajon lehetséges ez?

Igen, hiszen ezért vagy most itt 🙂 A 21. század nagy kihívása felismernünk, hogy a saját sorsunkért mi vagyunk a felelősek. Ha most még úgy is érzed, hogy a kormány, a környezeted, a családod vagy a munkahelyed hibás azért, mert nehezen találsz munkát, nem tudsz elég időt tölteni a gyermekeiddel és minden hónapban éppen hogy csak ki tudod fizetni a rezsit, akkor ígérem neked, hogy az elkövetkezendő néhány hétben fel fogod ismerni, hogy KÉPES VAGY BEFOLYÁSOLNI A SORSOD.

És itt nem csak az anyagi helyzetedre gondolok, mert a pénz csak egy eszköz, hogy megvalósítsd azt az életmódot, amiben jól érzed magad.

„Mindenki a maga szerencséjének a kovácsa” – tartja a mondás, erről kapta a nevét ez a több hétig tartó minikurzus, melynek során lépésről lépésre vezetlek végig az átalakulás folyamatán a hírlevélben és a blogon.

Kalapács

A lépések

1. Kerülj tisztába magaddal!

Akár vállalkozáson gondolkodsz, akár mellékállást szeretnél, vagy csak egy jobb munkahelyet, mindenképpen fontos, hogy tisztában legyél a céljaiddal. Egyáltalán nem célom az, hogy rábeszéljelek a saját vállalkozásra, de fel kell ismerned azt, hogy alkalmazottként is tudatosan kell irányítanod a karrieredet, ehhez pedig ugyanúgy célkitűzésre és tervezésre van szükség, mint egy vállalkozás esetében.

Pontosan tudnod kell, milyen életet szeretnél élni. Hogyan nézne ki egy ideális napod? Mit csinálnál? Mikor kelnél fel? Mivel töltenéd az időt? Milyen tevékenységeket végzel szívesen és mi az, amit nem csinálsz szívesen? Mi az a munka, ami igazán inspiráló a számodra és mi az, amit utálsz? Többek között ezeket a kérdéseket kell tisztáznod magadban, mielőtt bármilyen irányba elindulsz az anyagi függetlenség útján.

2. GPS avagy „Milyen utat kell bejárnom?”

gps

A sorozat második részében arról beszélünk majd, pontosan hogyan építsd meg a céljaidhoz vezető utat. Vajon mi tart vissza attól, hogy megvalósítsd az álmodat? Mi az, amit be kéne szerezned ahhoz, hogy úgy élj, ahogyan megálmodtad magadnak? Mondjuk kellene egy autó, mert így megtakarítanál naponta 1 órát, amit most utazással töltesz. Vagy kellene egy nagyobb lakás, ahol kényelmesebben elférhettek. Ahhoz, hogy megvalósíts egy életstílust, szükségesek bizonyos erőforrások, de ennél sokkal többről van szó. Évek telhetnek el, mire nagyobb házba tudsz költözni, de ahhoz, hogy minden nap úszni járhass, nem szükséges milliárdosnak lenni. Az életmód amiről beszélek tehát azt az életet jelenti, amiben itt és most, a jelenlegi helyzetedben a legjobban érezheted magad. Ehhez gyakran egészen apró változtatás is elég, például azt megteremteni magadnak, hogy minden nap eljuss úszni vagy sétálhass egy órát a családdal.

A gond az, hogy a legtöbbször nem látjuk az utat, amit be kell járnunk, ezért inkább el sem indulunk rajta. A gazdagságtudat nem abból áll, hogy megálmodsz magadnak egy nagy fehér házat és egy szép piros autót, hanem, hogy megvalósítás során mindvégig gazdagnak érzed magad. Mondjuk attól, hogy heti 1x eljutsz egy masszázsra, vagy új szőnyeget tudsz tenni a nappaliba.
Ahogy pedig lassan kis lépésekben építgeted az új életedet, szép lassan a bevételeid is gyarapodni fognak és egyre közelebb és közelebb kerülsz a fehér házhoz és a piros autóhoz – a különbség csak annyi, hogy míg azok, akik csak a piros autót tűzték ki célul, azok belerokkannak, mire elérik, addig te jól is érzed magad közben 🙂

3. A hörcsög üzemmód

hamster

Ha már tudod, mit szeretnél és tudod, hogyan szeretnéd, akkor nincs más hátra, mint a megvalósítás… de várjunk csak egy kicsit… tulajdonképpen mit is kéne csinálnod? Az a helyzet, hogy rengeteg ismeretre lesz szükséged ahhoz, hogy vállalkozásba fogj akár mellékállásban, akár főállású vállalkozóként képzelted el a dolgot. Tudatosan kell fejlesztened magadat, kishörcsöghöz hasonlóan kell gyűjtened a rengeteg információt, aztán fokozatosan feldolgoznod. Erről lesz szó a harmadik részben.
Az első időben csak gyűjtögetni fogsz, aztán szép lassan letisztul a kép, és nekiállhatsz a megvalósításnak, de mielőtt csinálnál valamit szükséged lesz majd a …

4. … tervezésre

Itt már nem álmok vannak, hanem maga a kőkemény valóság: az kell leírnod folyamatában, hogyan is fog mindez megvalósulni. Mit csinálsz június 22-én 15:00-kor? És október 31.-én reggel? Most már nem állok neki új vállalkozásnak projektterv nélkül, mert ez segít át a bizonytalan időszakokon. Amikor elhúzódik, lassan megy és reménytelennek tűnik a munka, akkor előveszem és látom, hogy ez a fázis, amiben vagyok 2 nap múlva végetér és már csak 2 hét van az első eredményekig, ez pedig erőt ad (arról nem is szólva, milyen jól esik a nap végén kipipálni az utolsó aznapi feladatot is 🙂 )

A 4. részben tehát megmutatom majd a tervezés alapjait és azt is, hogyan lehet mindezt gyerekek, család és házimunka mellett megoldani.

5. Valósítsd meg!

Az utolsó részben már „csak” meg kell valósítanod mindazt, amit megálmodtál és elterveztél, ennek a folyamatáról, módjairól és buktatóiról is beszélünk majd.

2 nap múlva jelentkezem tehát a minikurzus első leckéjével.

Addig pedig házi feladat 🙂 : Hol tartasz most ezen az úton?

  – Tisztában vagy a céljaiddal?
  – Látod magad előtt az utat, amit be kell járnod?
  – Már gyűjtögeted az információkat, de még nem tudtad megszűrni?
  – Vagy éppen a tervezési fázisban vagy?
  – Esetleg már készen a nagy terv és a megvalósítás korszakát éled?

80 Comments

Comment navigation

 • Szobonya Károlyné

  2017. január 09. hétfő

  Szia Ági
  Én blogot szeretnék írni a saját gyermekem betegségéről de nem tudom milyen oldalon volna jó regisztrálni meg domain név stb. ehhez kérnék segítséget.
  köszönöm

  • Vida Agi

   2017. január 15. vasárnap

   Ingyenes blogot leginkább a blog.hu-n tudsz indítani. Ha saját domain nevet is szeretnél, akkor pedig a domain.hu oldalon tájékozódhatsz a feltételekről.

 • Bonasevra

  2016. szeptember 14. szerda

  Kedves Ági!
  Én már pontosan tudom, hogy mi a célom. Egy év múlva nyugdíjas leszek, addigra szeretném a saját online vállalkozásomat megalapozni!
  Addig pedig tanulni!
  A GPS-be be van írva az úti cél, most a kőkemény tervezés és tanulás fázisában vagyok.
  Igaz, hogy közben bővül a célkör, de most a tanulás a legfontosabb!

 • Erzsébet

  2016. február 06. szombat

  Kedves Ági!
  Köszönöm a nagyon sok ingyenes ötletet! Azért ezt emelem ki ,mert még gyesen vagyok , van egy mlm-es üzletem,amit tavaly kezdtem és ehhez is az elején be kell fektetni pénzt önfejlesztésre. Előtte évekig tanultam a network 21 rendszerében , benne voltam az Amway üzletben tizenéves korom óta, amire szintén sok pénzt költöttem, de nem sajnálom, mert sokat tanultam,sok ismerettséget szereztem. Sokszor volt úgy,hogy most megcsinálom, de aztán nem voltam elég kitartó (lehetne mondani, hogy családi okok is hátráltattak, vagy nem volt időm iskola és munka mellett, vagy meghalt a segítőm,vagy nem volt egyetértés a felsővonalamon, nem volt egységes , egyszerű szisztéma, házassággal kapcsolatos problémák is voltak , önbizalomhiány ,stb. Valamiért nem fókuszáltam eléggé a hossz távú célokra, hiába voltak leírva a 100 álom is,nem koncentráltam rá. És ehhez nem tudtam tervezni , vagy olyan is volt,hogy túlterveztem.
  Tavaly óta gyűjtök információkat a hagyományos saját üzlet beindításához (vállalkozási formák, honlap készítés, blog, stb., de annyi e-mail jön mostanában tervezésről, vállalkozás fejlesztésről, hogy nehéz eligazodni és eldönteni, hogy kis pénzből mit válasszon az ember. Köszönöm a hasznos információkat. Még nem volt időm minden letölthető anyagot áttanulmányozni,(akkor szoktam olvasgatni,főleg éjszaka, amikor alszik a kislányom,napközben, ha hagyja, mert elsősorban anyuka vagyok és amíg nem megy óvodába, az elsődleges célom az ő nevelése, fejlesztése, ezért nem mentem eddig dolgozni se. Amikor pedig a nagyszülők tudnak vigyázni, a másik üzlettel kapcsolatosan megyek képzésre vagy tárgyalni) Amit eddig olvastam nagyon tetszik minden! 🙂 Én most tartok a tervezésnél, és nagyon várom az 5 részes mini tanfolyamot is.
  További jó egészséget kívánok és áldást a munkádra!
  Üdvözlettel:Erzsébet

 • Agi

  2015. december 05. szombat

  Kedves Ági!

  Nagyon sokat tanulok Tőled, köszönöm a sok segítséget.
  A tervezés fázisában vagyok, a céljaimat látom. Készítettem egy tablót magamnak, kivágtam képeket a célokról, és kitűztem őket, hogy mindig szem előtt legyenek.
  Két dolog van az életben, ami nagyon érdekel, feltölt energiával, szeretem az időm tölteni vele. Azon gondolkodom, melyiknek a megvalósítását kezdjem el. Az egyik gyorsabban hoz anyagi megtérülést, jelenleg ez is fontos szempont számomra.
  A másik gondolatom a blogírás. Mindkét témában van rengeteg blog már, azt keresem, miben tudok más lenni, mint az eddigiek.

 • Bogdán Sándorné Magdolna

  2015. október 15. csütörtök

  Kedves Ági! Köszönöm a tananyagot és a segítségedet. Az az igazság, hogy én már több MLM üzletet is építettem. Elég magas szinteket is elértem, és azt tapasztaltam hogy maguk az üzletek, maga az MLM. egy kiválóan kitalált üzlet. Itt a baj az emberekben van, főleg itt Magyarországon. A kapzsiság megöli az üzletet. Több embert is hozzásegítettem a gazdagsághoz, mert kikapartam nekik a gesztenyét, ők meg csak learatták a babérokat. Ők meggazdagodtak én pedig szegény maradtam. Örülök a segítségednek, mert remélem hogy nekem is tudsz egy-két tanácsot adni ezzel a problémával kapcsolatban.

  • Vida Agi

   2015. október 17. szombat

   Az MLM rendszerekben sokszor elrontják azt, hogy csak a pénzt kommunikálják, a megszerezhető jövedelmet, miközben sokkal hitelesebb és sikeresebb tud lenni az, aki a termékben és a vásárlókban hisz. Ezt kell kommunikálni a belépőknek, ezt kell erősíteni bennük, hogy a vevőkre figyeljenek, az ő igényeikre és akkor kevésbé fogja a pénz motiválni őket.

 • Szilágyi Emese

  2015. május 17. vasárnap

  Kedves Ági! Köszi a tananyagokat. Én jelenleg még csak tervezgetés és az információgyűjtés szakaszában tartok, de szerintem mindannyiunk nevében beszélhetek, hogyha azt mondom, hogy a segítséged nagyon sokat jelent nekünk. Jólesik a bátorítás hogy van remény a változtatásra akkor is ha az embernek eddig fogalma sem volt arról mi fán terem a vállalkozás.

 • Pazár Anna

  2015. január 15. csütörtök

  Szia Ági,
  A múlt évi utolsó Lurdy kerekasztalon ismertelek meg. Tán a neten találkoztam előtte Veled. Nyilván így lehetett, hisz számos helyen „felugrassz”!

  Regisztráltam, elmentem, megvettem a könyvedet, ajándékba, vállalkozásban gondolkodó, ám tegnap még erősen, ma már egyre kevésbé hezitáló lányomnak.

  Már rég nem vagyok kismama, Gyeses, Gyedes sem. Maholnap 60 éves leszek.

  Dógom, hogy motiváljak embereket, napi munkám, hogy változtassam, céljaik elérésében támogassam az embereket. Fitness stúdióm van (vasakkal, szuper kardió-és kondigépekkel..),ráadásul még csak helyem sem annyi, hogy csoportos edzéseket tartsak, ahol a csapattagok egymást lelkesítik.

  Imádom ezt a munkát, évtizedekig azt sem tudtam, mi az a vállalkozás, pláne nem, hogy egyénileg. Természetesen a család és a közvetlen környezetem támogat, ám napi munkád során rendelkezni mindazokkal a plusz energiákkal, hogy abból másoknak is adhass, nem mondom, fel kell kötni a gatyaszárat.

  Mert az nincs csak úgy magától, azért dolgozni kell, már a reggeli első negatív, lehúzó hírt… mert abból van doszta, parkolópályára kell tenni, nem releváns, sőt. Én rendszeresen edzek. Erőt, kitartást, eredmény nyújt.

  Örülök, hogy Rád leltem, ha időm engedi, olvasom az írásaidat – melyekkel hozzájárulsz motivációm szinten tartásához, növeléséhez. Köszönöm e helyen is.

  Pénteken igyekszem ott lenni a Lurdyban, ha lányomnak sikerül kötött munkahelyéből szabadulnia, Ő is ott lesz.

  Boldog, sikeres új évet, jó egészséget kívánok Neked, családodnak, csapatodnak.
  Üdvözlettel,
  Pazár Anna

 • Betti

  2014. augusztus 22. péntek

  Én még csak hörcsögölök és ötletelek.
  De asszem fogok venni egy kockás füzetet, vagy modernebbül állok hozzám és nyitok egy új jegyzetlapot és elkezdem leírni hogy mit is akarok és ahhoz mi van, mi kell, satöbbi. 🙂

 • Bakos Ilona

  2014. június 14. szombat

  Kedves Agi!

  Nagyon inspiralo hatassal vagy ram es tudo
  m,hogy ezt szeretnem megvalositani ,igy hatni a leendo olvasoimra vasarloimra.
  Szellemi ertekeket szeretnek atadni tobb otletem is volt, utanajartam ugyanilyen honlap imdegyik
  temakorombol tobb is van.varom az isteni szikrat es merges is vagyok solszor magamra,
  hogy semmi uj nem jut eszembe holott minden ,porcikam erzi,hogy ezt akaro
  m mert ez az utam.tervezes szintjen :gepet kell veannem es aelegnagy kihivas lesz megtanulnom ezt a fajt

 • Timi

  2014. május 28. szerda

  Kedves Ági!
  Nekem már van ötletem, és szeretnék tőled kérdezni privátban, de sajnos sehol sem találok e-mail címet, elérhetőséget. Az egyik leckében írtad a másfeledik lépést, az ingyenes blog beindítását tesztelés céljából, és ezzel kapcsolatosan lennének kérdéseim. Válaszodat előre is köszönöm és szép napot kívánok!

 • Bálizs Géza

  2014. március 25. kedd

  Céljaimmal tisztában vagyok, de még nem vagyok kész a vállalkozás megindítására, bár gondolkodok azon hogy az elkezdett honlap témáit be kellene fejezni és utána azt a Facebookon hirdetni, majd ha lehet el is adni. Mi az Ön véleménye erről? A marketinghez még nem értek nagyon, nem az a szakmám.

 • Kriszti

  2014. március 16. vasárnap

  Kedves Ági!
  A segítségedet szeretném kérni, hogy vásárlókat szerezzek.
  Mivel teljesen a nulláról indulok, ezzel az ingyenes áruházzal gondoltam egy kis alap tőkét szerezni, akár a „tudás” megszerzéséhez, akár a majdani vállalkozásom elindításához.
  1 hónapja indítottam el, de eddig még nem volt vásárlóm.
  Válaszodat előre is köszönöm!

 • Tulunger Tamásné

  2014. február 23. vasárnap

  SZIA ÁGI.
  NAGYON SZERETNÉK ÉN IS KEZDENI VALAMIT MÁSODÁLLÁSBAN, DE NEM TUDOM MI LENNE AZ. WEBOLDALT NEM TUDOM HOL KEZDJEK ÉS HOGYAN, IGAZ VÉGIG OLVASTAM A TANFOLYAMOT, DE MÉG ILYENT NEM CSINÁLTAM. KÖSZÖNÖM ELŐRE IS A VÁLASZOD.
  TIMI

  • Vida Agi

   2014. február 24. hétfő

   Ha még nem tudod, mit szeretnél, akkor azt javaslom, válassz egy témát, ami érdekel, és kezdj el róla blogot írni. Így szerzel egy kis rutint az írásban és lesz egy kiváló hirdetési felületed, ahol aztán vagy fizetős hirdetéseket (pl. Google Adsense) vagy saját reklámokat helyezhetsz el. A blog.hu-t vagy a cafeblog.hu-t ajánlom blogindításra.

 • Nagy Violetta

  2013. április 19. péntek

  Kedves Ági,

  Imádom a tanagyagokat amiket kapok tőled!
  Nem mondom, hogy mindent szentírásnak veszek, de nagyon sok hasznosat tanultam eddig tőled!

  Minden kétkedőnek és „úristen mit csináljak most” állapotban lévő nőtársamnak csak annyit mondok:
  Nézz körül ahogy Ági is mondja, aztán KEZD EL!!!!
  Ha vársz a megfelelő pillanatra akkor a bocsánat a szóért, de a büdös életben nem fogsz semmit csinálni csak nyafogni!!!!

  Tudnék miről mesélni de ez nem az én weboldalam:-)

  Szép napot mindenkinek:-)
  Via

 • SZALMÁS ZSUZSANNA

  2012. december 26. szerda

  VAN MÁR EGY VÁLLALKOZÁSOM DE NEM HOZ IGAZI MEGFELELŐ BEVÉTELT AJÁNDÉKBOLT NINCS VALAMI JÓ HELYEN MINDIG LE VAGYOK MARADVA AZ AKTUÁLIS TRENDI DOLGOKRÓL ILLETVE HOL VANNAK AZOK A NAGYKEREK AHOL JÓ ÁRON BETUDOM SZEREZNI A SZÁMÍTÓGÉPET NAGYON ALAPSZINTEN TUDOM CSAK KEZELNI A GYEREKEIM MÁR NAGYOK DE MÉG NEM ÖNÁLLÓAK . VALAMI OLYAN TEVÉKENYSÉGET KERESEK AMIT ESETLEG ESTE IS TUDNÉK CSINÁLNI . AZT MÁR TUDOM HOGY AZOK A DOLGOK AMIK NEM MENNEK AZOK ÁRUSÍTÁSÁT BE KEL FEJEZNI . KÉRDÉSEM MIVEL LEHETNE KIEGÉSZÍTENI. GONDOLOM FONTOS A MARKETING NEM TUDOM HOGYAN VÁLTOZTASSAK. A CSALÁDOM FŐLEG A FÉRJEM NEM IGAZÁN AKAR VÁLTOZNI.

  • Vida Agi

   2013. január 07. hétfő

   A marketing tanulható dolog. Olvasd el az ingyenes könyveimet, szerintem már azokból össze tudod szedni az ötleteket ahhoz, hogy az ajándékboltod sikerességén változtatni tudjál: http://www.gazdagmami.hu/online-marketing

 • Macibaby

  2012. november 16. péntek

  Kedves Ági!
  Az ötlet és az egész terv már készen van a fejemben, most azon kell gondolkodnom, hogy azt miként valósítsam meg a nélkül, hogy a feladatra koncentrálásnál a családi dolgok se szoruljanak magyarázkodásokra és hanyagolásra se kerüljenek.
  Amióta olvasom a leveleket és próbálom teljesen megváltoztatni eddigi életemet, azóta a családban is gyülekezni kezdtek a fejem felett a családi problémák, amiket nem hagyhatok figyelmen kívül, így teljes mértékben, akár szeretném, akár nem akkor is bizonyos formában a megvalósításnál erre is több energiát kell felhasználnom, mint azt elsőre gondoltam. Próbálnak eltéríteni, de úgy érzem, hogy csak a félelem érzetük miatt, amit én sikeresen átértékelve legyőztem. Amennyiben az elképzelésem a terveim szerint alakul, akkor lassan tovább léphetek a következő szintre a megvalósítás útján. Jó ötletnek tartom, hogy a tervemet írjam le és akkor könnyebben tudom majd ellenőrizni, hogy hol is tartok a megvalósításban és még a családdal is könnyebben tudom megértetni a tetteim és azok hatásait. 🙂

 • Petri Istvánné

  2012. szeptember 03. hétfő

  Kedves Ági!
  Régi tanulód vagyok.Nagyra becsüllek, eddig a legtöbb segítséget
  tőled kaptam amiért örök hála.MOst megint benned van minden reményem.Minden oktatóanyagod telibe talált.Most nagy tűzoltásra ké-rek segítséget Tőled.Munkamánis, nem adomfel tipus vagyok.Még az
  energiám is sok.Két égető problémám az idő,a másik segítség híján
  egy komoly anyagi bevételtől esek el, mert nem vagyok profi számító-
  gép minden fázisában és sürgetnek, hogy elúszik 2 nagy lehetőség is
  mely elég lenne a célom megvalósításához.Életem alkonyán ajándék
  minden nap, a korom miatt. Ambíciózus és Internetmániás vagyok.Amit
  szeretek csinálni lassan eltiltják betegség okán, de nem adom fel!!SOS. segíts!Sok betegség kínoz,utolsó éveimtől várom az elszalasztozz boldogságom.Pozitív vagyok és tele reménnyel.A jó lehetőségek elmennek mellettem mert határidőre kérik a választ.
  Biztos vagyok mindenben,hogy mit akarok,tudom a jég hátán is megélek.Eddig a munkában sikeres voltam.A betegség és a korom az akadály. Az eddigi segítségedért hálás vagyok.Te vagy a példaképem!

  • Vida Agi

   2012. szeptember 06. csütörtök

   Nem értem pontosan miben is szeretnél segítséget kérni.

 • Ava

  2012. március 12. hétfő

  Kedves Agi!

  Gratula a gazdagmamihoz! Es egyben koszonet is erte, mert az elkepzeleseim keretet kaptak a segitsegeddel! A csaladom pedig egy mosolygos, elegedett, megfontolt feleseget/anyukat.
  Jo ez a hazi feladat, mar dolgozom rajta.

 • Anita

  2011. november 15. kedd

  Nagyon jó ez a honlap,csak gratulálni tudok hozzá Áginak!
  Már korábban is olvasgattam, sajnos a tanfolyamot én most nem engedhetem meg magunknak,de újra és újra visszatérek, elraktározni a hasznos infókat!

  Mindenkinek sok sikert kívánok, váljanak valóra a terveitek!

 • Szabó Lídia

  2011. november 10. csütörtök

  Én most a megvalósítás szakaszában járok. Eddig csak ismerősöknek, barátoknak dolgoztam, de most nagyban szeretném csinálni. Rengeteg könyvet, online anyagot elolvastam az évek alatt (egyébként is marketingeztem 10 évig), mert meg akartam tanulni a profi online marketinget. Ehhez nagyon sok segítséget kaptam tőled Ági, amit most megköszönök és továbbra is várom az anyagaidat.
  Dóra! Egy barátnőm is kozmetikus és mellette kiad helyet bérbe az üzletében pedikűrösnek, manikűrösnek, beállított egy szolit és fogyasztó gépet, amik akkor is hozzák neki a pénzt, amikor ő dolgozik.

 • Dóra

  2011. szeptember 16. péntek

  Kedves Ági,

  Én most iratkoztam fel a tanfolyamra, és még az első fázis is küzdelmes, mert rögtön 2 kérdésem is felmerült: Mit tanácsolsz akkor, ha valakinek álmai munkája olyan, ami online vállalkozásban nem igazán működtethető gondolok itt pl „kézműves” munkára mint pl. masszázs, virágkötészet, kozmetika stb. És mit tegyen az ember lánya, ha történetesen a munka olyan időigényes, hogy egy nap csak néhányat lehet megcsinálni és a piac miatt csak olyan árat lehet kérni, ami anyagilag egyáltalán nem jövedelmező (nem lehet megélni belőle). Pl. egy kozmetikusnál a vállalható vendégek száma maximalizált, így a bevétel is…

  Előre is köszi a választ

 • Szekeres Juli

  2011. augusztus 22. hétfő

  Kedves Ági!

  Ezúton is lelkesen köszönök mindent!
  A házi feladatot sokan megírták neked? Én most itt tartok:
  – Tisztában vagy a céljaiddal?
  Hosszú idő után – igen!
  – Látod magad előtt az utat, amit be kell járnod?
  Igen!
  – Már gyűjtögeted az információkat, de még nem tudtad megszűrni?
  Már meg is szűrtem: tudom, kiktől akarok tanulni, és könyörtelenül töröltem azokat a hírleveleket, amik nem vittek annyira előre, mint amennyi időmet elvették.
  – Vagy éppen a tervezési fázisban vagy?
  Rengeteg tervem van, látom az utat – ami persze majd más lesz, mint amit most látok 😀
  – Esetleg már készen a nagy terv és a megvalósítás korszakát éled?
  Igen! Éppen megvalósítok … ó, mennyit vacakoltam, míg idáig eljutottam!

  Egyetlen kérdés fáj már csak: mi lesz addig, amíg az érezhető mennyiségű bevételig eljutok? De ezt a fájdalmat elsöpröm, és csak csinálom, csinálom 🙂

 • Juhász Józsefné

  2011. augusztus 16. kedd

  Kedves Vida Ági!

  Köszönöm az eddigi leckéket. Ahogy olvasom őket, majdnem mindig
  úgy érzem, hogy jók a tanácsaid, és szinte minden meglátássod.
  Csak az a baj, hogy én nagyon keveset értek a számítógéphez, és
  sok kifejezés azt se tudom mit jelent, ill. ha nagyjából sejtem
  is, nem tudom hogyan kellene azt megcsinálni a gépemen.
  Van egy most diplomázott ismerősöm, akivel benn vagyunk egy MLM
  üzletben. Neki elküldtem az első 2 leckét. Az első után nagyon
  boldogan írta, hogy őt érdekli, és azt hiszi segít is neki.
  Ő férfi, ezért úgy gondoltam, hoggy ciki lenne feliratkoznia egy
  női tanfolyamra.
  Az nem szabaályellenes, ha én átküldöm neki a leckéket? Neki van
  elég számítógépes ismerete, legfeljebb majd megkérem, hogy nekem
  is csináljon hírdetési oldalt a termékekről.

  • Vida Agi

   2011. augusztus 16. kedd

   Nyugodtan átküldheted neki a hírleveleket, de még jobb, ha ő is feliratkozik (vannak férfi feliratkozóink is ám), így biztosan nem marad le semmiről.

Comment navigation