Ami a riportból kimaradt…

Egy ilyen riportban az embernek kiszállnak a fejéből a gondolatok, de közben eszembejutott még jópár dolog, amit szeretnék megosztani veletek.

52 Comments

Comment navigation

 • Mariann

  2008. június 12. csütörtök

  Szia Ági!

  Külön postaládába gyűjtögetem a leveleid az indulástól kezdve, „nőiesen” bevallva tegnap kezdtem bele az olvasásba.Eddig tipikus halogató voltam (eddig voltam).Tudtam, hogy elérkezik a pillanat mikor a tettek mezejére érek.
  Van egy álmom, egy erős kép bennem: otthon vagyok egy szép ház nagy-nagy teraszán, épp befejezek egy telefonálást és ezzel az aznapi munkám is zárom.Mosolyogva fogadom a hazaérkező két gyermekem. Beszélgetünk, vidámak vagyunk, élvezzük egymás társaságát, nem rohanok sehova. Körülöttünk zöldelő kert és napfény.
  Ezt keresem, ezt szeretném megvelósítani.
  Ha tagja leszek, ha nem a Te csapatodnak további sok sikert neked, nektek!

  Üdv mindenkinek!

  Mariann

  Válasz: Halogatni márpedig nem szabad 🙂 Kezdd el a megvalósítást már tegnapelőtt 😉 Olyan ez mint a fogyókúra: megvan az álmod, a célod, MOST kezdd el megvalósítani! Ma mit tettél meg érte? És holnap mit fogsz? Van terved?
  Van egy fickó, John Goddard, aki írt egy 127 pontból álló listát olyan dolgokról, amiket szeretne megvalósítani (megmászni a Mount Everestet, megtanulni arabul, franciául, spanyolul, cikket írni a National Geographicnak stb.) ezt kitalálta még tizenévesen és nekifogott a megvalósításnak, eddig 111 célt valósított meg belőle, csak néhányat nem sikerült (pl. elmenni a Holdra).
  Nincs más hátra, mint vedd elő te is életed céljainak listáját és valósítsd meg őket lépésről lépésre! Kitartást kívánok hozzá! Ági

 • Toronyi Anna

  2008. június 11. szerda

  Szia Ági!

  A tanfolyam már tényleg nagyon felizgatta az emberek fantáziáját, és az enyémet nemkevéssé. A lényeg azt hiszem az elszántságon van, azon, hogy az ember mit szeretne kezdeni az életével. A saját vállalkozás létrehozása és működtetése nem egyszerű feladat, de szerintem egy olyan „idegenvezetővel”, mint Te vagy, szerintem könnyebb lesz.

  Várom már a tanfolyamra szóló előregisztrációs levelet!

  Addig is sok sikert kívánok mindenkinek!

  Szia: Anna

Comment navigation