Ami a riportból kimaradt…


Egy ilyen riportban az embernek kiszállnak a fejéből a gondolatok, de közben eszembejutott még jópár dolog, amit szeretnék megosztani veletek.

52 Comments

Comment navigation

 • Vida Ági

  2008. június 11. szerda

  Szia! Ezen az oldalon a tanfolyamról mindent elolvashatsz: http://www.gazdagmami.hu/kismama-tanfolyam/
  Az oldal olyan lesz, amit szeretnél, teljesen a te oldalad, mi nem szólunk bele, mi legyen rajta.

 • Miklósné Andi

  2008. június 11. szerda

  Szia Ági!

  Az a kérdésem, hogy kb. mikor kezdődik a tanfolyam, kell e fizetni érte és hogyha már weblapot fogunk csinálni magunknak, az csupasz lesz e? Ezen azt értem, hogy futnak e majd az oldalon reklámok, más cégek hírdetései is?
  Remélem nem kérdeztem hülyeséget!? A blogodat csak egy részében tudom követni lehet, hogy már mindezt leírtad?

  Köszönöm előre is válaszod!

  Üdvözlettel: Andrea

 • Vida Ági

  2008. június 11. szerda

  Lesz egy zárt blog, lesznek írásos anyagok és oktatóvideók, amiket bármikor meg tudsz nézni. 1-2 esetben lesz majd videókonferencia is, amikor élőben lehet majd kérdezni egyes témák szakértőitől (pl. adótanácsadó)

 • Móni

  2008. június 11. szerda

  Elfelejtettem valamit megkérdezni!

  Ha online lesz a tanfolyam, az többé-kevésbé írásos anyagokat, esetleg zárt körű blogolást jelent majd és video anyagokat, vagy ott kell ülnünk a gép előtt és a Sky-p konferencia megy?

  Napsütést!
  Móni

 • Móni

  2008. június 11. szerda

  Sziasztok lányok! Asszonyok! Anyák! Mamik!

  Nagyon jól esett, hogy “vevők” lennétek az ötletemre. 🙂 Köszönöm!

  Kedves Edina!

  Régebben nekem is sűrűn megmondták, hogy az ötletem miért fogja romba dönteni a családot… Aztán -talán ezért is- sokat dolgoztam magamon és bizony volt idő, amikor nagyon megválogattam egy-egy új ötletem kivel osztom meg.
  Ma meg már fel merem vállalni azokat! S amikor elbizonytalanodom és megkérdezem magamtól, hogy Normális vagy Moni? Akkor ismét visszaidézem azt a pillanatot, amikor intuitive felkeltette valami a figyelmem és a lelkesedésem.

  Hú, most abbahagyom, mert elragad a klaviatúra varázsa. 🙂

 • Gabella

  2008. június 11. szerda

  Hm… Debrecen is kb. 200 km… De megyünk Debrecen közelébe hamarosan. 😉

 • Zsoka

  2008. június 10. kedd

  Kedves Agi!

  Mint itt sokan en is turelmetlenul varom a “nyaggatasod”> Ma talaltam ra az oldaladra, nem tudtam felallni a gep mellol.:))
  De most jo ejt! Holnap meg dolgoznom kell menni:))

 • Edina

  2008. június 10. kedd

  Kedves Ági!
  Egy gyakorlati kérdés: ugye a tanfolyam teljesn online lesz, itthonról végezhető?
  Örülök, hogy ilyen sikereket értél el, hiszen a Te sikered a mi sikerünk záloga is és vice versa. Szívesen hozzájárulok a Te “továbbgazdagodásodhoz”, mert látom benne a lehetőséget arra, hogy végre átléphessek a saját árnyékomon… Sajnos mégis nagyon sok még a kétségem: önbizalomhiányom és szkepticizmusom 2/3-os többségben folyamatosan próbálják leszavazni lelkesedésem – ezt gondolom nem kell magyaráznom egy pszichológusnak. Ráadásul a pesszimizmusom blokkolja az állítólagos kreatívitásomat is. Azért összeírtam már 5-6 ötletet, de egyszerűen képtelen vagyok objektíven értékelni őket – persze gondolom erre lesz majd jó a piackutatás. Biztos ez is olyan mint a hosszútávfutás: nekivágni nehéz és sokat kell rá edzeni, de ha már nekilódultál, nincs megálllás.
  Egyébként nekem is pont akkora gyerekeim vannak mint Neked (csak a 2. kislány).
  Örülni fogok, ha jut időd egy rövid válaszra.
  Üdvözlettel,
  Zeze

  Válasz: Kedves Edina! Igen, a tanfolyam teljesen online lesz. Az önbizalomhiányodra ne hallgass, rossz tanácsadó 😉 A kislányok miatt irigyirigy vagyok 🙂

 • Zsoka

  2008. június 10. kedd

  Egy kavera “megyek” veletek:))) Szuper otlet szerintem.

 • Gabella

  2008. június 10. kedd

  Egy hátránya már akkor mégiscsak van, hogy messze lakunk Budapesttől! 🙁

  Válasz:
  Hát ahogy elnézem az eddigi érdeklődőket, lehet, hogy Debrecenben is lesz egy tali 😉

 • Vida Ági

  2008. június 10. kedd

  Móni az ötlet szuper! Csinálok majd egy kávéházi kör aloldalt és néha összejövünk majd megbeszélni a dolgokat 🙂

 • Móni

  2008. június 10. kedd

  Én még az elején tartok. Napok óta belső izzás hűt-hajt, ötletem van vagy 6. Annyival már el lehet indulni. 🙂 A technikai részben bizony el vagyok akadva. Pl szűkíteni a réspiacra, havi kulcsszókereső használata. STB.
  De ne rohanjunk előre. Fejvadász vagyok. Időnként csak úgy segítek embereknek, mert különös képességem van arra, hogy elindítsak, meglássam a másikban a fantáziát, meghalljam, mit szeretne az élettől. Felvértezem a bizonytalanokat erővel és hittel, a CV-jüket kijavítom, – segítek átszerkeszteni. Látok vagy 50-100 CV-t naponta, nem esik nehezemre.
  Szóval ég a vágy bennem, hogy ne csak 1-1 embernek segítsek, ne csak úgy…
  A gazdagmamaitól szeretném megkapni azt a segítséget, ami lehetővé teszi, hogy ott legyen a weblapom a megfelelő helyen. Öt gyerekem van, nekik is szeretném megtanítani a gondolkodás váltást. 🙂 Bár nem ebben a topickban olvastam, de ide is leírom, számomra pl a Kiosaki Gazdag papa könyvek voltak nagy hatással és a Hogyan működtesd a vonzás törvényét.
  Ági számomra hiteles ember. Szeretnék tőle tanulni. 🙂 Virtuálisan is. Ha egyszer az élet úgy hozza, kávé mellet is. Ki tudja, még a végén lesz egy jó kis kávéházi kör, ahová én is örömmel elmennék időnként felüdülni, felüdíteni. ?
  Ha van valakinek kávéháza, esetleg nincs kedve kávéházi kört szervezni?
  Napsütést mindenkinek!

  Móni

 • HGyöngyi

  2008. június 10. kedd

  Kedves Rob!

  Nekem Ági nem barátom, nem üzletfelem és százalékot sem fizet azért, hogy eladjam a tanfolyamát. (Eladja az magát 🙂 )

  De… ha a tanfolyamát végzettek közül akár egyetlen egy sem lesz, aki a későbbiekben az Interneten keresi a kenyerét, akkor sem lesz haszontalan a részvétel.
  Miért? Mert helyreállítja a résztvevők hitét magukban, hogy igen, létre tudnak hozni valamit, hogy igen, meg tudják csinálni. Mint amikor friss jogsival először beülsz egyedül vezetni az autódat és balesetmentesen eljutsz A-ból B-be. Megtanulják, hogy nem kell mindent bonyolítani, egyszerű megoldásokkal is célt érhetnek. Térképet kapnak az Internet, számukra még rémisztő, mert ismeretlen világához. Megtanulnak pl. eredményesen keresni, információt gyűjteni. És sok egyéb dolgot.

  A sikerünk elsőként a fejünkben dől el. Valaki nagyon jó lehetőségekkel semmire se jut, a másik negyed annyi sansszal remekül boldogul. Mert más a történésekhez a nézőpontja. Mások a reakciói.

  Ha ezt a szemléletet elsajátítják a résztvevők – amire egyrészt a “tanárnő” pozitív személyisége, másrészt a pszichológusi végzettsége ad némi biztosítékot – szerintem nem fizetnek hiába, legfeljebb cseresznyéért mentek a piacra, de meggyvétel lett belőle. Értékes gyümölcs mindkettő. 🙂

 • Vida Ági

  2008. június 10. kedd

  Kedves Rob! Ha ennyire jártas vagy az online marketingben, akkor biztosan tudod, hogy a hazai piacon Alexa Ranket mérni nem ad hiteles adatot. Pláne kismamák esetén. A Babanetnek napi 14.000 körüli a látogatottsága, nézd meg mennyi az Alexa Rankje! Meg se közelíti. Üzleti-technikai oldalaknál valamivel jobb az arány magyar piacon is, mert ott többen ismerik és használják.
  Egyébként az oldalaimat összesen napi 4000-en látogatják (visitor).

  Olyan valóban nincs, hogy egy tanfolyamtól valaki milliomos lesz. Ehhez sok tanulás és sok munka kell. Jó célokat kell kitűzni és azokat türelemmel elérni. A legtöbben már azonnal pénzt akarnak és ez így nem működik.

 • Rob

  2008. június 10. kedd

  Ja, időközben elmondták, hogy az nem kismama.blog.hu, hanem kismamablog.hu. Na, az tényleg egy színvonalas, jó oldal, és látom is benne a pénzt, de az Alexa-rankja annak is csak 700 ezer, tehát én napi 800 látogató környékén gondolom. A gond ezzel az egész milliomos-szuletik dologgal van. Elhiszem, hogy neked ez bejött, de ehhez az egészhez nagyon sok minden kell, nem úgy megy, hogy a srácok lenyomnak egy tanfolyamot, és a résztvevők hirtelen milliomosok lesznek, másról szól ez az egész.

 • Rob

  2008. június 10. kedd

  Nekem hiteltelen az egész.. Elhiszem, hogy keresel ezekkel a weboldalakkal, de hogy nem havi 1 milliót, abban biztos vagyok. Van egy pár weboldalon, és tudom, hogy milyen eszközökkel ( bannerhirdetések, eladás, affiliate, Etarget, AdSense, egyéb jutalékok, fizetős szolgáltatások – mindent kipróbáltam már) mennyit lehet keresni. Szerintem ez a havi 1 millió olyan csúsztatás lehet, mint a videó elején, hogy “a nulláról kezdted”, és késöbb egy kommentelő beírta, hogy hát csöppet sem..

  Mert nézzük is: kismama.blog.hu – nem hozhat pénzt.

  Bababarátnyaralás.hu – 4 milliós, szinte nem is mérhető, hogy is mondjam, hogy udvarias legyek.. nagyon-nagyon gyenge Alexa-rankkal becslésem szerint lehet napi max 500-600 látogatója, de ez nagyon óvatos becslés, kicsit itt arra alapozok, hogy nem valószínű, hogy a kismamáknak fenn lenne a toolbar. No de.. ami még gázabb, hogy a Google a bababarát nyaralás kulcsszóra se adja ki, szóval képzelem hogy szerepelhet a többi kulcsszóra.. A PageRankje is 0. Emiatt, az AdSense hirdetésekkel, és a jutalékokkal sokat mondok, ha havi 100 ezer összejön (ismerősnek van utazási oldala, és sokkal látogatottabb, úgyhogy a számokkal nagyjából tisztában vagyok). És ezt persze úgy mondom, hogy arra alapozom, hogy most csak ideiglenesen nem szerepel a Google indexében. Szóval ez az oldal még jó is lehet, csak keress meg egy profi seo-szakembert.

  Gazdagmami.hu – hát az e-bookokból is sokat mondok, ha összejön havi 50-100 ezer.

 • Vida Ági

  2008. június 06. péntek

  Andi, fő a lelkesedés 🙂 Nem tudok semmi olyat, ami nem megtanulható. Az biztos, hogy sokat kell majd tanulod, de lesz eredménye az biztos.

 • Miklósné Andi

  2008. június 05. csütörtök

  Szia Ági!

  Kezembe, kezedbe: ott van a szabadság!
  Puskás Peti száma szenzációs!
  Mit tudsz Te, amit mi nem?
  Nagyon foglalkoztat mostanában!
  Hogyha a technikai résszel kell megvívnom, nehezen fog menni!
  Azonban nagyon lelkes tudok lenni, lelki témában!
  Szép az élet!

  Jó éjt: Andi

 • Dr. Kovácsné Erika

  2008. június 05. csütörtök

  Kedves Ági!
  E-mailemre küldött hírleveledből idézek:

  “Mostantól kezdve folyamatosan nyaggatni foglak a leveleimmel és nem hagylak békén addig, amíg nem pakoltuk teli a bankszámládat pénzzel :)”
  Nagyon meghatódtam ezen a mondaton. …
  Laikusként most még csak annyit mondhatok, hogy bizonyára Isten áldása van Rajtad!
  Nagy szeretettel várom a “nyaggatásod” és őszinte hittel bízom az
  eredményben.

 • Kriszti

  2008. június 04. szerda

  Kedves Ági!
  Lehet, hogy elsiklottam felette, de nem találok sehol információt arról, hogy működik az ilyen netes vállalkozásnál az adóbevallás.
  Szeretnék egy olyan oldalt, ahol több témában juthatnak információhoz az emberek, de persze egy egy menűpontban olyan szolgáltatást, fizetős letöltést, bannert szeretnék elhelyezni ami azért pénzt is hoz. Ezeknek az elszámolását illetve, például ha eladok egy szabásmintát (csak pl) akkor kell-e számlát adni stb.
  Remélem nem voltam túl bonyolult, és sikerült érthetően megirnom mi is a kérdésem.
  Előre is köszönöm a válaszod!
  Kriszti

  Válasz: Igen, kell számlát adni. Kiválthatod az egyéni vállalkozóit vagy alapíthattok Bt-t is.

 • Vida Ági

  2008. június 04. szerda

  Andi, fogunk tanulni honlapkészítést is, ehhez rövid oktatóvideók lesznek, amiket bármikor újra megnézhetsz, ha otthon megakadsz valamiben.

 • Miklósné Andi

  2008. június 04. szerda

  Szia Ági!

  Ugye nem kell majd mindenféle új technikákat bevetni, megtanulni?
  Én már voltam egy honlapkészítő tanfolyamon, itthon azonban egyedül nehezen boldogulok vele.
  Úgy tűnik, nekem a honlapkészítés nehezen áll össze.
  Pedig ey nagyon jó táplálékkiegészítő és kozmetikai cég termékeinek szeretnék készíteni egy honlapot.
  Erre is ad segtséget majd a tanfolyamod?

  üdvözlettel : Andrea

 • András

  2008. június 03. kedd

  Kedves Ági !

  GRATULÁLOK !!!
  PÉLDAÉRTÉKŰ MODELL AMIT TE CSINÁLSZ ÉS AHOGYAN CSINÁLOD !!!

  Délvidékről jelentkezem és érdekelt vagyok, hogy résztvegyek a gazdagmami képzésben.

  Szivélyes udvözlettel,
  András

 • Zsuzska

  2008. június 01. vasárnap

  Szia Ági!

  Nagyon megörültem, mikor tudomást szereztem az induló tanfolyamról és rögvest el is határoztam, hogy bárhonnan is, de előteremtem a pénzt rá!

  Viszont most picit aggódom: ugyanis rengeteg jelentkező van/lesz. Ez persze nagyon jó… Gratulálok! Csak nehogy ÉN lemaradjak! 😉 Nagyon fellelkesítettél és ugrásra készen várom, hogy mikor történik már valami…
  Lehetne valami pontosabbat tudni a jelentkezésről?

  Nagyon szeretnék részt venni a tanfolyamon!!!

  Üdv
  Zsuzska

  Válasz: 2 hét múlva nyílik meg az előrendelési lehetőség azok számára, akik már valamilyen módon jelezték, hogy jönnének. Levélben értesítek mindenkit, ha már lehet előregisztrálni.

 • Tündi

  2008. június 01. vasárnap

  Kedves Ági!

  Én is csak gratulálni tudok neked! Azzal amit teszel sok embert megmozgatsz, kibillented őket az önsajnálatból és erőt merítenek a példátból, többek közt én is.
  Szeretném megköszönni, hogy megtanítod velem, hogy mit kell tennem lépésről lépésre a sikeres vállalkozásért.
  Elolvastam a könyvedet, sok dolgot megértettem, amit eddig nem. Régóta foglalkozom az online vállalkozás lehetőségeivel. Kutatom az olyan anyagokat, amiből meglehet tanulni az elinduláshoz szükséges ismereteket. A tudásom sajnos nagyon hiányos, mindig elakadok valamin. Írtam egy ötlet listát van olyan amit érdemes lenne valóra váltani. Én is nagymama vagyok, és vannak unokáim is. Nagy a lakóhelyek közötti távolság és még aktívan dolgozok, három műszakos rendben. Kevés az idő amit az unokákkal tudok tölteni. Bízom benne, hogy sikerül elérnem azt a célom, hogy nem lesz anyagi függősségem és több időt lehetek majd együtt a gyerekekkel és azunokáimmal. Szeretnék én is jelentkezni a tanfolyamra!

  Szép napot mindenkinek!

  Üdv. Tündi

 • Kriszti

  2008. június 01. vasárnap

  Kedves Ági!
  Gratulálok az eredményeidhez!
  Sajnos engem nem fogsz látni a tanfolyamodon, ugyanabból az okból, amiért a 25hét-ből is kimaradtam. Gyermekemet egyedül nevelve ugyanis nemhogy 30ezer, de ezer forintom sincs, aminek ne lenne meg a pontosan kiszámított helye, ahonnan nem tudom elvenni, mert különben vagy éhen halunk, vagy mondjuk kikapcsolják a villanyt. (vagy a netet, ami nagyon kell, mert azért nem mondtam le a célomról) De nem siránkozni akarok, hanem csinálni valamit. Ezért belekezdtem én is ebbe-abba, csak ugye irányítás híján nekem minden sokszor annyi időbe telik és biztosan jóval több a tévút is. Túl vagyok több hullámvölgyön is, amikor hetekig nem csináltam semmit, mert úgy éreztem, feladom. De még mindig felálltam és újra és újra nekiállok, folytatom, tanulok, teszem, amit tudok. Egyelőre sajnos eredmény nélkül, de mostmár nem akarom többet feladni! A Te példád is arra ösztönöz, hogy akkor is folytassam, ha senki nem fogja a kezem. Én ezt szeretném megköszönni Neked!

 • Angi

  2008. május 31. szombat

  Kedves Ági!

  Érdekes amiket mondassz!

  Gondolkodóba estem, hogy megprógálom!

  Üdv. Angi

 • Szabó Csilla

  2008. május 31. szombat

  Kedves Ági!
  Gratulálok az eredményeidhez, úgy érzem, új lehetőséget kaphatok a tanfolyamoddal. Én ugyanis szintén belekezdtem a 25 hétbe is, elkészítettem 2 blogomat, egy darabig írogattam benne. Azután lemaradtam, mert már nem bírtam követni a technikai tennivalókat, a csoport magja kezdett számomra érthetetlen nyelven beszélni.Egyébként meg nehéz vizsgaidőszakom kezdődött, munka, család, 2 középiskolás gyerek mellett tanulok, erre kellett minden szabad időm. Szóval szeretném újra kezdeni veled, bár a nagy ötlet, hogy miről csináljak honlapot, még késik. Hacsak nem a saját készítendő szakdolgozatom lesz a téma: inklúzió az oktatásban, a fogyatékkal élők esélyegyenlőségének megteremtése. Szerinted ezzel juthatok valamire?

  Előre is köszönöm válaszod:
  Szabó Csilla

  Válasz: Piackutatás, piackutatás, ez mindennek az alapja, a 25hétben is elég alaposan végigmutogatta Dávid. Nem egyszerű témát választottál, majd a tanfolyamon segítek, megnézzük, mit lehet kihozni belőle.

 • Vida Ági

  2008. május 30. péntek

  Attila, attól függ, milyen szinten akarod űzni a szakmát, és milyen a környezeted. A legideálisabb helyzet az, hogy te tudod a stratégiát, értesz a marketinghez, a programozást meg mással csináltatod. Ismerek olyat, aki a kiskamasz fiával csináltatta az oldalát. De persze ha nincs ilyesmire pénzed, lehetőséged, akkor a technikai tudásra is szükség van egy bizonyos szintig.

 • Csilla

  2008. május 30. péntek

  Kedves Ági!
  Irigylésre méltó és követendő, amit létrehoztál, megvalósítottál!
  Azért külön köszönet, hogy nem csak működteted, hanem meg is tanítod ennek a módját.
  Hónapok óta igyekszem én is megtanulni amit csak lehet az internetes vállalkozásról. Lassan haladok előre, keresek minden lehetőséget, ami előbbre visz. Ezért is örültem a tanfolyamodnak, és annak, hogy nem csak fiatal anyukák vehetnek részt ezen. Én már nagymamakorú vagyok, még unoka nélkül.
  A környezetem nem támogatja az online munkát, de én hiszem, hogy megvalósítható. Itt a Te oldaladon is sok bizonyítékot találtam erre, és erőt ahhoz, hogy ne adjam fel.
  Néhány ötletem is van, de ami a legjobban hiányzik, a személyes konzultációt nagyra értékelem. Ennek hiányában nagyobb a bizonytalanságom, lassabban haladok.
  Szeretnék a tanfolyamodon részt venni, és hatékonyabb megoldásokat tanulni. Szeretnék a hobbimból élni!

  Válasz: Csilla, gratulálok az elszántságodhoz! Várlak a tanfolyamon!

 • Miklósné Andi

  2008. május 30. péntek

  Szia Ági!

  Nagyon tetszik amit csinálsz és ahogyan csinálod!
  Bár még nem értem igazán hogyan lesz pénz a blogozásból, honlapokból!
  A tanfolyamra jelentkezem, mert én is azt gondolom, hogy az internet a jövő üzlete! Vagy már most?
  Azt, hogy hogyan kell jól csinálni, szeretném megtanulni Tőled!

  Jó hétvégét!

  Üdv: Andi

  Válasz: Ezt nagyon jól gondolod. Már most az 🙂

 • Balogh Attila

  2008. május 30. péntek

  De ha ezeket nem tudod, az egyértelmű hátrány – nem?

 • Eszti

  2008. május 30. péntek

  Kedves Ági!

  Köszönöm, márt most is rengeteget segítesz, hitet és erőt ad nekem a Te sikered.
  A legnagyob segítség az lesz ha részt vehetek a tanfolyamon, és megtanulhatom kiépíteni vállalkozásomat az interneten.

  Üdv,
  Eszti

 • Gabella

  2008. május 30. péntek

  Ági! Itt is gratu! 😉 Nagyon-nagyon várom a fejleményeket!!!!!!!! És hú, de sok jelentkeződ van már!

  Anya! A fejlesztőpedagógus nagyon jó! Fogok is tőled kérdezni, mert van egy nagy ovisom, aki némely területen elbírna egy kis fejlesztést!

 • Balogh Attila

  2008. május 30. péntek

  Kedves Ági!

  Idézhetlek?

  “Sok energiát belefektettem a technikába, most már tudom, hogy ennek a tudásnak a töredékével is lehet boldogulni, mert a technika nem lényeges! a blogrendszer, a honlap, a videó és a többi csak eszközök. Az egyetlen lényeges a szemléletmód és a rendszer, ami az egészet működteti.”

  Én sorra kapom a leszólásokat a Milliomos Blogon, hogy ezekre az ismeretekre nincs szükség, “mert Ági is elindult nélkülük”.
  Bíztass légyszi – a videód erről tanúskodik – hogy igenis, van rá szükség.

  Persze, nem kell profi programozónak lenni, de neked is milyen jó lett volna, ha nem éjszakázol a HTML tanulással, hanem egyből megmutatja valaki lépésről lépésre mindazt, amire szükséged van az induláshoz. Pont azt a feltétlenül szükséges töredék tudást akarom én is átadni a nézőknek.

  Vagy szerinted is rossz úton taposok? Ez felesleges? Éjszakázzon mindenki olyan dolgok tanulásával, aminek csak töredékére lesz szükségük?

  Nem helyesbítenél a milliomos blogon? Cserébe talán besegíthetnék az anyagod elkészítésébe 🙂

  Ezt az ajánlatot vállalom nyilvánosan 🙂

  Válasz: Attila, itt volt egy kis félreértés, a HTML-t 1999-ben tanultam meg 🙂 A php-ről is elég sokat tudok. A technikai dolgok szükségesek, de nem ezek a leglényegesebbek. Illetve nem minden részletük fontos. Nem kell profinak lenned HTML-ben, vagy php-ban, de nem árt, ha ismered az alapokat és bele tudsz néha nyúlni egy WordPress kódba, felismered miért esett szét az oldalad stb. Nem szabad elveszni a részletekben. A lényeg a rendszer és a szemléletmód. Értsd: nem attól működik jól az oldal, mert van rajta blog meg videó meg hírlevél feliratkozás, hanem attól lesz belőle sok pénzed, hogy ezeket az eszközöket mire és hogyan használod.

  A tanfolyamon oktatóvideókon fogom megmutatni pl. az alap HTML parancsokat, vagy hogy hogyan szerkessz képet, de nem ettől fog működni a vállalkozásod, hogy ezeket tudod.

 • Alíz

  2008. május 30. péntek

  Kedvas Ági!

  Gratulálok az elértekhez!Példakép vagy nekünk anyáknak,hiszen mindenki szeretné a legtöbb időt gyermekével tölteni.Nekem is ez a célom,már régóta érlelődik bennem a gondolat hogy otthonról fogok dolgozni,csak eddíg nem tudtam,nem mertem belekezdeni.Miután meghallgattam a történeted,úgy érzem a segítségeddel én is meg fogom tudni csinálni és a tanfolyamon is ott szeretnék lenni!
  Gratulálok!

  Válasz: Köszönöm. Szívesen látlak a tanfolyamon 🙂

 • Tóth András

  2008. május 30. péntek

  Szia Ági!
  Megnéztem a videót, és az jutott eszembe, hogy mindenképpen csak nőknek, anyukáknak szeretnéd a tanfolyamot elindítani? Mert én bár férfi vagyok, egy gyönyörű mennyasszonnyal, jelenleg még gyerek nélkül, ám szeretnénk mi is ilyen módon pénzt keresni, ahogy Te, és szeretnénk Tőled is tanulni. Egy olyan példát mutattál nekünk, amit másolni szeretnénk, hogy mi is hasonló módon élhessünk, mint Te és a családod.
  Üdvözlettel:
  András

  Válasz: A tanfolyam elsősorban anyukáknak, hölgyeknek, nagymamáknak szól, mert úgy érzem, ők többszörösen hátrányos helyzetben vannak a munkaerőpiacon. Javaslom, hogy nevezd be a feleségedet a tanfolyamra és kövessétek ketten együtt a napi videókat. (mi is összedolgozunk a férjemmel bizonyos dolgokban, sok minden nekem nem erősségem, neki meg igen, kiegészítjük egymást :))

 • Rácz Annamária

  2008. május 30. péntek

  Szia Ági!

  Köszi, hogy elküldted az ingyenes könyvet (nem tudom, miért nem sikerült letöltenem)!
  Már a könyvből is nagyon sokat lehet tanulni.
  Ugyanakkor szültem a fiaimat, mint Te (2005 és 2007), már azóta próbálok keresetkiegészítést találni az interneten, de nem sok sikerrel.
  Megpróbálok részt venni a tanfolyamodon. Remélem sikerül!

  Mindenkinek szép napot kívánok!
  Annamary

  Válasz: Akkor veled nagyon együttérzek 🙂 És várlak a tanfolyamon!

 • Tolnai Gábor

  2008. május 30. péntek

  Kedves Ági!
  Tiszteletreméltó gyűrkőzésed és legalább ugyanennyire, hogy megosztod tapasztaltaidat. Igen érdekel amit írsz / mondasz, bár már 1-2 éve elkezdtem párommal a neten való munkát (afféle nyugdíj kiegészítésnek szánva) Az igazsághoz tartozik, hogy legföljebb a
  működési költségeinket állja a dolog. Viszont rengeteget kell folyatosan tanulni, ami egy magamfajta nagypapának sem árt…
  A tanulmányok perzse kerülhetnek pénzbe (és az idő is pénz ezen felül), de – egyebek között pedagógus lévén – én nem taetom etikusnak, hogy az általam kidolgozott demonstrációkat, módszereket, eredményeket – kollegáimnak – pénzért továbbítsam.
  Meg a néhány 10 eFt ki/befizetése bizony számít az én viszonyaim között.
  Minden esetre, igyekszem követni a dolgokat, sok sikert, azok közé tartozom, akik szurkolnak Neked.
  Gtolnai

  Gábor.
  A jelzett honlap tipikus esete a suszter cipőjének, majd ha ráérek…

 • Kati

  2008. május 30. péntek

  Kedves Ági!
  Gratulálok! Mikor lehet jelentkezni a tanfolyamra? Van egy ötletem, amin már egy ideje gondolkodom, de nem tudtam, nem mertem belekezdeni. Szivesen tanulnék Tőled.(Szlovákia, Kassa)

  Válasz: A tanfolyam július 1-én indul, kb. 2 hét múlva már lehet jelentkezni, a hírlevélben majd küldök róla értesítést.

 • Andrea

  2008. május 30. péntek

  Kedves Ági!

  Nagyon tetszik amit elértél!
  Én jelenleg tanuló vagyok, még van hátra 1 évem a főiskolából, de már előre félek hogy utána hol fogok elhelyezkedi, milyen munkahelyre kerülök be.
  És egy itthonülős munkának sokkal jobban örülnék, mert mellette én döntöm el hogy hogyan osztom be a szabadidőmet és több kellemes percet tölthetnék együtt a családommal.
  A párommal már most is elég keveset találkozunk mert ő dolgozik én meg suliba járok, de mi lesz ha én is elkezdek dolgozni egy kötött munkaidős munkahelyen? 🙁
  Meg pár év múlva szeretnénk kisbabát. És így elsőre nehezen vennének fel bármilyen munkahelyre, na meg GYES után sem lennének nagy lehetőségeim jó munkahelyet találni. Főleg hogy még utána még 1 babát szeretnék. De ez még messze van.
  Addig szeretnék felállítani egy biztos munkahelyet, ahol én osztom be a szabadidőmet, ami biztos pénzt fog hozni és majd nem kell aggódnom hogy mi lesz a jövőben.
  Szóval én is szeretnék feliratkozni a tanfolyamra és tanulni tőled!
  Üdvözlettel: Andi 😀

  Válasz: Ebben bizony igazad van. A nőknek sokkal nehezebb a helyzetük a munkaerőpiacon már az elején is. Jó dolog, hogy így előre gondolkozol, most még sokkal egyszerűbb helyzetben vagy, mint 1-2 gyerekkel a sarkadban.

 • Moni

  2008. május 29. csütörtök

  Kedves Ági!

  Gratulálok, fantasztikus amit elértél, példaértékű!:-)
  Szívesen tanulok Tőled.

  Jó éjt!:-)

 • Varga Tímea

  2008. május 29. csütörtök

  Gratulálok, szivesen lennék a tanitványod.A hiperaktív gyerekek és szüleik egymáshoz való viszonya érdekel legjobban.A gyerekek beilleszkedése a közösségbe, társadalomba.Ennyi egyenlőre.Szép álmokat, nyugodalmas jó éjszakát.

  Válasz: Tímea, ez nagyon jó téma, sok szülőt érdekel!

 • Eszti

  2008. május 29. csütörtök

  Drága Ági!

  Nagyon hálás vagyok, hogy itt lehetek, és megosztod velem ezt a rengeteg hasznos információt.
  Nagyon várom már a tanfolyamot.
  Én most várom első babámat, akit egyedül fogok nevelni, a lehető legjobkor jött ez a nagyszerü lehetőség.
  Gratulálok az eredményedhez, számomra példa értékü.

  Szép estét!

  Válasz: Eszter, nagyon bátor vagy, hogy egyedül vállalod a babát! Ez nagyon nagy dolog! Amiben tudok, segítek majd. (anyaegyedul.blog.hu – ismered? ő is egyedülálló anyuka babával)

 • Györgyusz

  2008. május 29. csütörtök

  Szia Ági, nagyon tiszteletre méltónak tartom amit eddig elértél, és hogy a tudásod megosztod másokkal is! Gratulálok 🙂 !
  Magam is szívesen beállok a nebulók sorába, ha nEm gond, hogy én már lassan-lassan nagymami leszek… bár addigra szeretném elérni, hogy csak a saját örömre dolgozzaK, ÉS AMIKOR CSAK KELL A GYEREKEIMNEK TUDJAK SEGÍTENI AZ UNOKÁK KÖRÜL 😉

  Válasz: Szívesen látlak a tanfolyamon! 🙂

 • Móni

  2008. május 29. csütörtök

  Kedves Ági!

  Ez csúcs. Azt gondolom szívesen megismerkednék veled.

  Üdvözlettel:

  Móni

 • Karrier Máshogyan...

  2008. május 29. csütörtök

  Ismerős dolog, én csak „lépcsőház szindrómának”, hívtam korai offline koromban, amikor akkor jutott eszembe a helyes reakció, vagy éppen visszakérdezés, amikor már elköszöntem z ügy vagy épp üzletfelemtől.
  Szép lassan összegyűjtöttem, leírtam az instant válaszokat, szófordulatokat…

  Te milyen stratégiát alkalmazol? És a kedves olvasód?

  István

 • beabuk

  2008. május 29. csütörtök

  Amikor jelentkezem a tanfolyamra, akkor már a fejemben kell, hogy legyen a jövőbeli honlap ötlete, témája?

  Válasz: Nem. Itt teljesen nulláról kezdünk. Ha van egy ötleted az jó, de ha egyáltalán nincs az sem baj.

 • Anya

  2008. május 29. csütörtök

  A gyorsaságtól függ, hogy ki jut be a tanfolyamra vagy szelektálsz?

  Válasz: Csak a gyorsaságtól függ. Először a hírlevélre feliratkozottak fognak tudni jelentkezni, utána ha nem telnek be a helyek, mindenki más.

 • Anya

  2008. május 29. csütörtök

  Én fejlesztőpedagógus vagyok, ebben látom a lehetőséget összekötve az internet előnyeivel. Szerinted működhet?

  Válasz: Igen.

Comment navigation