A hónap ügyfele: „Minden egyes apró sikerért nagyon megküzdöttem, és most sem adom fel”

Van, aki úgy érzi, egy gyermek mellett sincsen semmire ideje és van, aki 3 mellett is szakít. Fürjes Orsi, biosminkes az utóbbi kategóriába tartozik. Januárban szülés után 4 héttel a babájával együtt jött el a Hajrá! konferenciára tanulni, de hát ő ennél nagyobb problémákat is megoldott már, mire vállalkozó lett.

Tovább →

A hónap ügyfele: „Nem szabad a tökéletes időpontra várni az indulással, mert olyan nincs!”

Nincs vállalkozási ötleted, de van problémád, melyre még itthon nincs elérhető megoldás? Nyújtsd Te a megoldást! Ezt tette Cserháti-Herold Janka ügyfelünk is. Kifaggattam a hogyanról, itt olvashatod a történetét:

Tovább →

A hónap ügyfele: „Merni kell és tervezni!”

Család és vállalkozás egyszerre vagy inkább családi vállalkozás? Van, aki egyedül próbál vállalkozásba fogni és vannak, akik a házastársukkal közösen indítanak céget. László Ágnes és férje, az Ecobaby.hu alapítói az utóbbi utat választották – sikerrel.

Tovább →

A Hónap Ügyfele: „megható, amikor az ember látja, hogy valaki elindult vagy éppen egyenesbe jött, és ehhez nekünk is közünk van”

Csikós Vera kisgyermekes anyaként munkanélküliből lett vállalkozó, akivel elsőként a Vállalkozónői Kerekasztalok egyikén találkoztam személyesen, majd az egyik tréningünkön is résztvett. Most őszintén mesél arról, hogyan hozták létre egy másik anyukával közösen szappankészítést oktató vállalkozásukat.

Tovább →

A Hónap Ügyfele: „Ha valaki ezt 2 éve mondja nekem, nem hiszem el”

Új rovatot indítunk a blogon: januártól kezdve minden hónapban bemutatjuk egy kedves ügyfelünket, aki valamelyik képzésünk segítségével indított vállalkozást vagy ért el kiemelkedő sikereket. Ebben a hónapban Illésné Lehoczki Mónikát faggattam, aki babázás mellett tanulta ki a honlapkészítés és az online vállalkozás fortélyait és mára a két kisfiú mellett két online vállalkozására is büszke lehet.

Tovább →