Minitanfolyam 2: Termék vs. Ötlet

A legnehezebb a vállalkozás-indításban a megfelelő ötlet megtalálása és elindítása, az ezzel kapcsolatos félelmekről, tévhitekről és buktatókról készítettem egy bővebb összefoglalót

A videót ide kattintva nézhetitek meg

(Ha a videó lassan indul el, várj néhány percet. Ha nem indul el, töltsd le a Flash Playert innen, majd telepítsd fel, és indítsd újra a böngészőt)

28 Comments

 • Zsuzsa

  2012. december 03. hétfő

  Ági, gondolatolvasó vagy. 🙂 Épp ezekre a gondolatokra volt szükségem. Igaz, ötletem még mindig nincs, csak lelkesedésem. 🙂
  A könyvedet nagyon várom, beleolvastam (amennyit engedtél belőle), és mintha én írtam volna szóról szóra. Épp most vagyok abban az élethelyzetben, hogy elegem van abból, hogy soha nem lehetek otthon a beteg gyerekemmel, mert tilos a táppénz, a szabadságom meg elfogyott… 🙁

  Köszönöm minden mondatodat!

 • Tőzsér Erika

  2012. október 24. szerda

  Szia Ági!
  Köszönjük, hogy így is sokat tanulhatunk tőled.

 • Huszka Kriszta

  2012. január 20. péntek

  Szia Ági!

  Köszönöm szépen. Megfogadom a tanácsod és átgondolom a dolgokat.

  🙂
  Szép hétvégét kívánok.

  Kriszti

 • Huszka Kriszta

  2012. január 18. szerda

  Szia Ági!
  Én a véleményedre lennék kíváncsi, hogy ez működik, jó dolog, vagy egy átvágás.
  penzkereses-interneten.hu

  Előre is köszönöm!

  Kriszti

  • Vida Agi

   2012. január 19. csütörtök

   Tudom ki az oldal tulajdonosa és nyilván azt adja az anyagban, amit leír. Azonban, ha én vásárolok egy oldalról mindig átgondolom, vajon mennyire hiteles az, amit ígér. Egy valóban stabil, értéket teremtő online vállalkozás mögött sok munka és sok tanulás áll. Lehet átmenetileg pénzt keresni mindenfélével és csábító azt olvasni, hogy pikk-pakk sikerülhet, de ezt önmagában nem a tananyag garantálja, hanem te magad.

 • Mirrcike

  2011. július 05. kedd

  Nálam meg mindig 12:30-nál fagy le. Mit tehetek?
  Üdv Mirrrcike

 • Tóth Erika

  2011. április 30. szombat

  Szabad kérdeznem,hogy ismeritek a Talk Fusion céget?Havidíjas ugyan/7ezer ft/hó,de minőségi hátterekkel és egyre fejlődő internetes eszközökkel rendelkezik,/mint videó email,video blog,video megosztó,élvonalbeli globális közösség,live broadcasting/élő közvetítési lehetőség,videokonferencia terem korlátlan belépőkkel, feliratkozópanel,video responder, Fusion wall.Gyors utánkövetés.Akár felhasználó akár terjesztőként .Azonnali kifizetéssel ,kereseti lehetőség is egyben.Világszínvonalú,profi képzés. Minden nap többször természetesen magyarul és több nyelven is,felvételről és élőben.Mindez elérhető és végezhető otthonról. 95 országba határok nélkül terjeszthető.Egyszeri alapdíja van a belépésnek/ami 3 féle összeg/ Akinek már van vállalkozása rendkívül költségkímélő reklámozás,bemutatkozás és termékismertetés céljából.Kérem hívjatok,ha nem tilos itt a blogon ilyet kérni,ha Segíthetek valakinek ,akit bővebben érdekel? Üdv ! +36-709-5373-07

 • Kata

  2011. március 20. vasárnap

  Nekem csak valami furcsa zajjal együtt játszható le a videó, de lehet, hogy nem használtam jól a csomagot, mert nem nem tudom, mire való a többi elem a zip fájlban. köszönöm mindenesetre az érdekes tartalmakat ha csak online is.

 • Vida Ági

  2010. szeptember 13. hétfő

  Szabi, milyen munka?

 • szabi

  2010. szeptember 11. szombat

  erdekelne ez a munka

 • Vida Agi

  2010. július 28. szerda

  Hangfelvételre jó minőségű (Logitech) mikrofont használj, valamint ne integrált hangkártya legyen a gépedben. Ha mégis, akkor inkább vegyél egy digitális diktafont mikrofonnal és azzal vedd fel. Vágásra az Audacity nevű hangvágó szoftvert használhatod.

  Videót digitális kamerával lehet készíteni, képernyővideót a Camtasia Studio nevű szoftverrel (vagy van egy ingyenes kistestvére a Camstudio), ezekkel vágni is tudsz.

 • Mónika

  2010. július 27. kedd

  Kedves Ági teteszenek a hírleveleid, sok jó, és okos, és használható dolog van bennük, bár időnként kicsit „sűrűn” jönnek, le vagyok maradva a meghallgatásukkal, elolvasásukkal.
  Nekem gyakorlati, technikai kérdéseim lennének.
  Pl. hogy készítsek videót, vagy hanganygot olyan formában, hogy annak minősége élvezhető legyen?
  Van honlapom, levelezőlistám, egyelőre szerény (90-es) taglétszámmal, és havi szinten küldök hírlevelet. Ehhez kapcsolok hanganyagot is, de mivel itthon készítem, és egy ingyenes programmal szűröm meg, sokszor nem túl jó a minősége.
  Készítenék olyan „csomagot” tanfolyamot is, ami szintén hírlevélre és hanganyagra épül, de ez már fizetős rendszerben menne. Lehet, hogy inkább stúdióban kellene felvetetnem?
  Teteszenek a te video-anyagaid is, ezeket is „utánoznám”, persze, a saját területemen, de nem tudom, hogy is fogjak hozzá.
  Esetleg ehhez tudnál tanácsod adni?
  Mónika

 • Violetta

  2010. január 06. szerda

  Elnézést! hogy minnél kevesebbet!! veszítsen ha nem megy :-)))

 • Violetta

  2010. január 06. szerda

  Kedves Àgi!
  Nekem már van régebben egy internetes oldalam és már az árucikkem is fix, mégis olyannyira sokat segítenek a tanácsok az eladási szöveg megfogalmazásában, hogy remélem hamarosan kétszer annyi vevöm lesz. Azokhoz az emberekhez akik a biztosat keresik én is szólnék, mégpedig; hogy olyan nem létezik. Az embernek okosan kell próbálkoznia hogy minnél többet veszítsen, ha mégsem megy, de a legföbb hogy a kedvét és tennivágyását ne veszítse el a következö próbálkozáshoz.

 • Vida Ági

  2009. július 21. kedd

  Teréz, jó kérdés, mi az, hogy biztos? Felvesznek egy munkahelyre és bármikor kirúghatnak… Csak az a biztos, amit magad irányítasz, ahol kontrollod van a dolgok felett.

 • TERÉZ

  2009. július 21. kedd

  KEDVES ÁGI AZ A BAJ BIZTOS JO AMIT MONDASZ DE SAJNOS ÉN OLYAN PÉZKERESETI LEHETÖSÉGET KERESEK AMI TÉNYLEG BIZTOS.
  AZ A BAJ SOKBA BELEFÜRÖDTEM

 • Benkő Istvánné

  2009. március 09. hétfő

  Tetszik az ötlet,de várom segitségeteket otthoni
  kreativ munka ügyben.Pl.csuhéfonás.vesszőfonás
  ruhajavitás foltvarrás festészet stb
  Üdv Zsike

 • admin

  2009. február 06. péntek

  Gabella, igen.

 • Gabella

  2009. február 06. péntek

  Megoldódott már a 7:50-nél lefagyás problémája?

 • Szilvi

  2009. február 05. csütörtök

  Csak biztatni tudlak Ági! Nálad korrektebb marketingessel ritkán találkozni, pedig már volt kapcsolatom egy-kettővel, szinte csak az eladás volt a lényeg, amikor az embernek problémája adódik, valahogy nem jön a segítség. Ez a hozzáállás hiányzik sok-sok magyar online vállalkozóból. Sok sikert, és várom az újabb hasznos információkat 🙂

 • Mimóza

  2009. február 04. szerda

  Abszolút egyetértek és elnézést a kommentért!

 • Vida Ági

  2009. február 04. szerda

  Kedves Ági (nem Vida = Dollár Norbert)! A WordPressben automatikusan be van állítva, hogy az új IP-kről érkező hozzászólások moderációs sorba kerüljenek. Eddig egyetlen esetben kellett valakit moderálnom, mert hónapokon át keverte a támadó jellegű, az értéktelen és nagy ritkán az értékes hozzászólásait több oldalamon, valamint a nyilvános közvetítésen kellemetlen helyzetbe hozott.
  Jogom van eldönteni a saját blogomon, hogy a támadó, személyeskedő, bevételeimet firtató hozzászólások megjelenhessenek-e vagy sem.

 • Gabella

  2009. február 04. szerda

  Köszi! 🙂

 • Zsolti

  2009. február 04. szerda
 • Mucsi Georgina

  2009. február 04. szerda

  Gabella!
  adwords:)
  Sok sikert!
  Gina

 • Ági (nem Vida)

  2009. február 04. szerda

  Megint törölgeted a Neked nem tetsző kommenteket? Szép!

 • Gabella

  2009. február 04. szerda

  7:50-nél nálam is fagy…

  Tudja valaki hirtelen, hogy az a kulcsszó kereső izét hol kell nézni? Tudjátok, hogy pl. hányan keresnek arra a szóra, hogy pl. kötőtű…

 • Kata

  2009. február 04. szerda

  Szia Ági!
  7:50-nél lefagy a videó nálam. A hang szuper, de nem tudom letölteni (eddig nem volt ilyen problémám). Van tipped mitől lehet?
  Köszi