Miből lehet passzív jövedelmed vállalkozóként?

– Mit is jelent pontosan a passzív jövedelem? (és mi nem az)
– Miért kéne minden vállalkozásnak törekednie arra, hogy legyenek passzív bevételi forrásai? (nem azért, hogy Hawaiion nyaralhass, miközben a számládra magától jön a pénz 😉)
– Milyen passzív jövedelmi forrásaid lehetnek icipici vállalkozásként is? (mutatok néhány ötletet)
– Hogyan vághatsz bele a passzív jövedelem teremtésbe, milyen eszközök lehetnek segítségedre ebben?

Erről volt szó ebben az élő adásban.

Néhány eszköz, ami segíthet az online oktatásod, ebookod, termékeid értékesítésében és közzétételében:

Podia.com Fel tudod tölteni az online tréningedet, ebookodat, landing page-et és online fizetés készíthetsz teljesen automatizálva. Teljesen ingyenesen elkezdheted a használatát, de a fizetős verziók se túl drágák.

Kajabi.com Ez is teljeskörű rendszer, ami szinte mindent tud, kezeli az email marketinget, számtalan marketing eszközt is tartalmaz, ingyenesen kipróbálható, a havi díjas csomagok 119 dollárnál kezdődnek.

Moodle.com Az egyik legrégebbi és legprofibb online oktatást lehetővé tevő rendszer, amit eredetileg egyetemi használatra fejlesztettek ki. Annak ajánlott, aki sokoldalú oktatás szeretne tesztekkel, felmérőkkel, webináriumokkal stb. 45 napig ingyen használható, utána az alapcsomag ára 110 dollár/év

Publishdrive Ha az ebookodat szeretnéd olyan felületeken értékesíteni, mint az Amazon vagy az Applebooks

Sellfy Teljeskörű ebook értékesítő rendszer.

OBS Studio: a segítségével képernyővideókat vagy élő adásokat, webináriumokat készíthetsz több platformra (Facebook, Youtube stb.). Teljesen ingyenes. Itt írtam a használatáról

Comments are closed.