Készüljünk 2011-re! 4. Online Marketing Stratégia

Egy ideig működhet az online vállalkozásod taktikákra, máshonnan „kölcsönvett” ötletekre, eszközökre építve is, de valóban hatékonyan és biztos alapokon csak akkor működhet, ha stratégiát dolgozol ki minden fontos területre. Egyre több az online vállalkozás, egyre több a weboldal – 2011-ben már csak akkor tűnhetsz ki a tömegből és érhetsz el jobb eredményeket, ha nem a csorda után mész, hanem a saját utadat járod. Erről szól ez a videó.

Lemaradtál?

Nézd meg a sorozat összes videóját itt:

10 Comments

 • Miki

  2011. január 13. csütörtök

  Az egyetem alatt is gondolkodtam már vállalkozáson, de azóta végeztem is 🙂 Vállalkozás (még) nincs, viszont folyamatosan kutatom a jó lehetőségeket. Ide is így találtam 🙂

  Igazából az egész blogot azért kezdtem írni, hogy összeszedjem gondolataimat, a tapasztalataimat. Ahogy pl. ez is indult, a gazdagmami.hu, ez is valamilyen szinten utólag került ide fel, hiszen amit itt átadsz, az már bizonyított módszer, mert ugye bejött 🙂 Sok minden, amit leírok, bejött nekem, jó pár dolog viszont olyan kategória, hogy „ha ezt előbb tudtam volna” 🙂

  Amolyan áttekintésként sem rossz, mellesleg nyilván sokan vannak, akiknek hasznos lesz a tanulmányaik során mindaz, amit ott találnak.

  Ma már sajna a diploma (akár több is) egyáltalán nem garancia sem az elhelyezkedésre, sem a jó állásra, ezt pedig az oktatási rendszer résztvevői nem hajlandóak megérteni, a hallgatóknak pedig senki nem mondja el. Nekem legalábbis alig volt egy-két tanárom, aki a tananyag mellett más, sokszor fontosabb dolgokról is szót ejtett az előadásai során. Ezek az ismeretek fájdalmasan hiányoznak a mai oktatásból, így a hallgatók sokszor tévúton vannak, és nem is tudnak róla.

 • Miki

  2011. január 09. vasárnap

  Helló!

  Először is köszönöm a sok infót, amit az oldalon találtam eddig 🙂 Nyilván nem leszek soha kismama, de ettől eltekintve ez az egész, amit csinálsz, nagyon hasznos, ha valaki vállalkozással foglalkozik, foglalkozna. Profi infó, profin tálalva, remélem sokáig így lesz még 🙂

  Én nemrégiben kezdtem el ezzel a gondolattal foglalkozni (vállalkozás, online vállalkozás indításával), első lépésként egy alig témába vágó blogot indítottam, amiben a saját magam kedvéért áttekintem az életem eddigi részeit, a felsőoktatás szűrőjén át (mégsem selfblog, igyekszem majd, hogy soha ne is váljon azzá).

  Még viszonylag frissen él bennem az egyetemi élet, és a sok tapasztalatot, amit ott szereztem, mindig is szerettem volna végiggondolni, letisztázni, leírni. Most eljött az idő, ezzel megalapozom a további internetes munkámat 🙂

  A napokban kaptam meg a piackutatásról szóló bejegyzésed linkjét, ennek kapcsán rájöttem, hogy ennek a blogomnak (itt a link, ha érdekel valakit, engem érdekelne vélemény róla, bár még elég vékonyka: http://egyetemistaelet.blog.hu/ ) a célközönsége elég népes, ha készen lesz (vagy megfelelő mértékben bővül), a jövőbeli és a jelenlegi felsőoktatási tanulók/hallgatók nagy százaléka értékes tudást fog ott találni. Már csak egy terméket kell majd kitalálnom hozzá 🙂

  Szóval összegezve, kösz a sok infót, valamint szívesen vennék az olvasóktól néhány véleményt 🙂

  További szép napot!

  • Vida Agi

   2011. január 12. szerda

   Szuper, hogy már egyetem alatt vállalkozáson gondolkodsz, hajrá! 🙂

 • Adrienn

  2011. január 08. szombat

  Kedves Ági!

  Köszönöm azt a sok-sok mindent, amit tavaly megtanulhattam Tőled. Idén is követni fogom a blogodat. Boldog új évet kívánok!

  May what you see in the mirror delight you, and what others see in you delight them. May someone love you enough to forgive your faults, be blind to your blemishes, and tell the world about your virtues.

  May you remember to say „I love you” at least once a day to your spouse, your child, your parent, your siblings; but not to your secretary, your nurse, your masseuse, your hairdresser or your tennis instructor.

  And may we live in a world at peace and with the awareness of God’s love in every sunset, every flower’s unfolding petals, every baby’s smile, every lover’s kiss, and every wonderful, astonishing, miraculous beat of our heart.

  Wishing you the best in 2011!!!

  • Vida Agi

   2011. január 09. vasárnap

   Köszönöm, BÚÉK neked is 🙂

 • tanomoni

  2011. január 06. csütörtök

  Köszönöm, ismét nagyon hasznos volt:)

 • 0368glinda

  2011. január 05. szerda

  Kedves Ági! Nagyon tetszik ez a sorozatod is:) nekem szükségem lenne arra is, hogy az említett programneveket, oldalneveket leírva is lássam – hallás után nem mindig találom meg azokat.

  • Vida Agi

   2011. január 05. szerda

   A képernyő alján a videóban mindig ki van írva az Eszközök felirat alá, mik az ajánlott linkek, amiket a videóban említek.

 • Szilvia

  2011. január 04. kedd

  Nagyon hasznos ez a videó, sokat lehet tanulni belőle. Köszönöm Ági. Eddig bevallom én is sokszor csapongtam a különböző eszközök között, mert gyorsan akartam megvalósítani a dolgokat, hogy legyen meg ez is, az is minél előbb. Hamarosan neki is állok egy új, jóval átfogóbb tervezésnek.
  Nagyon jó a videó! Jó munkát hozzá mindenkinek!

 • Anna

  2011. január 02. vasárnap

  Köszi, jó volt!
  Ezt mindjárt megnézem még egyszer, jegyzetfüzettel a kezemben!
  Jó tervezést és sikeres megvalósítást mindenkinek! 🙂