Vevőszerzés a Facebookon túl

Vevőszerzés a Facebookon túl

Ha a Facebook eredményeid estek, ha nem szeretnéd kizárólagosan ezt használni a marketingre: Milyen lehetőségeid vannak még? Mit lehet tenni? Hova lehet menni helyette? Milyen eszközt válassz? Hogyan szerezz vevőket Facebook nélkül online? Erről volt szó ebben az élő adásban.

Tovább →

A brutál jó ajánlat titkai

Hiába zseniális a terméked és fergeteges a szolgáltatásod, ha gyenge az ajánlatod. A vevőt ugyanis nem az ár győzi meg és nem az ügyes érvelés: csakis a jó ajánlat!

Tovább →

[ÉLŐ] Szokatlan csali ötletek: Szerezz érdeklődőket hatékonyabban!

A terméked szuper, az ajánlatod remek, a vevőid boldogok, mégis kevés az érdeklődőd? Alig iratkoznak fel a hírleveledre? Alig érdeklődnek az ajánlataid iránt? Ebben az élő adásban megmutatok 10 kreatív módszert, hogyan változtass ezen.

Tovább →

[ÉLŐ] Vevőszerzés email marketinggel:

Új ötletek, amiktől hasítani fognak az email kampányaid.

Tovább →

De mi legyen a csalim?

Letölthető e-book, 90 napos e-mail tanfolyam, ilyen lehetőségekkel már szinte a legtöbb honlapon találkozol, de vajon hogyan döntsd el, neked milyen csalira van szükséged? És mit lehet tenni, ha a piacodon a többi honlapon már az összes klasszikus csali lehetőséget ellőtték?

Tovább →

Kik az olvasóid?

Gyakran emlegetem, hogy “ismerd meg az olvasóidat”, meg “gondolkodj az olvasóid fejével”, és ilyenkor az szokott lenni a válasz, hogy “de én nem tudok”. Igen, nagyon nehéz a fejükkel gondolkodni, ha nem ismered őket. Tehát az első feladat: ismerd meg őket!

Tovább →

Segítség, leiratkoznak!

Kezdő honlaptulajdonosok számára a hírlevélírás nagyon izgalmas dolog: izgatottan várják az első feliratkozókat, kíváncsiak, hányan fogják megnyitni és elolvasni az első levelet, és nagyon levertek, ha valaki leiratkozik a levélről… Sokan ezt személyes sértésnek veszik. Miért iratkozott le az ÉN hírlevelemről? Talán nem szeret ENGEM? Lehet, hogy nem is jól az ÉN hírleveleim? Elsőként ilyenkor…

Tovább →

Hasonló a hasonlóhoz: Egy zseniális meggyőzési stratégia, ami felturbózza a marketingedet

Tavaly nyár elején kezdtem azt érezni, hogy a kampányaim hatékonysága érezhetően csökkent. Ekkor pár nap keresgélés után döbbentem rá arra a módszerre, ami egycsapásra megváltoztatta a csökkenő tendenciát és magyarázatot adott arra is, hogyan lehet, hogy más listáimon nem csökkent a konverzió, csak ezen az egyen.

Tovább →

Konverziónövelés hete #3 Kattintásbarát hírlevelek

Tegnap azt mutattam be, mit kell tenned, hogy elolvassák a hírleveleidet, most arról lesz szó, mi a teendő, hogy meg is tegyék az olvasók, amit kérsz tőlük a levélben (például rákattintsanak a benne található linkre)

Tovább →

Konverziónövelés hete #2 Megnyitásbarát hírlevelek

Tegnap arról beszéltem, hogyan szerezz még több hírlevél-olvasót, ma arról lesz szó, mit tegyél, hogy a megkapott hírleveleidet el is olvassák. Hiszen, attól, hogy valaki feliratkozott a hírleveledre még egyáltalán nem biztos, hogy szeretné is olvasni, vagy hogy a rengeteg más e-mail és hírlevél között a tiédet is meg fogja nyitni. Mit lehet tenni, hogy…

Tovább →

Page 1 of 2