Videóblog: A tartalommarketing terv

Sokat blogolsz, frissíted a Facebook oldaladat, készítesz videókat, képeket, írsz hírlevelet, de csak véletlenszerűen haladsz előre? Hogyan készíts tartalommarketing tervet, ami segít céltudatosan készíteni a tartalmakat?

Hogyan készíts tartalommarketing tervet?

Írsz blogot, van Facebook oldalad, hírleveled, készítesz képeket a Pinterestre, az Instagramra, videózol… Hogyan tervezd meg a tartalommarketingedet, hogy ne véletlenszerű legyen, hanem egyre közelebb vigyen a céljaidhoz?

Szerző: Gazdagmami, 2015. november 9.

Szeretnéd a Facebook videóidat beilleszteni a blogodba? Itt tudod megtenni: https://developers.facebook.com/docs/plugins/embedded-video-player

A pénteki Vállalkozónői kerekasztalra itt tudsz jelentkezni: www.vallalkozonok.org/talalkozok

2 Comments

 • Villányi Andrea

  2016. január 02. szombat

  Kedves Ági!

  Nagyon hasznosak a bejegyzéseid, az összes online könyved letöltöttem és most esek neki. Blogot vezetek asztrológia témában – amiből sajnos rengeteg van- és elkészült az első videó bejegyzésem is. Szerinted ebben a témában inkább az írás jön be az embereknek vagy gyakrabban készítsek videó bejegyzést? Szeretnék kitűnni a többi asztrológus közül és később szeretnék elemezni is, csak nem tudom hogy milyen vállalkozási forma érné meg. Ha meglesz a vállalkozásom, akkor magát a szolgáltatásokat egy külön honlapon hirdessem és ne a blogon, jól értettem ezt az egyik írásodban? Elnézést, ha hosszúra sikerült és köszönöm a válaszod. Jó látni, hogy Magyarországon van aki ilyen sikeresen tud boldogulni és nagy erőt és hitet adsz, nagyon pozitív a hozzáállásod. 🙂

  • Vida Agi

   2016. január 05. kedd

   Egy tipp: nézd meg, mit csinál a többi asztrológus és te csinálj mást! Ha mindenki ír: neked legyenek inkább videóid vagy hanganyagaid! Ezzel máris ki tudsz tűnni a tömegből. A videó egyébként is egyre népszerűbb, tovább nézik, mint amennyi ideig olvasnak.
   Igen, a szolgáltatásaidat jobb saját oldalon hirdetni, a blogodról linkekkel tudod átvezetni az embereket.
   Sok sikert! 🙂