A legnagyobb fejtörés (FEJTÖRŐ)

Mi az, ami a legnagyobb fejtörést okozza a honlaptulajdonosok számára? Amikor már végre áll a honlap, vannak termékek, jövögetnek a látogatók, már csak egyetlen probléma árnyéka vetül sötéten az egyszeri vállalkozóra: a szövegírás. Ha jól van megírva a szöveg, ha egyedi hangvételű a blog, ha gazdag és érdekes a tartalom, az még a honlap egyéb hátrányait is ellensúlyozza. De hogyan kell JÓL megírni a honlap szövegét?

A JÁTÉK

Mindjárt adok néhány ötletet, amitől izgalmasabb lesz a honlapod szövege, ha ezeket felhasználva írsz egy maximum 100 szavas bemutatkozó szöveget a hozzászólások között, akkor nyerhetsz egy belépőt a 3+1 alkalmas Három a kislány Kreatív Készségfejlesztő tréningsorozatunkra.

Az 5letek 🙂

szövegírás, marketing szövegírás, honlapszövegA sikeres értékesítés, a bizalomépítés alapja, hogy képes legyél megérteni az ügyfeleidet, az olvasóidat. Láss bele a fejükbe! Tudd, mire gondolnak, hogyan élnek, mi miatt forgolódnak éjjel álmatlanul az ágyban, miről panaszkodnak egymásnak! És ne csak tudd ezt, hanem használd is fel! Akár blogbejegyzésről, akár értékesítési szövegről van szó, arról mindig írhatsz, ami az olvasókat leginkább érdekli: saját magukról 🙂

Ennek pedig az az egyik legjobb módszere, ha (mint egy szerepjátéknál) az ügyfél „jelmezét” öltöd magadra. Például:

1) Napló

Írhatsz naplószerűen az életükről, a bizonytalanságaikról, a kérdéseikről (legalábbis azon szegletéről, ami a témádat érinti)!

„Ma reggel megint az első dolgom volt megvenni az Expresszt és bekarikázni benne az összes állásajánlatot. Utána a postán feladtam egy csomó önéletrajzot, holnap pedig újra elmegyek a munkaügyi központba. Ez megy már hónapok óta, nagyon unom. Bárhova fordulok, mindenhol csak elutasítást kapok.”

2) Párbeszéd

Írhatsz egy párbeszédet kettőtök között!

Válaszd ki azokat a tipikus kérdéseket, amiket minden ügyfél feltesz és ne FAQ (=Gyakran Ismételt Kérdések) formájában tedd fel az oldaladra, hanem úgy, mintha az ügyféllel beszélgetnél. Készíthetsz például belőle képregényt, videót, vagy képzelt riportot is, mintha egy ügyfeleddel beszélgetnél a problémáiról.

3) Levél

Írj levelet magadnak az ügyfél nevében!

Mindig érkeznek olyan tipikus kérdések, amiket újra és újra feltesznek az ügyfelek, miért ne fogalmazhatnád bele egy levélbe őket?

Pl. „Kedves Ági! Tudom, hogy nagyon sokan megkeresnek ilyen kérésekkel, de nem tudok mást, aki segíthetne rajtam. Szeretnék vállalkozást indítani, de nem tudom, jó-e az ötletem, és hogyan kezdjek bele az egészbe.”

4) Történet

Egy tipikus történetet is leírhatsz, tipikus szereplőkkel, amiből magára ismernek az olvasóid. Ilyet találhatsz például a Profi Tartalomfejlesztés Online anyagom oldalán.

„Andrea leült a gépe elé és már éppen nekifogott volna az aznapi blogbejegyzésnek, amikor rájött, hogy semmi sem jut az eszébe”

Ezekből az ötletekből készíthetsz címsorokat (mint a 4. példában), írhatsz blogbejegyzéseket (pl. képzelt beszélgetés egy ügyfeleddel), megírhatod a nyitólapod szövegét (pl. egy tipikus ügyfeled története) és izgalmasabbá teheted a hírleveleidet (pl. a levelet nem te írod az olvasóidnak, hanem ők írják neked, vagy egymásnak)

És most vissza a játékhoz!

A feladat: A fenti 4 módszer valamelyikének felhasználásával írj egy maximum 100 szavas ismertetőt (nem 100 szavasnak kell lennie, hanem annál kevesebbnek, lehet 2 szavas is, ha jó :)) a vállalkozásod tevékenységéről a hozzászólások közé (ha még nincs vállalkozásod, csak tervezed, akkor arról írj, amit csinálni fogsz)! Nem kell mindent felsorolni, a fő tevékenységet emeld ki, arra fókuszálva, miben segít a vállalkozásod az ügyfeleknek. Linket a hozzászólásba ne tegyél, de a nevednél az adatok között nyugodtan megadhatod.

A hozzászólásod fölött mindenképpen add meg a teljes nevedet és azt az e-mail címet, amin elérhetünk, ha nyertél.

A határidő: A hozzászólásokat beküldeni október 11.-én hétfőn déli 12. óráig lehet. A játékosok között kisorsolok egy belépőt a 3+1 alkalmas Három a kislány Kreatív Készségfejlesztő Tréningre 60.000 Forint értékben! Mit tanulhatsz meg ezen a tréningen? >>

Sorsolás: október 11.-én 14 órakor.

Jó játékot mindenkinek! 🙂

59 Comments

Comment navigation

 • Heni

  2010. október 11. hétfő

  Én is a rövid és velős üzeneteket preferálom:

  Mire figyeljek babakocsi-választáskor?
  Milyen ruhákra lesz szükségünk az első hetekben?
  Mit tartalmaz a babakelengye?
  Mekkora ruha kell a 4 hónapos, de 7 kilós gyerekemnek?

  Ugye Te is tapasztaltad, milyen körülményes a válaszokat összegyűjteni a számtalan baba-mama portál eldugott szegletéből?

  Most végre vége a többórás böngészésnek a neten, találd meg a válaszokat nálunk, összegyűjtve, egy helyen.

 • Kajárikné Kovács Katalin

  2010. október 11. hétfő

  3 szavas reklámszöveggel pályázok, véleményem szerint, ha valamit röviden nem tudunk érthetően elmondani, az hosszan sem fog menni. Az embereknek manapság nincs idejük a hosszas rizsázásokat hallgatni, vagy olvasni.
  Tehát a szöveg:
  Nagyiknak karcsúság könnyedén.

 • Ildikó

  2010. október 11. hétfő

  „Fogászat, jaj, ne már megint. Ráadásul mindenki azzal szekál miért nem Magyarországra megyek fogászatra, hiszen ott milyen jól és olcsón dolgoznak a fogorvosok. Igen, de azt mindenki elfelejti, hogy én nem beszélek semmilyen idegen nyelvet, bátortalan vagyok egy általam nem ismert országban, fogalmam sincs, hogy hogyan jutok el a repülőtérről a fogászatra, hol keressek szállást, hogyan tudok szállást foglalni mindenféle nyelvismeret nélkül.
  Jaj, mitévő legyek?! Talán mégiscsak keresgélnem kellene az interneten, hátha találok olyan céget, aki segít nekem?”

 • Petneházi Szilvi

  2010. október 11. hétfő

  Egy kezdő anyukának nem könnyű az élete. Egy újrakezdőnek nem kevésbé. A terhesség alatt számos listát kell összeírni a „mit vegyek a gyerkőcnek” egészen a „mit vigyek a kórházba a szüléshez” listáig. Hiába van már egy gyerek, a következőnél elölről kell kezdeni a listaírást, mert bizony a „tudomány” idővel kopik. Harmadik csemetém váratlanul kopogtatott, s miután már nem számoltunk rá hogy valaha is még teherbe eshetem, minden babás dolgunkat eladtuk, elajándékoztuk, felszámoltuk… Ekkor fogalmazódott meg bennem a http://www.babapraktika.hu oldal ötlete. Ha kezdő, netán újrakezdő kismama vagy, akkor töltsd le díjmentes CsekkListámat, amiből megtudod, milyen terhességi vizsgálatok várnak rád, mit vegyél a kisbabádnak, mit vigyél a kórházba a szüléshez stb. Kismama túlélőtréning hírlevelem segítségével pedig sikeresen éld túl az első néhány hónapot!

 • Kriszta

  2010. október 11. hétfő

  Most jövök rá, hogy nem olvastam el a feladatot 🙂 Ági, radír please 🙂

 • Vera

  2010. október 11. hétfő

  „Nem szeretem a borotvát és a gyantázással kapcsolatban nekem csak horror tapasztalataim vannak. A legdurvább: a férjem 30. szülinapjára szerettem volna egy extra huncut fazont csináltatni magamnak. Mindent jó előre lerendeztem: kozmetikushoz időpont 3 nappal korábbra, gyerek nagyihoz, stb. Az egész terv abban a pillanatban kútba esett, amikor a kozmetikus az első csíkot lehúzta a bikinivonalon! A végeredmény véraláfutás, benőtt szőrszálak, sebek(!), szülinap+3 napig fagyasztott borsón való ücsörgés. Nem akarom feladni, jövőre megint próbálkoznék. Vera, a cukorpaszta lehet számomra alternatíva?”

 • Doszpod Márta

  2010. október 11. hétfő

  „Elegem van abból, hogy minden szezon cipőkereséssel kezdődik! Az egyik bolt 5, a másik 10 km, az egyik keletre, a másik nyugatra…
  Természetesen több üzletet is végig járunk, mert a legjobb cipőcskét szeretném választani. De melyik a „JÓ CIPŐ”? Megválaszolatlan kérdések:
  Mit kell tudni egy gyerekcipőnek?
  Mire van szüksége a baba lábának?
  Tájékoztatást kitől kaphatok?
  Tőlünk! Honlapunkon mindent megtalálsz, amit egy gyerekcipőről tudni érdemes! Rengeteg információ cipőkről, pici lábakról, az első lépésekről…
  Nézz be hozzánk és válogass kényelmesen! Nem kell magaddal cipelned a család apraját, nagyját! Csak néhány klikk, mikor a gyerekek alszanak, és holnap már postázzuk is a cipőiteket.”

 • Mészáros Adrien

  2010. október 11. hétfő

  Ezt bebuktam.
  Ketten-hárman vannak a kezdő óráimon, padig a tavalyi év nagyon sikeres volt.
  Meg le is fogytam már tíz kilót. És minden eseményünk benne volt a Naplóban, Wiedemann Kriszta mindig segített a Debrecen újságnál…
  Szép a honlap, szép ezek az indiai táncos lányok, meg engem úgy érdekel India…
  DE könnyebb otthon maradni és begubózva keseregni a sorsomon.
  Én meg olvasom a gazdag nőket a pénzről nőknek és a gazdag papa és próbálok okosabb lenni.
  És egyszer csak a gazdag mami felgyújt egy villanykörtét.
  Az oktató dévédéimet meg majd megveszik Taiwanról, amíg alszok. És táncolnak. Indiait.
  És én is gazdag mami. Leszek. VAGYOK.

 • Kriszta

  2010. október 11. hétfő

  Mozgásban, hogy ne legyen bennünk se testi, se lelki punnyadás. Mozgásban, mert kell az életkedv, a lelkierő, a bátorság, az önbizalom, minden életkorban és testalkatban. Mozgásban, mert kellenek a női projektek.Csak egy blog.
  http://nokmozgasban.blogspot.com/

 • Nagy Szaffina

  2010. október 11. hétfő

  Élő ételek az egészségért!

  Mi is az a vegán étkezés? Mitől más, mint a hagyományos táplálkozás? Mitől adhat többet?

  Vajon tényleg tévesen tanultuk meg a táplálkozási piramist? Vajon tényleg nem jó a nagymama lekvárja, a jó kis mákosbeigli, és a szaftos disznótoros?

  Halott étellel akarod táplálni a tested vagy élővel? Vagy úgy is kérdezhetném, halott akarsz lenni vagy élő?

  Azzá válsz, amit eszel, és amit gondolsz!

  A halál a belekben kezdődik!? Kérdezz csak meg egy boncmestert, ő tudni fogja!

  Tények, receptek, tanácsok, elemzések, könyvajánlók, programok a blogomon!

 • Zsanett

  2010. október 11. hétfő

  A legjobb nyár

  Közeledik az iskolaév vége. Én már nagyon vártam, és azon gondolkodom, hová menjünk Anyuval az idén kirándulni.

  Egy napon megkérdeztem:
  – Anyu, hová megyünk nyáron üdülni?
  – Nem is tudom, talán Horvátországba.
  – Menjünk most kirándulni Szlovákiába. Az barátnőm mondta, hogy a http://www.udules-szallas-szlovakiaban.hu a legjobb, ha kirándulásról van szó. Itt a telefonszám.
  – Köszönöm, már tárcsázom is.

  A telefon csörgött, egy néni beleszólt és Anyu elmondta az igényeinket:
  – Szállást szeretnék Liptóra két fő részére: egy gyereknek és egy felnőttnek, 2010. okt. 20-től 25-ig. Köszönöm.
  – Rendben.

  Végre elérkezett a várva várt nap. INDULUNK! A szememben nagyon hosszú volt az út. Sok-sok érdekes, jó történt velem ez alatt a pár nap alatt. Elmentünk aquaparkba, sétáltunk az erdőben, makkot gyűjtöttünk, voltunk egy bánya tárnájában, ahol kaptunk védőöltözetet és sisakot. Megnéztük Selmecbányát. Bánatomra letelt az 5 nap, elindultunk hazafelé, de jövőre újra eljövünk.
  Emlékezetes nyár volt.

  MINDENKINEK AJÁNLOM 🙂

 • Andrea

  2010. október 11. hétfő

  Neked is ismerős az alábbi történet?

  Egy kolléganőmmel történt az eset, Szeged szép belvárosában sétálgatva egy jóképű idegen lépett oda hozzá:
  „Excuse me, could you tell me the way to the open-air theatre?”
  Kolléganőm mélyen elpirult, értette hogy mit kér tőle a férfi, de megszólalni nem mert egy olyan idegen nyelven, melyet csak a zeneszámokból, meg a lányai iskolai tanulmányaiból „ismer”. Ezért elutasító mozdulatot tett, majd ahogy továbbment, a férfi ismét megszólalt, ezúttal oroszul. Mérgelődött, hogy már nem az első járókelőt szólítja meg, segíteni azonban senki nem tudott még neki, nem értik, mit kér. Kolléganőm kivágta magát:
  „Ja panyimáju, ták já nye znáju!”
  A jóképű idegen elnevette magát, majd kézzel-lábbal mutogatva egy kellemes „beszélgetésbe” merültek.

  Ha Te magabiztosan, könnyedén szeretnél csevegni egy idegen nyelven, látogass el honlapomra, ahol a nap 24 órájában anyanyelvi és magyar anyanyelvű tanárok készítenek fel az élet írta helyzetekre!

 • Horváth Judit

  2010. október 11. hétfő

  Van egy régi házunk, mely a mai kor követelményeinek nem felel meg… A tető beázik, a csatorna lyukas, a falak hidegek és a lábazat is vizesedik, a repedésekről, hiányzó vakolatokról már nem is beszélve…
  Fel kellene újítanom, de nem tudom, hogy hogyan és milyen anyagokkal.
  Melyik munkafolyamatnak álljak neki először? Meg tudom én ezt csinálni vagy hívjak szakembert? Hogyan válasszak kivitelezőt? Most mit tegyek, hogy az utcánkban ne a mi házunk legyen a leglelakottabb?
  Hasznos ötletekre van szükségem>>

 • Barbara

  2010. október 11. hétfő

  Péntek:
  …A hetet dugóval és esővel kezdtem. Volt 3 meetingem, ebből egy prezentáció. Remegett a lábam megint, mint a kocsonya. Nem tudom, hogyan tudnék változtatni ezen? Megint túlóráztam minden nap, mégsem végeztem semmivel. Teljesen frusztrált és kimerült vagyok. Ma már sírtam is, olyan feszült voltam. A főnököm megint a nyakamba sózott egy csomó melót: nem mertem nemet mondani. A jó hír viszont: találtam segítséget, egy nekem szóló weboldalt, ami a coaching eszközeivel segít önbizalmam növelésében, leküzdeni a stresszt, az időhiányt, megmutatja, hogyan álljak ki saját magamért. Rádöbbentett arra is: lehet, hogy nem vagyok a helyemen? Hétfőn felkeresem ezt a szakembert…

 • Bakaja Zoltán

  2010. október 10. vasárnap

  3) Levél

  Tanítványaim tapasztalataiból:

  „Amióta elvégeztem a tanfolyamokat, csak kisebb betegségeim voltak, de azok is hamar elmúltak. Hetente legalább egyszer kezelem magamat és alig van olyan nap, hogy valaki másnak ne segítenék. Minden kezelés más és más, még ha ugyanarról az emberről is van szó, az azonban elmondható,hogy a reiki mindenkinek segített valamilyen formában.”

  „Nagyon érdekes volt, hogy a kezelés után a sárgulásnak indult levelek alig pár óra alatt teljesen elsárgultak és kiszáradtak, viszont több levél nem ment tönkre, és pár napon belül ugrásszerűen megnőtt a friss hajtások száma. Speciális levélzetű növényeknél (pl. kaktuszok- ebben az esetben teljesen egészséges növényről van szó) erős növekedés állt be még akkor is, ha az alsó tönk már fásodott volt. A fás bőr felrepedt, és a növény egészséges, friss bőrrel fedve megnyúlt minden irányba pár millimétert.”

  „Volt olyan, hogy még a gyógyszeres kezelés előtt álltam neki egy macska aslóhúgyúti szindrómás tüneteit enyhíteni, ami a legtöbbször görcsös, fájdalmas vizelést, a vizelet fehérjekristályosodását, vesehomokosodást, néha vizelési képtelenséget, vizelettartási problémát és lázat takar. Természetesen ilyenkor nincs simogatás, s eleinte azon problémáztam, hogy miként fogom nyugalomra bírni az állatot. Fölösleges volt ezen rágódnom, mert a macska, amint megérezte, hogy történik valami, mozdulatlanná merevedett, bősz dorombolásba kezdett, és a szemeit forgatta (ami nagyon szokatlan a macskáktól, ha valaki kicsit is ismeri őket, akkor ezt tudja), a pupillái kitágultak, és csaknem révületbe esett (jobb szót sajna nem tudok rá, de így könnyebb elképzelni). Amikorra sikerült elérni az állatorvost, az állat már tudott pisilni, és csak egy minimális gyógyszeres beavatkozásra volt szükség.”

 • Toronyi Anna

  2010. október 10. vasárnap

  „Kata elmélyülten lapozgatja a naptárat, gondolkozik, ábrándozik, időnként felsóhajt. Majd felnéz, kitekint az őszi napsütésre, a csodálatos sokszínű tájra…. De régen volt már a nyári szabadság!-gondolja. Mit nem adnék néhány nap kikapcsolódásért, amikor a családommal lehetek, magam mögött hagyva a mindennapokat!….. És ekkor elindul az íróasztalhoz, kihúzza a fiókot és elővesz egy köteg üdülési csekket! Ez az!!-kiált fel és már böngészi szállodáink őszi ajánlatait!”

 • Zsú - Csodanő

  2010. október 10. vasárnap

  Az arany füstből elősejlő titkos faláda teteje hirtelen felpattant, és előbukkant egy tábla, amin egy felirat állt:…


  „Inkább feladom, lehet hogy a mozgás fantasztikus, de nekem már baromira elegem van az egészből…” – sóhajtott Zita 5:50-kor, mert a visító ébresztőóra egy nyálkás, borzongató őszi hajnalra zavarta fel.

  Visszafordult a fal felé, és álmában dohogott tovább:
  „Hát ez aztán csalódás volt a javából. Alig két hónapja határoztam el, hogy fitneszterembe fog járni, és vége. Isteni volt, imádtam, de ennyi. Az időpontokkal sehogy nem tudok kibékülni.

  Próbáltam este, de egy hétig alig láttam a kicsiket. Próbáltam ebédidőben. Estére megint ki voltam készülve, de most a nem evéstől. És reggel hatkor kelni? Ki volt az eszement, aki ezt kitalálta?!

  Nem, én nem tudok napi 2-3 órát a mozgásra szánni, és pont.

  De hol vagyok?”

  Észre sem vette, hogy a nagy zsörtölődésben egy csodálatosan szép, selyemmel borított, sűrű, aranyszínű köddel átitatott jurtába került. Ahogy a lágy szél belekapott az egyik bíborvörös függönybe, egy ezüsttel kivert titokzatos faládát pillantott meg. A ládán ez a felirat állt: A MEGOLDÁS, NAPI MAX 60 PERCBEN

  „Na de mi a szösz ez?” – gondolta Zita, és közelebb lépett. Rátette a kezét a ládát lezáró súlyos pántra.

  Az arany füstből elősejlő titkos faláda teteje hirtelen felpattant, és előbukkant egy tábla, amin egy felirat állt:

  PÖTYÖGD BE A GOOGLE-BE, HOGY CSODANŐ, KISANYÁM! >>>>

 • detti

  2010. október 10. vasárnap

  Kedves Ági!

  Nagyon köszönöm a fantasztikus leveleidet, amelyek új lehetőségeket nyitottak számomra! Bízom benne, hogy a hobbinkból akár jövedelmem is lehet! Bíztató írásaid bátorságot adtak, hogy elkezdjem a munkát.
  Remélem hamarosan a tanfolyami hallgatók között üdvözölhetsz, addig is igyekszem a tanácsaid alapján megkeresni az árát!
  Detti

  Íme a fejtörő:

  A hétvégén, mint villámcsapás ütött a fejembe, hogy közeleg az őszi szünet!
  Szó, ami szó, már ránk is fér egy kis lazítás, mert aztán karácsonyig alig tudunk kimozdulni.

  Jó lenne elmenni egy néhány napos kirándulásra, talán meglephetném a családot is! Már csak azt nem tudom, hogy hova utazzunk, ami nem kerül egy vagyonba, és mégis jól tudjuk érezni Magunkat?
  Hozzá kellene látnom keresgéléshez! Hol kezdjem? Alig van időm rá!

  Voltál már hasonló helyzetben Te is?
  Én nagyon sokszor kerestem az utolsó pillanatban programokat, de mindig csak a „maradékkal” kellett beérnem!
  Most időben szólok, hogy figyeld a http://csaladbaratutazas.blogspot.com/
  oldalt, ahol folyamatosan kaphatsz új ötleteket a családi utazás megszervezéséhez!

  A hétvégén, mint villámcsapás ütött a fejembe, hogy közeleg az őszi szünet!
  Szó, ami szó, már ránk is fér egy kis lazítás, mert aztán karácsonyig alig tudunk kimozdulni.

  Jó lenne elmenni egy néhány napos kirándulásra, talán meglephetném a családot is! Már csak azt nem tudom, hogy hova utazzunk, ami nem kerül egy vagyonba, és mégis jól tudjuk érezni Magunkat?
  Hozzá kellene látnom keresgéléshez! Hol kezdjem? Alig van időm rá!

  Voltál már hasonló helyzetben Te is?
  Én nagyon sokszor kerestem az utolsó pillanatban programokat, de mindig csak a „maradékkal” kellett beérnem!
  Most időben szólok, hogy figyeld a http://csaladbaratutazas.blogspot.com/ oldalt, ahol folyamatosan kaphatsz új ötleteket a családi utazás megszervezéséhez!

 • Szabó Szabina

  2010. október 10. vasárnap

  Én még nagyon az elején vagyok. Igazából tervezési (álmodozási) fázisban. Azért megpróbálom.

  -Szabina! Szeretnék valami különleges karácsonyfadíszt, nem tudsz valamit?
  -De igen. Én szívesen horgolok neked angyalkát, gömböt, harangot…
  -Tényleg? És csak karácsonyi díszeket horgolsz, vagy mást is?
  -Készítek húsvétra is díszeket, anyáknapjára horgolt virágot, díszpárnahuzatot, illatpárnát…
  -Ez nagyon jó. Tudtad, hogy augusztusban férjhez megy a hugom?
  -Nem tudtam. Gratulálok neki!
  -Igen, és rám bízta a köszönet ajándékok beszerzését.
  -És tudod már mi lesz az?
  -Még nem. Csak nem horgolsz azt is?
  -De igen. Sőt, ha szeretnéd meglepni őket még valamivel, koccinthatnak horgolással díszitett pezsgőspohárral, amit eltehetnek emlékül.
  -Jó hogy találkoztunk. Még kereslek.
  -Rendben itt megtalálsz: http://szabinaajandekai.blogspot.com
  Várom a megkeresésedet. 🙂

 • Beatrix

  2010. október 10. vasárnap

  Nemrégiben indítottuk el férjemmel internet vállalkozásunkat, melynek frontembere én vagyok. 🙂 Főleg bio termékekkel foglalkozunk, kínálatunk széles skálát mutat. Az egyik terméket a napokban teszteltem és azonnal megkedveltem.
  Kell egy kis gyakorlat a tökéletes felhelyezéshez, de hamar rá lehet érezni a módjára. Tiszta érzést biztosít és nem kell tartanom tőle, hogy kellemetlen helyzetbe kerülök. Jó volt úgy eltölteni a napomat, hogy csak 2 alkalommal volt gondom magamra. Annyira kényelmes volt így létezni, hogy meg is feledkeztem RÓLA.
  Az egyik nap például, 7:30-kor indultam el itthonról (iskola, napközi, könyvelő, bevásárlás) és 12:30-ra értem haza, gond nélkül! 🙂 Egyszerűen kényelmes, higiénikus és tiszta érzést nyújt!
  Nekem bevált, megérte türelmesnek lenni! 🙂

 • Kutasi Rita

  2010. október 10. vasárnap

  Ma reggel is nehezen indult a napom, az utóbbi időben egyáltalán nem alszom jól. Aztán ebéd közben belelapoztam kedvenc magazinomba, ahol is megakadt a szemem egy cikken amely a vaszatiról vagyis indiai térrendezésről szólt. Mintha csak rólam írták volna. Talán csak véletlen ez a sok egybeesés? De mióta is vannak ezek a problémáim? Igen, amióta ide költöztem. Illetve költöztünk a párommal, csak azóta szakítottunk. (az előző lakó is válás miatt adta el…) Mindenesetre érdekes ez a sok egyezés. Talán tényleg ilyen nagy hatással lehet életünkre a házunk-lakásunk-alvóhelyünk elhelyezkedése is!? Na hát ezen aztán tényleg nem múlhat – este tuti utánajárok annak mi is ez a Vaszati!

 • Kutasi Rita

  2010. október 10. vasárnap

  Ma reggel is nehezen indult a napom, az utóbbi időben egyáltalán nem alszom jól. Aztán ebéd közben belelapoztam kedvenc magazinomba, ahol is megakadt a szemem egy cikken amely a vaszatiról vagyis indiai térrendezésről szólt. Mintha csak rólam írták volna. Talán csak véletlen ez a sok egybeesés? De mióta is vannak ezek a problémáim? Igen, amióta ide költöztem. Illetve költöztünk a párommal, csak azóta szakítottunk. (az előző lakó is válás miatt adta el…) Mindenesetre érdekes ez a sok egyezés. Talán tényleg ilyen nagy hatással lehet életünkre a házunk-lakásunk-alvóhelyünk elhelyezkedése is!? Na hát ezen aztán tényleg nem múlhat – este tuti utánajárok annak mi is ez a Vaszati! Mi is a cím? http://www.terrendezes.hu

 • Andrea

  2010. október 10. vasárnap

  A honlap még fejlesztés alatt áll, még nagyon az elején vagyok, de ez a játék nagyon csábító! 🙂

  „Már megint egy ugyanolyan nap, mint a többi. Állok tanácstalanul a konyhában, és azon töröm a fejem, mit főzzek a családnak. Nem volt időm vásárolni, ráadásul valami gyorsan elkészíthető étel kellene, ami még finom és tápláló is. Leblokkolok. Nem jut eszembe semmi. Akkor most mit csináljak?
  Neked is ismerősek ezek a gondolatok? Szerencsére én már tudom a megoldást!
  Ezen az oldalon rengeteg recept, tipp, ötlet, hasznos tanács van, amelyek segítségével könnyen, gyorsan, olcsón elkészíthető ételeket varázsolhatok az asztalra.
  A fejtörésnek vége! Mennyivel könnyebben állok így neki a főzésnek!
  Próbáld ki te is!”

 • Simon Évi

  2010. október 10. vasárnap

  Hát, egy képzeletbeli honlap kezdő szövege:
  „Azt látod, hogy az orvostudomány erőteljesen fejlődik – a te bajodra még sincs megoldásuk.
  A gyógyszergyárak gőzerővel dolgoznak – a te fáradtságod viszont nem akar alábhagyni semmitől…
  A háziorvosod és a gyógyszerészed lelkiismeretes – a te lelkedig mégse érnek el…
  Ha még nem adtad fel, hogy valaha te is lehetsz jobban, akkor katt ide!”

  Bonbont és virágot az öltözőbe, fiúkat helyben fogyasztjuk, nyereményt átadom másnak, én nem tudok elmenni…. :-))))
  Üdv
  Évi

 • Dr.Körözsi Barbara

  2010. október 10. vasárnap

  A mi lakberendezős blogunk most indult, egyelőre babaszoba, gyerekszoba témában!
  A nyitólapunk egy részletével nevezek!:

  Körbekérdeztünk az ismerősök között és kiderült, hogy a lakberendezés valamilyen formában mindenkit érint! Te kire hasonlítasz?
  „Egy időben rendszeresen megvettem a lakberendezői magazinokat, de aztán felhagytam vele. Mikor szükségem lett volna egy konkrét megoldásra, az összeset át kellett lapoznom, hogy megtaláljam. Jó lenne egy online ötletgyűjtemény, ahol egyszerűen böngészhetek.”

  Ha pontosan tudod, mit keresel, használd a keresőnket! Fent a lap tetején és jobbra az oldalsávban is megtalálod! Ugrás a lap tetejére»

  „Szeretnék valódi lakásokat, szobákat látni. Nekem a magazinok fotói olyan távolinak, idegennek tűnnek.”

  Ezt megértjük, ezért is indítottuk el a valódi babaszobák sorozatot. Nézd meg itt»

 • STIM

  2010. október 10. vasárnap

  Kedves Ági! Nekem még csak készülget a blogom. A vállalkotásomat gyermekem születése után kb. 2 évvel kezdtem, már egy ideje próbálok nyitni a webes világ felé is, de ez lassan megy…..Ez a verseny egy nagyszerű lehetőség! Reklámszövegnek, talán ez is jó lenne, remélem, elnyeri tetszésedet és részt vehetek vele a sorsoláson (85szavas):

  Felháborító!!!

  Tegnap hoztam el az ékszerboltból a gyűrűmet, ma meg újra kiesett a kő, amit javíttattam!
  Bosszantó, ilyen alkalmatlan ékszerészek vannak?
  Hol találok valakit, aki segíteni tud nekem???

  Segítsetek!
  Köszi: Zsófia

  Kedves Zsófia!
  Megértem a problémádat! Én is bosszús lennék, hogyha valamiért fizettem és már másnap újra jelentkezne a hiba!
  Én ötvös vagyok, van egy ékszer blogom, ahol pontosan az ilyen ékszer anomáliákkal foglalkozom. Kérlek, küldj egy képet a gyűrűdről és megpróbálom Veled együtt megfejteni a probléma okát!
  Várlak a blogomban!
  Üdv: Szné T. Ivett

 • Hadházi Zsuzsa

  2010. október 10. vasárnap

  – Képzeld, már egy hónapos a weboldalam!
  – Melyik?
  – Hát az Életszerviz!
  – Mi az, hogy Életszerviz? Az életet szervizeled?
  – NEEEM, de mégis IGEN.
  – Az meg hogy lehet?
  – Tudod, ez az oldal egy tudakozó, szakértőkkel. Azaz, ha az élet bármely területén problémád van, akkor csak néhány KATT, és máris találsz egy embert, aki a tanácsaival segít neked.
  – Szóval, ha hisztizik otthon a gyerek, akkor akad valaki az eletszerviz.hu-n, aki megmondja mit csináljak vele?
  – Valami ilyesmi. Bár még csak 25 tanácsadónk van, s így például gyerek témában nincs senki, de remélem, hamarosan jelentkezik egy szakértő, és akkor ez ügyben is kereshetsz…
  – Ez remek! Profi kertész vagyok. Jöhetek én is tanácsadónak?
  – Hát persze! Szeretettel várlak!

 • Mester Éva

  2010. október 10. vasárnap

  Hétfő reggel ahogy Réka felébredt, mint mindig, most is rápillantott az ablakra. Minden nap szívderítő látvány ébresztette: a különböző színekben pompázó orchideák ott sorakoztak az ablakpárkányon. A virágok éppúgy élvezték a besütő reggeli napsugarakat, mint Réka a felderengő kedves emlékeket. A rózsaszín lepkeorchideát a kedvesétől kapta azon a szerelmes Valentin-napon. A sárga papucsorchideát az anyukája ajándékozta neki a születésnapjára. És a fehér árvácskaorchidea pedig a testvére meglepetése volt a kisfia születése alkalmából…
  De ma reggel valami nem stimmelt a virágokkal. Kókadtak, hervadtak, fonnyadtak, sárgultak. Jajj a szép orchideák, jajj a sok kedves emlék! Meg lehet még menteni őket valahogy?
  A választ a kertitanacsado.hu oldalamon megtalálod…

 • Szilvia

  2010. október 10. vasárnap

  A honlap még nagyon az elején tart és fejlesztés alatt, de Ági játékának nem tudtam ellenállni 🙂

  Ma ismét a mérlegre álltam. Nagy várakozást még nagyobb szomorúság követett. Dühömben visszarúgtam a mérleget a cipős szekrény alá.
  Fogmosás közben próbáltam elfelejteni a látottakat, azt a bizonyos háromjegyű számot. Legalább csak eggyel mutatott volna kevesebbet! Hány hónapja is tart ez már? Minden második nap tornázok, hetek óta már vacsora sincs! A csodaszerekre és az országot fogyasztó házhozszállított étrendre elment a fizetésem. Az orvosom is csak legyint, mikor megemlítem neki, hogy szinte már csak brokkolit eszem és vizet iszom.
  A ruhatáramat elnézve egyre közelebb érzem magam ahhoz, hogy feladjam. Ekkora méretben gyártanak még nadrágot és ha igen, akkor azt hol lehet kapni?
  Most pedig elindulok a munkába, ahol a bezzeg kolléganők beszélgetését kell hallgatnom, hogy ők most híztak vagy sem.
  Létezik még módszer, csodaszer, bármi, ami segít megszabadítani 30-40 kilótól és közben a kitartásom is megmaradl?

 • Kurucz-Kovács Katalin

  2010. október 10. vasárnap

  Az egyik szürke őszi délután sétálni indultam a 2 hónapos kisfiammal. Jól esett a séta, de mégsem éreztem magam olyan jól. Fáradt voltam épp csak magamra ráncigáltam a ruhát, összefogtam a hajamat és indulás. Egyszer csak szembe jött velem egy Anyuka a kislányával, szinte ragyogott! Csinosan volt öltözve, szolid sminkje teljesen feldobta az arcát és a haja sem volt elhanyagolva! Elgondolkodtam, talán nekem is így kéne sétálni indulnom? Megpróbáltam! És a siker nem maradt el! Legyél te is igazi nő anyukaként is! Praktikák, fortélyok, tanácsok, tippek a mindennapokra! Tartsál velem és a te sikered sem marad el!

 • Kinema üvegékszer / Kis-Németh Mária

  2010. október 10. vasárnap

  Ha ma 12 óra előtt találom meg Ági játékát, akkor mondtam volna Nektek, hogy gyertek játszani hozzám is, az egyik üvegékszeremért…
  de már nem lehet, mert ma 12 órakor zárult a játék, és már a sorsoláson is túl vagyok.
  Természetesen ha érdekelnek a saját tervezésű, design üvegékszerek, amit én magam készítek, szívvel-lélekkel, akkor a játéktól függetlenül is szeretettel várlak!:-)
  http://kinemaglass.blogspot.com/

 • Kati

  2010. október 10. vasárnap

  Unokanővérem – egyben a másik felem, és legjobb barátnőm – óvónő, fejlesztő pedagógus és istenien művészkedik. Egy párkapcsolati válság és munka-krízis után mégis súlyos pánikbeteg lett. Egy olyan kisvárosban él, ami porosabb, szürkébb és álmosabb, mint a legócskább angol krimik elején szereplő helyek – tudjátok, ahol aztán megtörténik a gyilkosság és beindul a konfliktus. Hosszú otthoni vergődés után végre meggyógyult, újra működni akar és működtetni akarja az életét. Én sikeres webes vállalkozó vagyok, így olyan lehetőséget kerestünk a számára, amit otthonról is tud csinálni, s ami élete szerelméhez, a gyermekek fejlesztéséhez, az édesanyák segítéséhez szól. Felküldtem „lopott nettel” 😉 Ági oldalára és végül ketten belevágtunk abba, ami azóta csak burjánzik és burjánzik …
  Egy fejlesztő pedagógiai és édesanyáknak, pedagógusoknak szóló nagyon komoly bábos oldal felépítésébe. Január végén, február elején indítjuk az oldalt. Remélem, nagyon sokan találkoztok majd vele.
  Az ő problémája éppen az, hogyan írja meg olyanra az anyagokat, amilyenre éppen kell – ezért nagyon szeretnénk megnyerni a lehetőséget, hogy ezen a tréningen ott lehessünk!
  Kata és Vuzsi 🙂

 • Szűcs Ica

  2010. október 10. vasárnap

  Ági, ez valóban így igaz, ahogy leírod. (Ismersz bennünket:-)?!)
  Még csak most készítem a honlapot, de „Andrea” engem is sokszor „megtalál”. Azért (vagy épp ezért!)teszek egy próbát…

  „Segítsetek! Már megint „mellényúltam” a boltban! Szép üveg, elfogadható ár…, de valami borzalom volt az üveg tartalma. Megfogadtam, addig több pálinkát nem veszek, amíg alaposan ki nem képeztem magam. Vagyis, amíg Ti ki nem képeztek! Mit javasoltok, melyik anyagotokkal kezdjem a tanulást?”

 • babbago

  2010. október 10. vasárnap

  Tavaly, a karácsonyi ünnepekre nagymamákhoz indultunk, amolyan sok állomásos „roadshow”-t terveztünk. Mindent bepakoltunk,ami a két gyereknek szükséges lehet egy hétre és nekivágtunk (volna) a pár száz kilométernek. Aztán eszembe jutott, hogy nem visszük a kisfiam etetőszékét! Pár évvel ezelőtt még a következőt tettük volna: csomagtartó felnyit, és elindul a 3D-s tetrisz, hogy betuszkoljuk a legkisebb etetőszéket (ikea-s).
  Most viszont csak belenéztem a kis kézitáskámba, és megnyugvással állapítottam meg, hogy igenis nálunk van az etetőszék…
  Elindultunk.
  Elhiszed, hogy elfért a táskámban az etetőszék? Igaz vagy nem?

 • Christa Horvath

  2010. október 10. vasárnap

  Nekem egy fantasztikus ötletem támadt.
  Írok egy könyvet, ami még a megjelenése előtt toplistás lesz.

  Hogy, hogyan csinálom ? Minden olyan titkot beleírok, amit nem szeretnének a titkos szolgálatok magukról olvasni.

  Még a megjelenés előtt felvásárolják az összes könyvet a kiadómtól.
  Hogy ne kerüljön általuk illetéktelenek vélt kezekbe.

  Ettől tutibb tipp nincs. Majd újrahasznosított papírt használtatok, mert azért a fákat sajnálnám amit 100 ezres példányú könyv előállításához szükséges.

  Egy hírszerző srác adta az ötletet az ő könyvét a Pentagon vásárolta fel 40.000 példányban.

 • Mészáros Anikó

  2010. október 09. szombat

  Ági!
  Köszönöm a bejegyzést, a játékot és a lehetőséget! 🙂
  Egy tipikus történet:
  „Jutka már a harmadik buszt engedte el, pedig szorított az idő, indulniuk kellett. Két éves kisfiával és a pár hónapos Annával várt a buszmegállóban. A kislány babakocsiban volt. Alacsony padlós buszra vártak, mert a két gyerekkel, babakocsival szinte lehetetlen egyedül felküzdenie magát a busz magas lépcsőin. De a kényelmes jármű ezúttal valószínűleg elromlott, és bár a menetrend szerint jönnie kellett volna, mégsem érkezett meg. Jutkának nem volt más választása: felszállt a negyedik, szintén magas lépcsős buszra a két kicsivel. Hiába voltak életerős fiatalok a megállóban, senki sem segített neki felcipelni a buszra a babakocsit.”
  Ha szeretnél gyermekeddel könnyedén közlekedni, a babahordozás a megoldás számodra!

 • Tóthné B. Krisztina

  2010. október 09. szombat

  ” Kedves Kriszti! No és akkor mindjárt a második megrendelésem: a kisfiamnak annyira megtetszett a pacis sál, hogy a kislányom is szeretne ilyet. Tudnál nekünk készíteni egy olyan lányos, rózsaszín verziót, amin egy duci macsek csücsül? Elvállalnád ezt is? Lécci-lécci!”

  Egyébként hogyhogy ilyen kevés hozzászólás van? Mindenki bőszen gondolkodik? 🙂

 • Berec Anna

  2010. október 09. szombat

  Sok beteggel beszélgettem, míg a csontritkulásos vizsgálatokra jártam. Mindenkinek volt különböző panasza egy valami azonban közös volt. Hiányolták azt, hogy nem tudnak a gondjaikról beszélgetni,süket fülekre találnak. Nem érti meg más, mert míg nem törik el a csontod, addig úgy néz ki, mintha semmi bajod sem lenne. Ugye, az egészséges embernek egész más a napirendje, mint olyannak aki csontritkulásban szenved. Biztosan neked is hiányzik az, hogy hasonló témáról olvass, beszélgess valakivel, mint a Te problémád. Neked külön étrendre, testreszabott mozgásra van szükséged. Ebben segítek neked, tarts velem és biztosan nem leszel egyedül a gondjaiddal!

 • Gitta

  2010. október 09. szombat

  Mivel a vállalkozásomat nem tudom bemutatni, mert még nincs, az ingyenes e-book sales-szövegével nevezek. (Kicsit lerövidítve, mert 125 szó volt 🙂 ) Mondjuk a 2-esbe fér bele, bár párbeszédnek kicsit freestyle. Íme:

  Utálsz órákig sorban ülni, hogy aztán vény nélküli szert kapj, amit amúgy is megvehettél volna?
  Gyakran nem tudod megítélni, hogy mi a banális apróság és mikor van tényleg nagy baj?
  Mufurc a háziorvosod és soha nem mond semmit?
  Ti sem jutottatok tovább fás társulások aljnövényzeténél biológia órán és nem kaptál sehonnan használható információt az alapvető betegségekről és a teendőkről?
  Akkor ezt az E-book-ot neked írtam!
  Ebben megtalálod a leggyakoribb gondok okait, a teendőket, a szóba jövő recept nélküli szereket, és azt, hogy mikor kell tényleg orvoshoz menni, vagy adott esetben mentőt hívni.
  Nincs más teendő, mint feliratkozni Hírlevelünkre, melyekben hasznos infók mellett a legfrissebb blogbejegyzésekről is tájékoztatót küldünk.

 • Szaffina

  2010. október 08. péntek

  Épp ilyen és hasonló ötletek jutottak eszembe tegnap este, és már reggel meg is csináltam a vázlatot! Ez szuper! Bár nekem már van működő blogom, de mindig kell rajta dolgozni! És tegnap azon agyaltam, hogyan lehetne még hatékonyabb! Az ötletek egy részét már jövőhéten be is vetem!

 • Tömösy Andrea

  2010. október 08. péntek

  Variáció 1.
  Íme ( de hogy 100 szó-e???):
  A kutyám hajnalban lehúzta rólam a takarót és addig ugatott, amíg fel nem öltöztem és elindultunk sétálni. Loholt, én meg repkedtem utána a póráz végén. A szomszédot és a postást megugatta, a macskát megkergette, cipőm szikrát hányt az aszfalton, úgy húzott. Valami undorító, büdös holmit zabált fel a kuka mellől, majd már a hazafelé úton kirántotta a kezemből a pórázt, elrohant egy biciklis után. Az visított, a kutyám örömében ráugrott rá és feldöntötte.
  Én ziláltan rohantam oda, sűrű bocsánatkérések között kibogoztam a biciklis lábára tekeredett pórázt és lelkileg megrokkanva, gyorsan hazaoldalogtam a kutyával. Otthon leroskadtam az ágyra, és feltettem magamnak a kérdést: Vajon mit csinálok rosszul? Hogyan pihenhetném ki a fáradalmakat egy ilyen kutya mellett? Hogyan mehetnék nyaralni, hogy biztos legyek abban, hogy a kutyám nem okoz kárt és jó kezekben van?

 • Frei Anita

  2010. október 08. péntek

  Sok olvasói levelet kapok kismamáktól, akik úgy érzik, környezetük azt várja el, hogy az első pillanattól tökéletesen gondoskodjanak a kicsiről, és közben állandóan érezzék is magukat maradéktalanul boldognak – azt hiszem, túl sok a mítosz az anyaság körül, túl nagy a nyomás a nőkön. Lehet tökéletesen helyt állni minden szerepben? Vagy már az is elég, ha „csak” törekszünk rá – és közben jól érezzük magunkat a bőrünkben? Az anyukák arról is írnak, hogy az anyasággal nem szeretnék a női oldalukat sem elveszíteni. A mi mottónk: „Légy jó anya, és maradj jó nő!”. A kismamát, a NŐT szólítjuk meg. Ugyanakkor mégsem a szuperanyákról írunk, akiknek minden olyan jól megy, hogy az már gyanús… (és bosszantó.) Hanem anyukákról, akik pont olyanok, mint Te: igyekeznek a legjobbat kihozni magukból, és a legjobbat adni a családjuknak. (Ez hol így sikerül, hol úgy.) Hogy még jobban kiteljesedhess, és igazán jól érezd magad a bőrödben, olvasd a Kismamatitkok oldalt: kiderül, hogy lehetsz egyszerre odaadó anya és vonzó nő!

 • HCsilla

  2010. október 08. péntek

  Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy pénzügyi tanácsadó és egy három gyerekes anyuka, aki imádta a gyerekeit, és nagyon szeretett velük játszani, nekik mesélni.

  Mivel mindketten rendszeresen indultak vádorutakra az Internet Birodalmában, egy szép napon a pénzügyi tanácsadó rá is talált az anyuka Játékos nevelés blogjára. Amikor ezt az anyuka meglátta, rögtön megszületett a Nagy Ötlet! Olyan weboldal kell, ahol a családok játszva tanulhatják meg, hogyan kell bánni a pénzzel, megismerhetik az Új Időket, és az Új Idők titkát őrző tündérrel.

  Így is lett! A két nő összefogott, és megcsinálta a http://www.eznemjatek.hu -t.

  Te kipróbálod?

 • Kereki Kriszta

  2010. október 08. péntek

  Tetszik ez a játék 🙂 Én a történetes (4-es) változattal versenyeznék, íme:

  A héten véletlenül összefutottam egy régi ismerősömmel. Megbeszéltük, hogy átugrik egy beszélgetésre, hiszen annyi minden történt időközben! Pár nap múlva sikerült is összeülni, örömmel újságolta, hogy hosszú idő után hazajön a legjobb barátnője külföldről, csak nem tudja, mit vigyen ajándékba a welcome partira? Valami egyedit, különlegeset szeretne találni. Amikor meglátta a saját készítésű gyöngyékszereimet, felcsillant a szeme: ez az! Hosszas válogatás után megvolt a tökéletes ajándék. Azt hiszem, az ilyen találkozásokért csinálom az egészet…

 • Nagy Éva

  2010. október 08. péntek

  Nem ér, most indulunk és csak hétfő este érek haza:( addig nincs netem:(

  Jó játékot és hétvégét!

 • Anikó

  2010. október 08. péntek

  Az Év Anyavállalat verseny indított el mindent. „Itthonülő” anyukaként keresgéltem a lehetőségek között a gyerekek alvás ideje alatt (mikor máskor?!:)). Továbbküldtem ismerőseimnek a résztvevők linkjét, hogy nézzétek mások így csinálják és sikerül nekik. Majd egy régi kolléganőm visszaírt, hogy ő belevág egy helyi babás-mamás oldal létrehozásába és nincs-e kedvem nekem is. És volt. 🙂 Mert ezt a honlapot, akkor is csinálnám, ha sose lenne belőle semmilyen anyagi hasznom (remélem azért lesz :)). Hiszen eddig is készítettem hírlevelet, csak azt e-mailnek hívták és a barátaim kapták meg: jó programokról, hasznos információkról, újdonságokról, könyvekről, börzékről, szóval mindenről, ami egy helyi anyukát érdekelhet.

 • Anikó

  2010. október 08. péntek

  Akkor elkezdem, pedig mindig az elsőnek a legnehezebb. Azt le kell, hogy írjam, hogy nekem nagyon nehéz volt betartani a 100 szavas korlátot. 🙂 Annyit tudnék ömlengeni az oldalamról. 🙂 Folyt. köv.

 • gitta

  2010. október 08. péntek

  Jönnék én a tréningre, ha tudnám, mit is fogok eladni 🙂

 • Zita

  2010. október 08. péntek

  Szia!

  A második pontról nekem az a reklám jut eszembe, amit déltájban adnak a Kossuth-rádión, egy anyukával folyik a beszélgetés a kislánya egészségi állapotáról meg a tuti vitaminról…
  Roppant idegesítő, ráadásul éppen az ilyen tanácsok miatt (is), meg mert néha annyira átlátszóak ezek a dolgok, én nem érzem megszólítva magam ilyenkor, inkább taszít.
  Ha olyan a honlap/weblap/blog, bármi, hogy megéri a MINŐSÉG miatt visszamegyek. A trükkökért nem.

 • Viki

  2010. október 08. péntek

  Mindig jó ötleteket szerzek innen. 🙂 Azt hiszem, minden egyes dolgot többször kell olvasnom és hallanom, mire leesik a tantusz és el is kezdem megvalósítani! 🙂 Kíváncsi leszek a résztvevőkre! 🙂

Comment navigation