Kisgyerekes anyaként állást keresel? Jó lenne otthonról dolgozni, de nem tudod, hogyan vágj bele? Segítünk!
A Gazdagmami közösség 2008-tól kezdve több ezer anyukának segített önálló bevételt teremteni, vállalkozást indítani. Neked is tud.
                                                                                                                   
Ez az oldal és az ingyenes tudásanyagaink ezt a kérdést segítenek megválaszolni számodra.

Otthoni munka kismamáknak? Biztosan megfordult már a Te fejedben is, hogy milyen jó lenne otthoni munkával, a baba mellől pénzt keresni. Hozzájárulni a havi számlákhoz, enyhíteni a hó végi pénztelenségen, esetleg, hogy valamivel több jusson a gyerekekre, néha eljussatok kirándulni, állatkertbe, játszóházba…

Kézenfekvő megoldás lenne, hogy találj egy kismama távmunkát, amit a szabadidődben kötetlenül végezhetsz.
Talán már próbáltál is keresni ilyesmit, de mindig ugyanazokba az ajánlatokba botlottál, amikhez nincsen képesítésed vagy éppen kedved.

Miben kínálunk neked mást, mint a többi otthoni munka oldal?

Nem csak egyféle ajánlat Az otthoni munkát kínáló oldalak többségén nem valódi otthon végezhető munkákat, hanem üzletkötést és hálózatépítést kínálnak neked egyre körmönfontabb módszerekkel. Mi nem csak egyféle munkalehetőséget kínálunk, hanem megmutatjuk, hogyan tudsz a saját meglevő ismereteidre, szaktudásodra építve internetes pénzkereseti lehetőséget teremteni.

Tudást adunk Ha folyamatosan olvasod a blogot, elolvasod az ajándék könyveket és nyomonköveted a 3 hónapos ingyenes online marketing e-mail tanfolyamot, egyre több és több információ birtokába juthatsz arról:

  • hogyan tudod felkutatni a leginkább neked való távmunka-lehetőségeket
  • hol akadhatsz rejtett munkalehetőségek nyomára
  • miként javíthatod esélyeidet a munkaerőpiacon,
  • milyen pénzkereseti források léteznek még, amikre eddig nem is gondoltál
  • hogyan szakíthatsz időt a távmunkára 1 vagy több gyerek mellett
  • milyen kismama munka lehetőségek léteznek, amikre eddig nem is gondoltál

Miért nehéz manapság anyaként boldogulni a munkaerőpiacon?

Mert a 21. században fejlődni és előrejutni csakis tudatos önfejlesztéssel lehet. A Munkaügyi Központok és a különféle állami programok képzései jól jöhetnek, ha még nincs szakképzettséged, de gyakorlatot és igazán piacképes tudást nem adhatnak. Kisgyermekes anyaként és egy vadonatúj szakmával a kezedben pedig éppen olyan nehéz lesz állást találnod, mint korábban.

Ha olyan térségben laksz, ahol kevés a munkalehetőség, akkor hiába a jó végzettség, hiszen kismamaként, anyaként nem teheted meg, hogy 40-50 kilométert utazol minden nap egy jó állás miatt, esetleg a gyermekedet is magaddal cipelve, ami további megkötöttséget jelent az álláskeresésnél.
Ha lennének megfelelő otthoni munka-lehetőségek kismamáknak, akkor lakhelyed folytán nem indulnál eleve hátrányos helyzetből.

Ez az oldal azért jött létre, hogy minden tudást, eszközt, képzést és lelkierőt megadjon ahhoz, hogy boldog és sikeres anyuka légy és változtathass sorsodon!

Rendszeresen szervezünk olyan eseményeket, amik felhívják a figyelmet a kismamák hátrányos munkaerőpiaci helyzetére és segítenek megtalálni a megoldást:

 • A 2010. tavaszán első ízben megrendezett Év Anyavállalata verseny olyan vállalkozó anyákat mutatott be, akik kisgyermekek vagy baba mellől indították cégüket.
 • A Gazdagmami Turné előadások során vidéki településeken tartok előadásokat, olyan kismamák számára, akik szeretnének többet tudni a vállalkozásépítés lehetőségeiről
 • A Vállalkozónői Kerekasztal keretében minden hónap második péntekén személyesen is találkozunk vállalkozás előtt álló és már tapasztalt vállalkozónőkkel tapasztalatcserére és tanácsadásra


Vida Ági, Vida ÁgnesA Gazdagmami.hu oldal szerzője Vida Ági, maga is kismamaként indította első internetes vállalkozását mindössze 3600 Forint befektetéssel, ami 6 hónap alatt vált saját kategóriájában piacvezetővé, és mára egy 12 főt foglalkoztató céggé nőtte ki magát.

Ági a saját vállalkozási tapasztalataira építve hozta létre a kismamák önálló vállalkozásindítását segítő oldalát, a Gazdagmami.hu-t, ahol eddig közel 3000 anyukának segített elindítani online vállalkozását, ezzel Európa legjobb vállalkozásösztönző kezdeményezésévé nőtte ki magát, amiért 2014-ben az Európai Bizottságtól díjat is kapott. Rendszeresen hívják előadónak online marketing, vállalkozás és női vállalkozás témájú konferenciákra.

Ágit több ízben hívták a médiába is, mint a kismamák munkaerőpiaci helyzetének és lehetőségeinek szakértőjét. Tovább >>Az “Apa dolgozik, anya pénzt keres” és az “50 otthoni munka” című könyvek, a 3 hónapos e-mail tanfolyam és a blog segítenek neked felismerni milyen pénzkereseti módok léteznek a megszokott alkalmazotti státuszon túl, és hogyan szerezhetsz otthoni munkát, olyat, amivel valódi jövedelemhez juthatsz!

Szeretnél többet tudni róla? Klikk ide és segítek (ingyenes) >>

7 Comments

Leave A Response

* A hozzászóláshoz el kell fogadnod az adatvédelmi tájékoztatónkat

*

Elfogadom

* Denotes Required Field