Készüljünk 2011-re! 1.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is készítettem egy sorozatot a 2011-es internet marketing trendekről, de mielőtt belevágnánk a „valódi” trendek ismertetésébe, ebben az első videóban először bemutatom, hogyan érdemes felkészülnöd, megtervezned a jövő évi tevékenységeidet, és elhárítanod a megvalósítás útjából az akadályokat.

7 Comments

 • Kriszta

  2011. január 17. hétfő

  Szia Ági,
  Nem ehhez a videóhoz, bejegyzéshez kapcsolódik a bajom. Próbálom az évvégi anyagaidat feldolgozni és egy kis segítséget szeretnék kérni, mert a facebookon a SkypeMe szolgáltatást nem tudom beállítani. Végzetes hibát ír ki.
  Mi lehet a gond? A hibaüzenetben nem sok értelmes szó van :-(.

  Köszi, előre is!!

  • Vida Agi

   2011. január 17. hétfő

   Nekem is sikerült produkálnom ugyanezt a problémát, és utánanéztem, másoknak is, viszont megoldás még nincs, ez valami adatbázis probléma, addig egyelőre ezt nem lehet használni. Amit tehetsz, hogy helyette felveszed az adatlapodra a Skype elérhetőségedet.

   • Kriszta

    2011. január 17. hétfő

    OK,
    Köszi, ez lesz 🙂 és majd figyelem, hogy mikor javul meg.

 • S.Annamária

  2011. január 01. szombat

  Kedves Ági!

  Egy kérés: amikor idegen nyelvű honlapokat említesz, megtennéd, hogy magyarul betűzöd, vagy kiírod a nevüket? Régebben volt, hogy fél órámba került, míg pl. az etsy.com-ra rátaláltam:-)
  Köszi és BÚÉK!
  Annamari

  • Vida Agi

   2011. január 01. szombat

   A videóban ki van írva az eszközök között (a képernyő alján), pont azért került oda, mert sokan nem értik a szövegben elhangzó oldalak neveit.

 • Szilvi

  2010. december 29. szerda

  Köszönöm Ági a tanácsokat, nagyon jó ez a videó.
  Alig várom a következő részt!

  • Vida Agi

   2010. december 29. szerda

   Örülök, hogy tetszett, jó tanulást! 🙂