10 ötlet, hogyan adj el videóval

Azt látod, hogy mindenki videózik, de nem mersz belefogni? Videózol, de nem tudod hogyan lesz belőle vevő? Ebben az élő adásban 10 ötletet mutattam, hogyan adhatod el a termékedet vagy szerezhetsz ügyfeleket videóval.

Tovább →

A videó, ami elad: Hogyan írd meg?

A videó, ami elad: Hogyan írd meg?

A csapból is az folyik, hogy videózz, de talán még félsz tőle. Vagy már csinálod, de nem tudod, hogyan használd vevőszerzésre. Semmi vész, ebben az élő adásban helyretettem ezt a dolgot! 🙂 Megnéztük: – Rövid videóval, hosszúval vagy élő adással érdemes eladni? – Milyen videót csinálj, ha annyira nem szeretnél „szerepelni” a videóban? – És:…

Tovább →

Videó a marketingben: de hogyan? Útmutató kezdő videósoknak

Videóznál, de nem tudod, hogyan fogj bele? Miért érdemes videómarketinget használni, hol és hogyan használhatod? – Élő videó vagy premier videó: Melyik a jobb? – Álló vagy fekvő legyen? – Miről csinálj videót, ha még soha nem videóztál? Erről beszéltem ebben a videóban.

Tovább →

Videót készítenél, de nem akarod, hogy amatőr legyen? Ezekre figyelj oda:

Induló vállalkozóként, amikor meg kell fontolnod mire mennyit költesz, nyugodtan elkezdheted a videókészítést házilag is. De hogyan legyen jó minőségű az otthon elkészített amatőr videód? Ehhez szedtem össze néhány bevált módszert ebben a bejegyzésben.

Tovább →

Youtube marketing: Hogyan és miért fogj bele?

Kinek és hogyan érdemes marketingeznie a vállalkozását a Youtube-on? Miért érdemes egyáltalán még ezzel is foglalkozni? Hogyan támogathatja a vállalkozásodat a Youtube megjelenés? Élő? Rövid videók? Vlogolás? Milyen megjelenési lehetőségeid lehetnek? Milyen tartalmat készíts Youtube-ra? Hogyan támogasd a kampányaidat, értékesítésedet Youtube videókkal? Erről volt szó ebben az élő adásban.

Tovább →

Hogyan tegyél feliratot a videóidra?

Szoktál videókat feltenni a Facebookra? Akkor kötelező legalább az elejét feliratoznod. Vagy inkább a Youtube-ra teszel fel videókat? Ott sem árt, ha van felirat. De hogyan feliratozd a videókat gyorsan? Íme néhány megoldás:

Tovább →