A könyvek letöltéséhez klikk a leírások alatt a „LETÖLTÉS” linkre jobb klikkel, majd válaszd a „Fájl mentése másként” vagy „Hivatkozás mentése másként” opciót!

Mitől lesz életképes egy vállalkozás? Íme az a 6 tényező, amit mindenképpen figyelembe kell venned, ha szeretnél életben maradni a piacon:
LETÖLTÉS

50 online marketing tipp

Egy kukkot sem értesz ebből az online marketing dologból? Ez a tanulmány segít megérteni az internetes vállalkozás alapjait.
LETÖLTÉS
Internetes Pénzkereset – Hogyan?
internetes pénzkereset
Ismerd meg az internetes pénzkereseti lehetőségek összes formáját, lásd át az összes lehetőséget egyben – hogy mihamarabb belefoghass!
LETÖLTÉS
SOS! Nincsenek ötleteim! 200 kérdés
Egy csomó mindent olvastál már az online marketingről, Facebookról, hírlevelekről, értékesítési oldalakról, de fogalmad sincs, mibe vágj bele? Ebben segít ez a tanulmány.
LETÖLTÉS
Válságban is növekedni?
válság ellen
Hogyan növeld a bevételeidet, hogyan tegyél szert több vevőre, magasabb profitra még válság idején is? Nem igaz, hogy az emberek nem költenek, csak egyáltalán nem mindegy MIT adsz el nekik.
LETÖLTÉS
Uborkaszezon – Ugyan már!
online vállalkozás fejlesztés
Néhány vállalkozás éppen, hogy csak működik, mások minden nehézség ellenére dübörögnek. Mi a különbség köztük? Nem az, hogy az utóbbiaknak szerencséjük volt, ők valami egészen mást tudnak. Mit? Olvasd el és kiderül!
LETÖLTÉS
Ne légy gyanús!
marketing bizalom internet
Amikor a hírekben minden nap internetes átverésekről lehet hallani, akaratod ellenére is előfordulhat, hogy a honlapodat „gyanúsnak” tartják a vevők, hogy nem bíznak az ajánlatodban, a termékedben. Mi az az 5 pont a honlapodon, amin ha változtatsz, elkerülheted a bizalmatlanság-csapdát?
LETÖLTÉS
Online Marketing Fogalomtár
online marketing szótár
Mi az a trackback? Mit csinál az RSS? Mire való a direkt marketing? Ha feliratkoztál hírlevelekre, olvasol blogokat, de sokszor gondban vagy vele, mi mit jelent, az online marketing-magyar szótár segíteni fog.
LETÖLTÉS
Hogyan csinálj saját infoterméket?
infotermék készítés
Tudásból vállalkozás: Hogyan keress pénzt online oktatással? Online tanfolyam, e-book… – vajon melyik a jobb? Mi legyen benne? Kinek adjam el? Ez a tanulmány bevezet az alapokba.
LETÖLTÉS
50 otthoni munka ötlet
50 otthoni munka
Mibe foghatnál otthonról az internet segítségével? Ha semmi nem jut az eszedbe, ez a könyv 50 konyhakész ötlettel segít.
LETÖLTÉS

Kézművesek marketingje
Erről a témáról tartottam egy nagyon részletes előadást, itt tudod meghallgatni:
A vázlatát pedig itt találod:

Ha a letöltéssel problémáid akadnak, írj a beatrix@gazdagmami.hu címre és segítünk!

Mit tegyél most? Kövesd az e-mail tréninget, ami segít a gyakorlatban is megvalósítani a tanultakat,
gyere el a havi találkozónkra, ahol minden hónapban más témáról tanulhatsz és személyesen is kérdezhetsz tőlem,

És ha még eddig nem tetted, kövess Facebookon is, ahol több, mint 126.000 online vállalkozóval beszélgethetsz nap, mint nap Magyarország legnagyobb online vállalkozói közösségében!