Mire jó a GazdagMami VIP kártya?

A Gazdagmami VIP kártya kedvezményre jogosít egyes termékek megvásárlásakor.

A kedvezmény összege termékenként változik.

A Gazdagmami VIP kártya által kapott kedvezmény nem vonható össze a Gazdagmami Kupon által nyújtott kedvezménnyel, illetve egyéb kedvezménnyel.

A Gazdagmami oldalakon egyszerre csak egy kedvezmény vehető igénybe.

 VIP kártya megszerzésének feltételei


Gazdagmami VIP kártyát az a Gazdagmami vásárló kaphat, aki Gazdagmami Tanfolyam terméket (3.0, 4.0 stb) és kettő darab haladó szintű Gazdagmami terméket, vagy három darab haladó szintű Gazdagmami terméket vásárolt 2012 óta.

Haladó szintű termékeink: Infotermék MOST, Gazdagmami Akadémia, Online MédiaBirodalom Progran, Láblógató Tréning, Vevőhalász Tréning, Konverzió Tréning, Könyvmarketing Tréning, Nagy Kampány Értékesítési Szövegírás Tréning, Hajrá! Konferencia.

A VIP kártya megszerzése után van lehetőség a VIP kártya által nyújtott kedvezményekre.

A VIP kártyát nem kell külön igényelni, a kártyát az ügyfélszolgálat a jogosultság megszerzése után automatikusan kiállítja, majd azt postán vagy személyesen eljuttatja az ügyfélnek.

 A VIP kártya használata

A kedvezményre jogosító Gazdagmami VIP kártyát az ügyfél kedvezményes vásárlásra használhatja azokra a termékekre, ahol ezt jelezzük. Megrendeléskor a VIP kártya kódját meg kell adni a szükséges rubrikába.

A kedvezmény csak akkor vehető igénybe, ha a kártya használatának jogosságát ügyfélszolgálatunk ellenőrizte.
A VIP kártya érvényessége


Alapesetben a Gazdagmami VIP kártya minden év december 31.-éig érvényes.

Meghosszabbítása évenként egy haladó termék megvásárlásával vagy egy haladó tréningen, haladó szintű konferencián való részvétellel történik. Ez alól kivétel a minden év májusában megrendezett Üzletanyu Konferencia.

A lejárt VIP kártyát inaktiváljuk, lejárat után új kártya csak a VIP kártya megszerzés feltételeinek teljesítésével lehetséges!www.gazdagmami.hu