Itt lehet kérdezni!


Kérdéseid vannak? Olvastad a könyvet, de nem értettél valamit vagy elakadtál valahol? Itt felteheted a kérdéseidet!

Ezen az oldalon a könyvvel, vállalkozás indítással, internet marketinggel kapcsolatos kérdéseket tehetsz fel.

Ha Motivátor előfizető vagy a Zárt osztály oldalán, ha Gazdagmami Tanfolyam vagy VIP előfizető vagy, a Klub oldalán várjuk kérdéseidet!

157 Comments

 • Vida Agi

  2010. szeptember 22. szerda

  Anikó, Kriszta jól mondja, a Related Posts plugin tudja ezt.

 • Kriszta

  2010. szeptember 21. kedd

  Anikó,
  “Related Posts” ezt teleítsd, aztán a beállításokban tudod testre szabni:-).

  Sok sikert!!

 • Mészáros Anikó

  2010. szeptember 21. kedd

  Találtam egy ilyet, hogy “similar post plugin”, hozzá tartozik a “post plugin library”. Letöltöttem, telepítettem, bekapcsoltam őket, de nem történt semmi 🙁 A beállításaiban kell valamit átvariálni?

 • Mészáros Anikó

  2010. szeptember 21. kedd

  Ági!
  Egyszer már kérdeztem, valaki válaszolt is, de most nem találom.
  Melyik plugin tudja azt, hogy összeszedi a bejegyzés végére a kapcsolódó cikkeket?
  Anikó

 • Vida Agi

  2010. június 21. hétfő

  Éva, a legtisztább ügy, ha a megkeresel egy ügyvédet és vele állíttatod össze az általános szerződési feltételeket (megrendeléshez). Az adatvédelemhez adatvédelmi nyilvántartási számot kell kérni: http://abiweb.obh.hu/abi/index.php?menu=aventa/adatlap1

  A szabályzatokról, amiket fel kell tenned, és a tartalmukról itt találsz részletes információkat: http://www.standard-team.hu/impresszum.html

  Itt is találsz hasznos jogi tudnivalókat internetes kereskedelemhez: http://www.nfh.hu/portal/hasznos/internetes

  Másolni semmiképp sem érdemes, írj sajátot.

 • Éva

  2010. június 20. vasárnap

  Kedves Ági!

  A regisztrációról, adatvédelemről szeretnék tőled kérdezni. Már megvettem a Gazdagmami Start-csomagot, abban volt is egy hanganyag erről. Engem az érdekelne, hogy van e valami oldal, ahonnan ötletet vehetek a megfogalmazáshoz? Ahol példák vannak, hogy mit kell írni egy ilyen szövegbe, hogyan kell megírni. Egyáltalán mik azok a kitételek, amelyeket mindenképp meg kell fogalmazni, hogy ne legyenek jogi problémák? És ha mondjuk találok egy oldalt, aminek a regisztrációnál lévő szövege tetszik, azt átmásolhatom magamhoz, vagy ez lopásnak számít?
  Köszi, Éva

 • Vida Agi

  2010. május 23. vasárnap

  Éva, írj Szilvinek a szilvi@gazdagmami.hu-ra és küld egy leírást a lehetséges problémákról és a megoldásokról.

  Juli, nem ez a legjobb módszer a látogatottságra, de ha használni szeretnéd, akkor olyan fórumon használhatod, ahol létezik fórumaláírás, amit a profilodban tudsz megadni és ide tehetsz be linket is, mindegyik hozzászólásodnál megjelenik. A nagy portálok fórumain többnyire nincs ez a funkció.

  A helyezés és a bevétel között nincs közvetlen összefüggés. Miből szeretnél bevételhez jutni? Azt tudod, hány látogatót hoz számodra a 10. hely? Nem muszáj elsőnek lenni ahhoz, hogy bevételeid legyenek.

  Néhány hely, ahol írtam a látogatottságnövelésről:
  http://www.gazdagmami.hu/internetes-penzkereses/3-latogatottsag
  http://www.youtube.com/watch?v=TTibaQtYQM4

  Réka, a saját DVD-d kiadásához fel lehet venni pl. a kiadói tevékenységet.

 • Mészáros Anikó

  2010. május 21. péntek

  Ági köszönöm!
  Anikó

 • Reka Ivanics

  2010. május 21. péntek

  Kedves Ági,
  Nagyon szuper a honlap, és rengeteg érdekes, tartalmas és főleg motiváló dolgot találtam rajta. Nagyon köszönöm a pozitív kisugárzást!!

  A kérdésem pedig az lenne, hogy jogilag, adózásilag ha leforgatok egy DVD-t, itthon, a saját tudásanyagommal, és árulom az interneten, ahhoz milyen tevékenység kell hogy legyen a tevékenységi köreim közt? Internetes kereskedelem kell, az OK, de a DVD-hez nem kell valami olyan tev. kör, hogy filmgyártás pl? Csak azért merem megkérdezni, mert Ti ezzel sokat foglalkoztok, ahogy látom, a könyvelőm pedig eléggé hümmögött 🙂
  Köszönöm előre is a választ,
  Szép napot
  Üdv: Ivanics Réka

 • Szilvi

  2010. május 21. péntek

  Szia Ági!
  Wordpress-ben írom az oldalamat. A kategóriákat sorba lehet rendezni valahogy? Mert most a hónapok nevét abc rendbe teszi, és így elég zavaró. Köszi előre is a segítséget!
  Üdv: Szilvi

 • Juli

  2010. május 20. csütörtök

  Szia Ági,

  Kérdésem lenne, hogy mintha régebben olvastam volna valahol, hogy ha weboldalamat szeretném ingyen reklámozni, arra nagyon jó hely a fórumozás!!!! csak hogy általában a moderátor letilt, amint látják, hogy elhelyezem a weboldalam címét a hozzászólásban!!!! Tanácsot tudnál adni léágy szíves ehhez? Valamint van egy weboldalam, fizetek egy SEO cégnek, hogy előre jussak a google-ban, már egész jó helyen vagyok, második illetve 1-2 kulcsszóra első oldal alul. Mégsincs bevételem. Csak google első oldal első helyről lehet??? hogyan reklámozhatnám még ingyen az oldalt? nincs pénzem már reklámra.
  Nagyon naggyon köszönöm

 • Éva

  2010. május 20. csütörtök

  Szia Ági!
  Ma megvettem a Gazdagmami Tanfolyamot, és nem tudom lejátszani, csak hang van, kép nincs.
  Mit csinálok rosszul. Le kell töltenem valamilyen programot még?

 • Vida Agi

  2010. május 19. szerda

  Szervezés alatt van, pontos időpont még nincs, de ha lesz, akkor hírlevélben küldök majd értesítést. Ahol sikerül összeszervezni, június-július folyamán lesz előadás.

 • Anikó

  2010. május 19. szerda

  Kedves Ági !

  Szeretnék érdeklődni ,hogy Hódmezővásárhelyen kívül ( 2010.05.20 )lesz-e esetleg Debrecenben vagy környékén gazdagmami turné és ha igen akkor várhatóan mikor ?

  Üdv,Anikó

 • Vida Agi

  2010. május 18. kedd

  Anikó, igen értem 🙂
  Ezt úgy lehet megcsinálni, hogy ahova ugratni akarsz a szövegben, oda beteszel egy ilyen linket: <_a name="TETSZŐLEGES SZÖVEG"_><_/a_>

  Ahonnan pedig linkelni akarsz oda: <_a href="#TETSZŐLEGES NÉV"_>SZÖVEG<_/a_>

  A TETSZŐLEGES NÉV helyére bármilyen nem ékezetes szót beírhatsz a két helyen ugyanaz legyen. A SZÖVEG pedig a linkszöveget jelenti.

  (az alávonásokat, “_” vedd ki a kódból, az csak azért van benne, hogy megjelenjen a hozzászólások között)

 • Mészáros Anikó

  2010. május 17. hétfő

  Szia Ági!

  Lehet, hogy bonyolult a válasz, de azért felteszem a kérdést:
  hogyan tudom megcsinálni azt, hogy egy oldalon belüli tartalomra linkelek. Pl. azt írom az oldal tetején, hogy “katt ide”, és nem egy másik oldalra vezetem el a látogatót, csak mondjuk 3 bekezdéssel lejjebb ugyanazon az oldalon.
  Érthetően fogalmaztam?

 • Vida Agi

  2010. május 03. hétfő

  Diána, attól függ, mit szeretnél. Léteznek e-book készítő szoftverek, amik gyakorlatilag egy védett könyvet hoznak létre, viszont számos limitálással (csak 1-2 gépre telepíthető, nem nyomtatható stb.) pl ilyen ez is: http://www.antssoft.com/ebookmaker/index.htm

  Egyszerűbb módszer feltelepíteni az Open Office nevű ingyenes irodai szoftvert a gépedre (openoffice.org), amiből kapásból tudsz pdf formátumba menteni, jelszóval védheted a könyvet stb.

  A könyvet a honlapod tárhelyére kell feltöltened, ez független attól, hogy statikus vagy dinamikus maga a honlap. A könyv elérési linkjét a honlapod egy zárt oldalára teheted ki, vagy e-mailben küldheted el az érdeklődőknek.

  A http://www.gazdagmami.hu/kismama-tanfolyam/gazdagmami-lemezek oldalon fentvannak az árak is, a honlapkészítés 2 DVD-je br. 22.000 Ft

 • Diána

  2010. május 03. hétfő

  Szia

  először is nagyon köszönöm a gyors választ. Az E-bookkal kapcsolatban az érdekelne hogy statikus oldalra lehet e feltenni ilyet és a menete egy ilyen könyv létrehozásának.
  A CD-k árát hol találom? És a honlapkészítéssel kapcsolatosat külön is meglehet vásárolni?
  Köszi

 • Vida Agi

  2010. május 02. vasárnap

  Diána, statikus oldalakról csak futólag van szó, letölthető Templatekről csak a WordPress keretein belül. Részletek a tartalomról itt találhatóak: http://www.gazdagmami.hu/kismama-tanfolyam/gazdagmami-lemezek
  Mi érdekel e-book készítéssel kapcsolatban?

 • Mészáros Anikó

  2010. május 01. szombat

  Ági! Sejtettem, csak nem tudtam, melyik. Köszönöm!
  Anikó

 • Diána

  2010. május 01. szombat

  Ja és az E-book készítéssel kapcsolatban honnan érdeklődhetek?

  nagyon köszönöm a válaszodat.

 • Diána

  2010. május 01. szombat

  Szia
  engem az érdekelne hogy a CD-den amelyik a honlapkészítésről szól, van e szó a statikus oldalakról ill. a letölthető Template-kről. Úgyanis én ilyet szeretnék. lehet esetleg kérni egy tartalom jegyzéket hogy milyen témákat tartalmaz a CD?
  Köszönöm

 • Vida Ági

  2010. május 01. szombat

  Legegyszerűbben WP pluginekkel:
  FB like plugin http://cordobo.com/1608-facebook-like-plugin-wordpress/
  TWitter retweet plugin http://wordpress.org/extend/plugins/twitter-retweet/

 • Mészáros Anikó

  2010. április 30. péntek

  Ági!
  Hogyan tudom a bejegyzések mellé tenni a twitteres négyzeteket és a facebookos lájkolást?

  Anikó

 • Kovácsné Tóth Tímea

  2010. március 28. vasárnap

  Szia ÁGi!
  Nagyon köszönöm a gyors válaszodat. Hát igen ezeket az anyagaidat még meg sem néztem. Már el is raktároztam olyan helyen ahol látom, és amint ki tudom fizetni, már jelentkezem is a megrendeléssel.
  Köszönöm
  Timcsi

 • Móni

  2010. március 28. vasárnap

  Köszönöm szépen a gyors választ.
  A személyes konzultációhoz szerinted melyik kell az előző hozzászólásomban említettek közül? Bocsi a sok kérdés miatt, de kicsit elveszek a számok között….

  Köszi

  Móni

 • Vida Agi

  2010. március 28. vasárnap

  Móni, 7240 – Adatbázis szolgáltatás, on-line kiadás
  5819 – Egyéb kiadói tevékenység Ezeket felvehetitek.

 • Móni

  2010. március 28. vasárnap

  Ági!

  Köszönöm szépen a gyors választa másik blogban. Bocsi, h itt is írok, de sűrgős a dolog, mert a férjem holnap megy kiváltani a vállalkozóit. A könyvkiadást kérdezte a férjem, s azt mondták neki, hogy a könyvkiadáshoz nyomdász végzettség kell. Te ilyen számot vettél fel ahhoz, hogy a saját könyveket értékesíthesd? Az egyéb felnőtt oktatás alatt a Tanórán kívüli oktatást érted vagy a Általános képzési célú felnőttképzést, mert konkrétan ilyen cím nincs….
  Kerestem a tréning és tanácsadást is, s ezt találtam: Oktatási, nevelési, módszertani tanácsadás, szakmai tervezés, szakértés (856001), ez lefedi a konzultációt, s szerinted engedélyhez kötött?
  teaorszamok.hu oldalon nézem, s ott sehol sincs feltüntetve, hogy mi a feltétel. Tudsz olyan oldalt ajánlani, ahol fel vannak azok is tüntetve?

  Köszi

  Móni

 • Vida Agi

  2010. március 28. vasárnap

  Tímea, van olyan termékem, amiben több a szöveges anyag, pl. a Profi Tartalomfejlesztés Online és az Infotermék MOST, ott már csak a szoftverek használata van meg videóként, a többi írásos anyag.

 • Kovácsné Tóth Tímea

  2010. március 28. vasárnap

  Szia Ági!
  Nagyon kíváncsi vagyok, hogy nincs véletlenül a start program hanganyaga mellett esetleg írásos anyag is? Mondjuk egy letölthető E-book.Én jobban szeretek szövegekből tanulni, persze szívesen fizetnék is érte, már a start program cd-jét is megvettem. De nekem valahogy a hanganyagok nem jönnek be, nehezebben tanulok belőlük, nem tudok oda figyelni rendesen! Ne haragudj csak eszembe jutott, hogy megkérdezzem!
  Válaszodat előre is köszönöm.
  Timcsi

 • Vida Agi

  2010. március 26. péntek

  Judit, ez valami böngésző-gond lehet (vagy a billentyűzeted ragadt be: próbáld meg ezen az oldalon: http://www.gazdagmami.hu/konyv-letoltese

 • Huszár Judit

  2010. március 25. csütörtök

  Kedves Ági,
  akárhányszor meg akarom rendelni a könyvet,és feliratkozni az ingyenes tanfolyam,mindig elfut lefelé az oldal,és nem tudok beleírni semmit a mezőkbe,
  de az is megtörtént,hogy a böngésző az előzőleg meglátogatott lapot hozta be!
  Mit csinálok rosszul?
  Üdvözlettel : Judy

 • Mészáros Anikó

  2010. március 23. kedd

  Hm. És közben megtaláltam még egy okot: a FB oldalamon kinn van a tanulmány elérhetősége, a másik kettő viszont nincs… Mindjárt orvosolom a problémát 🙂

 • Mészáros Anikó

  2010. március 23. kedd

  Köszönöm!
  Azt hittem, hogy ez a “köszönöm, nem kérek több hírlevelet” csak az én parám, de ezek szerint nem.

  Anikó

 • Vida Agi

  2010. március 23. kedd

  Anikó, a megoldás egyszerű: ingyen tanulmányt és tanfolyamot sokan szeretnének kapni, hírlevelet viszont jóval kevesebben 🙂 A másik kettőnél egyértelmű, mi az előnye, de a hírlevélnél nem tudni, miért éri meg, ezért nem iratkoznak fel, ráadásul beszorul a másik kettő közé, de ez nem is gond, hiszen két listát már építesz, minek egy harmadik? Írd be a másik két feliratkozás alá, hogy egyúttal elfogadja, hogy feliratkozik a hírleveledre is, és máris megoldódik a probléma.

 • Mészáros Anikó

  2010. március 23. kedd

  Szia Ági!

  Az ingyenesen letölthető tanulmányomra elég sokan iratkoznak fel, az ingyenes email kurzus is elég jó, de az RSS hírlevélre eddig kevesen iratkoztak fel. Szerinted mi lehet az oka? (persze biztos több is van, de mégis)
  Hogyan tudom összekötni mondjuk a tanulmányra való feliratkozást a hírlevéllel? Aki mondjuk csak a tanulmányra iratkozik fel, azt nem szeretném spammelni hírlevéllel, hisz nem azt kérte.
  A tanulmány végén megvan a link a hírlevélhez és az email kurzushoz is.
  Amúgy mindhárom lehetőség az oldalsávban van (nincs külön oldaluk), a tanulmány legfelül. Lehet, hogy ez számít?

  Üdv, Anikó

 • Vida Agi

  2010. március 22. hétfő

  Kinga, ez attól függ, mi a célod vele. Ha feliratkozókat szeretnél gyűjteni a hírleveledre és a bizalmat megalapozni, akkor ingyen könyvet írj és feliratkozás után tedd letölthetővé. Ha már vannak feliratkozóid és szeretnél tudást átadni, akkor csinálhatsz fizetős e-bookot, vagy e-mail tanfolyamot is. Ez utóbbi azért jobb, mert az emberek nem szeretnek hosszan olvasni képernyőn, de ha 10-15 oldalas leckékre bontod és részletekben kapják meg, akkor jobban fel tudják dolgozni és nem történhet meg, hogy megvásárolták, de megfeledkeznek róla, hogy megvan már.

 • Pal Kinga-Klara

  2010. március 21. vasárnap

  Szia Agi!Azt szeretnem megkerdezni,hogy szeretnek irni egy e-bokot es nem tudom,hogy hogy csinaljam ingyen ajaljam fel a feliratkozoknak vagy egy reszet ingyen masreszet penzert vagy e-mail tanfolyamkent osszam be a cikeket mindennapra vagy adjam el az egeszet?valaszodat elore is koszonom

 • Bernadett

  2010. március 03. szerda

  Zoli, jó fej vagy! 🙂 Szuper a hozzáállásod. Köszönjük a biztatást. B.

 • Mészáros Anikó

  2010. március 01. hétfő

  Szia Ági!
  Nem vettem elzavarásnak, én is éreztem, hogy (túl) sok mindent kérdezek, és nem feltétlenül idevalót, csak nem tudtam, hol tegyem fel a kérdéseimet. Köszönöm a választ!
  Sajnos vsz. ez történt: “akkor valószínűleg valami szétesett a sablonban a szerkesztgetés közben (pl. kitörlődött egy div tag)”.
  Én is gondotlam rá, hoyg elölről kezdem, de őszintén nincs hozzás ok kedvem. Inkább beletörődök a 2 hasábba 🙂

  Anikó

 • Zoli

  2010. március 01. hétfő

  Hajrá minden kismamának, higgyetek magatokban.

  A nők érzelmesebbek, kedvesebbek, jobbak a kapcsolatokban.

  Persze azért van 1-2 téma, amihez a férfiak kicsit értenek jobban, de mi férfiak sajnos néha lusták is vagyunk.

  Egy nő is lehet sikeres vállalkozó , sőt az ő sikere 2-szer annyit ér mint a férfié, mivel ő a gyerekek és a háztartás mellett vitte végig ezt, úgyhogy a nők csodálatra méltók,szinte hihetetlen, hogy mennyi feladattal tudnak egyszerre megbirkózni.

 • Vida Ági

  2010. március 01. hétfő

  Anikó, nem elzavarni akartalak, ne haragudj, szívesen válaszolok, csak jelezni akartam a többieknek, akik még kérdeztek és ügyfeleink, hogy a zárt oldalon van erre megfelelő felület és jobb, ha ott kérdeznek, mert ott a többiek is tudnak segíteni, gyorsabban kapnak választ és egyben lesz az összes kérdés-válasz, vissza tudják mások is keresni, ha elakadnak.

  Valószínűleg sablonhiba lehet a háttérben, talán a feltett widgetjeid valamelyike szélesebb, mint ami belefér a sablonba, ezért esik szét. A 3 sávosnál ugyanis kicsit keskenyebbek az oldalsávok, ha szélesebb dolgot teszel bele, előfordulhat, hogy szétesik. Érdemes lenne megpróbálni, hogy kiszedegeted az oldalsávból a dolgokat, felveszed megint a 3 oldalsávot. Aztán egyesével visszateszed az elemeket, mindig elmentve az aktuális verziót és megnézve, utána megjelenik-e. Így kiderülhet, melyik elem miatt esik szét. (fontos, hogy mind a két oldalsávban kell lenni 1-1 elemnek, hogy biztosan látszanak)

  Ha ez nem válik be, és akkor is szétesik, amikor csak egy elem van benne (próbáld ki többel is, hogy csak oldalsávonként egy elem van és attól szétesik-e), akkor valószínűleg valami szétesett a sablonban a szerkesztgetés közben (pl. kitörlődött egy div tag), az is lehet, hogy amikor fejléc-képet beállítottad, akkor annak fix hosszt adtál meg, de a 3 oszlopos téma szélesebb, ezért ugrik mindig vissza 2 oszloposra.

  Ha ez nem segít, akkor tölts le egy egy másik K2 témát, olyat, ami biztosan 3 oszlopra van kitalálva (sajnos így az eddigi beállításaid elvesznek, de még mindig jobban jársz): http://www.obharath.net/blog/3columnk2/

 • Mészáros Anikó

  2010. február 28. vasárnap

  Szia Ági!

  Semmit nem állítottam át a K2-ben, és sajnos nem is böngészőhiba 🙁 Újra megcsináltam: látszik a hely a 2 oldalsávnak, de minden tartalom a bal oldaliban van. Egyelőre marad így, és tovább nyomozok, hogy miért lehet…

  A blog duplikálásos kérdés is technikainak számít? Vagy arról lehet tovább kérdezni itt?

  Anikó

 • Vida Ági

  2010. február 28. vasárnap

  Márti, a Contact formnál a Feladó mezőt a [your-name] <[your-email]> formátumban kell megadni, azaz a your-name helyére kell betenni a nevedet és a your-email helyére az email címedet (a zárójelek maradnak)

  Anikó, ha semmit nem állítottál el a K2 beállításaiban, akkor ez valamilyen böngésző probléma lehetett. Próbáld meg megint.

  Mónika, ha van két blogod és teljes egészében átmásoltad a tartalmat és mindkét oldal fentvan még a neten, akkor az újabb oldal hátrébb lesz a keresőben és akár büntetést (hátrasorolás) is kaphat a duplikálás miatt.
  A kulcsszavas kérdésedet nem értem. Az 5. DVD-n van szó a keresőoptimalizálásról hosszan, azt az anyagot rágd át.

  Technikai kérdéseket légyszi ezentúl ne itt tegyetek fel:
  Motivátor előfizetőknek ott a Zárt osztály (a lemezek menüjében alul ott a link), Tanfolyamosoknak és VIP-eseknek a Klub (a lemezeken szintén ott a link). A többieknek 2 héten belül jön a Tech csomag (ha feliratkoznak itt: http://www.gazdagmami.hu/tech)

 • ksmónika

  2010. február 27. szombat

  Szia Ági!

  A blogspot-os blogomat importáltam a blog.hu-ra.
  Azt szeretném megtudni, hogy így hátrébb kerül-e valamelyik oldal a találatokban? A kereső másolásnak értelmezi-e valamelyik oldalt?
  Milyen oldalt vagy programot kell keressek ahhoz, hogy a keresőoptimalizáláshoz szüksége kulcsszavak működjenek? Hiába ugrottam előre a DVD anyagában, ezt az információt nem találom. Biztosan ott van, csak nem veszem észre, hogy azt keresem.
  Köszönöm!

 • Mészáros Anikó

  2010. február 26. péntek

  Szia Ági!
  Megint egy technikai kérdés: beállítottam a K2-ben, hogy 3 hasábos legyen az oldalam. Eddig remekül működött, de amikor ma este javában szerkesztettem a widget-eket, egyszerre csak a 2 oldalsávból már csak egy lett 🙁 A másiknak is megvolt a helye, a szerkesztőben is láttam mindkettőt, de minden tartalom a bal oldali sávban jelent meg, az is, ami a jobb oldaliban volt eredetileg, és a wp szerkesztő felületén is úgy láttam, hogy 2 sáv van, mindkettőben különféle tartalmak.
  Kiszedtem a widget-eket mindkettőből, újra beállítottam a 3 hasábos elrendezést, de sajnos ez sem segített. Mit tegyek? (Ha most megnézed, átállítottam 2 hasábra, hogy ne legyen ott az üres sáv oldalt…)
  Hogyan kaphatom vissza a 2 oldalsávot????

  Anikó

 • Márti

  2010. február 26. péntek

  Kedves Ági!

  Az oldalamra a Contact From7-tel készítettem megrendelő űrlapokat.

  A problémám az, hogy a megrendelés után a visszaigazoló e-mailben feladóként a WordPress szerepel. Pedig a beállításokban a nevemet írtam be a megfelelő mezőbe.

  Hol tudom ezt átállítani?

  Köszönöm,

  Márti

 • admin

  2010. február 23. kedd
 • Kriszti

  2010. február 22. hétfő

  Szia!

  Sajnos nem tudok belépni a kapcsolat oldalra.Nálam van a hiba?

 • admin

  2010. február 22. hétfő

  Kriszti, a Kapcsolatfelvétel (http://www.gazdagmami.hu/kapcsolat) menüpontban nézz körül.