Marketing tippek – de miről?

Ha egyetlen témában lenne szükséged tippre, ötletre a továbblépéshez, akkor mi lenne az? Írd le péntek estig és hétfőn érkezik a válasz!

Például ilyen kérdéseket szoktak feltenni az olvasóink:

Hogyan lehet jó ötletet találni?

Mivel lehetne ismertebbé tenni a blogomat?

Hogyan döntsem el, mi legyen az új termékem?

Hogyan írjak jobb hírleveleket?

Hétfőn egy új tanulmánnyal jelentkezem majd, amit te is letölthetsz majd, benne rövid, azonnal megvalósítható marketing tippekkel, amik révén továbbléphetsz majd. Semmi rizsa és hosszas magyarázat csak kész ötletek, amiket máris hasznosíthatsz.
Te mire szeretnél leginkább ötleteket kapni? Írd le péntek estig a hozzászólások közé és a hétfői tanulmányban érkezik a válasz!

96 Comments

Comment navigation

 • G. Eszter

  2011. június 17. péntek

  Szia Ági!
  én most éppen azon töröm a fejem, hogy ha táplálkozással kapcsolatos, szakértői oldalt szeretnék indítani, akkor mennyire számíthatok én szakértőnek, ha nem vagyok dietetikus, csak sokat olvasok a témában. Érdemes bevonni egy hivatásos szakértőt, mint tanácsadót, az üzleti vállalkozásba vagy hagyatkozzak saját magamra?

  Köszönöm válaszodat, Eszter

 • Ganna

  2011. június 17. péntek

  üzleti terv készítés
  e-mail tanfolyam kivitelezése
  webinárium
  miről szóljon az első bologbejegyzés

 • Nagy Ildikó

  2011. június 17. péntek

  Hogyan lehet több emert behozni az mlm világába a helyben toporgás helyett

 • F.Kati

  2011. június 17. péntek

  Szia Ági régóta olvasom a leveleidet köszönöm nagyon buzdítóak.
  Kezdőként figyelem ki mibe fog bele, de még én nem találtam meg a saját működő jó ötletemet. Meg szeretném kérdezni jól tudom hogy az online vállalkozásnál 200000ft bevételig nem kell adót fizetni?
  Érdekelne hogy kell online vállalkozást elindítani? Férjem bejelentet munkahelyen dolgozik és az ő neve alatt mellékállásként elindítani egy vállalkozást mert úgy csak a bevételek után adóznék.Vagy te mit tanácsolsz?

  Köszönöm válaszodat F.Kati

  • Vida Agi

   2011. június 19. vasárnap

   A 200.000 Forint nem teljesen erre vonatkozik, ez arra vonatkozik, hogy 1 évben ingó vagyontárgy értékesítésével max. ennyit kereshetsz (pl. eladod a fölösleges babaholmikat), ez nem vállalkozás, hanem magánszemélyként mindenkire vonatkozik.
   Igen, a legbiztosabb megoldás az az, amit írsz a vállalkozás-indításra, mert így nem kell járulékot fizetni, ha nincs jövedelem.

 • Laki Elvira

  2011. június 17. péntek

  Szia Ági!

  Szezonális info termék esetén, nyárra mit tudsz javasolni ami bevételt hozhat?

  Köszönöm szépen,

  üdvözlettel:
  Elvira

 • Simon Évi

  2011. június 17. péntek

  Szia Ági és Mindenki!
  Én azt kérdezném, hogy itt mindenki – teljesen helyesen – növelni akarja a látogatószámot, de mi az a szám, ami fölött már érdemes eladni? Nyílván függ ez a célcsoporttól is, de nem tudom, hogy lehet megállíptani, hogy milyen fajta emberből hány van?
  Üdv: Évi

 • Mikei Erika

  2011. június 17. péntek

  Kedves Ági!

  Szeptembertől egy városi információs és közösségi portált inditok, amin minden a várossal kapcsolatos információ fellelhető lesz. Link gyüjtemények, rengeteg cikk, blog, fórum, programok, apróhirdetés, céges adatbázis, stb… A céges adatbázisban való megjelenés 3 hónapig ingyenes, utána majd fizetni kell érte. Hogyan lehet minél több céges előfizetést gyüjteni? Mi legyen a csalim? Induló honlap lévén látogatottsági adatokkal még nem szolgálhatok.

  Nagyon köszönöm válaszodat!

  Üdvözlettel: Mikei Erika

 • Kolozsi Mariann

  2011. június 17. péntek

  Linképítés, keresőoptimalizálás, PageRank, látogatás növelés minden mennyiségben! 🙂

 • Földiné Csúcs Mária

  2011. június 17. péntek

  Kedves Ági!

  Az én kérdésem is a látogatottság növelés. És természetesen izgalommal figyelem a szövegírást is.

 • Maresz

  2011. június 17. péntek

  Kedves Ági!

  Részemről egy WORKSHOP lenne a legaktuálisabb, ahol személyesen – mindannyian, akik érdekeltek a témában-, kapcsolatokat építve lenne mód az alapoktól való “építkezésre/indításra”, azaz kérdések és válaszok, contactok, illetve programcsomagok kínálatával gazdagítva.
  (életmód, pénzügyi intelligencia coaching, jogi alapismeretek stb…) 🙂 Szervezés (segítség) esetén szívesen állok rendelkezésedre.

  1 4 all, All 4 1!

  További szép napot!

 • Berta Anzsi

  2011. június 17. péntek

  Hogyan tudok ennyi hasznos hozzászólást generálni a blogommal, ami sok infot ad a tényleges igényekről, ha még nincs 4 online üzleti év a hátam mögött? Vagyis kezdőként…

 • Barbi

  2011. június 17. péntek

  Kedves Ági!

  Engem az érdekelne, hogy mik azok a módszerek, esetleg tippjeid, amikkel igazán nagy látogatóközönséget vonzhatunk a honlapunkra. Itt nem az átlagos látogatottságnövelő dolgokra gondolok, amiket mindenki ismer és használ, hanem valami igazán ütős tippre, valami olyasmire, amihez ilyen régi motorosnak kell lenni a szakmában, mint Te is. Tehát az én kérdésem: a látogatottság növelés.
  Ugyanis ha van kellő számú és kellően motivált látogató, onnantól kezdve már csak rajtunk múlik, hogy hogyan “sáfárkodunk” velük. 🙂

  Köszönettel,
  Barbi

 • Tünde

  2011. június 17. péntek

  Engem az árazás érdekelne, mit kell belekalkulálni az árba: anyagköltség, munkabér, rezsi, stb. Hogyan számoljuk ki, hogy nekünk is megérje. Érdekelne ez tárgyak esetén és infotermékkel kapcsolatban is.

 • Burján Eszter

  2011. június 17. péntek

  Kedves Ági,

  Kreatív hobbi tevékenységre alapozott vállalkozásnál mi lehet a célcsoport, mi lehet az infotermék?
  Úgy érzem, az oktatás nagyon szűk rétegnek szól. A kézműves termékek eladása úgyszintén.

  Mi lehetne ez esetben kibővített célcsoport ill infotermék, amivel szélesebb réteget is tudnék vásárlásra ösztönözni?
  Úgy általában érdekelne egyébként hogy kézi képzőművészeti illl iparművészeti tevékenység esetében az online marketing tevékenység hogyan néz ki, mik azok a specifikumok, amiket érdemes bevetni.

  Eszter

 • Zsuzsa

  2011. június 17. péntek

  Hogyan lehet elérni, hogy a látogatók feliratkozzanak a hírlevélre?

  • Barbi

   2011. június 17. péntek

   Szia Zsuzsa!

   Erre nagyon egyszerű a válasz: jó csali kell. Csali, aminek megszerzéséért/ letöltéséért hajlandóak az emberek megadni az email címüket. A csali értékes és ingyenes kell, hogy legyen. Nézd meg pl. az én honlapomon. Ingyen tervezek logót a feliratkozóknak. Annyian iratkoznak fel, hogy alig győzöm csinálni a logókat és így is hetes csúszásokban vagyok. De van pl. 3 ingyenesen letölthető e-könyvecském is, azt is sokan kérik és így feliratkoznak.
   Tehát egy, vagy több jó, nagyon jó csali kell és akkor sokan fel fognak iratkozni. Csali nélkül meg se próbáld kitenni a feliratkozó űrlapot, mert a kutya se fog feliratkozni csak azért, mert kint van az űrlap.

   Remélem, segítettem 🙂
   Üdv,
   Barbi

   • Mészáros Anikó

    2011. június 17. péntek

    Barbi! Ezt most pont jókor írtad jó helyre! 🙂

 • DolF

  2011. június 17. péntek

  Szeretném, ha arról is írnál, hogyan tudjuk magunkat könnyeben eladni. Általánosan az élet minden területén illetve állásinterjún. Állásinterjún külön bontva pályakezdőt, 1-2 év tapasztalattal rendelkezőt és a már tapasztalt szakembereknek való tanácsokat. Itt külön megköszönném, ha kitérnél arra, hogy egy marketinges, hogy adja el önmagát. (saját tapasztalatból mondom: a marketingesek felé ilyen téren nagyobb az elvárás)

 • Rigó Béláné

  2011. június 17. péntek

  Kedves Ida!
  Sajnos kevés jövedelemmel rendelkező rokkant nyugdíjas vagyok.Tudtom szerint a rokkant nyugdíj megtartása mellett nem válthatok ki vállalkozói engedélyt.Tudok-e valamivel kiegészítő jövedelemre szert tenni, amihez nem szükséges vállalkozóvá válnom?
  Mara

  • Vida Agi

   2011. június 19. vasárnap

   Erről itt olvashatsz bővebben: http://seed.hu/node/55
   A lényeg, hogy ha van egy vállalkozásod, de csak osztalékot veszel ki, vagy a jövedelem, amit kifizetsz magadnak havonta nem haladja meg a minimálbér tizennyolcszorosát, akkor nem veszíted el a nyugdíjat. Ne egyéni vállalkozó legyél, alapíts céget a nyugdíj mellett, ezzel jobban jársz.

 • Jakab Gyöngyi

  2011. június 17. péntek

  Figyelemfelkeltő, izgalmas, aktuális legyen a címsor – oké, DE ha meg sem nyitják ennek ellenére, vagy csak alig-alig?… ezek után? Köszönöm!

 • Csaba

  2011. június 17. péntek

  Nincs elég bloglátogatóm! Mit tehetnék?

 • Furcsáné Ildikó

  2011. június 17. péntek

  Kedves Ági!
  Én teljesen kezdő volnék az online vállalkozásban. Rengeteg kérdés kavarog a fejembe. Ami egy kezdőnek kell: hogy induljon el? Hogyan készítsen honlapot? Mivel foglalkozzon? stb.
  Én most ingatlanközvetítéssel szeretnék foglalkozni. Ha saját weboldalam lenne ezen ezt is hirdetném és még mást is (de mit???)
  Minden információt szívesen veszek.

 • B. Sándorné

  2011. június 17. péntek

  Nekem az egész “tananyag” tetszik és nagyon hasznosnak tartom. természetesen engem is érdekelne mélyebben hogyan lehet újabb jó ötleteket találni, illetve közvetítői tevékenység fejlesztésére, reklámozására hogyan lehet hatékonyan építkezni.

 • Márti

  2011. június 17. péntek

  Kedves Ági!
  Már nagyon sok hasznos információt olvastam Tőled! Szivesen hallanék azonban arra ötleteket, hogy induló (nem online) vállalkozásomat, ami elég szűk rétegnek szól, és helyileg is egy városra korlátozódik (egyelőre) hogyan tudnám népszerűsiteni. (Kisgyermekeknek szóló készségfejlesztő foglalkozés (0-3 éves korig), tanfolyamokat szeretnék népszerúsiteni.)Konkurencia nincs, mivel új dologról van szó. Illetve mivel csak egy szűk rétegnek szól, hogyan szerezzek folyamatosan új “ügyfeleket”. Weboldal lesz, blogot is elkezdtem már irni. Blogot érdemes “élesiteni” még mielőtt az egész vállalkozás elindul?

  Köszönök minden ötletet!
  Üdv,
  Márti

  • Ménesi Évi

   2011. június 17. péntek

   Szia Márti!

   Röviden velősen, aranyos képpel, A4-es papírra kiraknám, persze miután engedélyt kaptam rá, a védőnők rendelőjének a várótermébe és a gyermekorvosi várótermekbe. Anno én is így jutottam el a fiammal manótornára + ringatóra. De kiteheted még játszótereken a fákra időnként + gyermekkönyvtárak folyosóira + művelődési ház megállító tábláira. Első alkalom ingyenes! – felkiáltással, www oldal cím feltüntetésével. Mivel az szimpatikus volt, kipróbáltuk, és évekig jártunk. A játszótéren a többi anyukával jól kiveséztük, és egyre többen jártunk. Sok sikert!

   • Márti

    2011. június 18. szombat

    Kedves Évi!

    Nagyon köszönöm a kedvességedet, és a tippeket! (Lesznek ingyenes orák is, ugyhogy azt amugy is ki tudom hangsulyozni! 🙂 )
    Mindenképpen kipróbálom, amiket irtál!
    Köszönöm még egyszer!

 • Ildikó

  2011. június 17. péntek

  Engem is az üzleti terv érdekelne. Mert ez a biztos alapja mindennek.

 • Dr.Körözsi Barbara

  2011. június 17. péntek

  Linképítés, adat elemzés..:)
  De minden eddigi. 🙂

 • Gabi

  2011. június 17. péntek

  Hogyan lehet betenni a honlapra egy partner cég bannerjét?

 • SKNiki

  2011. június 17. péntek

  Én szívesen olvasnék az üzleti tervről is. Mert az az alapja “mindennek”.

 • Irénke

  2011. június 17. péntek

  Kedves Ági!

  Én kezdő lennék ebben az online vállalkozásban. De tanácstalan vagyok hogy mi az a termék amiből pénzt lehet keresni. Egészséges termékek, illatszerek, gasztronómia. Hónapok óta mindig várom a email-jeidet amiket küldessz. Nagyon érdekes témákat dolgozol fel. Én tudom hogy elindulni nehéz, utána megy minden ha komolyan gondolom. Az ember feje tele van kérdésekkel. Jó ötleteket szeretnék akinek van!

 • STIM

  2011. június 17. péntek

  Weboldalt/facebook rajongói oldalt szeretnék népszerűsíteni. Nyeremény játékra gondoltam. Ehhez szeretnék tanácsot, technikai ötletet kérni.

 • Bernadett

  2011. június 16. csütörtök

  – Hogyan épüljön fel egy hálózati marketinges honlap (egészség, wellness területen), milyen kötelező menüket raknál bele, és hogyan kommunikálnál?
  – Hálózati marketing esetén hogyan érdemes kommunikálni a közösségi médiákon ?
  – Mit lehet(ne) ,,meglovagolni,, hirdetés céljából Facebook-on? (terméket vagy a hálózatépítést?)

  – Beatrix kérdéseire és érdekelnek a válaszok.. 😉

  Köszönöm.

 • Katalin Ravasz

  2011. június 16. csütörtök

  Kedves Ági
  Én több kifejezetten jó üzletben is partner vagyok, és több honlapom is van. Ezen az egyen megtalálható mind, Természetesen nem csak ezzel hirdetek, hanem mindegyikkel külön, külön is. Ezek csak a magyar honlapok, de vannak angol nyelvűek is. Aztán ott vannak a blogjaim a network.hu oldalon, és még számtalan helyen. Ott vagyok a közösségi oldalakon, nem kevés kapcsolattal, több ezer. Ismerem és használom a TwittDeck programot,melynek segítségével egyszerre több közösségi oldalra linkelek fel, persze igyekszem nem a csapból is folyni, vagyis általában két naponta jelenek meg konkrét linkkel.
  A honlapokat magam készítem, ebben jó vagyok a technikai rész nem gond számomra. Hirdetek, google, startlap, ingyenes itthoni és külföldi oldalakon, sokan látogatják a honlapjaimat.Sőt az egyik üzletemben a szponzorom is folyamatosan ajánlj engem, Őt pl. 9600 ember követi a Twitter-en. Egy nagyon ismert marketing oktató Spanyolországban, és Angliában. De még is van egy nagy bibi, mindezek ellenére kevés a partnerem.

 • Noé

  2011. június 16. csütörtök

  Én a linképítéssel kapcsolatban szívesen veszek minden tippet, amivel javíthatnék a hatékonyságon. Gyorsíthatnám a folyamatot.

  De az előttem szólok kérdéseinek kb. 90%-ra érdekel a válasz. 🙂

 • Viktor

  2011. június 16. csütörtök

  Hogyan használhatjuk ki a legjobban a közösségi oldalakat hirdetés céljából? Ismerősöket jelölgessek vagy létrehozzak valamit, ahova maguktól belépnek?

  • Andrea

   2011. augusztus 05. péntek

   Kedves Viktor egyet mondok Önnek: Facebook! Akármennyire is ellenkezünk, ez az a közöségi oldal, ahol rengeteg embert elérhet! Nézze csak meg már minden nagyobb és kisebb vállalkozásnak van rajongói oldala ( Vodafone Hungary, BMW Magyarország….stb).
   Ha esetlegi érdekelné egy facebook kampány keressen bizalommal…várom elérhetőségét válaszában.

   Üdv

   Andrea

 • Anikó

  2011. június 16. csütörtök

  Hogy lehet kiszámítani a rezsiórabért? /számítógép, villany, varrógép, gázfűtés stb. fogyasztás költségei)

 • Betti

  2011. június 16. csütörtök

  Hogyan kell piackutatást végezni?

 • Pap Zsuzsa

  2011. június 16. csütörtök

  Feliratkozók számának növelése

 • Botosné Brigi

  2011. június 16. csütörtök

  Kedves Ági!

  Hogyan lehet, ebookot és pdf anyagot készíteni és honlapra kitenni valamint ha letölti, akkor csak azon a gépen legyen olvasható. Ezt akár emailes tanfolyam formájában is, amelyhez csak a neki küldött linkkel lehessen olvasni az anyagot.

  Előre is köszönöm!

 • Lőrincz Tímea

  2011. június 16. csütörtök

  Már korábban felkerültek, amik engem is érdekelnek:
  – E-book elkészítése, technikailag. Ha ezt árulnám, hogyan lehetséges? miután elkészült (majd), hogyan lehet ezt árulni. kódot kap az illető, és ha kifizette, akkor olvashatja, nem értem a mechanizmust, még nem foglalkoztam ilyesmivel, de szeretnék.
  – Üzleti terv. Mit kell, hogy tartalmazzon. Pl, ha arra vetemednék, hogy elmegyek egy bankba kölcsönért, kell vinnem az üzleti tervemet is. Viszont csak saccolni tudom, hogy pl milyen bevételekre számíthatok, és az sem biztos, hiszen kezdő vállalkozásról lenne szó. Tehát, hogyan írjak meg egy üzleti tervet részletesen, hogy reális legyen?
  – Hogyan tudok pl a Facebook-on több embert az oldalamra csábítani, hiszen nem írhatok nekik üzenetet, mert letiltanak, fizetős meg elég drága.
  Köszönöm előre is.
  Üdv.,
  Lőrincz Tímea
  http://www.lorincztimea.hu
  u: AKi szereti a tortákat, jelentkezzen a blogom tortadíszítő versenyére (ha már megragadhatom itt is az alkalmat…:))
  http://tortadiszites.blogspot.com/2011/06/oszi-tortadiszito-verseny-overdose.html

 • Hernyósuli

  2011. június 16. csütörtök

  Hogyan lehet aktivizálni a blogolvasókat, hírlevélolvasókat, ha már a nyereményjátékok sem hozzák lázba őket, és nem szólnak hozzá, nem jelentkeznek a nyereményjátékokra?

 • Beatrix

  2011. június 16. csütörtök

  Kedves Ági!

  Hogy kezdjük az szépségápolási oldalunkat a facebook-on reklámozni(nem a fizetős hirdetésekre gondolok)?
  Hogy lehetne minél gyorsabban rajongókat szerezni?
  Hogy lehetne az oldalra látogatókat regisztrálásra ösztönözni?
  Előre köszönöm!

 • Vedina

  2011. június 16. csütörtök

  …még mindig az örökzöld és folyton visszatérő témáról olvasnék: Hogyan szerezzünk ismertséget a honlapunknak, és több látogatót? Mit tegyünk “egyhelyben toporgás” ellen?

  • Andrea

   2011. augusztus 05. péntek

   Facebook kampány! Ma már mindenki elérhető facebook-on…Használja ki a social media erejét Ön is Vedina! kérem küldje el e-mail címét és kiküldök Önnek egy kiajánlót, miért is jó ez:)

   Üdvözlettel

   Andrea

 • Csányi Andi

  2011. június 16. csütörtök

  Milyen a jó üzleti terv? Mik a fő alkotó elemei, mekkora legyen a terjedelme, mennyire kell részletesnek lennie? Nem csak magamnak készül, olyan embereknek akik támogatnák a törekvéseimet.

 • Szabó Renáta

  2011. június 16. csütörtök

  Minták sales oldalhoz. Lehet valahol találni sales oldal mintákat? Főleg a kinézetre, külsőre gondolok most, a tartalom úgyis egyéni mindenkinél.

  • Noé

   2011. június 16. csütörtök

   Ingyen letölthető sales oldal sablon engem is érdekelne. Bár még messze vagyok egy sales oldaltól. 🙂

  • Barbi

   2011. június 17. péntek

   Renáta és Noé!

   Tudjátok, ha valamit kerestek, akkor kérdezzétek a legeslegjobb barátunkat: GOOGLE!
   Csak beírod, hogy sales oldal, vagy sales page és máris kismillió sablont ad ki válaszul. Ilyen egyszerű.

   Sok sikert!
   Üdv,
   Barbi

   • Noé

    2011. június 20. hétfő

    Barbie! Én kérdeztem, de Google barátunk most nem volt olyan bőkezű. 🙂 Fizetős sablonok vannak inkább. Bár az is igaz, hogy nem mélyültem el a kutakodásba. Főként zsákutcába szaladtam.

    • János

     2011. augusztus 02. kedd

     Szia! Remek ötletet adtál a kérdéseddel, természetesen sok ingyenes oldal van, de többnyire a design jó, a motor nem eléggé profi. Kicsi befektetéssel lehet jó megoldásokat találni. pl. itt van amit Ági is használ, az Elegant Themes, 1 év előfizetéssel kapsz egy vagon tesztelt, kipróbált sablont, ha jól tudom 2-3 ebből komplett online áruház már önmagában is. Mivel wordpress alapú, annyi kiegészítőt tehetsz mellé, amennyit szeretnél, vagy amennyire szükséged van(39 USD). Vagy pl. a premiumpess e kereskedelmi sablonja, amely szintén nagyon jó, (79 USD), örök frissítéssel. Azthiszem vannak dolgok, amire költeni kell, mert megéri. Ezeket nagyon sokan tesztelték, használták és használják, forum működik mellette – ha elakadsz segítenek.

     Üdv! János

 • Szabóné Katona Eszter

  2011. június 16. csütörtök

  Kedves Ági!

  Előző válaszodra utalva azon gondolkodom már mióta olvastam, hogy “Ha nem tudsz hirdetni, akkor a blogolás mindenképpen jó, mert látogatókat hozhat. Nem arról kell írni, mit csinálsz, hanem arról, ami a célcsoportodat érdekli.”
  Csak nem egészen veszem, mire gondolsz itt én kis főleg családi vállalkozásokat célzok meg irodai szolgáltatással, hivatalba járással, postázással spékelve úgy, hogy én nem teljesen online végezném (végeztem már két és fél hónapig), hanem személyes jelenléttel, jelentkezésekkel is, hiszen a magyar vállalkozók gyomra még szerintem nem fogadja be a teljesen online szolgáltatásokat = bizalmatlanságból…
  Tudnál tippeket adni?

  Nagyon szépen köszömöm!

 • Petya

  2011. június 16. csütörtök

  Kész Banner elhelyezése a nagyon magas látogatottság reményében. A weboldal kész és “tökéletes”. Egyszóval hova helyezzek el Banner-t
  ahol naponta több százan,ezren találnak rá.

  • Andrea

   2011. augusztus 05. péntek

   Szeretnék figyelmedbe ajánlani egy mozgó hirdetést, ami annyit tesz hogy egy kamion ponyváján látható a hirdetés min 1 évig. Mozgó felület, rengeteg emberhez eljut Európa szerte, más más célközönséghez. Ha érdekel a dolog kérlek írj egy e-mail címet és küldöm a részleteket.

   Üdv

   Andrea

 • Éva76

  2011. június 16. csütörtök

  Hogyan lehet a Skype-os nyelvoktatás lehetőségét ingyen, vagy minimális befektetéssel a lehető legszélesebb közönséghez eljuttatni?

 • dr. Kovácsné Erika

  2011. június 16. csütörtök

  E-BOOK és PDF anyagok készítése honlapra. Ezek részletes technikai kivitelezése.

  • Eszter

   2011. június 17. péntek

   Ha kész, egyszerűen fel kell tölteni a tárhelyre, és a linket tovább küldeni.
   A tovább küldést a feliratkozóknak te is megcsinálhatod, de vannak ingyenes levelező programok, amelyekkel megoldható.
   Ezen kívül van pár bővítmény is, ami ingyenesen telepíthető az oldalra, és ugyanazt tudja.

 • Király Enikő

  2011. június 16. csütörtök

  A semmiből elindulni és gyorsan ! Ezt hogyan lehet?

 • Veracs

  2011. június 16. csütörtök

  PR, hol kezdje egy magunkfajta, és főleg hogyan?

 • HCsilla

  2011. június 16. csütörtök

  Konverziónövelés.

 • Kinga

  2011. június 16. csütörtök

  Partner kapcsolat ajánlott lépései, és hova kerüljön a hangsúly? Min áll vagy bukik, hogy egy partneri kapcsolat létrejöjjön?

Comment navigation