Online vállalkozás 3 hónap alatt (interjú)

Van olyan, hogy az első vállalkozási ötletről kiderül, kevésbé életképes és másikat kell keresni. Csernai Katával pontosan ez történt idén májusban, de aztán lépést váltott, és mindössze 3 hónap alatt felépített egy vadonatúj vállalkozást, ami mára rendszeres bevételt termel.

Tovább →

Gazdagmami tanfolyam 2.0 – Kérdések és válaszok

A hét folyamán sok kérdést kaptam levélben, a hozzászólásokban és a szerdai élő közvetítésen is a Gazdagmami Tanfolyam 2.0-val kapcsolatban. Bár a tanfolyamra való jelentkezés csak holnap (hétfőn) délben kezdődik, gondoltam, a kérdéseiteket előre összefoglalom és megválaszolom egy bejegyzésben, íme:

Tovább →

Egy kifogás: „De én vidéki vagyok”

Töredelmesen bevallom: őspestiként úgy érzem enyém az egész világ, bármit megtehetek. De ahhoz elég sok időt töltöttem faluhelyen nagymamánál, nagynéninél, hogy tudjam: ezt nem látja mindenki ugyanígy. Te mit gondolsz?

Tovább →

Büszke vagyok rájuk

Olyasmit teszek most, amit nem láthattál még soha tanácsadói honlapon: bemutatom néhány tanítványom honlapját. Amikor 2008. nyarán elindult az első Gazdagmami Tanfolyam, nem gondoltam, hogy ennyien érdeklődnek majd iránta és ilyen lelkes hallgatókkal leszek körülvéve. Akkor rengeteg honlap készült el, és jópár vállalkozás indult a tanultak alapján. Idén nyáron is indult egy csoport, a legszorgalmasabbak…

Tovább →

Linképítés

A linképítés két szempontból fontos egy honlaptulajdonos életében. Az első, hogy a linkekből látogatókat szerezzen. Ehhez kitartó munkával el kell érni, hogy minél több látogatott linkgyűjteményben kapjanak helyet a linkjei (vannak más megoldások is a linkszerzésre, pl. a linkcserék, partnerekkel való együttműködések), lehetőség szerint releváns kategóriákban. A második, a keresőoptimalizálási szempont figyelembevétele, azaz hogy minél…

Tovább →

Közösségi oldalak és webkettő

Tegnap végre rendes kötés került a kezemre, így ma már majdnem teljes értékűen vagyok képes írni (8 ujjal a 10 helyett) és végre eljutottam odáig, hogy összeszedjem a web2-vel kapcsolatos alapvető tudnivalókat. Mostanában többen is kérdeztétek, hogy mi az a web2 és mire jó. Ezekre az alapvető kérdésekre szeretnék most válaszolni.

Tovább →

A nyertes pedig nem más, mint…

Köszönöm a sok választ és véleményt, rengeteget tanultam belőle (és gondolom számotokra is érdekesek voltak a válaszok). A hitelesség kedvéért felvettem videóra a sorsolást, amit itt nézhettek meg:

Tovább →

Minitanfolyam 3. Hogyan kereshetsz pénzt az interneten?

A Minitanfolyam 3. videójában azt szeretném megmutatni neked, milyen pénzkereseti módszerek léteznek az interneten, milyen lehetőségeid vannak.

Tovább →

Minitanfolyam 2: Termék vs. Ötlet

A legnehezebb a vállalkozás-indításban a megfelelő ötlet megtalálása és elindítása, az ezzel kapcsolatos félelmekről, tévhitekről és buktatókról készítettem egy bővebb összefoglalót

Tovább →

Minitanfolyam 1. A „Nagy Félelem Radír”

Ma indul a minitanfolyam, amelynek első videójában a hagyományos vállalkozósditól való félelmeket szeretném eloszlatni és elmondani, hogy kicsiként hogyan profitálhattok a nagyok hibáiból.

Tovább →

Page 1 of 2